Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2010

Η Τζούλια, τα αυτόγραφα και η φανταχτερή Porsche...

Στην πορεία των εργατοτεχνιτών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης έκανε την εμφάνισή της σύμφωνα με τη "Real", σήμερα το μεσημέρι η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η «απόλυτη σταρ» έπεσε «μούρη με μούρη» με τους εργάτες στην Σταδίου, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να διεκδικήσουν την οικονομική ενίσχυση των ανέργων του κλάδου τους.

Η ροζ Porsche της Τζούλιας Αλεξανδράτου «έκοψε» την πορεία στη μέση, και η ξανθιά καλλονή έγινε αποδέχτης...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet!
read more

Γιώργος Τούρλος: Γενικά δεν θυμώνω εδώ και αρκετά χρόνια. ..

Γιώργος Τούρλος: Γενικά δεν θυμώνω εδώ και αρκετά χρόνια. ..: "Γενικά δεν θυμώνω εδώ και αρκετά χρόνια. Το άθλημα το έκοψα, όταν σε κάποιο στάδιο της ζωής μου συνειδητοποίησα ότι ο θυμός είναι μια «εφηβ..."
read more

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας

 
 Δελτίο Τύπου
 ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΑ!

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η 1η άτυπη Γ.Σ. των μελών της ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ και με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην αίθουσα του ΠΕΨΑΣΕ (Πολιτιστικού Επιμορφωτικού, Ψυχαγωγικού , Αθλητικού Σωματείου ΕΛΤΑ) για την τροποποίηση και επικύρωση του καταστατικού της αστικής εταιρίας.

Η αγάπη και η ανάγκη για την διάσωση, διάδοση και προώθηση της ιστορίας ,της τέχνης , του πολιτισμού, της μουσικής , της γαστρονομίας και του τουρισμού της Κέρκυρας, των Παξών, της Λευκάδας, της Κεφαλονιάς, της Ιθάκης, της Ζακύνθου και των Κυθήρων , ενέπνευσε τους παρευρισκομένους δημιουργώντας το αίσθημα της ευθύνης για το Επτανησιακό Σύμφωνο προβολής με κάθε τρόπο, τηρώντας την παράδοση , το ήθος , τις αξίες και τον ζήλο που αρμόζει στους Επτανήσιους.

Μηνύματα στάλθηκαν από πολιτικούς, φορείς , οργανώσεις , μέλη και φίλους από την Ελλάδα και τον απόδημο Ελληνισμό με γραπτή επιστολή και ζωντανή αναμετάδοσης μέσω SKYPE.

Η παρουσία της δικηγόρου διευκόλυνε την διαδικασία, καθώς οι διευκρινίσεις που τέθηκαν από τους παρευρισκομένους συνέβαλαν στην τελική μορφή του καταστατικού με λεπτομερή αναφορά στα άρθρα του και την εξονυχιστική διαμόρφωση του.
Ύστερα από πλειοψηφία των μελών αποφασίστηκε η σύσταση του προσωρινού Δ.Σ. το οποίο και φέρει την ευθύνη να διευθετήσει μέσω του δικηγορικού γραφείου, την επικύρωση του Καταστατικού και να δρομολογήσει τις εκλογές της εταιρίας .

Το προσωρινό Δ.Σ. το οποίο θα αποτελείται από δεκατέσσερα (14) άτομα, εκπροσωπώντας τα επτά (7) νησιά του Ιονίου Πελάγους (δύο ανά νησί) και σε διάστημα ενός χρόνου θα ορίσει την ημερομηνία και τον τόπο της διεξαγωγής των εκλογών με απόφαση του Εσωτερικού Κανονισμού της εταιρίας.

Έγινε αναφορά στην επιτυχημένη εκδήλωση συμμετοχής της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Μπρίντιζι της Ιταλίας με παρουσίαση φωτογραφικού υλικού και κατατέθηκαν προτάσεις εκδηλώσεων και συνεργασιών για το μέλλον.
Η Γ.Σ. έκλεισε με την συμφωνία της καλής συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ των εκπροσώπων των νησιών και τον κοινό στόχο της διάσωσης, διάδοσης και προώθηση ς της ιστορίας ,της τέχνης , του πολιτισμού, της μουσικής , της γαστρονομίας και του τουρισμού από όλους τους Επτανήσιους και από όλους τους χώρους , πολιτικούς, επιστήμονες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, υπαλλήλους, φορείς και Οργανισμούς για συνεχή εθελοντική και ενεργή δράση.

Τα πεπραγμένα της άτυπης Γ.Σ. έχου καταγραφεί στο βιβλίο Πρακτικών τα οποία βρίσκονται στην διάθεση κάθε μέλους της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Τα μέλη της αστικής εταιρίας θα πληροφορηθούν μέσω e-mail ή/και γραπτού μηνύματος,σχετικής επιστολής για την τελική μορφή του εσωτερικού κανονισμού και την σύσταση του προσωρινού Δ.Σ.

Ελπίζουμε η 24η Οκτωβρίου να είναι η αρχή μιας ιστορικής ουσιαστικής, πολιτιστικής και δυναμικής εξέλιξης στα δρώμενα των Ιονίων Νήσων.

ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και μετάφραση σε Αγγλικά-Ιταλικά και Γαλλικά: 

Η συνέχεια ΕΔΩ!
http://enosiee.blogspot.com
read more

Αντώνηηηηη ! ο Δημήτρης θα μας τρελάαανει.

Ο Κλεισθένης γράφει στην  "Ιδεοπηγή".

Η παρουσία του αντιπροέδρου της ΝΔ στην TV μας εξέπληξε.
Ούτε λίγο ούτε πολύ στήριξε εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Το συμπέρασμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυθαίρετο, το κατάλαβαν όλοι και την Κυριακή θα το δείξουν στις κάλπες.
Είπε δεν ζητάμε εκλογές γιατί είμαστε υπεύθυνο κόμμα, ο λαός έστειλε τα μηνύματά του και η κυβέρνηση δηλαδή το ΠΑΣΟΚ οφείλει να διορθωθεί. Επειδή είναι αντιπρόεδρος του κόμματος δεν πιστεύω να εξέφρασε προσωπικές του απόψεις η ΝΔ αλήθεια συμφωνεί με αυτές τις θέσεις; Αντώνη τι λες;
Ο τέλειος παραλογισμός. διαφωνούμε με το μνημόνιο αλλά θα το ακολουθήσουμε, το ΠΑΣΟΚ υπέστη δεινή εκλογική ήττα και δεν έχει ούτε νομιμοποίηση για να προχωρήσει ούτε διαθέτει πλέον την πλειοψηφία στο λαό παρόλα αυτά η ΝΔ δεν ζητάει εκλογές. Μήπως ετοιμάζονται για συγκυβέρνηση; Αν ναι, να μας το πούνε. Αντώνη τι λες;
Σε άλλες περιόδους η λογική του ώριμου φρούτου εξυπηρετούσε την  αξιωματική αντιπολίτευση αλλά σήμερα το ΠΑΣΟΚ με την τρόικα και τους ημεδαπούς και διεθνείς τοκογλύφους υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Έχει το δικαίωμα η ΝΔ να περιμένει την πτώση του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις; αφού ο λαός μίλησε και καταδίκασε την πολιτική του μνημονίου; Έχει την δημοκρατική επιβεβαίωση η απόφασή της να μην ζητήσει εκλογές όταν έχουν συμβεί τα ανωτέρω; Τι περιμένει; Δεν έχει σχέδιο διεξόδου απ’ την κρίση; Περισσεύει χρόνος για τέτοια παλαιοκομματικά παιγνίδια; Αντώνη τι λες;
Οι αποφάσεις και οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ μας οδηγούν σύμφωνα με τη γνώμη πολλών οικονομολόγων σε χρεοκοπία, ποια η θέση της ΝΔ επ’ αυτού; Θα παραμείνει απλός παρατηρητής της επερχόμενης καταστροφής; Αντώνη τι λες;
Ο λαός χτύπησε το καμπανάκι για αλλαγή πολιτικής, το καμπανάκι θα γίνει καμπάνα για τη ΝΔ αν συνεχίσει μ’ αυτό το πολιτικάντικο τρόπο σκέψης και δράσης. Αντώνη τι λες;
Αυτά και άλλα πολλά βλέπουν οι Έλληνες πολίτες και τα συζητούν στους χώρους που συνυπάρχουν. Το χόρτο του Γιωργάκη και το κουτόχορτο του Αντωνάκη δεν το μασάνε πλέον. Ή θα σοβαρευτούν ή να μας αδειάσουν τη γωνιά, λένε και δεν ανήκουν όλοι σε ένα κόμμα αλλά σε πολλά. Μια επίσκεψη στα καφενεία και τα καφέ αρκεί για να μάθουν όσοι θέλουν τι σκέφτεται ο απλός πολίτης, εξάλλου «κοντός ψαλμός αλληλούια», την Κυριακή.
Τ’ ακούς Γιωργάκηηηη;
Τ’ ακούς Αντώνηηηηηηη;
Τ’ ακούτε κύριοι του συστήματος;
Τ’ ακούτε παπαγαλάκια των ΜΜΕ;
http://ideopigi.blogspot.com/2010/11/blog-post_2481.html
read more