Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Παπανδρέου: "Τι προσπαθείτε να αποδείξετε;" Στα βάθη της Τουρκίας μίλησε όπως κανένας άλλος Έλληνας πολιτικός! [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε στο video όλες τις δηλώσεις και την περιγραφή του τι συνεβη σήμερα στο Ερζερούμ 

...γράφει το antiitroktiko
Κάποιες φορές πρέπει να λέμε και ένα μπράβο ... Όλοι περιμέναμε από τη σημερινή συναντηση του Παπανδρέου και του Ερντογαν, να είναι μια από τα ίδια. Κάποιοι περίμεναν να τεθεί και το επιστέγασμα του "ενδοτισμού" στο Αιγαίο ή σε άλλα θέματα. Κι όμως δεν ήταν! Κι όμως είναι αλήθεια! Ο Γιωργάκης μας μεγάλωσε και πλέον κάνει ότι δεν έκανε κανένας άλλος Ελληνας πολιτικός και μαλιστα στα βάθη της Ανατολής, με ακροατήριο του μόνο Τουρκούς (κυβερνηση και Τουρκοι πρέσβεις). Θορυβήθηκαν τα Τουρκικα ΜΜΕ από την κοφτερή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο Παπανδρέου "μέσα στο ίδιο τους το γήπεδο"! Και βέβαια είναι καλύτερα να έχεις τον εχθρό σου "φίλο" και να μπορείς να του τα λές κατάμουτρα, παρά να είσαι αυτιστικός και να αφήνεις τα προβλήματα να χρονίζουν. Τιο είπε ο έλληνας πρωθυπουργος;

"Πριν την αφιξη μου στην Τουρκια, οκτώ Τουρκικα αεροσκάφη παραβίασαν την Ελληνικη κυριαρχία ... Γιατί; Πιό το νόημα; Τι προσπαθει να αποδειξει η Τουρκια; Αυτές οι ενεργειες δεν θα αλλαξουν το καθεστώς στο Αιγαίο ... Να είστε βεβαιοι για αυτό! Κάθε τέτοια ενεργεια θέτει ένα ερώτημα στους Ελληνες, αν η Τουρκία έχει αποφασίσει να αλλάξει τις σχέσεις της με τους γείτονες της"

"Δεν πρεπει να υπάρχουν ψευδαισθήσεις! Η διεθνης κοινοτητα δεν προκειται να νομιμοποιήσει μια εισβολή και η ευρωπαικη πορεία της Τουρκιας δεν προκειται να ολοκληρωθεί χωρίς την επίλυση του Κυπριακού."
read more

Νότιο Σουδάν: Μια νέα χώρα γεννιέται με το δημοψήφισμα της Κυριακής [BINTEO]...έγραψε το antiitroktiko
Η πρωτεύουσα της νέας χώρας θα είναι πιθανότατα η Abyei στα σύνορα με το Βόρειο Σουδάν. Χιλιάδες Νοτιοσουδανοί που ζούσαν στον Βορρά κατευθύνονται αυτή τη στιγμή και όλες τις προηγούμενες μέρες, με όλα τα υπάρχοντα τους στο Νότιο Σουδάν και Αραβες του Νότου εγκαταλείπουν τα σπίτια τους στον Νότο υπό τον φόβο ότι θα υπάρξουν εκδικητικές τάσεις μετά την σίγουρη διάσπαση της Κυριακής. Πολλοι Αραβες του Νότου, δηλώνουν έτοιμοι να μείνουν στο μέρος τους, ακόμα και αν χρειαστεί να χάσουν τη ζωή τους ή να βιώσουν απομόνωση. Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται και στον Βορρά όπου φιλήσυχοι και δημοκρατικοί Αραβες αποχαιρετούν με δώρα και δάκρυα τους μέχρι τώρα γείτονες τους. Το Σουδάν δεκαετίες πριν αποτελούσε χώρα ευκαιριών και χώρα ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ Ισλαμιστών, Χριστιανών, Αραβων και μαύρων. Παρόλα αυτά υπήρχαν πολλά προβλήματα τα οποία εντάθηκαν με την υπερίσχυση των Αράβων και την καταπιεστική πολιτική που αυτοί ασκούσαν. Να θυμίσουμε επίσης ότι στο Σουδάν υπήρχε παλιότερα μια από τις μεγαλύτερες κοινοτητες ομογενών Ελλήνων της Αφρικής.

