Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

Αυτά που είδαν τα μάτια μου...


Βοήθησε και ΕΣΥ... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ
read more

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη Στυλίδα

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Στυλίδας, μουσική εκδήλωση με ύμνους, κάλαντα, τραγούδια και χορούς.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

Η μεικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας, η οποία τραγούδησε διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στη συνέχεια τραγούδησε η καθηγήτρια μουσικής Ελένη Ντότου και τη συνόδεψε στο πιάνο η επίσης καθηγήτρια Λεμονιά Κελεπούρη.

Ο καθηγητής κ. Ιωάννης Μαντές μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων ενώ τέλος, μέλη του Σύλλογου Μικρασιατών Ανατολικής Φθιώτιδας χόρεψαν διάφορους χορούς.Την εκδήλωση έκλεισε η πρόεδρος του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας κ. Μαρία Μαϊστρέλη, η οποία ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για τη βοήθεια που πρόσφερε και κάλεσε το νέο δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο στο βήμα ώστε να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, συνοδεύοντας τον κ. Γκλέτσο, και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Βέττας Δημήτριος, Βελεσιώτης Παντελής και Μαντέ Βασιλική.
Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν παραδοσιακά γιορτινά εδέσματα.

http://www.gkordis.com
http://ktikio.blogspot.com
read more

Να σε κάψω Γιάννη να σ’ αλείψω λάδι.


Ο Κλεισθένης γράφει

Ένας-ένας οι πολιτικάντηδες, αρχίζουν να παίρνουν αποστάσεις απ’ την καταστροφική πολιτική του μνημονίου, πολιτική του ΠΑΣΟΚ και των εξαπτέρυγων.
Οι πολιτικάντηδες του τόπου, «ποντάρουν» στην κοντή μνήμη του λαού και είτε διαφοροποιούνται διαγραφόμενοι, είτε σιγοψυθιρίζουν τις «ενστάσεις» και τις «διαφωνίες» τους με την κυβερνητική πολιτική.
Αφού συμμετείχαν και υπερψήφισαν, όλα τα καταστροφικά για την οικονομία και τη χώρα, μέτρα, αντιλαμβανόμενοι τη γενική κατακραυγή της κοινωνίας, προσπαθούν να δείξουν φιλολαϊκό πρόσωπο και μη μας φανεί περίεργο, σε λίγο θα
read more

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ LIVESTREAM

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ LIVESTREAM
read more

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVESTREAM

ΚΑΒΑΛΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ LIVESTREAM
read more