Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Τα καλαντα που μας κάναν και χαμογελάσαμε αυτά τα Χριστούγεννα ... Δείτε το καταπληκτικό βιντεο!"Μην στέκεις στο μπαλκόνι σου, θαυμαζοντας μας πάλι
Ελα στην παρέα μας δίχως ντροπή καμία 
Χριστός γεννάται και μας λεν πως είμαστε χαμένοι, 
ανασφαλείς πτωχεύσαντες και καταδικασμένοι, 
έλα να τραγουδήσουμε να δεις πόσο είμαστε τρομαγμένοι, 
Έλα και θα μας θυμηθείς, δεν θα το μετανιώσεις, τ
ζάμπα είναι δεν θα ζητησουμε να μας το ξεπληρώσεις"

[στίχοι: antirisis.wordpress]

...έγραψε το antiitroktiko
Σχόλιο antii: Μας ξενερώνουν τα καλαντα που ακούμε να λενε σε πολιτικούς. Αυτά τα στημένα κάλαντα που ακούμε καθε γιορτή και χρόνο στις τηλεοράσεις μας, με τα τεχνητά αστεία των πολιτικών που παντα ακολουθούνται και από 'ενα ξενέρωτο, χιλιοφορεμένο και κουρελιασμένο πολιτικό μήνυμα. Προκειται πλέον περισσότερο περι πρωτοκόλου, παρα με τήρηση των εθίμων και ζωντανή ψυχή.

Όμως αυτό το άψογο video ... αυτό είναι Ελλάδα (ή τουλάχιστο ελπίζουμε), αυτό είναι παράδοση, αυτό είναι ενεργή νεολάια και αυτό είναι φιλανθρωπία. Για τρίτη χρονιά το blog antirisis.wordpress μάζεψε ένα ανομοιογενές σύνολο ατόμων που το μόνο που τους ένωνε ήταν η επιθυμία τους να πουν τα καλαντα. Αλλος πήγε με την ωραία του φωνή, αλλη με την ωραία της κιθάρα και όσοι είχαν γαιδουροφωνάρες και δεν ήξεραν να παίξουν κανένα όργανο πήγαν απλά για  να συμμετάσχουν στον τζερτζελέ! Όλοι δε είχαν ένα κοινό σκοπό και κίνητρο, το μάζεμα χρηματων για φιλανθρωπικούς σκοπούς (ορφανείο). Δύο πρόβες τις αμέσως προηγουμενες μέρες έφτασαν για να αποκτησει το σύνολο μια σχετική δομή και συνοχή, να προβαρουν τα όργανα, να δουν όλοι το δύωρο πρόγραμμα και να μάθουν δυο λόγια-στίχους, από τα κάλαντα κάθε γωνιάς της Ελλάδας. 200 άτομα τελικά ακολούθησαν την πομπή και ξεκινώντας από το Σύνταγμα, έδωσαν χρώμα και ενεργεια από όποιο δρόμο και να περνούσαν, από κάθε γειτονιά. μαζί με το τραγουδι και το κέφι τους προσέφεραν στους περαστικούς χριστουγενιάτικα γλυκα. Τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες άνοιγαν στα περισσότερα σπίτια από καθε δρόμο που περνούσαν τα παιδιά.

Δεν ξέρω για σας αλλα εμεις ζηλέψαμε και θα θέλαμε πολύ να είμαστε μαζί με τα παιδιά...ίσως του χρόνου!
read more

"Κτήμα Σημίτη" - Η Ευρώπη μπορεί να μην έχει μεγάλους ηγέτες, έχει όμως μερακληδες συνταξιούχους οινοπαραγωγούς! [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

...έγραψε το antiitroktiko
Ο κ. Κώστας Σημίτης μπορεί να μην έμαθε τον τρόπο με τον οποίο διοικείται αποτελεσματικά μια χώρα της Νότιας Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα (εδώ που τα λέμε κανείς δεν το έμαθε), ξέρει όμως πλέον πολυ καλά πως παράγονται μερικές εκατοντάδες μπουκάλια ωραιότατου και ευωδιαστου, ερυθρού ξηρού οίνου.  "Η Ευρώπη δεν έχει μεγάλους ηγέτες" δήλωσε χωρίς ίχνος αυτοκριτικής πριν λιγες μερες σε συνεντευξη του ο πρωην πρωθυπουργός ... έχει όμως μερακληδες συνταξιούχους οινοπαραγωγούς θα συμπληρώσουμε εμείς!

