Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Προβληματισμοί για την ενδεχόμενη συγχώνευση Olympic Air και Aegean Airlines

Ερώτηση των Ευρωβουλευτών Ν.Δ. κ. Κώστα Πουπάκη και κ. Γιώργου Κουμουτσάκου

στην Ε. Επιτροπή

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμοδίου Επιτρόπου για την Πολιτική Ανταγωνισµού, κ. Joaquin Almunia,...
read more

"Εμού και του ιδίου"

ΚΑΤΑΝΤΙΑ:…«Μα πώς κατάντησε έτσι η χώρα μας», μεμψιμοιρούσαν πολλοί Ειδικοί και Αρμόδιοι σε τηλεοπτικά παράθυρα, προχθές. «Χειρότερα δεν γίνεται».
read more

Μισθοί στην κρατική ΑΤΕ Ασφαλιστική, που θα ζήλευαν υπουργοί, βουλευτές, ανώτατοι δικαστικοί, καθηγητές πανεπιστημίου,κλπ.

Αποδοχές 110.574,24 ¤ ετησίως ή 37,7 εκατομ. δρχ !!!!

{M.M.M 9.214,52 ¤ [ΠΛΕΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ 1/25 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ.}

Να που πάνε τα λεφτά Γιώργο. Κατά τα άλλα ο κ. Πανταλάκης διοικητής της μητρικής ΑΤΕbank και πρόεδρος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής ζητάει λεφτά από το δημόσιο, δηλαδή από τα δανεικά της Τρόϊκα, για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και στις δύο εταιρείες.
read more

Θα αλλάξει και η εκπομπή "Πάμε Πακέτο";

Μετα τα τελευταία γεγονότα με τα πακέτα...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...
read more

Γιός πολιτικού ο Αλεξανδρος Μητρούσης που καταζητείται για τα δέματα-βόμβες!


...έγραψε το antiitroktiko
Η αποκάλυψη ότι ο ένας από τους καταζητουμενους τρομοκράτες για τα δέματα-βόμβες είναι (συνεχεια στο antiitroktiko)
read more

Φοβάμαι, φοβάμαι πολύ.

Ο Κλεισθένης γράφει στην  "Ιδεοπηγή".

Τι είναι αυτό που με φοβίζει και θέλω να το μοιραστώ με άλλους μέσα απ’ το διαδύκτιο;
Η ομοιότητα του σήμερα με το όχι πολύ μακρινό χθες.
Η καθολική έκπτωση των αξιών.
Η σαπίλα και η διαφθορά που έφτασε μέχρι το μεδούλι της κοινωνίας.
Η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να δώσει λύσεις στα σημερινά αδιέξοδα.
Η πολιτική που μετατράπηκε σε επικοινωνία και εντυπωσιασμούς.
Η χρήση των γνωστών-αγνώστων, κουκουλοφόρων και κατ’ εντολή βομβιστών στο εξουσιαστικό παιγνίδι.
Η προσπάθεια εκφοβισμού του λαού για να οδηγηθεί στην αδράνεια.
Η ανυπαρξία οράματος και προτύπων απ’ τους νέους.
Οι πολιτικοί εκβιασμοί και τα διλήμματα.
Ίσως και πολλά άλλα που δε μου έρχονται στο νου.
Οι ομοιότητες είναι πολλές και γι’ αυτό ο φόβος γίνεται μεγαλύτερος.
Υπουργός βρίζει και συκοφαντεί το στράτευμα.
Ο επίτιμος χαρακτηρίζει λαϊκιστή τον αρχηγό του κόμματος του.
Η χρεοκοπία της χώρας παρουσιάζεται σαν εθνικός στόχος.
Καθηγητές συνταγματολόγοι προτείνουν και ψηφίζουν νόμους κουρελιάζοντας το σύνταγμα, νόμους, που πριν λίγο δίδασκαν στους φοιτητές τους, ότι είναι αντισυνταγματικοί και άδικοι.
Μεγαλοτραπεζίτες, να νουθετούν τους κυβερνήτες ότι τα μέτρα που πήραν δεν είναι αρκετά και πρέπει να διαλυθεί τελείως η κοινωνία, για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.
Το υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ, να προσπαθεί να παραχαράξει την Ιστορία των Ελλήνων και να επιδιώκει τη λήθη σημαντικών στιγμών του λαού μας. Να κατηγορεί την Ελληνική γλώσσα σαν μικρή και να εκθειάζει την Αγγλική σαν τη πιο απαραίτητη στα σχολεία.
Το ξεπούλημα των εργαζόμενων απ’ τις συνδικαλιστικές ηγεσίες.
Την αμαύρωση των λαϊκών κινητοποιήσεων απ’ τους γνωστούς στο σύστημα ταραξίες, που δεν υπολογίζουν ούτε την ανθρώπινη ζωή.
Την αδιαφορία των κυβερνόντων για το οξύτατο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, που τείνει να γίνει μάστιγα για τους πολίτες και έχει δημιουργήσει σε ορισμένες περιοχές, συνθήκες «κράτους εν κράτει», αποκλείοντας την προσπέλασή τους ακόμη και απ’ την αστυνομία.
Την διάχυτη αντίληψη ότι ζούμε σε καθεστώς κατοχής.
Την έλλειψη προοπτικής για τους νέους που ξενιτεύονται ή γίνονται κρέας, στην κιμαδομηχανή των τηλεσκουπιδιών είτε μετέχοντας είτε παρακολουθώντας .
Την ακροδεξιά να καθίσταται ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων και οι πολίτες να παρακολουθούν τους γνωστούς γραφικούς της, να παπαρολογούν στα κανάλια με ύφος υπερπανεπιστημιακών δασκάλων.
Την εξωκοινοβουλευτική αριστερά να οραματίζεται το νέο ΕΑΜ.
Πολλούς νέους να ευαγγελίζονται επιστροφή των αρχαιοελληνικών προτύπων, στην πολιτική και στη θρησκεία, σαν διέξοδο απ’ την ανυπαρξία προτάσεων, απ’ το σάπιο πολιτικό σύστημα.
Αυτό τελικά που φοβάμαι είναι μήπως ζούμε σε όμοια εποχή με το ’65 (εποχή που οι νέοι δεν έζησαν) και μας ετοιμάζουν κάποιο «σωτήρα» για να μας σώσει με επακόλουθα όμοια με αυτά της Κύπρου.
Αυτό φοβάμαι και δεν με νοιάζει αν θα με πούνε ονειροπαρμένο ή γραφικό.read more

