Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Προδοτική τακτική φθοράς απ’ τους συστεμικούς συνδικαλιστές.


Ο Κλεισθένης γράφει.

Το σύστημα εξουσίας χρησιμοποιεί κατά κόρον τον κοινωνικό αυτοματισμό για να αμυνθεί και να μειώσει την αποτελεσματικότητα των λαϊκών αντιδράσεων στην λαίλαπα των αντιλαϊκών μέτρων που επιβάλει η υπερκυβέρνηση της τρόικα μέσω της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτερυγών της.
Σ’ αυτή την τακτική προσανατολίζεται και η προδοτική συνδικαλιστική ηγεσία.
Όταν απεργεί ή διαδηλώνει μία κοινωνική ομάδα οι ψευτοσυνδικαλιστές φροντίζουν να είναι μόνη
read more

Νέα Χούντα ετοιμάζει ο ελληνικός στρατός! Συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ από ασκηση κατά διαδηλωσεων

Λαδώνει τα τάνκς ο ελληνικός στρατός! Ετοιμαστείτε να γίνει της Τυνησίας και του Καϊρου 

*έγραψε το antiitroktiko* Αμμ νομίζατε πως θα τη γλιτώνατε; Δείτε την άσκηση Καλλίμαχος και δείτε πως ετοιμάζεται ο ελληνικός στρατός για σύγκρουση με συλλαλητήρια και διαδηλωτές. Μην τολμήσει να κουνηθεί κανένας ρεμάλια! Α ρε Γιωργάκη όλοι για σένα δουλεύουνε!

Γενικά δεν συμμεριζόμαστε την υστερία περί χουντικής κυβέρνησης και κατακτητών κτλ κτλ ... Μας στείλανε όμως ένα video με κάποια σχόλια και δεν το πολυπιστεύαμε είναι η αλήθεια, ότι θα δούμε ότι είδαμε. Το βίντεο αυτό έρχεται από την στρατιωτική άσκηση "ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ" που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο στρατόπεδο "Κορομηλά" στην Αργυρούπολη Κιλκίς από την 71η Aερομεταφερόμενη Tαξιαρχία. Η άσκηση ανάμεσα στα άλλα περιελάμβανε και εξουδετέρωση βόμβας, τρομοκρατία, φυσικές κατστροφές αλλά και συμπλοκές με συλλαλητήρια και διαδηλώσεις! Δηλαδή ένα έργο καθαρά της Ελληνικής Αστυνομίας, εάν ακόμα ζούμε σε Δημοκρατία ... εστω και με την πλατυά έννοια της λέξης.

Υπάρχει περίπτωση να είναι στα πλαίσια δραστηριοτήτων του ελληνικού στρατού σε άλλες χώρες (ΝΑΤΟ); Επειδή δεν είμαστε σχετικοί και είμαστε καλοπροαίρετοι και επίσης δεν ξέρουμε λεπτομέρειες που πιθανόν να υπάρχουν και οι οποίες να εξηγούν την περίληψη αυτού του ενδεχομένου στην άσκηση, καλό θα ήταν να δωθούν κάποιες διευκρινήσεις από τους αρμοδίους.

Άλλη μια φορά για να μην παρεξηγηθούμε (και όσοι μας διαβάζουνε το ξέρουνε καλά) ... δεν πιστεύουμε ότι έχουμε Χούντα, όπως πολλοί συμπατριώτες μας αυτή την περίοδο. Αυτή την ανάρτηση μόνο στα πλαίσια του αστείου την αντιλαμβανόμαστε, γιατί αλλιώς ... 

***********UPDATE 11.30 am 09 Feb 2011****************
Σχετική ερώτηση μαθαίνουμε ότι κατατέθηκε στη Βουλή πριν λίγα λεπτά από βουλευτές του ΚΚΕ. Την ερώτηση υπογράφουν οι Άγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας, Σοφία Καλαντίδου. 

Είμασταν από τους πρώτους που θίξαμε το θέμα και πολύ χαρήκαμε που είδαμε ότι είναι υπαρκτό και δεν είναι της φαντασίας μας. Ευχαριστούμε τον uglyhorse για την ενημερωση για το θέμα, και να σημειωθεί ότι το βίντεο είναι κομματι από ένα μεγαλύτερο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο kilkistoday.gr

Το περιεχόμενο της ερώτησης είναι το εξής:

Το κομμουνιστικό κόμμα κάνει λόγο για "άκρως επικίνδυνο προσανατολισμό των ενόπλων δυνάμεων της χώρας", δεδομένου ότι παρόμοιες ασκήσεις είχαν γίνει και στο παρελθόν, το 2002, το 2006, το 2008, το 2010 και τον περασμένο Ιανουάριο.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ ζητούν να μάθουν:
1. Τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε οι ειδικές δυνάμεις να μην αξιοποιούνται ως "απεργοσπαστικός μηχανισμός".
2. Αν η κυβέρνηση εξετάζει τη διακοπή παρόμοιων ασκήσεων.
3. Πως συγκεκριμένα μπορεί να διαβεβαιώσει ότι αυτές οι ασκήσεις "δεν στοχεύουν τον 'εσωτερικό εχθρό', το λαϊκό κίνημα".

read more

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΛΙΓΟ ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ; ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ; ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΛΕΦΤΑ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;; Του Αργύρη Σιδέρη

Φίλος απο την Βάρη μου τηλεφώνησε ότι θέλοντας να βοηθήσει οικογένεια που έχει ξεπαγιάσει απ το κρύο και δεν έχει λεφτά για πετρέλαιο, πήρε ενα μπετόνι 25lr και πήγε σε βενζινάδικο να το γεμίσει και να το δώσει στην οικογένεια να την βγάλουν μερικές μέρες με τη σόμπα πετρελαίου που έχουν.
ΟΜΩΣ σε όλα τα πρατήρια του είπαν ότι ΔΕΝ δίνουν πετρέλαιο σε μπιτόνια, παρά ΜΟΝΟ με παραγγελία πάνω απο 200lr.
Aν ήθελε μπορούσαν του δώσουν πετρέλαιο κίνησης , στη διπλάσια τιμή φυσικά.
Να σας πω την αλήθεια μου, δεν τον πολυπίστεψα, πήρα ενα εικοσάλιτρο μπετόνι και πήγα για πετρέλαιο θέρμανσης, πήρα μαζί και την απόδειξη της ΔΕΗ και τελικά βγήκα απ τα ρούχα μου.
ΟΛΑ (8) Βενζινάδικα μου είπαν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια όπως είπε ο φίλος πιο πάνω.
ΡΩΤΑΩ λοιπόν, στίς μέρες μας, που οι φτωχοί δεν έχουν τα πρός το ζείν και ξεπαγιάσουν κι όλας;
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ; ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ; ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
Αργύρης Σιδέρης
read more