Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Ε δεν ντρέπονται λίγο

Τσουχτερά πρόστιμα για τη μη καταβολή ΦΠΑ για πυροσβεστικά οχήματα που αποκτήθηκαν με δωρεές, επιβάλλει το υπουργείο Οικονομικών σε οργανώσεις δασοπυρόσβεσης! Οξύτατες αντιδράσεις για το παράλογο χαράτσι. Σε μια περίπτωση εστάλη δικαστικός κλητήρας για κατάσχεση οχημάτων.
read more

Το στοίχημα...το σχέδιο...η υποταγή

Το σχέδιο του μεγάλου εραστή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης γίνεται πλέον ορατό μέσα απο τις λεπτομέρειες που συνθέτουν την σημερινη πραγματικότητα.

Τα στοιχήματα (credit default swaps)(CDS) για την χρεωκοπία της Ελλάδας έδωσαν και πήραν το προηγούμενο διάστημα με αποτέλεσμα να αναρωτιέται κάποιος ποιός τελικά θα κερδίσει. Με δηλώσεις τους οι υποτακτικοί της παγκόσμιας τραπεζικής...
read more

ΑΔΕΔΥ: «Προετοιμάζεται το έδαφος για νέα επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα»

«Οι διαρροές και το σκηνικό που στήνεται (και προφανώς εκπορεύονται από την Κυβέρνηση και την Τρόϊκα) με όχημα τη νέα αποτύπωση του ελλείμματος, ως και η ασάφεια των πρόσφατων δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου, προετοιμάζουν το έδαφος για νέα επίθεση και περικοπή των εργασιακών, συλλογικών, κοινωνικών δικαιωμάτων», τονίζει σήμερα η ΑΔΕΔΥ και προαναγγέλλει νέα κινητοποίηση στο επόμενο δεκαπενθήμερο.
read more

Διαβάστε με προσοχή !

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…

Η επιστολή που έστειλε στο Γερµανικό περιοδικό Stern κάποιος Walter Wüllenweber . Από το 1981 ανήκουµε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εµείς έχουµε συνεισφέρει όσο κανείς άλλος στο κοινό ταµείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις €, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις €.
read more

Έτοιμη η “σούπα” του ΠΑΣΟΚ για το ξεπούλημα της Μακεδονίας!

Ο Μπόλαρης στηρίζει Τρεμόπουλο-Soros και παρεμβαίνει υπέρ του για θέμα που βρίσκεται στη Δικαιοσύνη!
read more

Η Τουρκία ως «παγκόσμιος παίκτης»

Χωρίς την Τουρκία, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα καταστεί «παγκόσμιος παίκτης», δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν μετά τη δημοσιοποίηση της Έκθεσης Προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη χώρα του. Συνέχισε, δε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία «εισερχόμενη στην ΕΕ δεν θα είναι βάρος, αλλά αντίθετα θα βοηθήσει την Ένωση να απαλλαγεί από ορισμένα βάρη».
read more

Ρίξτε στην κάλπη την περαίωση κι αυτούς στη θάλασσα

Το παρόν τυπώθηκε και μοιράστηκε σήμερα, σαν "ψηφοδέλτιο" των δικών μας εκλογών. Των δικών μας επιλογών.(σκίτσο του φίλου και καλλιτέχνη: spy)

* ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ.
* ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΟΥΝ,ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ "ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ". ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ.
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Είναι ένας Κερκυραίος, ένας Κεφαλονίτης κι ένας Λευκαδίτης, που ξεμονάχιασαν, κάπου σ’ ένα αραχνιασμένο, σκοτεινό υπόγειο ένα λυχνάρι, απ’ αυτά τα μυστήρια με τα τζίνια. Το τρίψανε και ξεπετάχτηκε το τζίνι.

- Έχετε ο καθένας από μια ευχή, θα σας την πραγματοποιήσω και μετά φεύγω, λέει το τζίνι.
Ο Λευκαδίτης λέει:
- Ψαράς είμ’ εγώ, ψαράς είν’ ο πατέρας μου, ψαράς ήταν κι ο παππούς μου κι ο γιός μου ψαράς θα γίνει κι αυτός. Θέλω να γεμίσουν οι ωκεανοί και τα πέλαγα με ψάρια.
- Έγινε, λέει το τζίνι και πραγματοποιήθηκε η ευχή.
Ο Κερκυραίος, έκθαμβος, λέει:...
- Θέλω έναν τείχος γύρω απ’ όλη την Κέρκυρα, έτσι που...

Διάβασε περισσότερα
read more

Nissan: Οικονομία για το περιβάλλον και την τσέπη σας

Τα «πράσινα» αυτοκίνητα της Nissan προσφέρουν ουσιαστικό όφελος στους ιδιοκτήτες τους.

Η δέσμευση της Nissan Motor Co. για την προστασία του περιβάλλοντος και οι προσπάθειες που έχει καταβάλει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύονται και στην πράξη. Συγκεκριμένα όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα της εταιρείας, ευνοούνται σημαντικά από το νέο σύστημα υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας στη χώρα μας, το οποίο συνδέει αποκλειστικά το αντίτιμο που πληρώνει κάθε αγοραστής καινούργιου αυτοκινήτου με τις εκπομπές CO2 του κινητήρα του. Στη πράξη η εφαρμογή του νέου συστήματος υπολογισμού των τελών αποφέρει όφελος στα περισσότερα μοντέλα Nissan που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά τα...

Διάβασε περισσότερα
read more

2012 Bentley Continental GT photo's

read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ


Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του.

Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί και ...

Διάβασε περισσότερα
read more

ΣΥΡΙΖΑ μωρό μου ΣΥΡΙΖΑ! Πέρασες μπροστά μου μα δεν γύρισα...

Σχόλιο Antii : Το άσμα αφιερωμένο στον Αλεξη από την Κυψέλη, που ναι μεν αρχισε να σοβαρεύει λίγο (όσο πατάει η γάτα), αφότου έγινε πατέρας ... αλλά τώρα πια είναι πολύ αργά!
Κλικ στην εικόνα για το τραγουδι

Μες στο μυαλό διάσπαση
Τα πάνω κάτω φέρνεις
Με τούτη την κατάσταση
Πια στην καρδιά δεν μπαίνεις
Σύριζα μωρό μου σύριζα
Πέρασες μπροστά μου μα δεν γύρισα
Σύριζα μωρό μου με διακόσα
Είσαι ακόμα μία συνιστώσα
Την μια από δω την δυο από κει
Απόφασή δεν παίρνεις
Πως μου μιλάς για αλλαγή
δεν ξέρεις που πηγαίνεις

Σύριζα μωρό μου σύριζα
Πέρασες μπροστά μου μα δεν γύρισα
Σύριζα μωρό μου με διακόσα
Είσαι ακόμα μία συνιστώσα

papaioanou.wordpress
read more

ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟΥ: Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...

Αγαπητό μου ημερολόγιο,

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί βγήκαν τα αποτελέσματα των εκλογών και όλοι ήταν χαρούμενοι. Το ίδιο και εγώ....
read more

Γιώργος Τούρλος: Στα άδυτα της Βουλής

Γιώργος Τούρλος: Στα άδυτα της Βουλής: "Αποσπάσματα απο την ερευνα του Ν. Βαφειάδη για την Καθημερινή. Βουλευτικές απολαβές και προνόµια • Το 2010 οι 300 της Βουλής θα μοιραστο..."
read more