Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Μια ξανθιά κοπέλα μπαίνει μέσα σε ένα κατάστημα που πουλάει κουρτίνες.
Λέει στον πωλητή:


"Θα ήθελα να αγοράσω μια ροζ κουρτίνα στο μέγεθος της οθόνης του υπολογιστή μου".

Ο πωλητής έκπληκτος της απαντά: 
 
Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet!
read more

Μία BMW S2000 Touring Car κατασκευάζεται μέσα σε 4 εβδομάδες...

Μία BMW S2000 Touring Car  κατασκευάζεται από τους τεχνικούς μέσα σε 4 εβδομάδες...Δείτε το video που δείχνει την κατασκευή του σπορ αυτοκινήτου μέσα σε 15 δευτερόλεπτα!
read more

Το Ελληνικό «δόγμα». (Να κρατήσουμε αυτά που έχουμε).

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Η Ελληνική κοινωνία μουδιασμένη απ’ τις πολύ άσχημες εξελίξεις ιδιαίτερα στην οικονομία παρακολουθεί τα γεγονότα δίνοντας την εντύπωση ότι δεν θέλει ή δεν μπορεί να αντιδράσει.
Η αποδοχή της λογικής (δόγμα) «δεν διεκδικούμε τίποτε και δεν παραχωρούμε τίποτε» αποτελεί τροχοπέδη για τυχόν δυναμικές κινητοποιήσεις και αντιδράσεις στα δυσβάσταχτα μέτρα της υπό την τρόικα κυβέρνησης.
Το προαναφερόμενο δόγμα ισχύει για την εξωτερική μας πολιτική απέναντι στους «φίλους» και γείτονές μας.
Αυτό σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι με τον αφελληνισμό της Ίμβρου και της Τενέδου, με την συμπεριφορά των Τούρκων στους ομογενείς της Πόλης, με την αντιμετώπιση εκ μέρους της Αλβανίας των Βορειοηπειρωτών, Μακεδονία, Κύπρος, Θράκη και «πάει λέγοντας».
Το δόγμα αυτό έχει δυστυχώς επικρατήσει και στην κοινωνία.
Σήμερα δεν υπάρχουν διεκδικήσεις των λαϊκών τάξεων και της λεγόμενης μεσαίας τάξης. Δεδομένο τουλάχιστον μέχρι σήμερα η μεσαία τάξη δεν συμμετείχε σε κινητοποιήσεις. Οι καλοπληρωμένοι για παράδειγμα στις ΔΕΚΟ απλώς έκλειναν τους διακόπτες της ΔΕΗ, καθήλωναν τα αεροπλάνα της Ολυμπιακής, έδενα το χειρόφρενο στα ΜΜΜ και έτσι κέρδιζαν αυξήσεις και προνόμια. Οι επιχειρηματίες έψαχναν άλλους τρόπους συναλλασσόμενοι με τους πολιτικάντηδες και ποτέ δεν κατέβηκαν στο πεζοδρόμιο να διεκδικήσουν. Προτιμούσαν την παραοικονομία.
Όλοι σήμερα πασχίζουμε να διατηρήσουμε ότι έχουμε (κεκτημένα) ενώ η τρόικα με μακρύ χέρι την κυβέρνηση έχει επιτεθεί διαλύοντας τον κοινωνικό ιστό και οδηγώντας στην φτώχεια όλο και περισσότερους Έλληνες.
Όταν σε τέτοιες συμπεριφορές «φίλων» γειτόνων και τροϊκοκυβέρνησης στέκεσαι με αμυντική διάθεση θέλοντας τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν σίγουρα μετά την επίθεση κάτι θα χάσεις και αν συνεχίσεις μ’ αυτή την τακτική θα χάσεις ακόμα περισσότερα.
Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
Οι Έλληνες πιστεύω πρέπει να αλλάξουμε λογική και δόγμα.
Πρέπει να περάσουμε στην επίθεση διεκδικώντας απ’ τη μια μεριά τα δίκαια του Ελληνισμού και απ’ την άλλη καλύτερες συνθήκες εργασίας, αύξηση μισθών και συντάξεων, σταθερή δουλειά για όλους κτλ.
Στην διαπραγμάτευση αν έχεις αιτήματα και οι απέναντι αξιώνουν να παραιτηθείς από δικαιώματα το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο συμβιβασμός δηλαδή η αποδοχή της κατάργησης μόνο των κακώς κειμένων που όντως είναι πολλά.
Αυτό μηχανιστικά σημαίνει ζητάμε 10 μας ζητούν 10 και συμφωνούμε να διορθωθεί το στρεβλό οικονομικό σύστημα.
Ζητάει η Τουρκία 10 ζητάμε εμείς 10 και τελικά επικρατεί το διεθνές δίκαιο και οι διεθνείς συμβάσεις.
Δυστυχώς απ’ τη μια οι πολιτικάντηδες και απ’ την άλλη οι εργατοπατέρες δεν κινούνται προς εθνικά και κοινωνικά ωφέλιμες λύσεις γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα. Εμείς;;;;;;;;


read more

Ένα βίντεο που πρέπει να το δει ο κάθε Έλληνας!

