Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Αυτή είναι η φωτογραφία της Γερμανίδας των Πυρήνων της Φωτιάς


...έγραψε το antiitroktiko
Οι αριθμοι κλήσης της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει κάτι είναι 170, 1014 και 1964 και οι πληροφορίες εξασφαλίζονται με ανωνυμία.
Το όνομα της 27χρονης είναι Marie Meyer Fee. Με μητέρα μέλος γερμανικών τρομοκρατικής-εξτρεμιστικών οργανωσεων RAF / Baader-Meinhof, η Marie έμελε να είναι από τις περιπτώσεις που λέμε "Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά". Όσοι μας βρίζουν και απειλούν να μην ποστάρουμε πρόσωπα και ονόματα τους απαντάμε ότι θα κάνουμε Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ για να συμμετέχουμε στον διασυρμό αυτών των ατόμων και στη διασπορά πληροφοριών που μπορεί να γεννήσουν άλλες πληροφορίες από ανύποπτους ανθρώπους που πιθανό να έχουν έρθει σε επαφή με τα συγκεκριμένα άτομα, όλο το προηγούμενο διαστημα. Προβλήματα υπάρχουν στην χώρα και τη κοινωνία μας, αλλά δεν επιτρέπουμε σε κανένα τσουτσέκι και κανένα κερατά που γουστάρει αδρεναλίνη  να το παίζει ήρωας πάνω στο κεφάλι ενός ειρηνικού λαού όπως είμαστε εμείς οι Ελληνες.
Πολλοί δημοσιογράφοι στα "εκτελεστικά" δελτία των 8 άρχισαν να παρεμβαίνουν στην δράση της αντιτρομοκρατικής, αναρωτώμενοι αν η συλληψη της κοπέλας έγινε με βασικό στοιχείο την παλιότερη συλληψη της μάνας της  Barbara Meyer για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Μιλάμε για "ατσίδες" δημοσιογράφους που με την κατινιά που τους δέρνει δεν μπορούν να σκεφτούν ότι θα υπάρχουν προφανώς καποια πολύ σημαντικά στοιχεία για να προβούν σε αυτή την κίνηση. Και πραγματι, τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι η Γερμανίδα είχε τις προηγούμενες μέρες τετ-α-τετ με τους τέσσερις συλληφθέντες και υπάρχουν αποδείξεις ότι είχαν συχνές επαφές καθημερινά και ιδιαίτερα με δύο από αυτούς. Μάλιστα ο ίδιος ο συνηγορος της ομολόγησε ότι χθές "ηπιαν ένα ποτό μαζί" αν και ισχυρίζεται ότι ήταν απλοί γνωστοί.
Πέρα από αυτό όμως, η αντιτρομοκρατική προφανώς και πρέπει να προβαίνει σε ενεργειες που μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλά στοιχειοθετημένες ή αποτελούν βεβιασμένες κινήσεις, εάν -όπως στη συγκεκριμένη περιπτωση- υπάρχουν βάσιμα στοιχεία ότι επίκειται κάποια τρομοκρατική ενέργεια. Ας μην Τσιπρίζουμε καλύτερα σε θέματα τρομοκρατίας.

Η ανακοίνωση για τη σύλληψη της Γερμανίδας αλλά και η φωτογραφία της εξεδώθει σήμερα τα ξημερώματα στις 01.00 έχει ως εξής:

Σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγονται για την τρομοκρατία στη χώρα μας, συνελήφθη χθες (14.01.2011) το απόγευμα στην Αθήνα, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), η Γερμανίδα υπήκοος MEYER FEE MARIE του WOLFGANG και της VARVARA , ετών 27 για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δίνουμε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της και υπενθυμίζεται ότι στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν ανώνυμα και με διασφάλιση του απορρήτου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου