Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ FORD: Οδηγήστε πρώτοι το νέο Ford Focus!!! Ετοιμαστείτε για το οδηγικό γεγονός της χρονιάς. Κερδίστε 10.000 δολάρια (USD) για το φιλανθρωπικό σκοπό που έχετε επιλέξει...
Μεγάλος διαγωνισμός της Ford με σκοπό την προώθηση του νέου πολλά υποσχόμενου Ford Focus!!!Κερδίστε 10.000 δολάρια (USD) για το φιλανθρωπικό σκοπό που έχετε επιλέξει. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό και λεπτομέρειες που "αλιεύσαμε" από την σελίδα του αυτοκινήτου στο facebook:


"Αναζητούμε άτομα με ενθουσιασμό, που είναι ευχάριστα και κοινωνικά, δεν φοβούνται να εκτεθούν, και μπορούν να συγκινήσουν τον κόσμο με το πάθος τους για έναν καλό σκοπό. (Επίσης, δεν θα ήταν κακό να σας αρέσει να οδηγείτε κουλ καινούργια αυτοκίνητα!)


Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν;


Να δημιουργήσετε ένα βίντεο με διάρκεια όχι μεγαλύτερη των 2 λεπτών στο οποίο θα...


Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet.blogspot.comread more

Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVESTREAM

Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVESTREAM
read more

Ένα παράδειγμα προς μίμηση και ένας ακόμα λόγος να προβληματιστούμε...

Κοιτάξτε τι γράφει στην επιστολή του ο υποψήφιος πρόεδρος ενός χωριού της περιφέρειας.
Έχοντας αγανακτήσει με την στάση των ψηφοφόρων αλλά και με τη γενικότερη κατάσταση του τόπου του.
read more

Η διακαναλική συνέντευξη του Παπανδρέου...

Ο πρωθυπουργός μας θα δώσει στις 21:00 διακαναλική συνέντευξη.
Δηλαδή την Δευτέρα το γέλιο και το κλάμα θα εναλλάσσονται...
Τι εννοώ; Ξεκινάμε με την κωμωδία του Παπανδρέου, ακολουθεί "Το Νησί" και θα καταλήξουμε στο...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...
read more

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVESTREAM

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVESTREAM
read more

Δικίνητη εκδοχή VW TIGUAN: Freestyle και Sportstyle είναι οι δύο εκδόσεις που διατίθεται το γερμανικό SUV από 23.800€

Καιρός ήταν να δούμε και την 4Χ2 εκδοχή του δημοφιλούς SUV της Volkswagen με την ονομασία Tiguan που μαζί με το ομόσταβλό του Skoda Yeti αλλά και το εξ' ανατολάς Toyota RAV4 σαρώνουν τις πωλήσεις στην κατηγορία των SUV.  Η νέα αυτή δικίνητη εκδοχή του Tiguan ήταν επιβεβλημένη από την μόδα της εποχής (ποιος αλήθεια το περίμενε;) που θέλει τα SUV να γίνονται οικονομικότερα στην απόκτησή τους αλλά και στην χρήση τους (μικρότερη κατανάλωση, μικρότερη πολυπλοκότητα μηχανικών μερών άρα και μικρότερη πιθανότητα βλαβών...) κρατώντας φυσικά τα υπόλοιπα βασικά πλεοονεκτήματα της κατηγορίας δηλαδή το μεγάλο...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet!


read more

ΚΑΒΑΛΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVESTREAM

ΚΑΒΑΛΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ LIVESTREAM
read more

Το TOP 50 της εβδομάδας σε ΗΠΑ και Μεγ.Βρετανια 23/10/2010 [ΒΙΝΤΕΟ]


...έγραψε το antiitroktiko
Μάθετε σε ένα 5λεπτο video, ποιά τραγουδια πέφτουν, ποιά ανεβαίνουν, και ποιά πρωτοεμφανίζονται και θα ακούγονται στην Ελλάδα σε κανα-δυό μήνες. 

read more

ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ LIVESTREAM

ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ LIVESTREAM
read more

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ(VIDEO)

Σήμερα στις 20:30 το Καραϊσκάκης θα βάλει τα καλά του καθώς υποδέχεται το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό και το πρώτο χρονικά ντέρμπι της ημέρας.
read more

Αν αντιδράσω σαν Έλληνας …………


Γράφει η Ιδεοπηγή.

