Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Ο Τράγκας μιλάει με τη Ανγκελα Μερκελ στα παράθυρα του ΑLTER !

...έγραψε το antiitroktiko
Εφυέστατη η σημερινή σύλληψη του σκηνοθετη του δελτίου του ΑΛΤΕΡ. Έβαλε για πολλή ώρα στο παραθυρο του δελτίου, το κοντινό πλανο της Μερκελ, δίπλα στον Τραγκα ο οποίος έψελνε τα συνηθισμενα του για Τρίτο Ράιχ, στρατοπεδα κατοχής κτλ. Γενικά η Μερκελ είναι η αγαπημένη πολιτικός του Γιώργου και άλλωστε μοιάζουν και λίγο  φατσικά. Ήταν σαν να βλέπαμε δύο (συνεχεια στο antiitroktiko)
read more

Η πραγματική ιστορία του Paranormal Activity 2

Χρησιμοποιώντας screenshots από την ταινία έκανα την παρακάτω μίνι ιστορία...


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Η διπλή γκάφα της χρονιάς!

Τι γίνεται όταν στην ίδια φάση συναντιούνται ο χειρότερος τερματοφύλακας και ο χειρότερος επιθετικός του κόσμου; Δείτε το αποτέλεσμα στην πιο σπαρταριστή χαμένη ευκαιρία του 2010 (video)!
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Ο Γιωρίκας και ο Κωστίκας, φοιτητές, πηγαίνουν για προφορικές εξετάσεις.

Ο Γιωρίκας που ήταν πιο έξυπνος, μπαίνει πρώτος. Τον ρωτάει ο καθηγητης:


- Ποιος νικήθηκε στο Βατερλώ;
- Ο Ναπολέων Βοναπάρτης.
- Πότε έγινε η άλωση της Κωνσταντινούπολης;
- Το 1453.
- Υπάρχει ζωή στον Αρη;
- Οι επιστήμονες το μελετούν.
Βγαίνοντας ο Γιωρίκας ψυθιρίζει στον Κωστίκα:...

Διάβασε περισσότερα
read more

2011 Dodge Challenger RT pictures

read more

31ο Ράλλυ Παλάδιο το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010Πλησιάζει η μέρα για τη λήξη των συμμετοχών του 31ου Ράλλυ Παλάδιου οι οποίες, όπως κάθε χρόνο αναμένονται να είναι υψηλού επιπέδου και να προσφέρουν για μία ακόμα φορά μοναδικό θέαμα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 17/11 – 20:00 στα γραφεία της START LINE, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής:

Διάβασε περισσότερα
read more

Η RENAULT Trucks –MKR Technology κερδίζει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγώνων Φορτηγών

Η Renault Trucks – MKR Technology ολοκλήρωσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αγώνων Φορτηγών στην κορυφή του βάθρου και στέφθηκε Ευρωπαίος Πρωταθλητής! Το Jarama (Ισπανικό) Grand Prix σηματοδότησε μία θριαμβευτική κατάληξη της σεζόν με ένα διπλό ένα-δύο και μία 3η θέση στο πόντιουμ. Η ομάδα επικράτησε στην πρώτη θέση με διαφορά 27 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλο. Αυτός ο τίτλος του Πρωταθλήματος - ο πρώτος για τη Renault Trucks – στέφει μία ομάδα που δεν υπήρχε καν πριν από ένα χρόνο. Ένα επίτευγμα το οποίο καταξιώνει όλη τη δουλειά των οδηγών, μηχανολόγων και μηχανικών, όπως και τις βελτιώσεις που έγιναν στα φορτηγά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην κατάταξη των οδηγών, ο Marküs Bösiger πήρε τη ...

Διάβασε περισσότερα
read more

Περί εξεγέρσεων.

Ο Κλεισθένης γράφει στην  "Ιδεοπηγή".

Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύσεις σε πολλά και αξιόλογα ιστολόγια ερμηνείες των αποτελεσμάτων των πρόσφατων εκλογών και ειδικότερα του φαινόμενου της πολύ μεγάλης αποχής.
Πολλοί μιλούν για πτώση της αξίας της ψήφου αφού δεν έχει κανένα πρακτικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι το τι θα γίνει στη χώρα είναι προαποφασισμένο.
Μερικοί μιλούν για επερχόμενη εξέγερση ή επανάσταση.
Μερικοί κατηγορούν τους πολίτες που απείχαν με απρεπείς χαρακτηρισμούς. Για το ζήτημα του πως θα αντιδράσει η Ελληνική κοινωνία αναφέρομαι στο http://ideopigi.blogspot.com/2010/08/blog-post_5979.html . Συμπληρωματικά θα ήθελα να προσθέσω κάποιες σκέψεις.
Το 30% περίπου που ψήφισε στις εκλογές αποτελείται από κομματικά μέλη και βολεμένους.
Ένα μεγάλο κομμάτι απ’ το υπόλοιπο 70% είναι αυτοί που περιμένουν τη σειρά τους για να βολευτούν αναμένοντας τη στιγμή που οι εκλεκτοί τους θα έρθουν στα πράγματα.
Ένα άλλο κομμάτι είναι πλήρως απολιτικοποιημένο (κυρίως νέοι).
Το υπόλοιπο είναι σκεπτόμενοι και πολιτικοποιημένοι πολίτες που δεν έχουν καμία ελπίδα ότι το σημερινό οικονομικοπολιτικό σύστημα θα μπορέσει να επιλύσει τα προβλήματα της χώρας.
Οι πολιτικοποιημένες κοινωνίες δεν φτάνουν σε αδιέξοδα σαν το σημερινό.
Είναι γνωστό ότι οι λαοί δεν κάνουν ούτε εξεγέρσεις ούτε επαναστάσεις. Οι οργανωμένες μειοψηφίες κινούνται και ο λαός τις περισσότερες φορές ακολουθεί άκριτα και χωρίς επίγνωση του τι πρόκειται να γίνει. Η οργή του λαού αν δεν εκφραστεί με δημοκρατικό τρόπο ενέχει πολλούς κινδύνους.
Πρόσφατα παραδείγματα μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τέτοιες εξεγέρσεις δεν είναι για το καλό των λαών και γρήγορα εκφυλίζονται. (επικράτηση του κόμματος Μπάαθ στο Ιράκ, ισλαμική επανάσταση στο Ιράν, πραξικόπημα των συνταγματαρχών στην Ελλάδα, πολυτεχνείο, «εξέγερση» του Δεκεμβρίου του ‘08 κτλ.). Επειδή έχουμε και την επέτειο του πολυτεχνείου καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε ότι οι ηγέτες της εξέγερσης όχι μόνο ανέλαβαν πόστα εξουσίας αλλά και πολλοί είναι σήμερα υπέρ του μνημονίου.
Για να γίνει εξέγερση ή επανάσταση πρέπει να συντρέχουν λόγοι όπως η ανελευθερία, ανυπαρξία δικαιακού συστήματος, φυλακίσεις αντικαθεστωτικών, λογοκρισία του τύπου, σχηματισμό ομάδων σε παρανομία και πολλοί άλλοι.
Στην Ελλάδα τίποτε απ’ αυτά δεν υπάρχει. Η αδυναμία της δικαιοσύνης να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για το σημερινό μας χάλι οφείλεται στο νομικό πλαίσιο που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνόντες και όχι στην άρνηση των δικαστών να εφαρμόσουν το νόμο.
Μερικοί αξιόλογοι ιστολόγοι τάσσονται υπέρ της αλλαγής του πολιτεύματος. Φυσικά και δεν εννοώ όσους επιθυμούν την επαναφορά της Βασιλείας ούτε σε όσους οραματίζονται φασιστικές και πραξικοπηματικές λύσεις. Η αλλαγή του πολιτεύματος από μόνη της δεν έχει κανένα εχέγγυο καλυτέρευσης της διακυβέρνησης της χώρας. Τα πολιτικά συστήματα εκφυλίζονται γρήγορα και η λύση για το πολιτικό πρόβλημα της χώρας με το υπάρχον ή με αλλαγμένο το πολιτειακό βρίσκεται στην πολιτικοποίηση των Ελλήνων και την ενεργή συμμετοχή τους στα κοινά και τον έλεγχο των διοικούντων.
Οι αλλαγές με προοπτική είναι η κατάργηση των αρχηγικών κομμάτων, ο εκδημοκρατισμός των κομμάτων, η συλλογικότητα στη λήψη των αποφάσεων εντός των κομμάτων και η σύνδεση των κομμάτων με τμήματα του λαού. Τα πολυσυλλεκτικά κόμματα ήταν και είναι η κακοδαιμονία του πολιτικού μας συστήματος. Ο σχηματισμός αυτοδύναμων μονοκομματικών κυβερνήσεων μειοψηφίας είναι επίσης η γάγγραινα της πολιτικής ζωής. Η σταθερότητα ή όχι μιας κυβέρνησης δεν έχει να κάνει με την μονοκομματική αυτοδυναμία αλλά με την όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση των πολιτικών δυνάμεων στο κοινοβούλιο και το σχηματισμό κυβερνήσεων μεγάλων πλειοψηφιών και ευρύτερης κοινωνικής και λαϊκής αποδοχής. Φυσικά δεν εννοώ την πρόταση του Παπανδρέου για συναίνεση και συγκυβέρνηση. Αν θέλει συναίνεση και κυβέρνηση συνεργασίας ας πάει σε εκλογές.
Η σημερινή κατάσταση δεν είναι για διαχείριση αλλά για οραματική προοπτική που θα δώσει στους πολίτες αισιοδοξία και θέληση για να παλέψουν με στόχο και το ξεπέρασμα της κρίσης αλλά και την καλυτέρευσης της ζωής τους. Διακυβέρνηση στις παρούσες συνθήκες χωρίς λαϊκή υποστήριξη είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Οι ευθύνες των σημερινών πολιτικών δυνάμεων είναι μεγάλες και η αντικατάστασή τους από άλλα πολιτικά και κοινωνικά σχήματα είναι θέμα χρόνου.
Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα και την λύση θα δώσει η πλειοψηφία των πολιτών, τώρα ποια λύση και με ποιο τρόπο ο χρόνος θα δείξει.
 http://ideopigi.blogspot.com/2010/11/blog-post_5591.html
read more

