Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Κορυφαίο ανέκδοτο!

Ένας άντρας πάει για εξετάσεις στον ουρολόγο και  λέει στον γιατρό:

- Υποσχεθείτε μου ότι δε θα γελάσετε.

- Ξεχνάτε ότι είμαι επαγγελματίας; Στα 20 χρόνια που εξασκώ αυτό το επάγγελμα, ποτέ μου δεν έχω γελάσει σε βάρος ασθενή, απαντάει ο ιατρός.

- Καλά τότε, λέει ο άντρας, και βγάζει το παντελόνι του, αποκαλύπτοντας το...

Διάβασε περισσότερα
read more

Σταμάτησε η παραγωγή του Skoda Octavia Tour

Σταμάτησε η παραγωγή του Skoda Octavia Tour σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της γερμανοτσεχικής εταιρεία. Υπενθυμίζουμε ότι η παραγωγή του επιτυχημένου μικρομεσαίου μοντέλου ξεκίνησε το 1996 και από κει και πέρα με 2 συνολικά facelift κατάφερε να κάνει ...

Διάβασε περισσότερα
read more

2012 Mitsubishi i-MiEV US Version photo's

read more

Αύξηση 11,7% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές της Dacia

Αύξηση 11,7% καταγράφεται στις εξαγωγές των αυτοκινήτων της Dacia προς τις αγορές των κρατών-μελών της ΕΕ, αλλά και των χωρών που συμμετέχουν στη Ευρωπαϊκή Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου (EFTA) σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευών Αυτοκινήτων (ACEA).

Κατά το δεκάμηνο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2010, η Dacia εξήγαγε ...

Διάβασε περισσότερα
read more

Η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας


Η Ονειρούπολη του Δήμου Δράμας είναι πλέον κατά κοινή ομολογία, η μεγαλύτερη χρι στουγεννιάτικη γιορτή - δράση που πραγματοποιείται στην χώρα μας.
Ξεκίνησε την λειτουργία της τον Δεκέμβριο του 2004 και πολύ γρήγορα γνώρισε την κα θολική αποδοχή της τοπικής κοινωνίας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της.
Ο Δήμος Δράμας σε αυτήν την προσπάθεια του, έχει ενεργοποιήσει χιλιάδες δημότες εθελοντές, πολλούς φορείς και τους συλλόγους της περιοχής.
Κάθε χρόνο έχουμε 35 και πλέον μέρες γεμάτες δράσεις, 35 μέρες με καθημερινές εκδηλώσεις, 35 μέρες με παραμυθένια και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και βέβαια 35 μέρες γεμάτες χαμόγελα.

Ο Δημοτικός Κήπος και η πλατεία Ελευθερίας της Δράμας μεταμορφώνονται σε μια Ονειρούπολη... ένα πραγματικό χωριό του Αη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η Ονειρούπολη πέτυχε τελικά πολύ περισσότερα πράγματα, από αυτά που αρχικά στόχευε. Η εκδήλωση έγινε γρήγορα ένας τεράστιος θεσμός, γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Προσέφερε τεράστια επισκεψιμότητα στη Δράμα και κατάφερε να στηρίξει για το διαστημάτων γιορτών σε ένα μεγάλο βαθμό ένα σημαντικό κομμάτι της τοπικής αγοράς, ενώ άλλαξε θεαματικά την ψυχολογία της τοπικής κοινωνίας. Μέσα στην καρδιά του χειμώνα «έβγαλε» τους πολίτες έξω από τα σπίτια τους, σκόρπισε χιλιάδες παιδικά χαμό γελα σε κάθε γωνιά της πόλης.

Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα, η Ονειρούπολη και η Δράμα είναι η πρωτεύουσα των Χρι στουγέννων και πλέον ο νομός μας, μαζί με τα υπόλοιπα συγκριτικά του πλεονεκτήματα γίνεται ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός για την Ελλάδα. Η Ονειρούπολη ξε χωρίζει γιατί έχει μια ιδιαίτερη φιλοσοφία. Στηρίζεται στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και μεταφέρει σε μικρούς και μεγάλους το πνεύμα των Χριστουγέννων. Λειτουργεί χριστουγεννιάτικη αγορά μακριά όμως από κάθε λογική εμπορευματοποίη σης. Επιπλέον όμως δίνει βάση στα δεκάδες διαδραστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται στα παιδιά.

Τέλος ας μην ξεχνάμε ότι η Ονειρούπολη, είναι η μεγαλύτερη γιορτή με τις περισσότερες δωρεάν παροχές.
WWW.ONEIROUPOLH.COM
read more

Εσκασε "βόμβα" στην Νάξο!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις σχετικά με τις φήμες που διαδόθηκαν πολύ γρήγορα στη Χώρα της Νάξου την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, μόλις τρεις μέρες πριν από την επαναληπτική εκλογική διαδικασία στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για παραποίηση ψηφοδελτίων από δυο υποψηφίους με το συνδυασμό του νεοεκλεγέντα
read more