Αυτή τη φορά δεν θα βάλω κάτι χιουμοριστικό. Θα σας βάλω ένα  βίντεο που βρήκα στο nikos63.blogspot.com.
Αυτό που θα δείτε σίγουρα δεν είναι 100% αληθινό. Όχι ότι οι δημιουργοί θέλουν να περάσουν κάτι μέσα από αυτό, απλά κατά την άποψη μου σε σημεία υπερβάλλουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το παρακολουθήσετε. Δείτε το σαν τροφή για σκέψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

Μίκης Θεοδωράκης "Ξαναδώστε την Ελλάδα στους Έλληνες"!

Βαρυσήμαντη έκκληση απευθύνει ο Μίκης Θεοδωράκης προς όλο τον Ελληνικό λαό.
Μου την έστειλε η καλή φίλη Ελισάβετ Παπαγεωργίου που συνεργάζεται στενά μαζί του, τονίζοντας πως ο Μίκης εχει μία και μοναδική έννοια τους τελευταιους μήνες, που δεν είναι άλλη από την κρίση στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρά την εγκληματική παραπληροφόρηση της Τηλεόρασης, όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον τα εξής γεγονότα :
Προεκλογικά διακηρυσσόταν από τον κ. Γ.Α.Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν» παρά την ενημέρωσή του από το Διοικητή της Τρ.Ελλάδος.
Την επομένη των εκλογών 5/10/2009 οι μέρες πληρωμής των υπό διαπραγμάτευση Ελληνικών ομολόγων αυξήθηκαν από 2 σε πλέον των 10, χωρίς την υπογραφή του Διοικητή και υποδιοικητή της ΤτΕ και αντίθετα προς τις Κοινοτικές Οδηγίες, πράγμα που τα άφησε αφύλακτα στη μανία των κερδοσκόπων και ώθησε τα spreads από 130 μονάδες βάσης σε 1200.
Σε αυτό συνέβαλαν επίσης οι δηλώσεις περί ελλείμματος (διογκωμένου με τεχνητό τρόπο) και περί αναξιοπιστίας της χώρας, ώστε τελικά έγινε αδύνατη η δανειοδότησή της από τις αγορές με φυσιολογικά επιτόκια.
Σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο ενδεικτικά: προσκλήθηκε για συμφωνίες ο Τούρκος Πρόεδρος...
παρά τις συνεχείς, αιματηρές πλέον, παραβιάσεις του Ελληνικού χώρου, καντονοποιήθηκε αντισυνταγματικά η Ελλάδα με προφανή κίνδυνο προώθησης σχεδίων Κοσσοβοποίησής της, δόθηκαν δε πρωτοφανείς για την Ευρώπη διευκολύνσεις απόκτησης ιθαγένειας, άρα ψήφου.
Ακολούθησε η υπογραφή του Μνημόνιου που θέτει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη της Πατρίδας διότι :
παρέδωσε για αόριστο χρόνο την ουσιαστική διακυβέρνηση της χώρας σε ξένο Διευθυντήριο χωρίς δημοψήφισμα, ούτε αυξημένη πλειοψηφία της Βουλής
είναι αδύνατο να τηρηθούν οι μέχρι και το 2014 βαρύτατοι όροι του, ενώ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε τεράστια ύφεση και συντριβή του εθνικού κορμού των μικρομεσαίων και αγροτών.
το διαπραγματεύσιμο χρέος προς Τράπεζες, μέσω τίτλων υψηλού ρίσκου, μετατράπηκε σε χρέος προς Κράτη και λαούς και μάλιστα με υποθήκη της Κρατικής περιουσίας, με ορίζοντα εκατονταετίας όπως η μέχρι τούδε ιστορική πείρα καταδεικνύει με βεβαιότητα.
το Ελληνικό Δίκαιο, που ήταν σε ισχύ, αντικαταστάθηκε με το αποικιοκρατικό Βρετανικό, που προστατεύει μόνο τους δανειστές
εισήγαγε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το ΔΝΤ που ελέγχεται, όπως αποδείχτηκε από σωρεία παραδειγμάτων, από καρτέλ ιδιωτικών Τραπεζών και συνδεδεμένο καρτέλ γιγάντιων πολυεθνικών.
Είναι μεγάλο ψέμα ότι οι δόσεις του δανείου πηγαίνουν σε μισθούς και συντάξεις, αποτελούν απλά λογιστικές καταγραφές και οδεύουν απευθείας στις τσέπες των δανειστών. Αυτούς εξασφαλίζουν οι μάταιες θυσίες.
