Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

Φτάνει με την «τηλεδημοκρατία», έλεος. Γράφει ο Κλεισθένης.

Παρατηρούμε τελευταία τον πρωθυπουργό να καταγγέλλει τους δημοσιογράφους ότι ευθύνονται για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, τον εκπρόσωπο της ΝΔ να καταγγέλλει αποκλεισμό των δράσεων του κόμματος απ’ τα τηλεοπτικά κανάλια και όλα τα υπόλοιπα κόμματα να διαμαρτύρονται για μεροληπτική αντιμετώπισή τους απ’ τα ΜΜΕ.
Το εξουσιαστικό σύστημα δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για την επικοινωνία παρά για τις πολιτικές διεργασίες των κομμάτων.
Αλήθεια τι προσέφεραν στο πολιτικό γίγνεσθαι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «τηλεαστέρες» πολιτικοί; Μόνο εκλογικά κέρδη για τους ίδιους.
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν ιδιοκτήτες με συγκεκριμένα
read more

Έχασε το Oscar ξενόγλωσσης ταινίας ο Κυνόδοντας! H Δανία νικήτρια [BINTEO]

Δείτε το βίντεο της στιγμής ανακοίνωσης και απονομής του βραβείου από την Helen Mirren

*έγραψε το antiitroktiko* Παρόλα αυτά μεγάλη η επιτυχία για την Ελλάδα. Μαζί και με τον Λάνθιμο και τον Κυνόδοντα έχασε και το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας το μεξικάνικο Biutiful με τον Xavier Bardem και τον σκηνοθετη Inarritu που εχει ήδη 14 υποψηφιότητες Οσκαρ στο ενεργητικό του (21 Grams, Babel, Amores Perros, Biutiful).

Η Δανέζα Susanne Bier με το In a Better World πήρε τελικά το Oscar ξενόγλωσσης ταινίας 2011. Η συγκεκριμένη σκηνοθέτρια είχε βραβευτεί πριν ένα και πλέον μήνα με Χρυσή Σφαίρα για την συγκεκριμένη ταινία. Είναι η πρώτη φορά που μια ξένη ταινία κερδίζει και τη Χρυσή Σφαίρα και το Οσκαρ ξενογλωσσης.

read more

Συμβαινει τώρα: Δείτε εδώ live τα Oscar 2011

         

Δείτε την online μεταδοση. 

Αγωνία για την Ελλάδα και τον Κυνοδοντα του Γιώργου Λάνθιμου στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας! Δείτε τα αστέρια του Hollywood να προσέρχονται για το ξεκίνημα της μεγάλης βραδιάς της βιομηχανία του κινηματογράφου.
read more