Ό,τι έχεις και αγαπάς, δύσκολα το παρατάς

 
Ξέρετε πόσα χρόνια πέρασαν από τότε που μπήκε το ευρώ σε κυκλοφορία; Δέκα χρόνια. Οι Γερμανοί όμως δεν ξέχασαν το Γερμανικό Μάρκο, που τόσο αγαπούσαν. Πέρα από το ό,τι ήταν ισχυρό και σκληρό νόμισμα, αποτελούσε κι ένα μέρος της γερμανικής ιστορίας, όπως η δραχμή για τους Έλληνες. Ό,τι αγαπά κανείς, δύσκολα το αποχωρίζεται. Έτσι δείχνει η πραγματικότητα και για το γερμανικό μάρκο.

read more

Μέρκελ: Καμία αλλαγή στο Μηχανισμό Χρηματοδότησης της Ελλάδας

Ο Μηχανισμός Χρηματοδότησης της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ, όπως και ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δεν πρόκειται να αλλάξουν, δήλωσε στις Βρυξέλλες η Καγκελάριος της Γερμανίας σύμφωνα με τους Financial Times.
read more

Η ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη
 

Ας μείνουμε πρώτα στην εικόνα, στο θεσμικό πρωτόκολλο.
Η αντιαισθητική των δύο κολλημένων Τραπεζιών μπορεί να ταιριάζει στο Τουρκομπαρόκ, σε Βαλκάνιους, σε χαρτοπαίκτες της στιγμής, όχι όμως στην αισθητική της Ελληνικής Δημοκρατίας. Στο αισθητικό , θεσμικό πρωτόκολλο της.
read more

Οι άνθρωποι θα πάνε στον Αρη, αλλά δεν θα γυρίσουν

Οι τεράστιες απαιτήσεις σε καύσιμα αναγκάζουν τη ΝSΑ να σχεδιάζει αποστολές αποκλειστικά για μόνιμη εγκατάσταση
Γραφιστική αποτύπωση- προς το παρόν- ενός διαστημικού σκάφους στην επιφάνεια του Αρη. Τα επανδρωμένα σκάφη που μέσα στα επόμενα χρόνια θα μπορούν να φτάσουν ως εκεί δεν θα έχουν καύσιμα για να επιστρέψουν στη Γη (ΑΡ/ΝΑSΑ)
read more

Mνημονιο, αντιμνημονιο η μνημοσυνο ;

Γράφει ο Θόδωρος Γαλανόπουλος
Α, ώστε πάτε για δήμαρχοι; Πού πάτε ορέ καραμητροι; Να σας κάνω δυο τρεις ερωτησούλες πριν βγείτε, πριν πιάσετε τις καρέκλες, και ύστερα θα κάαααθεστε … Καλά οι νέοι υποψήφιοι που θέλουν να γίνουν σαν κι εσάς, εσείς με τις θητείες στη δημαρχική καρέκλα, νοιώθετε πετυχημένοι και ζητάτε ψήφο  ξανά από το λαό; Τα σκουπίδια στους δρόμους και στις ρεματιές  τα είδατε; Τις λακκούβες στους
read more

Το TOP 50 της εβδομάδας σε ΗΠΑ και Μεγ.Βρετανια 06/11/2010 [ΒΙΝΤΕΟ]

...έγραψε το antiitroktiko
Μάθετε σε ένα 5λεπτο video, ποιά τραγουδια πέφτουν, ποιά ανεβαίνουν, και ποιά πρωτοεμφανίζονται και θα ακούγονται στην Ελλάδα σε κανα-δυό μήνες.

read more

Ο Πούτιν δίνει τα κλειδιά της Avtovaz στη Renault


Στη γαλλική Renault μπορεί να περάσει κάποια στιγμή σύντομα ο έλεγχος της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας Avtovaz αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ρωσικό και τον γαλλικό Τύπο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει αντίρρηση για μια τέτοια προοπτική.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ: ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ με τον Γιωρίκα!