Ο ανεκτικός Νότος των μαύρων Χριστιανών χρόνια τώρα ξεφτιλίζεται από τον "δικτατορικό" Αραβικο Βορρά. Η λέξη μαύρος ισούταν τόσα χρόνια με τη λέξη σκλάβος, όταν έβγαινε από το στόμα Άραβα. Ακόμα οι μαύροι κατηγορούνταν ότι μαθαιναν και μιλούσαν Αγγλικά περισσότερο απ'ότι Αραβικα.  Από την άλλη οι μαύροι Σουδανοί -Χριστιανοί στην πλειονότητα- είναι πιό ανεκτικοί κοινωνικά μιας και προερχονται από πολλές και διάφορετικές μεταξύ τους φυλές. Επίσης έχουν την φήμη πολύ φιλόξενων και φιλικών ανθρώπων. Βεβαια αυτή η ανεκτικότητα ελπίζουμε να διατηρηθεί και στο νεοϊδρυθέν κράτος, μιας και θα είναι πολύ δύσκολο  να διατηρηθούν η δημοκρατικότητα και η ανεκτικότητα, με τη φτώχεια και ξηρασία που επικρατεί στον Νότο, μετά μάλιστα και από την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων φτωχών του Βορρα που καταφθάνουν όλες αυτές τις μέρες στο νότιο Σουδάν.
read more

Η Βουλα Βαβατση και ο Υπουργός. Δείτε πως καμακώνει ένας υπουργός την ιδιαιτέρα του! [ΒΙΝΤΕΟ]


...έγραψε το antiitroktiko
Μπορεί η ελληνική βιομηχανία τσόντας να είναι "δια τον π", όμως άφοβα μπορούμε να καυχηθούμε ότι έχουμε βρει το δικό μας niche στην όλη βιομηχανία. Σε κάθε πορνο ταινία, από τον καιρό του Γκουσγκούνη του Τελη Σταλόνε και της Πέγκυ Σίμου, οι αστείοι διάλογοι 10 λεπτών και πλέον που προηγούνται κάθε ερωτικής σκηνής, είναι σπαρταριστοί και πραγματικά καλλιτεχνουργήματα λαίκης κωμωδίας! Ετσι λοιπόν και σήμερα, ο συνεχιστής της "καλής" ελληνικης τσoντοπαράδοσης -η Sirina Productions του Σειρηνακη- συνεχίζει στα χνάρια των μεγάλων μορφών του είδους.

Η γραμματέας που ικανοποιεί τις σεξουαλικές ορέξεις του αφεντικού της είναι ένα στερεότυπο αλλα και μια φαντασίωση για πολλούς. Στο video αυτό δείτε πως καμακώνει η ίδια η γραμματεας έναν υπουργό και πόσο ξενερωτα αυτός ανταποκρίνεται στα ερωτικά της κελευσματα. Ο αστείος διάλογος είναι από τη τσόντα "H Βουλα Βαβατση και ο υπουργός σε 3D" της Θεσσαλονικίας Miss Τουρισμός Βουλα Βαβατση. Στον ρόλο του υπουργού ο γνωστός μας Γιατρός...
read more

Δείχνει το «τυρί» κρύβει τη «φάκα»

Γράφει ο Κλεισθένης.

Μετά την παταγώδη αποτυχία των εξεταστικών επιτροπών, που λειτούργησαν σε λογικές, «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», «αν τιμωρήσουμε κάποιον αυτός θα μιλήσει και θα συμπαρασύρει το πολιτικό σύστημα στην καταστροφή» και «ή θα σωθούμε όλοι μαζί ή θα χαθούμε απ’ τον πολιτικό χάρτη όλοι μαζί», ο Ραγκούσης μας ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο τρόπος χρηματοδότησης των κομμάτων και ο έλεγχος του «πόθεν έσχες» των πολιτικών με αναδρομική ισχύ. Φυσικά στους ελέγχοντες εκτός των δικαστικών θα μετέχουν και βουλευτές. Η πλειοψηφία θα
read more