Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Διαδολοβδομάδα..

Ήταν μια πολύ περίεργη εβδομάδα αυτή που αφήνουμε πίσω μας, στοιχηματικά, αθλητικά, κοινωνικά, καθημερινά..Αλλά πέρασε κι έφτασε η ώρα για μπάλα πάλι, μπάλα Ελληνική(αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό) αλλά και το μεγάλο ματς του κουπονιού Τσέλσι-Μάντσεστερ Γ..Όπως και να έχει η διήμερη ψυχανάλυση μας είναι και πάλι εδώ με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια απ' τα οποία ξεχώρισα τα : Τορίνο-Έμπολι, Λα Κορούνια-Σπόρτινγκ Χιχόν, Φένλο-Ουτρέχτη και Οσασούνα-Σαραγόσα..Θα προσθαφαιρέσω και νοικοκύρη, Gaskart και μπατίρη σίγουρα για να βγάλω τα τελικά μου..Αρχή με το ματς της β' Ιταλίας και μια Τορίνο η οποία εδώ και καιρό δείχνει πως πράγματι είναι για τη μεγάλη κατηγορία και τρέχει ένα αήττητο 6 αγώνων..Έτσι έχει πλησιάσει την πρώτη εξάδα και με νίκη βάζει πλώρη για ψηλά..Απ' την άλλη η Έμπολι είχε ένα αήττητο 15 αγώνων(!!) αλλά έκανε αισίως την 4η συνεχόμενη ήττα της, κάτι δεν πάει καλά κι αυτό περιμένουμε να εκμεταλευτούν οι γηπεδούχοι..
Στον προηγούμενο της αγώνα η Λα Κορούνια δεν στάθηκε καθόλου καλά και γνώρισε την ήττα στην Μαδρίτη απ' την Αθλέτικο με 2-0..Εντός έδρας με αντίπαλο τη Σπόρτινγκ Χιχόν έχει μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πείσει σε κανένα σημείο του φετινού πρωταθλήματος..
Στον Ολλανδικό αγώνα όλα εξαρτώνται απ' την Ουτρέχτη, αν πάρει τον αγώνα σοβαρά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φτάσει στην εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την πολύ αδύναμη Φένλο..
Για το Οσασούνα-Σαραγόσα δεν μπορώ να πω πολλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι φαίνονται ως ομάδα μόνο εντός έδρας..Απ' την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι τελευταίοι, δεν έχουν νίκη εδώ και 5 αγώνες, έχουν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους απ' τις 22 Σεπτέμβρη και έχουν κάνει τη μοναδική τους νίκη φέτος στις 7 Νοέμβρη..Ανακεφαλαίωση : 133-1, 212-1, 267-2, 281-1..
Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξετε και καλό Σαββατοκύριακο..
http://stokourbet.blogspot.com/
read more

Εισαγωγικές γνώσεις Κοινωνικής Δικτύωσης

«Καλά δεν το πιστεύω…, τόσο μ@λ@κ@ς είσαι!». Μην σας παρεξηγεί αυτή η τόσο ανάγωγη και υβριστική απάντηση μα.. δεν θεωρείται και τόσο ασυνήθιστη στις μέρες μας. Τούτη ήταν η ενδόμυχη σκέψη όλων όταν τους απαντούσα με φυσικότητα ότι δεν έχω λογαριασμό στο facebook. «Τι έκανε λέει; Δεν μπορεί να λες αλήθεια… σίγουρα μας δουλεύεις, έτσι δεν είναι!
Εσύ.. ένας άνθρωπος της τεχνολογίας!!!!». Αυτά και άλλα πολλά τρελά. Τι να κάνω λοιπόν, δικτυώθηκα και ΄γω, για να δω ρε παιδάκι, έτσι, έστω από περιέργεια, περί τίνος πρόκειται.


Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στην «προσωπική» μου σελίδα στο facebook μέχρι πρότινος είχα μόλις… 30 φίλους. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραιτήτως κακό, αρκεί να πιστεύεις ακράδαντα πως... διαβάστε στο 31days.gr
read more

Επιστολή Γκλέτσου προς Σχορετσανίτη


«Παράκληση» προς την κα Δήμαρχο Στυλίδας

Κυρία Δήμαρχε,

Σας γνωστοποιώ ότι σήμερα πραγματοποίησα επίσκεψη στο μισθωμένο από το Δήμο Στυλίδας κτίριο στο οποίο στεγάζεται η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας, το γραφείο των ειδικών συνεργατών και η υπηρεσία ‘’ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ’’ προκειμένω να έχω προσωπική αντίληψη για την υπηρεσιακή κατάσταση και ετοιμότητα της τεχνικής υπηρεσίας και να επιλυθούν τα όποια λειτουργικά προβλήματα προκύπτουν λόγω της διεύρυνσης της με τη συγχώνευση των αντίστοιχων υπηρεσιών των Δημοτικών Ενοτήτων Εχιναίων και Πελασγίας στα πλαίσια ανάληψης των καθηκόντων μου ως επικεφαλής της νέας Δημοτικής Αρχής του τόπου μας από 01/01/2011.

Με τα λύπης μου πληροφορήθηκα ότι τα προβλήματα μετεγκατάστασης των υπηρεσιών στο ειδικά διαμορφωμένο για αυτό το σκοπό κτίριο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας όπως αυτά είχαν επισημανθεί από τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας στους δημοτικούς συμβούλους μου κους Χρονόπουλο Ιωάννη και Αγαπίου Νικόλαο στα πλαίσια προγραμματισμένης επίσκεψης τους στις νέες εγκαταστάσεις πλέον του εικοσαήμερου, εξακολουθούν να υφίστανται με δική σας υπαιτιότητα καθιστώντας τη μεταφορά των υπηρεσιών ανέφικτη.