Είναι μεγάλο ψέμα ότι η λύση του Μνημόνιου είναι μονόδρομος. Ενδεικτικά αναφέρονται : η λύση της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας, της Αργεντινής, του πάμπτωχου Malawi. Έχουν κατατεθεί δημόσια : η λύση Σαμαρά (βλ. ιστότοπο ΝΔ), οι λύσεις των δύο μεγάλων αριστερών κομμάτων (π.χ. βίντεο Λ. Κανέλλη), οι λύσεις Αρ. Τσιπλάκου (αξιοποίηση και όχι εκποίηση δημόσιας περιουσίας, δεσμεύσεις), η λύση του έγκριτου οικονομολόγου Β.Βιλιάρδου κλπ. Περαιτέρω χρήματα μπορούν να εξευρεθούν με δήμευση περιουσιών των μεγαλόσχημων που καταχράστηκαν τα ιλιγγιώδη ποσά των δανείων, των προμηθειών και των Κοινοτικών επιχορηγήσεων μετά «πόθεν έσχες» από ανεξάρτητη αρχή , μείωση των δαπανών εξοπλισμών, χρήση συμψηφιστικά της πολεμικής αποζημίωσης Γερμανίας, αποζημίωση από την Γκόλντμαν Ζαξ κατά το υπόδειγμα της Νορβηγίας, δημιουργία Εθνικού Ταμείου στο διαδίκτυο με διαχείρισή του από Καθαρούς Έλληνες. Μη χρήση των «υπηρεσιών» της Τρόικας και ανεύρεση χαμηλότοκων κεφαλαίων από Ρωσία, Κίνα, Εμιράτα, ΕΕ που, λίγες μόνο μέρες μετά την επισπευθείσα εκχώρηση της εθνικής μας διακυβέρνησης, εξήγγειλε το Ταμείο Στήριξης χωρίς τέτοιους απίστευτους όρους. Όλα αυτά με κύριο και άμεσο στόχο, πλην της εξυπηρέτησης του χρέους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας ιδίως για τους νέους μας.
ΕΚΚΛΗΣΗ
Οι ερχόμενες περιφερειακές εκλογές παρέχουν τη μοναδική ευκαιρία αναίμακτης λύσης για την εθνική τραγωδία, χωρίς να χάσουν τα λεφτά τους και οι πιστωτές, με συντονιστικό το Συμβούλιο των Περιφερειαρχών.
Κάνουμε έκκληση σε όλους τους πατριώτες να ξεφύγουν συνειδητά από την αρρωστημένη πλύση εγκεφάλου της τηλεόρασης και από τη δύναμη της συνήθειας, να μην αυτοκτονήσουν με αποχή, να εμβαθύνουν ΟΜΑΔΙΚΑ στην οικογένεια και τις φιλικές παρέες στα παραπάνω και να πάρουν την τύχη της Πατρίδας και των παιδιών τους στα χέρια τους.
Η Ελλάδα είναι μάνα, δεν είναι μητριά. Ειδικά οι πατριώτες του ΠΑΣΟΚ που τους μάγεψε το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» να το επικαιροποιήσουν με το «Ξαναδώστε την Ελλάδα στους Έλληνες». Η υπερψήφιση σε όλη την Επικράτεια αποκλειστικά υποψηφίων, με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια, που αποκηρύσσουν δημόσια το μνημόνιο διότι έχουν πεισθεί ότι υπάρχουν άλλες λύσεις που θα μας οδηγήσουν σίγουρα στην έξοδο από τα σημερινά αδιέξοδα, θ’ ανοίξει το δρόμο για την αναίμακτη απελευθέρωση από τον πιο ύπουλο κατακτητή της ιστορίας μας. Θ’ αποτρέψει τη μετανάστευση των νέων μας, τις εμφύλιες έριδες και το κυριότερο ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ, που είναι ο άμεσος αληθινός στόχος των κατακτητών μας.
ΟΤΙ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.
---------------------------------------------------------------------------------
Οι υπογραφόμενοι είμαστε χιλιάδες επώνυμοι είτε υποψήφιοι, εκατομμύρια ανώνυμοι, όλοι πατριώτες ίσοι μπροστά στον κίνδυνο της γλυκιάς Πατρίδας.


*Ευχαριστώ την καλή μου φίλη και συνεργάτιδα του Μίκη Θεοδωράκη Ελισάβετ Παπαγεωργίου που με ενημέρωσε άμεσα για τις κινήσεις του Μίκη.

