Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

Γιατί το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να κάνει κάθαρση.

Ο Κλεισθένης γράφει.

Το αίτημα των Ελλήνων για κάθαρση του πολιτικού συστήματος είναι παλιό και ανεκτέλεστο. Οι μεγαλύτεροι ζήσαμε την περίοδο του ’89 και τα όσα συνέβησαν, δυστυχώς στα γεγονότα εκείνης της περιόδου η αδυναμία των πολιτικών κομμάτων να καθαρίσουν την «κόπρο» του Αυγεία στο εσωτερικό τους, επιβεβαιώθηκε τότε και δυστυχώς επιβεβαιώνεται και σήμερα. Γιατί όμως τα κόμματα δεν έχουν κάνει τίποτε στον τομέα της κάθαρσης; Δεν θέλουν; Δεν μπορούν;
Την απάντηση μπορούμε να την αντλήσουμε από μια παλαιότερη δήλωση του Βύρωνα Πολύδωρα. Είχε πει ότι πρέπει όταν η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση (νομίζω πριν τις εκλογές του 2004)
read more

Γιώργος Τούρλος: Toυρκικό το υποβρύχιο που εγκλώβισαν τα ελικόπτερα...

Γιώργος Τούρλος: Toυρκικό το υποβρύχιο που εγκλώβισαν τα ελικόπτερα...: "Τουρκικό ήταν τελικά το υποβρύχιο που εντόπισαν και κυνήγησαν επί ώρες τα δύο ελικόπτερα S-70 B-6 Aegean Hawk την Πέμπτη το πρωί βόρειοδυτικ..."
read more

Αλλάζει το σήμα και το ΛΑΟΣ! Το ανακοίνωσε ο Καρατζαφέρης


Εγραψε το antiitroktiko. Επιδημία αλλαγής σημάτων στα κόμματα. Ζήλεψε ο Καρατζαφέρης το νέο καλλιτεχνούργημα που παρουσίασε η ΝΔ και ανακοίνωσε πριν από λίγο σε ραδιοφωνική του συνεντευξη στον ΒΗΜΑ FM, ότι και το ΛΑΟΣ σκεφτεται σοβαρά να αλλάξει το σήμα του ενόψει της επετείου του κόμματος. Ετσι πάει λοιπόν...θέλει να παγιώσει ο Καρατζαφέρης την αίσθηση ότι δεν είναι πλέον ακραίο το ΛΑΟΣ και γι' αυτό καταλαβαίνει ότι τα στεφάνια και οι σταυροί στο σύμβολο είναι too much για μια μελλοντική συνεργασία με κάποιο κόμμα ... προς τα αριστερά του. Όσο να ναι το σημερινό σήμα του ΛΑΟΣ θα ταίριαζε καλύτερα να γίνει το νέο σήμα των Ελληνικών Ενόπλων Δυναμεων, δεν βρίσκεται?  Επίσης σχολιασε την παρουσίαση του νέου συμβολου της Νέας Δημοκρατίας «Η ΝΔ έχει κάθε δικαίωμα να κάνει μία προσπάθεια ανανέωσης» 
read more

Αυτό είναι το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας

Εγραψε το antIItroktiko. Αυτό θα είναι τελικά το νέο σημα της Νέας Δημοκρατίας. Όντως αφαιρετικό όπως λεγόταν...ελπίζουμε μόνο να γίνει και η αντιπολίτευση της ΝΔ το ίδιο αφαιρετική. Με λίγα λόγια να κοπούν οι πολλές μλκς. Το σήμα παρουσιάστηκε σήμερα από τον Αντώνη Σαμαρά στα Νέα Γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Το παλιό ιστορικό μας σύμβολο δεν πετιέται απλά θα μείνει στην ιστορία για να μας θυμίζει τις ωραίες και δύσκολες στιγμές που ζήσαμε, θα λειτουργεί σαν μια πολύτιμη φωτογραφία τα χαμόγελα όλων μας» είπε ο Αντώνης μετά τα αποκαλυπτήρια....εμένα μου λες Αντώνη...ξεχνιούνται αυτές οι ωραίες στιγμές που ζήσαμε με το παλιό το σήμα...τι πανηγύρια κάναμε. πάντως η τελευταία πινελιά, ο κέρσορας στο τέλος της λέξης "Δημοκρατία" φυσικά και πρέπει να είναι πινελιά της Τζότζολα! Μπράβο Βασιλική


read more