Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Βίβα μπατίρη..

Επειδή για σήμερα άκρη δεν έβγαλα είπα να γράψω δύο λόγια για τον φίλο μπατίρη που τίναξε την μπάνκα στον αέρα πάλι..Καταρχήν καλωσόρισες και πάλι φίλε gaskart..Καιρό έχει να δώσει τα φώτα του ο "λογικός" νοικοκύρης κι ο Be(s)tman, μάλλον τους πιάσανε τα κρύα..Επιστροφή στα ματς του μπατίρη το Σαββατοκύριακο, σημειώστε αποδόσεις, Μπρίστολ Σ. 3, Χαλ 4, Ρεν 2.75, Φέγενορντ 3.15, Κίεβο (Χ) 2.90, Βέρντερ 2.40, Λάρισα 3.30!!Έχασε μόνο το Χ της Ξάνθης στο 94' που άσχετα με το αν ήταν πέναλτι, αν μη τι άλλο θα έπρεπε να δοθεί επανάληψη μιας κι ο Σουάνης πριν εκτελεστεί το πέναλτι είχε φτάσει στην γραμμή του άουτ, αλλά μικρό το κακό όταν έχεις πιάσει τόσα ματς με τέτοιες αποδόσεις..Πάντα τέτοια φίλε μπατίρη, το keep walking που σου γράφει ένας φίλος στα σχόλια εγώ το κάνω keep betting..Επειδή βλέπω πως πιάσαμε το πληκτρολόγιο σχεδόν μαζί δεν έχω προλάβει ακόμα να δω τις τρέλες σου, εγώ στους επαναληπτικούς του CL δεν βλέπω πολλά πράγματα, τα ματς που ξεχώρισα για σήμερα και αύριο είναι 104-O, 112-O, 155-1, 157-U..Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξετε και καλή τηλεθέαση να έχουμε στα ματς του τριημέρου, ο καιρός ενδείκνυται..Αύριο η ανάλυση των παιχνιδιών της Πέμπτης..
http://stokourbet.blogspot.com/ 
read more

Επεμβάσεις κατά το δοκούν.Ο Κλεισθένης γράφει.

Όλοι τά ’χουμε βάλει με τον Καντάφι λες και είναι μόνος του και αποφασίζει ο ίδιος για το τι γίνεται στη Λιβύη. Φυσικά και δεν πρόκειται για αθώα «περιστερά».
Πίσω και πάνω απ’ τον Καντάφι βρίσκονται οι φύλαρχοι και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που στήριξαν τον Καντάφι και την συμμορία του. Όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις ο υποτιθέμενος ηγέτης είναι ένας αχυράνθρωπος, που πίσω του κρύβεται το καθεστώς.
Η προσπάθεια των συμφερόντων είναι η δαιμονοποίηση του Καντάφι και η προετοιμασία της παγκόσμιας κοινής γνώμης έτσι ώστε να αποδεχτεί την επέμβαση των δυτικών που θα
read more