Κορυφαίο ανέκδοτο!


Κάποιος τύπος βλέπει έναν φίλο του στον δρόμο και του λέει:

- "Αστα είμαι χάλια. Έχω φοβερούς πόνους στον αγκώνα μου. Δεν ξέρω τι είναι. Πρέπει επειγόντως να δω έναν γιατρό."
- "Φίλε μου έχω νέα για σένα. Στο φαρμακείο στην γωνία έχει ένα μηχάνημα τρομερό. Με ένα μικρό δείγμα ούρων, μπορεί να σου διαγνώσει οτιδήποτε. Αλλωστε τι έχεις να χάσεις, 10 δολάρια στοιχίζει όλο κι όλο."
- "Φίλε μου τι έχω να χάσω. Θα πάω."
- "Πάει σπίτι λοιπόν, γεμίζει ένα ουροδοχείο με λίγα ούρα και...


Διάβασε την συναρπαστική συνέχεια στο autocarnet!!!
read more

F1 news: Το πρωτάθλημα έλαβε τέλος. Δείτε όλα τα αποτελέσματα!


Ο μικρότερης ηλικίας παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 ανακηρύχθηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τερματίζοντας πρώτος στo Άμπου Ντάμπι! Με αυτό το αποτέλεσμα ο Φέτελ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά στην συνολική κατάταξη των πιλότων της F1 και τερματίζοντας ξέσπασε σε λυγμούς από την φόρτιση του αγώνα αλλά και την συγκίνηση που ακολούθησε...Δείτε όλα τα αποτελέσματα των σιρκουΐ της σεζόν που πέρασε και αναλυτικά τις βαθμολογίες ομάδων και οδηγών:


ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ:

Διάβασε περισσότερα
read more

Τα Good Design Awards 2010 τιμούν τα προϊόντα της Honda


Τα προϊόντα Honda έχουν τιμηθεί με πολυάριθμες διακρίσεις στο πρόγραμμα Good Design Awards: ανάμεσα στα βραβευμένα μοντέλα είναι το σπορ υβριδικό Honda CR-Z το οποίο πήρε ένα Good Design Award Best 15. Το CR-Z επιλέχθηκε για την πρωτοτυπία του και θα παρουσιαστεί στο κοινό σε τελετή για την ανάδειξη του νικητή του Grand Award στις 10 Νοεμβρίου.

Τα Good Design Awards αποδεικνύουν ότι η σχεδίαση δίνει νέες απαντήσεις/λύσεις σε ποικίλους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας και προβάλλει τις τάσεις ενός μελλοντικού lifestyle στο κοινό, τη βιομηχανία και την κοινωνία γενικά.

Οι κριτές περιέγραψαν την υποδειγματική αεροδυναμική της...

Διάβασε περισσότερα
read more

Η Katie Melua Νέα Πρέσβειρα της Μάρκας Opel

* Η Opel χορηγός της Ευρωπαϊκής μουσικής περιοδείας της ερμηνεύτριας την άνοιξη του 2011
* Το ηλεκτρικό όχημα εκτεταμένης αυτονομίας Ampera θα συνοδεύσει τη Melua στην Ευρώπη

Η ερμηνεύτρια/στιχουργός Katie Melua, ένα από τα πιο διάσημα ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος, είναι η νέα πρέσβειρα της μάρκας Opel. Η συνεργασία μεταξύ ερμηνεύτριας και αυτοκινητοβιομηχανίας ταυτίζεται με την μουσική περιοδεία της πρώτης σε 50 Ευρωπαϊκές πόλεις το 2011. Η συνεργασία ανακοινώθηκε...

Διάβασε περισσότερα
read more