Τα προβλήματα όπως πολύ καλά γνωρίζετε αφορούν α) την επαύξηση της ισχύος του ηλεκτρικού ρεύματος του κτιρίου από τη ΔΕΗ ώστε να είναι επιτρεπτή η λειτουργία του δικτύου ηλεκτρονικών υπολογιστών , του τηλεφωνικού κέντρου, των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού καθώς και των εγκαταστάσεων του ευρυζωνικού δικτύου που είναι είδη εγκατεστημένο και η υπάρχουσα ισχύς δεν μπορεί να καλύψει τις κατ’ ελάχιστο ενεργειακές απαιτήσεις. β) Τη μεταφορά του κέντρου ‘’ΣΥΖΕΥΞΙΣ’’ από το παλαιό δημαρχείο γ) τη καθαριότητα του χώρου των διαμορφωμένων γραφείων στο κτίριο ώστε να γίνει η μεταφορά του εξοπλισμού επίπλωσης και μηχανοργάνωσης .
Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στην επίμονη άρνηση σας τόσο προς τη προϊσταμένη όσο και προς τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας να υπογράψετε, ως νόμιμη εκπρόσωπος του Δήμου, τα σχετικά έγγραφα που σας έχουν προσκομίσει προς τη Δ.Ε.Η και τον Ο.Τ.Ε , όταν μάλιστα το μεν κόστος της επαύξησης ισχύος του ρεύματος που εκτιμάται στα 7.000,00 € δύναται να μη καταβληθεί εφάπαξ αλλά να παρακρατηθεί μέσω των δημοτικών τελών, ενώ το κόστος της μεταφοράς του κέντρου ‘’ΣΥΖΕΥΞΙΣ’’ είναι μηδαμινό.


Επίσης δεν έχετε δώσει μέχρι σήμερα εντολή στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου να προβεί στον ευπρεπισμό των γραφείων που θα στεγάσουν τις νέες υπηρεσίες του Δήμου.
Σας υπενθυμίζω δε ότι σύμφωνα με το προεκλογικό φυλλάδιο του συνδυασμού σας στο συνημμένο παράρτημα έργων και δαπανών αναφέρεται ότι έχει δαπανηθεί ποσό 120.00,00 € για την εκτέλεση του έργου με τίτλο ’’Αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου για τη στέγαση των υπηρεσιών του Δήμου’’ με σκοπό την έγκαιρη μετεγκατάσταση και την απρόσκοπτη λειτουργία στα κτίρια του Δήμου των διευρυμένων κεντρικών υπηρεσιών που θα προκύψουν με την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 71 Ν. 3852/2010.

Επίσης γνωρίζετε ότι ο όμορος Δήμος Λαμίας, όπως και άλλου Δήμοι, έχει είδη προβεί στη μεταστέγαση και λειτουργία των κεντρικών τους υπηρεσιών ώστε να είναι σε θέση να υποδεχθούν και να στεγάσουν τους υπαλλήλους των συνενούμενων Δήμων που μεταφέρονται στο νεοσύστατο Δήμο σύμφωνα με το άρθρο 254 Ν. 3852/2010.
Με βάση τα προαναφερθέντα σας καλώ με τη παρούσα επιστολή όπως αρθείτε στο ύψος του αξιώματος σας και πέρα από κάθε πολιτική πικρία ή σκοπιμότητα να προχωρήσετε άμεσα στην υπογραφή των προαναφερόμενων εγγράφων προς τη Δ.Ε.Η και τον Ο.Τ.Ε για την επαύξηση ισχύος του ρεύματος και τη μεταφορά του κέντρου ‘’ΣΥΖΕΥΞΙΣ’’ καθώς και να δοθεί προσωπική εντολή στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου να ευπρεπίσουν τόσο τους εξωτερικούς όσο και τον αύλιο χώρο του κτιρίου του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας.
Σε περίπτωση που η αδιάλλακτη στάση σας συνεχιστεί με τα λύπης μου σας πληροφορώ ότι θα σας καταστήσω υπεύθυνη για οποιαδήποτε θετική ζημιά υποστεί μελλοντικά Δημότης του νέου Δήμου Στυλίδας, ο Δήμος Στυλίδας και τα νομικά πρόσωπα που λειτουργούν σε αυτό λόγω της μη έγκαιρης μετεγκατάστασης των υπηρεσιών των συνενούμενων Δημοτικών Ενοτήτων Εχιναίων και Πελασγίας και Στυλίδας στα διαμορφούμενα για το σκοπό αυτό γραφεία στο κτίριο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Στυλίδας .


Με εκτίμηση

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 http://www.gkordis.com
http://ktikio.blogspot.com
read more

Facebook: Κατά λάθος διαρροές δοκιμών, το έβγαλε εκτός λειτουργίας για μερικά λεπτά

Το Facebook δημοσίευσε πριν λίγο κατά λάθος ορισμένες αλλαγές που ακόμη βρίσκονται σε δοκιμαστικό στάδιο και δεν θα έπρεπε να εμφανιστούν στο κοινό.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη νέα εμφάνιση των Σελίδων (Pages), αλλά και τη λειτουργία

read more