Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVESTREAM

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVESTREAM
read more

Η συνάντηση του Παπανδρέου με την ΠάττυΌπως διαβάζουμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ένας ψιλοχαμός έχει γίνει επειδή πρόκειται να έρθει η χαζο-Πάττυ στην Ελλάδα. Πόσο μαλάκας λαός είμαστε; Να τρελαινόμαστε επειδή θα έρθει ένα βλαμμένο! Το βλαμμένο δεν το λέω για την κοπέλα αλλά για το ρόλο που παίζει. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι άδικο να κατηγορείς και να βρίζεις κάποιον για το ρόλο που παίζει. Εγώ αντιλέγω και υποστηρίζω ότι αυτή στην Ελλάδα ήρθε με την ιδιότητα της Πάττυ.Άρα μπορώ να της συμπεριφέρομαι σαν να ήταν η ίδια η Πάττυ.

Παιδιά και γονείς να κάθονται να βλέπουν αυτό το υποπροϊόν. Και σε μερικές περιπτώσεις να το θεωρούν και κάτι καλό. Προσωπικά, κάποιες σκηνές που έχω δει από ζάπινγκ έχω να πω ότι είναι ότι πιο κίτσικο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Ακόμα και η Πάνια είναι καλύτερη. Τουλάχιστον η Αννίτα έχει την ταμπέλα της trash tv.

Ένας από τους λόγους που δεν πάμε μπροστά σαν λαός είναι και αυτό. Ό,τι μας πλασάρουν, το καταναλώνουμε. Σε όλα τα επίπεδα. Μας πουλάνε ψυχαγωγία που μας κοιμίζει, ειδήσεις που τους καλύπτουν, ιστορία που τους βολεύει...

Αλλά ας κάνουμε και λίγο χιούμορ(άλλωστε αυτό το blog αυτό το σκοπό έχει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Α.Ε.Κ.-ΛΑΡΙΣΑ LIVESTREAM

Α.Ε.Κ.-ΛΑΡΙΣΑ LIVESTREAM
read more

«σάλτο μορτάλε» και η Ισπανία ;

Ενώ η Ιρλανδία εντάχθηκε τελικά στο μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, επικρατούν έντονοι φόβοι για επέκταση της δραματικής κρίσης στην Ισπανία και την Πορτογαλία .
Αν πάει και η Ισπανία στο ΔΝΤ θα είναι η τρίτη σοσιαλιστική κυβέρνηση που κάνει το απονενοημένο διάβημα ύστερα από αυτή του Γ. Παπανδρέου και της Ουγγαρίας, όπου οι σοσιαλιστές απέτυχαν στο «σάλτο μορτάλε» αλλά εκεί τουλάχιστον τιμωρήθηκαν από τον λαό, αφού πάτωσαν στις τελευταίες εκλογές.


http://argyroula.blogspot.com/
read more

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVESTREAM

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVESTREAM
read more

The Greek Way: Ερχονται χιλιάδες απολυσεις στον ιδιωτικό, την ώρα που στο δημόσιο είναι taboo και μόνο η λέξη

Γιατί ο μηνιαίος μισθός των 1800 ευρώ των ΔΕΚΟ θεωρείται απο την κυβέρνηση "no touch", ενώ αυτός των 700 ευρώ του ιδιωτικού επιδέχεται περικοπής; Μήπως αφορούν πολίτες που ζουν σε διαφορετικές χώρες;

Σχόλιο του antiitroktiko: Μερικά ερωτήματα είναι τόσο απλά αλλά και τόσο ουσιαστικα και το γαμώτο είναι ότι μας διαφεύγουν και ζουμε τη στρέβλωση μας σαν εντελώς φυσική. Χρόνια τώρα ο ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα τραβάει το κουπί και οι Ελληνες ιδιωτικοί υπάλληλοι και εργαζόμενοι δεχονται την πίεση στους μισθούς, στα ωράρια, στην διαπραγματευτική τους ικανότητα και στις συνθήκες εργασίας τους, ποτέ όμως δεν αντιτάχθηκαν στις λογικές καλόβολέματος των δημοσιων υπαλλήλων. Στην πραγματικότητα με πόρους και αίμα από τους ιδιωτικούς υπαλλήλους θρεφόταν το τέρας του Δημοσίου. 

Ερχεται λοιπόν το νομοσχέδιο για το εργασιακό που φιλελευθεροποιεί την αγορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα -που είναι ήδη επιβαρυμένος και οι εργαζόμενοι σε αυτόν δεινοπαθούν και τους βγαίνει η ψυχή μέρα με τη μέρα- ενώ παράλληλα παραμένει άθικτος ο δημόσιος, την ώρα που είναι κοινη παραδοχή όλων οτι το 20% αυτών δεν έχουν πραγματικό αντικείμενο εργασίας και άλλο 30% υποαπασχολείται (πραγματική ώρα εργασία 4-6 ώρες) απολαμβάνοντας παράλληλα μισθούς που ονειρεύονται οι ιδιωτικοί.

Ποιά να είναι άραγε η αιτία αυτού του φαινομένου; Μήπως η προοπτική και ελπίδα κάθε ιδιωτικού υπαλλήλου, "να γίνει κάποτε και αυτός δημόσιος υπάλληλος", αποδυνάμωνε κάθε αντίδραση προς τον αποθρασυνώμενο και σάπιο δημόσιο τομέα; Καπου εκεί βρίσκεται η απάντηση, αλλά σίγουρα δεν φτάνει μόνο αυτή, για την αλλοπρόσαλη και σουρεαλιστική αυτή κατάσταση.
read more