Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Εκλέχτηκαν προεδρείο και επιτροπές στο δήμο Στυλίδας

Σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 10:00΄ το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας,επαναλήφθηκαν οι δημαιρεσίες , καθότι στην πρώτη συνεδρίαση (προηγούμενη Κυριακή) δεν κατέστι δυνατή η εκλογή προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο προτεινόμενος από τον κ. Γκλέτσο κ.Βέττας Δημήτριος για τη θέση του προέδρου έλαβε 18 ψήφους και εκλέχτηκε πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου......


Για τις θέσεις του αντιπροέδρου και γραμματέα εκλέχτηκαν αντίστοιχα οι: Κυρίτσης Γεώργιος με 22 ψήφους και Πρεμέτης Ιωάννης με 23 ψήφους.

Ακολούθησε η εκλογή των μελών των επιτροπών: οικονομική επιτροπή και επιτροπή ποιότητας ζωής.

Στην οικονομική επιτροπή εκλέχτηκαν 1) Τακτικά μέλη οι: Πετεινός Χαράλαμπος, Αγαπίου Νικόλαος, Χρονόπουλος Ιωάννης, Καραγεώργος Αθανάσιος, Παπαδής Νικόλαος, και Βρυνιώτη Κατράνη Κωστούλα.

2)Αναπληρωματικά μέλη οι: Κωστόπουλος Ευάγγελος, Θηβαίος Νικόλαος, Ζαργάνης Ευάγγελος, Κυρίτσης Γεώργιος και Μπερτσιμάς Δημήτριος.
Στην επιτροπή ποιότητα ζωής εκλέχτηκαν. 1)Τακτικά μέλη οι: Καρακώστας Κωνσταντίνος, Μαντέ Βασιλική, Ζαργάνης Ευάγγελος, Κοντού Γεωργία, Χριστοδούλου Κωνσταντίνος και Σπυροκώστα Βόρρη Αικατερίνη.
2)Αναπληρωματικά μέλη οι:Καραγεώργος Αθανάσιος, Χρονόπουλος Ιωάννης, Πετεινός Χαράλαμπος, Κυρίτσης Γεώργιος και Πρεμέτης Ιωάννης.

Οι αντιδήμαρχοι


Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω διαδικασιών ο δήμαρχος Στυλίδας κ. Γκλέτσος ανακοίνωσε τα ονόματα των αντιδημάρχων.
Αντιδήμαρχοι ορίζονται με αλφαβητική σειρά οι: Πετεινός Χαράλαμπος, Τσιούμας Νικόλαος, Χασιώτης Χρήστος και Χρονόπουλος Ιωάννης.

http://www.gkordis.com

http://ktikio.blogspot.com
read more

Αν τα ΜΜΕ ρίξουν το Γιώργο, μετά τι;

Γράφει ο Κλεισθένης.

Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται είναι «φάρσα».
Παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό τα ΜΜΕ να αρχίζουν σιγά-σιγά να διαφοροποιούνται, όχι προς το παρόν ανοιχτά αλλά η αλλαγή είναι ευδιάκριτη. Μέχρι και ο Καψής!!! έχει απορίες και ενστάσεις.
Το δημιούργημά τους (ΓΑΠ) αφού θα επιτελέσει το «σωτήριο» για το έθνος έργο του, αφού θα έχει υποστεί το λεγόμενο πολιτικό κόστος, θα τον «κάψουν», προετοιμάζουν την έλευση του «σωτήρα» που θα μας παρουσιάσουν με έντεχνο τρόπο σαν την μοναδική πολιτική λύση των οξυμμένων
read more