Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Ευάγγελος Κρητικός: ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟ BLUE SKY

Ευάγγελος Κρητικός: ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΣΤΟ BLUE SKY: " ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΣΤΗΣ 22.00, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ..."
read more

Η Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ... όπως δεν την έχει ξαναδει κανένας! [photos]
Πλήρες φωτορεπορτάζ στο antiitroktiko. Τρομερές εικόνες μας έρχονται από την Νέα Υόρκη -ακόμα και από το κέντρο της!- με τη χειρότερη χιονοθύελα όλων των εποχών που έχει ζήσει η πόλη, μετά τις καταστροφικές χιονοθύλες του 1947 και του 1888. Να λοιπόν που οι Χολιγουντιανές καφρίλες τύπου "The Day After Tomorrow" μπορεί να γίνουν πραγματικότητα!!!

Οι προβλέψεις όμως των μετεωρολόγων λένε ότι μπορεί να σπάσει ακόμα και το ρεκόρ αυτών των δύο χιονοθύελων, μιας και το χιόνι αναμένεται τις επόμενες μερες να φτάσει τους 70 ποντους! Εκτός και αν ο στρατηγός -κατά Βύρων Πολύδωρα- άνεμος, φυσώντας ακόμα πιό δυνατά, αποφασίσει να λύσει την "πολιορκία της πόλης". Ολόκληρη η πόλη -που δεν είναι καθόλου συνηθισμένη σε αυτό το σκηνικό "αποκάλυψης"- έχει συγκλονιστεί, ενώ όλες οι λειτουργίες της έχουν καταρρεύσει. Εγκαταλελειμένα αμάξια στη μέση του δρόμου, αναστολή λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς, μιλάμε για ένα κακό χαμό...Οποιος από σας έχει επισκεφθεί τη Νέα Υορκη, δεν θα πιστεύει ότι είναι η ίδια πόλη στις φωτογραφίες που ακολουθούν! Δείτε το φωτορεπορτάζ του antiitroktiko παρακάτω για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται και δείτε και μερικές παλιές φωτογραφίες από την καταστροφική χιονοθύελλα του 1947...

Δείτε δεκάδες άλλες απίστευτες φώτογραφίες στo antiitroktiko

read more