Ακούστε το ωραίο ανέκδοτο διά στόματος Χάρρυ Κλυν:


Διάβασε περισσότερα
read more

Kart meeting - Kartland Παλλήνη 07/11/2010

Το DriftActivites σας προσκαλεί να λάβετε μέρος σε αγώνα kart στην Αττική την ερχόμενη Κυριακή 7/11/2010 στην πίστα της Παλλήνης.

Ώρα προσέλευσης 16:00

Φυσικά είναι ευπρόσδεκτος...

Διάβασε περισσότερα
read more

Ήρθε στην Ελλάδα το τουρμπάτο Seat Ibiza 1.200cc TSI 105PS με τιμή από 13.190€

read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ με...ποντίους!

Ηταν δύο Πόντιοι δημοτικοί υπάλληλοι και δούλευαν πυρετωδώς μέσα στο καταμεσήμερο. Ο ένας έσκαβε, έσκαβε, έσκαβε και έφτιαχνε τρύπες, και ο άλλος τον ακολουθούσε και τις γέμιζε ξανά με χώμα.
Ενας περαστικός που τους χάζευε...

Διάβασε περισσότερα
read more

Προσοχή: Καινούριος ιός στο facebook προσβάλλει ήδη εκατομμύρια υπολογιστές σε όλο τον κόσμο


Προσοχή!!! Μην ανοίγετε τα μηνύματα που σας έρχονται στο facebook με τίτλο "hello" και κείμενο "I got you a surprise" συνοδευόμενο με κάποιο url path (link). Η νέα σελίδα που θα ανοίξει σας προτείνει να κατεβάσετε ένα εκτελέσιμο αρχείο .exe - που παραπέμπει συνήθως σε κάποιο άλμπουμ φωτογραφιών - το οποίο περιέχει ιό που μεταδίδεται μέσω προσωπικών μηνυμάτων του Facebook. Για του λόγου το αληθές δείτε την συνημμένη εικόνα από σχετικό - μολυσμένο - μήνυμα που λάβαμε σήμερα το πρωΐ...Με κόκκινο χρώμα αποτυπώνουμε τα στοιχεία του αποστολέα που φυσικά χωρις να το ξέρει αποστέλλει(ο ιός εννοείται) το εν λόγω μολυσμένο μήνυμα σε όλα τα μέλη του Group!!!!


Διάβασε περισσότερα
read more

Πολλαπλασιάστηκαν τα κέρδη της BMW στο γ΄ τρίμηνο


Πολλαπλασιάστηκαν τα κέρδη της BMW στο γ΄ τρίμηνο, κυρίως εξαιτίας της ζήτησης για τα νέα οχήματα 5-Series και Χ1.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη εκτινάχθηκαν στα ...


Διάβασε περισσότερα
read more

Η μεγάλη δοκιμασίαΑποφασίζει ένας τύπος να μονάσει και μετά από πολύ ψάξιμο βρίσκει και αυτός μια μονή να αποσυρθεί. Εγκαταλείπει τον κόσμο και τελικά μια μέρα μπαίνει μέσα στην μονή. Βρίσκει πολλούς ακόμα μοναχούς που όλοι τον βλέπον και του κουνούν το κεφάλι χαμογελώντας.

«Γεια σας», «Καλημέρα», έλεγε αυτός και πάλι οι μοναχοί του κουνούσαν το κεφάλι συγκαταβατικά, χωρίς να μιλάνε.
Με τα πολλά βρίσκει τον υπεύθυνο της μονής ο οποίος τον καλωσόρισε θερμά. Με την κουβέντα λοιπόν ο τύπος δεν κρατήθηκε και ρώτησε τον ηγούμενο γιατί κανείς δεν του μιλάει και ο ηγούμενος απάντησε:

«Α, ναι. Λοιπόν τέκνον μου, στην μονή μας πιστεύουμε ότι η πραγματική γαλήνη έρχεται με την απόλυτη σιωπή. Να ξέρεις λοιπόν ότι εδώ πέρα αφού αποφάσισες να μονάσεις σου επιτρέπονται μόνο 3 λέξεις κάθε 5 χρόνια. Είσαι έτοιμος να δεχθείς αυτήν την...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Δείτε στο Facebook το πότε θα χωρίσετε...

 

imagesΟ ερευνητής Νταίηβιντ ΜακΚάντλες μελέτησε τη συχνότητα που εμφανίζεται μέσα στο χρόνο η λέξη χωρισμός στο Facebook και αποκαλύπτει,με γράφημα,τις στατιστικά ''κρίσιμες'' ημερομηνίες.Τα Χριστούγεννα,σύμφωνα με τον ερευνητή,δεν δικαιολογούν τον χαρακτηρισμό γιορτή της αγάπης αφού τότε σημειώνεται το ετήσιο ρεκόρ χωρισμών.Στην αρχή

read more