Από αμπέλι που φύτεψε (όχι ο ίδιος...άλλοι) το 2005 στο  Κορακοχώρι, Ηλείας, κοντα στο Κατάκολο, πλεον ο πρώην πρωθυπουργός θα μοιράσει για δώρα στις γιορτές τα πρώτα μπουκάλια με τη δική του ετικέτα ("Ηλιδα" από κτήμα Σημίτη, Κορακοχώρι). Φαίνεται πως μετά από μια έντονη και καταστροφική πολιτική καριέρα ένας πολιτικός μπορεί όντως να βρει την ηρεμία και εσωτερική του ισορροπία ασχολούμενος με τα αγροτοχόμπι και το καλό κρασί. Με ποιόν καλύτερο τρόπο άλλωστε μπορείς να κάνεις τον απολογισμό της ζωής σου, αμπελοφιλοσοφώντας για το έλλειμα ηγεσίας της Ευρώπης όλες τις τελευταίες δεκαετίες και γραφωντας βιβλία για να αφήσεις γραπτή πολιτική παρακαταθήκη στις επόμενες γενειές. Για να μην τον αδικούμε παντως, τουλάχιστον αυτός περιμενε  να περάσουν κάποια χρόνια και να δύσει η πολιτική του καριέρα για να αμπελοφιλοσοφήσει, ενώ κάποιοι άλλοι αμπελοφιλοσοφούν τρώγοντας και πίνοντας τον αγλέορα απο γεννησιμιού τους (βλέπε Παγκαλος).

Στην όλη φάση παντως πιό πολύ χαιρόμαστε με την Δάφνη Σημίτη,  που είναι καλά και που φαίνεται να περνάει ακόμα καλύτερα με τον άνδρα της στο σπίτι. Κάτι φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας του πρώην πρωθυπουργού, ευσταθούν, αν και κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς έχει. Ελπίζουμε να μην είναι η επάρατος πάντως ...
read more

Ο υπέρβαρος Αι-Βασίλης....παιδί της coca cola δεν έχει καμία σχέση με τον Μέγα Βασίλειο.

Ο υπέρβαρος Αϊ-Βασίλης με τα ροδοκόκκινα μάγουλα, τη λευκή γενειάδα και κόκκινο-άσπρο κοστούμι δεν είναι τίποτα άλλο από το διαφημιστικό...
read more

Δεν τις βρίζουμε (τις Νιγηριανες πόρνες) ... ουτε καν να τις πουμε μαύρες! [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε εδώ στο video μια "ξεκαρδιστική δήλωση για κλάμματα"!

...έγραψε το antiitroktiko
Κάποιοι μπορεί να νευριάσουν με το παραπάνω βιντεο, οι πιό πολλοί όμως  απλά θα γελάσουμε με κατανόηση, ακουγοντας τη δήλωση μιας απλής ελληνίδας, που μπροστά στο φακό του Mega έκανε δηλώσεις που αφορούσαν τις πόρνες από τη Νιγηρία που κάνουν πιάτσα δίπλα στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. Πολύ γνήσια και αφελέστατα είπε την εξής φοβερή ατάκα: "Κανένας δεν τις έχει βρίσει (από τους κατοίκους της περιοχής) ... ούτε καν να τις πούμε μαύρες"!   Η πιό λογική φράση σε αυτή τη περίπτωση θα ήταν ""Κανένας δεν τις έχει βρίσει ... ούτε καν να τις πούμε πόρνες""! ... και όμως στο μπερδεμένο μυαλό του Ελληνα το να είσαι μαυρος είναι δυστυχία και ίσως πολύ πιό βαριά από την επόρνευση.

