Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

Aρτεμις Αστεριάδη : Ολοι οι άντρες ειναι ζώα!

Η Άρτεμις Αστεριάδη, το γνωστό party animal από την "εκδίκηση της ξανθιάς" ευχαριστεί τους αρσενικούς "φίλους" της που θα πάνε στο περίπτερο να αγοράσουν πολύ γνωστό περιοδικό που στις σελίδες του έχει την τελευταία γυμνή φωτογράφιση της,
με το status της στο facebook όπου αναγράφει :Διαβάστε στο 31days.gr
read more

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVESTREAM

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVESTREAM
read more

Γιώργος Τούρλος: Ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς του...

Γιώργος Τούρλος: Ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς του...: " Έφτασε άραγε η απάντηση στον συγγραφέα του άρθρου και στους αναγνώστες του Stern ; Γιατί καλά τα λέμε μεταξύ μας, ..."
read more

Πως να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook

Πρόσφατα το Facebook εγκαινίασε τη νέα εμφάνιση στη σελίδα του προφίλ. Οι περισσότεροι χρήστες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη νέα εμφάνιση, και η αλλαγή στο παλιό layout δεν είναι εφικτή από τις ρυθμίσεις. Στον οδηγό που ακολουθεί θα δείτε τον τρόπο να επαναφέρετε την παλιά σελίδα προφίλ στο Facebook.


Για να γίνει η επαναφορά, πρέπει να απενεργοποιηθεί προσωρινά ο λογαριασμός σας. Αυτό είναι απόλυτα ασφαλές, και δεν θα χάσετε τίποτα από τις πληροφορίες του λογαριασμού σας, αρκεί να ακολουθήσετε πιστά τον οδηγό μας. Το μόνο που θα αλλάξει, είναι η εμφάνιση της παλιάς σελίδας προφίλ στο Facebook.

ΒΗΜΑ 1
Μπείτε στο λογαριασμό σας Facebook, και κάντε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί Λογαριασμός, και από εκεί επιλέξτε Ρυθμίσεις λογαριασμού.ΒΗΜΑ 2
Στην καρτέλα των ρυθμίσεων, στο τέλος τη σελίδας, θα δείτε την επιλογή
read more