Αηδιασμένος απ’ την υποκρισία, τα ψέματα και την οσφυοκαμψία των πολιτικών, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;
Θυμωμένος απ’ τις συκοφαντίες και τις προσβολές των «φίλων», εντός και εκτός της χώρας, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;
Οργισμένος απ’ τη συμπεριφορά και τις απειλές, αυτών που πριν λίγα χρόνια έπιναν κρασί σε νεκροκεφαλές, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;
Εξαγριωμένος με αυτούς τους βάρβαρους, που ήρθαν στην Ευρώπη καταστρέφοντας τα πάντα και σήμερα καμώνονται τους πολιτισμένους, θέλω να αντιδράσω αλλά πως;

Αν πω ότι δεν χρωστάμε τίποτε, στους διεθνείς τοκογλύφους, που εδώ και 190 χρόνια έχουν καταληστέψει την χώρα, θα πέσουν όλοι επάνω μου, «υπάρχουν υπογραφές κύριε», «υπάρχουν χαρτιά», μα! Εγώ δεν έχω υπογράψει σε κανένα χαρτί, «άπαξ και υπέγραψε ο υπουργός (που εσύ ψήφισες) είναι το ίδιο».
Ναι! Αλλά εγώ λεφτά ποτέ δεν είδα, «εμείς πάντως τα δώσαμε», «ψάξε να’ βρεις ποιοι τα πήραν».
Μα! πως θα πληρώσω όντας άνεργος και αφού η χώρα μου δεν παράγει τίποτε; «Δεν μας νοιάζει, πούλησε τα νησιά σου, έχεις πολλά», «πούλησε τα ακίνητά σου», «πούλησε την Ακρόπολη».
Μήπως τελικά πρέπει να πω «σε λίγο θα πάρετε το τρίτο το μακρύτερο»;

Αν πω ότι οι Έλληνες στη βόρεια Ήπειρο καταπιέζονται απ’ τους Αλβανούς θα πέσουν επάνω μου «πιπέρι στο στόμα αν το ξαναπείς, δεν υπάρχει βόρεια Ήπειρος αλλά νότια Αλβανία»
Μήπως πρέπει να τους πω «έχω μια αδερφή, κουκλίτσα αληθινή, τη λένε βόρεια Ήπειρο, την αγαπώ πολύ»;

Αν πω ότι το 40% της Κύπρου είναι κάτω από Τουρκική στρατιωτική κατοχή αν και οι Τουρκοκύπριοι ήταν 18% θα πέσουν όλοι επάνω μου και θα μου πούνε «εμείς με τον εποικισμό θα τους κάνουμε 50% και πάνω», ναι! Αλλά οι αποφάσεις του ΟΗΕ; «τις γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια»
Μήπως πρέπει κι εγώ να πω «σας γράφω κι εγώ εκεί που δεν πιάνει μελάνι»;

Αν πω γιατί να χαρίσω το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους θα μου πούνε «πρέπει για γεωπολιτικούς λόγους το κρατίδιο να υπάρχει και μπορεί να υπάρξει μόνο σαν Μακεδονία», που με εξυπηρετεί εμένα η ύπαρξη αυτού του κρατιδίου; «δεν χρειάζεται να ξέρεις πρέπει να δεχτείς ότι σε εξυπηρετεί».
Μήπως πρέπει να πω «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα»;

Αν πω τι δουλειά έχουν οι Τούρκοι στο Αιγαίο και την Θράκη θα πέσουν όλοι επάνω μου και θα μου πουν «έχεις αναγνωρίσει ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο», «στη Θράκη υπάρχει Τουρκική μειονότητα», μα! Δεν ρωτήθηκα ποτέ για το αν έχουν συμφέροντα οι Τούρκοι στο Αιγαίο, οι άνθρωποι στη Θράκη είναι μόνο μουσουλμάνοι όχι Τούρκοι, «ο πρωθυπουργός σου που εσύ ψήφισες αναγνώρισε τα δικαιώματα των Τούρκων στο Αιγαίο», «στη Θράκη μουσουλμάνος σημαίνει Τούρκος».
Μήπως πρέπει να πω «είναι βαριά, είναι βαριά, η π….τσα του τσολιά»;

