Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2010

Νέο blog : http://peramatozoa.blogspot.com/


Ένα νέο blog για την κοινωνία την πολιτική και τους απατεώνες κάθε λογής γεννήθηκε στο πέραμα από μια ομάδα νέων και φιλόδοξων παιδιών.

Παρακαλούμε επισκεφτείτε μας στο http://peramatozoa.blogspot.com/

Επίσης μπορείτε να μας προσθέσετε και στο facebook στο προφίλ

http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001873776329&v=info

read more

Συλλαλητήριο στη Στυλίδα για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου


Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Στυλίδα για τη δολοφονία πριν δύο χρόνια του μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Μαθητές του γυμνασίου και λυκείου της Στυλίδας έκαναν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Καθ' όλη την διαδρομή κυριάρχησαν τα συνθήματα όπως: "Αλέξη ζούμε για να σε τιμούμε", "Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι", "το όπλο του αστυνομικού είναι μαγικό κτυπάει στον αέρα και βρίσκει στο ψαχνό." Η πορεία έφτασε στην εθνική οδό (είσοδο της Στυλίδας -Φανάρια) όπου για δέκα περίπου λεπτά διακόπηκε η κυκλοφορία από την καθιστική διαμαρτυρία των μαθητών.


http://www.gkordis.com
http://ktikio.blogspot.com
read more

Αποχώρησαν ο Μουρούτσος με την Τζώρτζια από το Just The Two Of Us [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε το video

Στο σημερινό επεισόδιο του Just the two of us αποχώρησαν ο Μουρούτσος με τη Τζώρτζια. Εμειναν στο τέλος μαζί με την Ελπίδα και τον Θεοχάρη αλλά τελικά αυτοί ήταν που βγήκαν από το παιχνίδι. Κρίμα γιατι ήταν πολύ ροκ, ανατρεπτικοί και φυσικοί σε όλα τους. Σημερα τραγουδησαν με πολύ τρέλα το Break on Through των Doors. Ίσως θα ήταν πιό πιασιάρικο να τραγουδήσουν καμια Peggy Zina. Δείτε το video.

Στο τέλος του show ο Καπουντζίδης αποκάλυψε ότι από την αρχή του Just The Two Of Us το αγαπημένο του ζευγάρι ήταν η Τζώρτζια και ο Μιχάλης και καθε βδομάδα την ώρα του show υποχρέωνε την αδερφή του να στέλνει sms υποστήριξης για το ζευγάρι. Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτή την αποκάλυψη μπορούμε να κοιμηθούμε πιό γλυκά σήμερα το βράδυ!
read more

Αλέξης: Δύο χρόνια μετά.... Το χρονικό της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου

«Αντίο φίλε! Φρίκη λοιπόν... να σε βλέπω να ξεψυχάς, μαζί σου να ξεψυχά μια για πάντα η ηθική μου, τα μάτια σου να λένε: όχι έτσι... όχι έτσι... δεν προλαβαίνω, και έπειτα το κρύο κορμί σου... Αυτό έμεινε στο νεκροτομείο... κάποιοι απήγαγαν τα δάκρυά σου και το αίμα που έφτυνες... το έχουνε στις τσέπες τους... κανείς δεν ξέρει τι έχουν αυτές. Αντίο φίλε. Το δάκρυ καίει τα δερμάτινα γάντια... να το θυμάσαι

Με λίγες αράδες που προκαλούν ρίγη συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Αλέξη οι φίλοι του και εκατοντάδες μαθητές από όλα τα σχολεία της Αθήνας που έφθαναν στη συμβολή των πεζόδρομων Τζαβέλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια, στο σημείο όπου έπεσε νεκρός με μια σφαίρα στην καρδιά ο 15χρονος. Δακρύζουν, φωνάζουν «γιατί»...
«Τον πυροβόλησε, είπαν, κι έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα...» λέει η Μαρία. Δεν γνώριζε τον Αλέξη, αλλά πονάει σαν να έχασε κάποιον δικό της, και δεν είναι η μοναδική. Δίπλα της οι συμμαθήτριές της στέκονται με βουρκωμένα μάτια να κοιτούν στο πεζοδρόμιο...

«Κλαίμε για το χαμό του Αλέξη, ζητάμε ένα καλύτερο αύριο στη μνήμη του».

Το σημείο όπου σκόρπισε η άνοιξη της νιότης του Αλέξη γέμισε από λουλούδια, κεριά και

Διαβάστε στο naxos-report
read more