Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Ελίνα Μπεκάκου: Όλα όσα δεν ξέρετε για την Barbie του Big Brother απο το 31days.gr

Η Ελίνα Μπεκάκου ( το αληθινό της όνομα είναι Ελένη - Σοφία Μπεκάκου), μισή Μανιάτισσα (από το Δρυ της Μάνης) και μισή από την βόρεια-κεντρική Εύβοια ( το γραφικό Μαντούδι), με Νορβηγική υπηκοότητα, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μένει στην Αθήνα, στην Κυψέλη παρέα με τα κατοικίδια της και που μας δείχνει πόσο απλό κορίτσι είναι χωρίς να είναι καθόλου ψώνιο


Η Barbie όπως την αποκαλούν οι φίλοι της στην Ελλάδα δεν είναι μόνο το κορίτσι με τις πληθωρικές καμπύλες και το πλούσιο στήθος που γνωρίσαμε στο...

Διαβάστε στο 31days.gr
read more

Την Κυριακή 9/1 συνεδριάζει πάλι το δημ. συμβούλιο για εκλογή προεδρείου του νέου δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας


Έγινε σήμερα Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11:30΄το πρωί η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας.
Κατά τη συνεδρίαση δεν επετεύχθη η εκλογή προεδρείου, καθ΄ότι ο προτεινόμενος από την πλειοψηφία για τη θέση του προέδρου κ. Βέττας Δημήτριος δεν έλαβε την απαραίτητη πλειοψηφία όπως ορίζει ο νόμος.
Στην αρχή της συνεδρίασης έγιναν ενδοπαραταξιακές εκλογές (παράταξη του κ.Γκλέτσου)διότι υπήρχαν δύο υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου. Οι κ.κ.Βέττας Δημήτριος και Αγαπίου Νικόλαος. Εκλέχτηκε ο κ. Βέττας Δημήτριος με 11 ψήφους, ενώ ο.κ Αγαπίου Νικόλαος πήρε 5 ψήφους.

Στην παράταξη της  κ. Σχορετσιανίτη Αλέκας  εκλέχτηκε ο κ. Κυρίτσης  Γεώργιος  με 5 ψήφους για τη θέση του Αντιπροέδρου και από την ελάσσονα μειοψηφία για τη θέση του γραμματέα ο κ. Πρεμέτης Ιωάννης  με 5 ψήφους ενώ υπήρξε και ένα λευκό.

Αμέσως μετά έγιναν εκλογές με μυστική ψηφοφορία στις οποίες ψήφισε το σύνολο των δημοτικών συμβούλων.
Και στις τρεις συνεχόμενες ψηφοφορίες που έγιναν δεν κατέστη δυνατόν ο προτεινόμενος από την πλειοψηφία για τη θέση του προέδρου κ. Βέττας να λάβει την απόλυτη πλειοψηφία. Τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών ήταν:
  1. Βέττας 12  άκυρα 1   λευκα 14 
  2. Βέττας 13  άκυρα 0   λευκά 14
  3. Βέττας 13  άκυρα 1   λευκά 13
Αφού δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία δηλαδή 14 ψήφους από το σύνολο 27 δεν εκλέχτηκε.
Η δε συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου θα γίνει και πάλι την ερχόμενη Κυριακή στις 10:00΄το πρωί στον ίδιο χώρο.
http://www.gkordis.com
http://ktikio.blogspot.com
read more

Φωτορεπορταζ. Τελευταίες στιγμές του 2010, πρώτες του 2011 στα πιό απίθανα μέρη του κόσμου.Οριστε πως άλλαξαν τη χρονιά στο Waikiki της Χαβάη!

Την ώρα που όλα τα ΜΜΕ μεταδίδουν μόνο εικόνες από τις μεγαλουπόλεις και πρωτεύουσες του κόσμου και πως αυτές υποδέχθηκαν το 2011, στο antiitroktiko βρήκαμε και σας δείχνουμε εικόνες  ΚΑΙ από χώρες όπως το Πακισταν, η Αϊτή, η Ινδία, το Κυργιστάν, ακόμα και το Ιράν και την Ανταρκτική! Δείτε περισσότερες φώτο και από άλλα μερη του κόσμου στο antiitroktiko

Μαζέψαμε λοιπόν μερικές από τις πιό όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ιντερνετ, από τη χθεσινή τελευταία ημέρα του 2010. Δείτε πως πέρασαν την τελευταία μερα του χρόνου και πως υποδέχθηκαν φτωχές και πλούσιες χώρες το 2011. Δείτε ανθρώπους να υποδέχονται το νέο έτος είτε με πανηγυρισμούς και φανταστικά show με πυροτεχνήματα, είτε αναβοντας μια απλή φωτια, είτε δίνοντας ένα φιλί αγαπης στο ταίρι τους, είτε φορώντας ένα απλό χαμόγελο ανεκτίμητης αξίας. Βέβαια σε καποια μέρη όπως πχ στην Αϊτή, την Νιγηρία και την Αίγυπτο ο νέος χρόνος μπήκε με τραγικά συμβάντα, εξεγέρσεις, αναταραχές και αιματηρές συγκρούσεις.
Port au Prince, Haiti
mount Angel, New Mexico, USA
Edinburgh, Scotland
Port au Prince, Haiti
St.Basil Cathedral, Red Square, Moscow, Russia
Kibera, Kenya
read more

Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι.


 Γράφει ο Κλεισθένης.
Χρέη, νέα μέτρα, «στρακαστρούκες», εκφοβισμός, εξουσιαστική βία, απειλές από τους ντόπιους και διεθνείς τοκογλύφους, κατοχή απ’ την τρόικα και άλλα πολλά βάρυναν την πλάτη του Έλληνα τους τελευταίους μήνες. Με την ευκαιρία του ερχομού του νέου έτους και μιας που οι πολιτικοί ταγοί μας έκαναν δηλώσεις και έστειλαν ευχές εγώ θα γράψω λίγες σκέψεις.
Ο Έλληνας είναι σκληροτράχηλος και πατριώτης. Μπορεί η πολιτική ηγεσία να μην είναι αντάξια των περιστάσεων αλλά το Ελληνικό πείσμα και η αγωνιστικότητα δεν δίνουν σε όσους επιβουλεύονται την Ελλάδα πολλά περιθώρια. Η Ελληνική αντίδραση έρχεται και θα είναι κεραυνοβόλα. Οι πολιτικάντηδες, τα «λαμόγια» και οι απατεώνες δεν θα γλυτώσουν την πρέπουσα τιμωρία. Όσο αφορά τους ξένους τους αφιερώνω το βιντεάκι.
video

  http://ideopigi.blogspot.com/2011/01/blog-post_02.html
read more