Κυριακή, 2 Ιανουαρίου 2011

Φωτορεπορταζ. Τελευταίες στιγμές του 2010, πρώτες του 2011 στα πιό απίθανα μέρη του κόσμου.Οριστε πως άλλαξαν τη χρονιά στο Waikiki της Χαβάη!

Την ώρα που όλα τα ΜΜΕ μεταδίδουν μόνο εικόνες από τις μεγαλουπόλεις και πρωτεύουσες του κόσμου και πως αυτές υποδέχθηκαν το 2011, στο antiitroktiko βρήκαμε και σας δείχνουμε εικόνες  ΚΑΙ από χώρες όπως το Πακισταν, η Αϊτή, η Ινδία, το Κυργιστάν, ακόμα και το Ιράν και την Ανταρκτική! Δείτε περισσότερες φώτο και από άλλα μερη του κόσμου στο antiitroktiko

Μαζέψαμε λοιπόν μερικές από τις πιό όμορφες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο ιντερνετ, από τη χθεσινή τελευταία ημέρα του 2010. Δείτε πως πέρασαν την τελευταία μερα του χρόνου και πως υποδέχθηκαν φτωχές και πλούσιες χώρες το 2011. Δείτε ανθρώπους να υποδέχονται το νέο έτος είτε με πανηγυρισμούς και φανταστικά show με πυροτεχνήματα, είτε αναβοντας μια απλή φωτια, είτε δίνοντας ένα φιλί αγαπης στο ταίρι τους, είτε φορώντας ένα απλό χαμόγελο ανεκτίμητης αξίας. Βέβαια σε καποια μέρη όπως πχ στην Αϊτή, την Νιγηρία και την Αίγυπτο ο νέος χρόνος μπήκε με τραγικά συμβάντα, εξεγέρσεις, αναταραχές και αιματηρές συγκρούσεις.
Port au Prince, Haiti
mount Angel, New Mexico, USA
Edinburgh, Scotland
Port au Prince, Haiti
St.Basil Cathedral, Red Square, Moscow, Russia
Kibera, Kenya
Port au Prince, Haiti
Scheveningen, Netherlands
Bishkek, Kyrgystan
Beirut, Lebanon
Tiber River, Rome, Italy

Δείτε περισσότερες φώτο και από άλλα μερη του κόσμου στο antiitroktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου