Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Εμπρησμός στο Radio Revolt 88.7

Εμπρηστική επίθεση δέχθηκε ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης "Radio Revolt 88.7" χθες το βράδυ, σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού. Συγκεκριμένα στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του σταθμού διαβάζουμε:
Σήμερα κατά τις 11 το βράδυ έγινε εμπρησμός στο radio-revolt από παρακρατικούς. Αύριο θα βγεί κείμενο από τη συνέλευση του radio-revolt.
Οι πρώτες πληροφορίες λεν ότι δεν κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές ενώ το υπό κατάληψη βαγόνι όπου στεγάζετε το ράδιο καταστράφηκε ολοσχερώς. Το φλεγόμενο βαγόνι προσπάθησαν να σβήσουν μέλη και φίλοι του "Radio Revolt 88.7". Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αρνήθηκαν να μπουν στον χώρο του ΑΠΘ χωρίς την παρουσία αστυνομίας. Ο αναρχικός σταθμός δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται εμπρηστική επίθεση καθώς έχουν προηγήθη άλλες δυο.
Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα του μεταδίδεται κανονικά, μόλις λίγες ώρες μετά την επίθεση, μέσω web αλλά και μέσω αναλογικής εκπομπής.
Να θυμίσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σταθμός μεταδίδει το πρόγραμμα του και μέσω FM.

Πηγή: http://www.blogtv.gr/2010/11/radio-revolt-887.html
read more

Η κάθαρση μας τελείωσε.

Ο Κλεισθένης γράφει στην  "Ιδεοπηγή".

Θα ήθελα να συμφωνήσω με την κυβερνητική πολιτική αλλά ο απλός    μου νους δεν το επιτρέπει.
Η κυβέρνηση (υπό την τρόικα) εκτός του ότι υποθηκεύει το μέλλον της χώρας κινείται και σε εντελώς λάθος δρόμο.
‘Όταν θέλεις να σβήσεις μια πυρκαγιά δεν το προσπαθείς ρίχνοντας με το σταγονόμετρο αλλά με την πυροσβεστική μάνικα, πολύ δε περισσότερο δεν ρίχνεις βενζίνα αλλά νερό.
Αφαιρώντας εισόδημα και μάλιστα από μισθωτούς και συνταξιούχους χρησιμοποιείς το σταγονόμετρο ενώ παίρνοντας πίσω τα κλεμμένα χρησιμοποιείς την μάνικα.
Οι πολίτες όταν βλέπουν, την ατιμωρησία των υπεύθυνων για το σημερινό μας χάλι, δεν μπορούν να συμφωνήσουν με τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση και ακόμη περισσότερο μ’ αυτά που θα πάρει μετά την 14η Νοεμβρίου.
Οι υπεύθυνοι όχι μόνο πίνουν στην υγεία των «κορόιδων», όχι μόνο μένουν ατιμώρητοι αλλά γίνεται προσπάθεια επαναφοράς τους στην κεντρική πολιτική σκηνή. Θα δούμε στο προσεχές μέλλον επαναφορά των εκσυγχρονιστών του Σημίτη και άλλων πολύ «επιτυχημένων» στην κυβέρνηση, που θα προκύψει μετά τον φημολογούμενο δομικό ανασχηματισμό αν δεν καταρρεύσει η κυβέρνηση απ’ την λαϊκή δυσαρέσκεια και οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.
Η παραπομπή για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου, με δεδομένη την παραγραφή και την έλλειψη στοιχείων που να αποδεικνύουν ζημιά του δημοσίου, είναι παραπλανητική για να αμβλύνει το κλίμα. Για τα σκάνδαλα που «ο κόσμος το ’χει τούμπανο και ‘μεις κρυφό καμάρι» ούτε κουβέντα.
Έχω υποστηρίξει ότι τυχόν προσφυγή στις κάλπες δεν γίνει με ατζέντα την τιμωρία όσων εμπλέκονται στα σκάνδαλα. Οι εκλογές αν γίνουν θα έχουν σαν βασικό θέμα την χρεοκοπία ή όχι.
Πολλοί αρθογράφοι και πολιτικοί αναλυτές, υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση διαθέτει μεν την δεδηλωμένη στο κοινοβούλιο αλλά έχει χάσει την υποστήριξη του μεγαλύτερου μέρους του λαού. Ακόμη η κυβέρνηση δεν έχει δημοκρατική νομιμοποίηση για τις υπογραφές του μνημονίου και των άλλων συμφωνιών με την τρόικα, κάτι που υποστήριξε και ο Καστανίδης, υπουργός της κυβέρνησης. Αυτά ενώ είναι γνωστά στη ΝΔ κωφεύει και αδιαφορεί. Η αναγκαιότητα προκύρηξης πρόωρων εκλογών δεν είναι θέμα μόνο του πρωθυπουργού αλλά και της έλλειψης εμπιστοσύνης του λαού σ’ αυτόν. Οι δημοσκόποι μας παρουσιάζουν ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πολιτών που δεν θέλουν εκλογές. Αυτό γίνεται γιατί οι πολίτες είναι κάτω από καθεστώς τρομοκράτησης και η ΝΔ σαν το κόμμα που δυνητικά μπορεί να γίνει κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να ζητήσει εκλογές. Αυτό εκλαμβάνεται απ’ τους πολίτες ότι η ΝΔ δεν έχει σχέδιο για τη λύση των οικονομικών κυρίως προβλημάτων. Η Ελληνική κοινωνία βλέπει με δυσπιστία τις συμμαχικές κυβερνήσεις και ταυτόχρονα γνωρίζει ότι και μετά από τις πρόωρες εκλογές η συμμαχική κυβέρνηση που θα προκύψει θα κινηθεί περίπου στον ίδιο δρόμο με την σημερινή. Ο Σαμαράς και η ΝΔ στα λόγια δεν στηρίζουν το μνημόνιο, στην πράξη και το στηρίζουν και θα το ψήφιζαν αν υπήρχε ανάγκη. Φυσικά η ΝΔ δεν νομίζω ότι έχει βλέψεις να πάρει μέρος σε κυβέρνηση συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ αλλά κομμάτια της πολυδιασπασμένης ανανεωτικής αριστεράς θα ήταν πρόθυμα. Το καθαρά αντιμνημονιακό κόμμα δυστυχώς είναι μόνο το ΚΚΕ.
Αν η ΝΔ εξακολουθήσει αυτή την πολιτική θα συρρικνώνεται μαζί με το ΠΑΣΟΚ δίνοντας έτσι χώρο ανάπτυξης του κόμματος της Ντόρας που τα ΜΜΕ και οι δημοσκόποι θα ανεβάσουν σε διψήφια νούμερα. Η τύχη του υπό ίδρυση κόμματος προδιαγράφεται κακή αφού οι μέχρι σήμερα πολιτικοί που δηλώνουν την επιθυμία να προσχωρήσουν σ’ αυτό δεν χαίρουν και της εμπιστοσύνης των πολιτών, είναι ήδη φθαρμένοι. Άλλο δημοσκοπήσεις και άλλο κάλπη.
Στο χώρο του παραδοσιακού κέντρου δημιουργείται ένα κενό που μάλλον θα το καλύψει άλλο κόμμα που θα δημιουργηθεί κατόπιν των πολιτικών ζυμώσεων που υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο πιστεύω θα ισορροπήσει το πολιτικό σύστημα. Η κάθαρση αποτελεί όνειρο απραγματοποίητο, κάθαρση επί της ουσίας θα γίνει με την περιθωριοποίηση των υπεύθυνων για το σημερινό χάλι.
http://ideopigi.blogspot.com/2010/11/blog-post_9412.html  
read more

Κορυφαίο ανέκδοτο με...καλό βόλι!!!


ΕΝΑΣ παππούς 80 χρονών πάει στο γιατρό για γενικό τσεκάπ.

- Πώς αισθάνεστε,

- Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα. Είμαι παντρεμένος με μια 25χρονη, με την οποία περνάω θαυμάσια, και μάλιστα είναι και έγκυος. Μου ετοιμάζει παιδί.

Ο γιατρός τον κοιτάει για λίγα δευτερόλεπτα σκεπτικός και του λέει :

- Να σας πω μια ιστορία... Ήταν ένας φίλος μου κυνηγός, ο οποίος καθώς έφευγε από... το σπίτι του, αντί να πάρει το όπλο του, πήρε κατά λάθος την ομπρέλα.

Αφού περπατούσε για κάμποση ώρα στο δάσος, είδε μπροστά του ξαφνικά μια άγρια αρκούδα. Σηκώνει λοιπόν την ομπρέλα του και κάνει να πυροβολήσει, και η αρκούδα .... πέφτει κάτω νεκρή, τέζα.

- Αποκλείεται, φωνάζει ο παππούς, άλλος την πυροβόλησε.

- Α μπράβο ....


Διάβασε περισσότερα
read more

Έχουμε άδικο για τους λαθρομετανάστες;
Οι λαθρομετανάστες συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας.

http://ideopigi.blogspot.com/2010/11/blog-post_3928.html
read more

Jean-Claude Trichet: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

 Οσοι αναρωτιούνται τι είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, αν υπάρχει ή αν είναι μυθοπλασία, καλό θα ήταν να διαβάσουν τα πρακτικά από την προσφώνηση του κ. Τρισέ στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων στη Νέα Υόρκη πριν μερικούς μήνες...


Νομίζω ότι θα σας λυθούν πολλές απορίες. 
Για όσους δεν γνωρίζουν Αγγλικά, θα παραθέσω δική μου μετάφραση των σημαντικότερων - κατα τη γνώμη μου - σημείων. 

Δεν είμαι επαγγελματίας μεταφραστής αλλά νομίζω ότι το νόημα αποδίδεται αρκετά καλά από το παρακάτω κείμενο (αναρτημένο στο επίσημο site της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών) στο οποίο αναφέρει ο κ. Τρισέ όχι ότι ΘΑ έχουμε παγκόσμια διακυβέρνηση (όπως πολλοί φοβόμαστε) αλλά το πως η παγκόσμια διακυβέρνηση (που προφανώς ήδη έχουμε) ανταποκρίθηκε στην κρίση. Στο κείμενο αναφέρεται με σαφήνεια ο ρόλος των κεντρικών τραπεζών - που θυμίζω εδώ ότι είναι πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και όχι δημοσίου όπως πολλοί νομίζουμε - και των υπολοίπων διεθνών ιδρυμάτων στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Μην ψάχνετε για Ιλουμινάτι, Σιωνιστές, Αντίχριστο. Ο εχθρός μας είναι οι κεντρικές τράπεζες και το παγκόσμιο τραπεζικό καρτέλ.


Βασική προσφώνηση από τον κ. Jean-Claude Trichet, Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων, Νέα Υόρκη 26 Απριλίου 2010...
 

Κυρίες και Κύριοι,Είναι για μένα πραγματικά ευχάριστο να ξαναβρίσκομαι μαζί σας στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων.
...
...
...
1. Γιατί χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση.
Υπάρχουν διάφοροι ορισμοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης στην οικονομική σφαίρα. Προτείνω ο όρος παγκόσμια διακυβέρνηση να ανταποκρίνεται όχι μόνο σε υπερεθνικά ιδρύματα - συμπεριλαμβανομένων των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων - αλλά και στις ανεπίσημες ομάδες που δημιουργήθηκαν σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτές οι ανεπίσημες ομάδες (G7, G10, G20 κ.λ.π.) είναι κομβικής σημασίας για την βελτίωση του παγκόσμιου συντονισμου σε περιοχές όπου η διαδικασίες λήψης αποφάσεων παραμένουν εθνικές - είτε βοηθωντας στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων μέτρων είτε διευκολύνοντας όπου ταιριάζει τον συντονισμό των οικονομικών μακρο-πολιτικών.
...
...
...

2. Πως η παγκόσμια διακυβέρνηση  αναπτύχθηκε κατα τη διάρκεια της παγκόσμιας κρίσης.
Επιτρέψτε μου να εστιάσουμε στο πως αναπτύχθηκαν τα όργανα παγκόσμιας διακυβέρνησης κατα τη διάρκεια της κρίσης.

Συνεργασία κεντρικών τραπεζών
Μια διάσταση της διεθνούς συνεργασίας που θεωρώ ότι δούλεψε ιδιαίτερα αποδοτικά κατα τη διάρκεια της κρίσης είναι το γεγονός ότι μεταξύ των κεντρικών τραπεζών - και των αμφίδρομων και των συνδεδεμένων δια μέσω των επιτροπών Besel. (σ.σ. δεν ξέρω τι σημαίνουν οι όροι) 
Αυτή η ιδρυματοποιημένη συνεργασία εξασφαλίζει έναν απεριόριστο βαθμό συνεργασίας, για παράδειγμα στην διασυνοριακή παροχή ρευστότητας - το δίκτυο των προσωρινών ανταλλαγών συναλλάγματος ή ρέπος έστησε μια αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των τραπεζών όπως η FED και η κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα.
Η ίδια η παγκόσμια τράπεζα (BIS) είναι μπροστά από τις εξελίξεις έχοντας την ικανότητα να βλέπει τις δυσβάσταχτες τάσεις στον οικονομικό τομέα και πιο γενικά μιλώντας στην παγκόσμια οικονομία - όπως η υποτίμηση του κινδύνου και η εκτεταμένη αύξηση της πίστωσης - που οδήγησαν τελικά στην κρίση. Θα μπορούσε .....Ρυθμιστική κερδοσκοπία. (Regulatory arbitrage = κερδοσκοπία από τη ρύθμιση)
Αλλά καθώς πολλές πτυχές της παγκόσμιας διακυβέρνησης φαίνεται να έχουν περάσει  τη σκληρή δοκιμή της παγκόσμιας κρίσης, πρέπει να θυμόμαστε και τα ελλατώματα που συνέβαλαν από την αρχή στη δημιουργία συνθηκών για να δημιουργηθεί η κρίση.
Ενα είναι η έλλειψη συντονισμού στην τραπεζική ρύθμιση (της ρευστότητας) που ήταν διάχυτη πριν την κρίση και ενθάρρυνε τα οικονομικά ιδρύματα να εμπλακούν σε μεγάλο βαθμό σε ρυθμιστική  κερδοσκοπία.
Αυτό ήταν το αναπόφευκτο αποτέλσμα του γεγονότος ότι ενώ οι οικονομικές προσευχές παγκοσμιοποιούνταν και παρά τις αξιέπαινες προσπάθειες της επιτροπής Basel όσον αφορά στον τραπεζικό τομέα, η οικονομική ρύθμιση παρέμενε κυρίως εθνική, με μόνη μια ασθενή συνεργασία σε διεθνές επίπεδο.
Η δραματική μπλα μπλα


Παγκόσμιες ανισότητες
Αλλη μία ανεπάρκεια που πρέπει να διευθετηθεί στο μέλλον είναι η ανεπαρκης ενασχόληση των μακροοικονομικών πολιτικών με το θέμα της μεσοπρόθεσμης σταθερότητας και αντοχής. Αυτό οδήγησε σε ασταθείς ανισότητες μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών χωρών πριν την κρίση.
Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προειδοποιήσεις από φορείς όπως το ΔΝΤ για το ρίσκο μιας αποδιοργάνωσης όπου δεν υπάρχει αποτελεσματικός μηχανισμός να επηρεάσουμε τις μακροοικονομικές και δομικές πολιτικές σε χώρες κλειδιά όπου αυτές οι πολιτικές φαίνονται ασταθείς από τη σκοπιά της παγκόσμιας οικονομικής σταθερότητας. Αυτό πρέπει να αλλάξει - και απαιτεί εργασία από διεθνή ιδρύματα σε συνεργασία με τις εθνικές αρχές. 

...
...

3. Η επανάσταση της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Να δούμε τώρα πως εμπλέκεται η παγκόσμια διακυβέρνηση μετά την κρίση.
Ο στόχος της διεθνούς συνεργασίας έχει σημαντικά διευρυνθεί. Μετά τις πρώτες διστακτικές αντιδράσεις, οι κυβερνήσεις εφάρμοσαν ευρέως συντονισζόμενες πολιτικές, και εντός της Ε.Ε., και σε παγκόσμιο επίπεδο υπο την αιγίδα των G20.  Και οι κεντρικές τράπεζες ήταν σε θέση να αναλάβουν γρήγορη, αποφασιστική και συντονισμένη δράση.
Αλλα η κρίση ανέδειξε επίσης τα κενά του συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης στο επίπεδο της αποτελεσματικότητας και της νομιμότητας - που πρέπει να καλυφθούν. Αυτό μπορεί να γίνει - στην πραγματικότητα γίνεται - με ενδυνάμωση των  εξουσιών των υφιστάμενων διεθνών ιδρυμάτων και με ρύθμιση των υφιστάμενων - ή με δημιουργία νέων - ανεπίσημων φόρουμ.
Επιπλέον το σύστημα κινείται αποφασιστικά προς γενικευμένη παγκόσμια διακυβέρνηση σε επίπεδο πρωθυπουργών, κυβερνητών, και προέδρων. Δεύτερον η εδραίωση της παγκόσμιας συνάντησης των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών υπο την αιγίδα της παγκόσμιας τράπεζας ως το ανώτατο όργανο παγκόσμιου συντονισμού των κεντρικών τραπεζών. Τρίτον, η επέκταση των εξουσιών του Συμβουλίου παγκόσμιας Σταθερότητας. 
Επιτρέψτε μου να αναφερθώ συνοπτικά.

Η εξέλιξη των G20
Μια ειδοποιός διαφορά αυτής της κρίσης είναι το γεγονός ότι ξέσπασε στην καρδιά του συστήματος.
Παρ΄όλο που οι αναπτυσσόμενες χώρες επηρεάστηκαν σημαντικά, βλέπουμε ότι το συνολικό αποτέλεσμα είναι πηγή δύναμης της παγκόσμιας οικονομίας. Για το λόγο αυτό δε μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός του σημαντικού οικονομικού ρόλου που παίζουν και της σημασίας της πλήρους ενσωμάτωσης τους στα ιδρύματα παγκόσμιας διακυβέρνησης κυρίως στην G20.
...
...

Εδόθησαν οδηγίες στο ΔΝΤ επάνω στα επόμενα βήματα της διαδικασίας που θα οδηγήσει σε προτάσεις και συστάσεις πολιτικές για να επιτευχθεί ο κοινός στόχος της δυνατής, ανθεκτικής και ισορρπημένης ανάπτυξης. οδηγίες πολιτικές Καθοδήγηση
Αφού η διαδικασία αυτή ανήκει στα μέλη της G20, και δεδομένου ότι περιλαμβάνει όχι μόνο τους πρωθυπουργούς και τους κυβερνήτες αλλά και τους αξιωματούχους και αυτό επιβεβαιώνει τη δυνατή δέσμευση σε παγκόσμιο επίπεδο για μεγαλύτερη καθοδήγηση στην λήψη οικονομικών αποφάσεων.Περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας μεταξύ κεντρικών τραπεζών.
Στο πεδίο της συνεργασίας μεταξύ των κεντρικών τραπεζών το κύριο όργανο είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Συνέδριο. (GEM) που μαζεύει τους επικεφελείς της παγκόσμιας τράπεζας στο Basel. Τα προηγούμενα χρόνια το συνέδριο αυτό περιλάμβανε 31 κυβερνήτες σαν μόνιμα μέλη καθώς και κυβερνήτες που συμμετείχαν εκ περιτροπής. Το GEM στο οποίο συμμετέχουν οι διοικητές των κεντρικών τραπεζών των αναδυόμενων οικονομιών έχει γίνει το κύριο όργανο παγκόσμιας διακυβέρνησης σε επίπεδο κεντρικών τραπεζών.
Το GEM έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό συνέδριο  για την διοίκηση ....


Ενδυνάμωση Ιδρυμάτων.
.....

Το πρωτότυπο κείμενο εδώ: http://www.bis.org/review/r100428b.pdf
Μεταφράστηκε από το ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ
read more

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ: Οι πωλήσεις έχουν "πιάσει πάτο"


"Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους...Το απόλυτο...σκοτάδι στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου με μια πολύ μικρή ελπίδα κάπου εκεί στο βάθος για κάτι καλύτερο στο μέλλον ξεκινώντας ίσως σε πρώτη φάση με μία πολιτική κίνηση μείωσης των τελών ταξινόμησης ... Κατά τ' άλλα και σύμφωνα με την Κυβέρνηση η οικονομία της χώρας ανακάμπτει με τα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί..."


Έρχονται νέα λουκέτα και απολύσεις στην αγορά του αυτοκινήτου με τη κρίση να βαθαίνει ακόμα πιο πολύ και την εκτεταμένη φορολόγηση να γονατίζει τις πωλήσεις.

Ήδη σχεδόν 13.000 θέσεις εργασίας έχουν χαθεί στο χώρο του αυτοκινήτου, από την αρχή της κρίσης το 2008, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, ενώ μόνο για τον μήνα Οκτώβριο παρατηρείται μείωση στο κλάδο 57,8%.

Ειδικότερα, η αγορά αυτοκινήτου, τον περασμένο μήνα, περιορίστηκε στις 7.807 ταξινομήσεις, καταγράφοντας πτώση...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet.blogspot.com
read more

VIDEO: Gran Turismo 5 E3 Trailer...δεν είναι οφθαλμαπάτη!


Δείτε το εντυπωσιακό trailer με το καταπληκτικό dream car σε δράση:
Διάβασε περισσότερα
read more

Πάνω από 200 Συμμετοχές στο Διαγωνισμό Σχεδίασης της Opel Το θέμα ‘Lounge in Motion’ (Σαλόνι σε Κίνηση) πυροδοτεί τη φαντασία και προκαλεί ευρεία συζή


Καθίσματα, σχέσεις, ζωή στην πόλη, μία έρευνα του εικονικού κόσμου και νέα υλικά. Αυτά είναι μερικά από τα θέματα που οι σχεδιαστές σπουδαστές διερευνούν ένα μήνα στην Opel, στα πλαίσια του Διαδραστικού Διαγωνισμού Σχεδίασης του Car Design News ενώ επιχειρούν να απαντήσουν στο ερώτημα, «Ποιο πιστεύετε ότι είναι το lounge style της Opel;».

Ο διαδραστικός διαγωνισμός σχεδίασης που λανσαρίστηκε στις 11 Οκτωβρίου με τη συνεργασία των Opel και Car Design News είναι ανοιχτός σε σπουδαστές σχεδίασης ανεξαρτήτως ...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet.blogspot.com
read more

Κυνηγώντας τις μύγες!

Η σύζυγος μπαίνει στην κουζίνα και βρίσκει τον άνδρα της να κυνηγάει μύγες.
- Τι κάνεις εκεί; ρωτάει αυτή.
- Κυνηγάω μύγες, απαντάει αυτός.
- Σκότωσες καμία; τον ρωτάει.
- Ναι αμέ. Σκότωσα τρείς ...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Γιώργος Τούρλος: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Γιώργος Τούρλος: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ: "Αυτά είναι τα στοιχεία από το site του Υπουργείου Εσωτερικών http://ekloges.ypes.gr/dn2010/public/index.html#{%22page%22:%22main%22} ΠΩΣ ΓΙ..."

http://ktikio.blogspot.com
read more

Γιώργος Τούρλος: Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οπ...

Γιώργος Τούρλος: Η πιο δυνατή αντικαρκινική ουσία της γης: Β17 η οπ...: "Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχ..."
read more

Γιώργος Τούρλος: ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝEΧΕΣΑΙ;;;;

Γιώργος Τούρλος: ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝEΧΕΣΑΙ;;;;: "Όλοι οι κλάδοι είναι οργανωμένοι και ενωμένοι. Είτε έχουν δίκιο είτε άδικο, είναι οργανωμένοι και ενωμένοι. Ιδού δύο από χιλιάδες παραδείγμα..."
read more

Γιώργος Τούρλος: ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Γιώργος Τούρλος: ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: "Όσοι από σας αγοράζετε την Καθημερινή ίσως να είδατε το Κ (περιοδικό ) της κυριακής 26/9/10 και το πρωτοσέλιδο ......"
read more

Γερασιμίδου-Λαζόπουλος από το χθεσινό Αλ Τσαντιρι

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

...έγραψε το antiitroktiko
Μπορεί το χιούμορ στα κείμενα του Λάκη να έχει στερέψει, να επαναλαμβάνεται , να κάνει λαϊκίστικα σχόλια, πολιτική ανάλυση του κώλου ή ακόμη και να γίνεται χυδαίος ώρες ώρες, αλλά το δίδυμο με την Ελενη Γερασιμίδου είναι πάντα ένα ευχάριστο σκετσάκι αποθέωση της κωμικής ερμηνείας και του ταλέντου των δύο καλλιτεχνών. 

Όπως μάθαμε μάλιστα από τον ίδιο τον Λαζόπουλο -το είπε στο τέλος του σκέτς- η Ελένη Γερασιμίδου διαβάζει τα κείμενα μόλις 3 ώρες πριν να βγει το Αλ Τσαντίρι στον αέρα. Θα μου πείτε υπάρχει το οτοκιού, αλλά τι μπορεί να σου κάνει το ότοκιου όταν δεν έχεις ταλέντο και δεν μπορείς να βγάλεις αβίαστα και φυσικά μια αστεία ερμηνεία, όπως ακριβώς κάνει η Γερασιμίδου...
read more

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παρουσίαση του Βιβλίου ‘Ψάξε μέσα στη σιωπή μου’’

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Παρουσίαση του Βιβλίου ‘Ψάξε μέσα στη σιωπή μου’’

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Οι ‘βιβλιοεκδόσεις Αναζητήσεις’ σας προσκαλούν  στη παρουσίαση του βιβλίου του συγγραφέα Γιάννου Λαμπή
‘Ψάξε μέσα στη σιωπή μου’
Το έργο θα προλογίσει η διευθύντρια των Αναζητήσεων κα. Μαρία Στυλιανού και την ανάλυση θα κάνει
 ο συγγραφέας - δημοσιογράφος κ. Μάκης Αντωνόπουλος
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας της Δημοκρατίας,
κυρίας Έλσης Χριστόφια
η οποία θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010, η ώρα 7.30 μ.μ.
Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Τράπεζας στη οδό Γλάδστωνος, Λεμεσός.
Τηλ: 25561963,  99692639
Χορηγoί επικοινωνίας: τηλεόραση Capital, περιοδικό First,  ράδιο Capitalread more