Αν πω φτάνει πια δεν χωράνε άλλοι λαθρομετανάστες στη χώρα μου, θα μου πουν «είσαι αφιλόξενος και απολίτιστος», ναι! Αλλά με κλέβουν, με βιάζουν και αύριο θα με σκοτώσουν, «υπερβολές, ληστείες, κλοπές και δολοφονίες γίνονταν και πριν».
Μήπως πρέπει να τους πω «πάρτε ένα αγγούρι Καλυβιώτικο και βάλτε το εκεί που ξέρετε»;

Αν πω ότι οι πολιτικοί μας είναι κλέφτες, προδότες και οσφυοκάμπτες, θα πέσουν επάνω μου όλοι και θα μου πουν «είσαι ισοπεδωτικός και μηδενιστής», «δεν έχεις αποδείξεις», «αν το πεις θα πας φυλακή», «εσύ τους ψηφίζεις τόσα χρόνια».
Μήπως πρέπει να πω «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»;

Φυσικά όλοι οι θολοκουλτουριαραίοι και οι νεοταξίτες θα με περιλούσουν με «κοσμητικά» επίθετα όπως πολεμοχαρής, φασίστας, ρατσιστής, εθνικιστής κτλ.
Μήπως πρέπει να πω «είμαι Έλληνας και θα αντιδράσω σαν Έλληνας»; Λέω μήπως;;;;;;;;

read more

Νεότερες πληροφορίες σχετικά με μειώσεις σε τέλη ταξινόμησης των αυτοκινήτων έως και 50%.


Μπορεί ο Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης να διέψευσε τα σενάρια περί μειώσεων στην φορολογία των αυτοκινήτων σύμφωνα,όμως, με εκτενές ρεπορτάζ στην εφημερίδα "Έθνος" του Σαββάτου κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο δεδομένης της άνευ προηγουμένου μείωσης των πωλήσεων των αυτοκινήτων στην ελληνική αγορά και επομένως την κατάρρευσή της...Έτσι, λοιπόν:

"Στο προσκήνιο έρχεται η μείωση των φόρων στα ΙΧ αυτοκίνητα, με την κυβέρνηση να αναζητάει τρόπους για να ανεβάσει ταχύτητες ο κλάδος, προκειμένου να μην οδηγηθεί στην πλήρη καταστροφή αλλά και για να αυξήσει τα δημόσια έσοδα.

Στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν σκέψεις για μείωση του τέλους ταξινόμησης και αύξηση του ορίου της εργοστασιακής αξίας πάνω από το οποίο μπαίνει ο φόρος πολυτελείας, με στόχο τη μείωση των τιμών για τα μεσαίου κυβισμού αυτοκίνητα, τα αυτοκίνητα δηλαδή που επιλέγουν οι περισσότεροι Ελληνες.

Το «παράθυρο» για τη μείωση των φόρων στα ΙΧ άνοιξε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η όποια κίνηση αποφασιστεί θα έχει σκοπό να ελαφρύνει το κόστος πώλησης όχι των αυτοκινήτων υπερβάλλουσας πολυτέλειας αλλά των αυτοκινήτων ενός μεσαίου επιπέδου».

Μειώσεις σε τέλη και τιμές

Το οικονομικό επιτελείο, βλέποντας τη σημαντική υστέρηση εσόδων που έχει από τον κλάδο αυτοκινήτου, φαίνεται να πείθεται από το βασικό επιχείρημα των εκπροσώπων της αγοράς που υποστηρίζουν ότι η αύξηση της φορολογίας στην αγορά αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, μειώνει αντί να αυξάνει τα κρατικά έσοδα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το 2008 ο μέσος όρος εσόδων του κράτους ανά αυτοκίνητο ήταν 5.751 ευρώ, τώρα είναι μόλις 4.462 ευρώ, μείωση δηλαδή κατά 22,5%. Πριν από την αύξηση του ΦΠΑ και την επιβολή φόρου πολυτελείας, η φορολογία στην αγορά αυτοκινήτου κυμαινόταν, αναλόγως του κυβισμού, από 24% έως 69%. Σήμερα ξεκινάει από 28% και φτάνει το 122,2%, ενώ στις κατηγορίες με τις περισσότερες πωλήσεις (από 901-1.800 κ.ε.) η αγορά αυτοκινήτου επιβαρύνεται με φόρους 35% έως 89,9%.

Στο πλαίσιο αυτό, στο υπουργείο Οικονομικών μελετούν:
Διάβασε περισσότερα
read more