Στο μυαλό πολλών Ελλήνων λοιπόν το να πεις μια τέτοια ιερόδουλη "μαυρη" είναι πολύ χειρότερη βρισιά από το να την αποκαλέσεις "πόρνη" ή "πουτάνα". Δεν φταίει η γυναίκα αυτη που έκανε τη δήλωση, προς θεού. Αυτή η γυναίκα θα μπορουσε να είναι η μάνα μας, η γιαγιά μας, ο πατέρας μας κτλ. Πιθανόν και αυτοί να είχαν κάνει μια τέτοια δήλωση. Το θέμα όμως είναι η ευθυνη της Ελληνικής κοινωνίας ως συνολο, το οποίο από άποψης πολιτικής ορθότητας αλλά και τρόπου σκέψης προσομοιάζει περισσότερο με χώρες χαμηλής αναπτυξης (για να το πουμε έτσι μαλακά και πολιτικώς ορθα).
read more

Στην Αννα Βίσση κόψαν τα λουλούδια και πετάνε κωλόχαρτο! Όλα θα τα αλλαξει η οικονομική κρίση [ΒΙΝΤΕΟ]


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΣΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ

...έγραψε το antiitroktiko
Αυτή η γυναίκα μέχρι να φύγει από τη ματαιη τουτη ζωή, θα τα χει κάνει και θα τα χει πάθει όλα, δεν υπάρχει περίπτωση! Η Βίσση είναι γνωστή μάγκισσα της νύχτας και καθάρισε μόνη της την όλη φάση βγαζοντας την καθαρή. Πάντως η κίνηση του θαμώνα να πετάξει χαρτί υγείας στην εθνική μας "αηδό" έχει πολύ βαθύτερη σοσιαλ-ψυχολογική σημασία. Φημες θέλουν την ντίβα να έχει κρατήσει το ρόλο χαρτιού υγείας γιατί θεωρει πλέον στιγμή σταθμό στην καριέρα της το συμβάν. Είναι η μέρα που καταλαβε ότι ... γερνάει.

Το περιστατικό συνέβη χθες ανήμερα των Χριστουγέννων. Ενας θαμώνας του Αθηνών Αρένα πεταξε στην Άννα Βίσση ένα ρολό χαρτί υγείας  ενω αυτή τραγουδούσε. Η Άννα άκρως  τσαντισμένη σταματησε το πρόγραμμα, τον ανεβάσε στη σκηνή λέγοντας τον μαλακα και ζητησε από το κοινό "ένα δυνατό χειροκρότημα για τον μαλακα"! Καλα ρε συ Μαλάκα, το χαρτί το έριξες που το έριξες, όταν αυτή η βλαμμενη σε αποκαλούσε μαλάκα, γιατί δεν συνεχισες τον χαβαλέ σου να τις τα πεις ένα χεράκι και κατα πρόσωπο, να της κοπεί η μαγκιά λιγάκι.
read more

Hackers επιθεση στο Tromaktiko...μην φοβάστε δεν θα το χάσετε για παντα το μαϊμουδοsite!

...έγραψε το antiitroktiko
Θυμα χακερς πρέπει να έπεσε το tromaktiko πριν λίγη ώρα (εκτός και αν κανουνε maintenance και υπαρχει άλλο τεχνικό μπερδεμα). Οποιος προσπαθεί να μπει, βλεπει το σήμα  της Google του μπλοκαρίσματος ότι είναι attack site, ότι δηλαδή το συγκεκριμένο site εγκαθιστά βλαβερά προγράμματα, adwares και spywares. Για να λυθει αυτό το πρόβλημα πρέπει πρωτα να το παρουν χαμπάρι οι τρόμπες εκεί στο tromaktiko, να ειδοποιήσουν την google και η google να κάνει ξανα indexting το site, αφου ελεγξει την εγκυρότητα των reports. Δυστυχώς δεν θα χάσουμε για παντα αυτό το διαμαντι της μπλογκοσφαιρας που χτίστηκε επί πτωμάτων. Εσεις το μόνο που πρέπει να κανετε είναι να πατηστε απλά το λινκ "Ignore the message" κατω δεξια και θα μπείτε.
read more