Γιώργος Σαρρής
 City press-gr
Από ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ

http://ktikio.blogspot.com
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Δύο άσπονδοι εχθροί, τρακάρουν άσχημα με τα αυτοκίνητά τους, τα οποία έγιναν ένα μάτσο παλιοσίδερα, αλλά κανείς τους δεν έπαθε τίποτα.

Βγαίνουν έξω από το αυτοκίνητά τους και βλέπουν ο ένας τον άλλο, οπότε γυρίζει ο πρώτος και λέει:

- Παρόλο που τα αυτοκίνητά μας έγιναν παλιοσίδερα, εμείς δεν πάθαμε τίποτα. Και αυτό, πρέπει να είναι ένα σημάδι από το Θεό, ότι μπορούμε να ζήσουμε μαζί ειρηνικά.

- Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, απαντά ο δεύτερος.

- Αυτό πρέπει να το γιορτάσουμε, λέει ο πρώτος και φέρνει από το αυτοκίνητό του δύο κουτάκια μπύρας, που...
 
Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet!
read more

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Νέα "Χρυσή" εμπορική πολιτική Nissan


Από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010 και μέχρι το τέλος του έτους, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ εφαρμόζει μια νέα επαναστατική Εμπορική Πολιτική, η οποία αποφέρει επιπλέον όφελος σε κάθε αγοραστή Nissan έως και...

Διάβασε περισσότερα


http://ktikio.blogspot.com
read more

2011 Dodge Journey photo gallery!

read more

Μπελάδες..


Τι προξένησε αυτό τη λακούβα στο αυτοκίνητο;; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί..

Δείτε το video
read more

Peugeot - Citroen (PSA Group): Αύξηση πωλήσεων 10,3% στο 3μηνο


Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot Citroen ανακοίνωσε αύξηση 10,3% στα έσοδα γ΄τριμήνου και αναβάθμισε τις προβλέψεις για το 2010, με εκτιμησεις για εύρωστη ανάκαμψη σε αναδυόμενες αγορές της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Τα έσοδα της Peugeot αυξήθηκαν στα 12,99 δισ. ευρώ στο γ΄τρίμηνο έναντι...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

«Παράθυρο» για μειώσεις φόρων στα μεσαία ΙΧ

«Παράθυρο» για τη μείωση της φορολογίας για ΙΧ αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού ανοίγει τώρα η κυβέρνηση, για να ανακόψει την κάθετη πτώση των πωλήσεων και την έκρηξη των λουκέτων και απολύσεων που «βλέπει» ο κλάδος του αυτοκινήτου αλλά και για να αντιμετωπίσει τη συρρίκνωση των εσόδων του προϋπολογισμού.Τις κυβερνητικές προθέσεις αποκάλυψε ο ....

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet
read more

F1 News: Πανέτοιμος για την Κορέα ο Κουμπίτσα!


O Ρόμπερτ Κουμπίτσα στοχεύει σ' ένα καλό αποτέλεσμα στην Κορέα.
Ο 26χρονος Πολωνός βρίσκεται ήδη στην πίστα και πριν μπει στο μονοθέσιο μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για τον 17ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος.


Ποια τα συναισθήματά σου για ότι συνέβη στην Ιαπωνία;
Ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη το πόσο γρήγορο μονοθέσιο είχαμε. Έλπιζα να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι στη Σιγκαπούρη επειδή η Σουζούκα μοιάζει πολύ στις απαιτήσεις της με το Σπα όμως δεν περίμενα να πάμε τόσο καλά στις δοκιμές. Δυστυχώς η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε δεν καρποφόρησε. Έτσι είναι όμως ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, τα προβλήματα ανακύπτουν ανά πάσα στιγμή.

Η Κορέα είναι μια νέα πρόκληση για όλους. Τι περιμένεις;
Έχω δει τα βίντεο της πίστας και έχω συλλέξει όσες πληροφορίες μπορώ με την ομάδα. Επίσης έχω κάνει μερικούς γύρους στον προσομοιωτή για να μάθω όσο γίνεται τη διαδρομή προτού την περπατήσω με τους μηχανικούς μου την Πέμπτη. Θέλω όμως να είμαι...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet
read more

Αυτά είναι!

Και ιδού γιατί όλοι οι άντρες πρέπει να πηγαίνουν γυμναστήριο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

Europa League..

Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο..Ίσως βλάκεψα που έβαλα στο τελευταίο παρολί τη Ρόμα των χιλίων προβλημάτων αλλά έτσι είναι το στοίχημα, χρειάζεται και δόσεις τύχης εκτός από σωστές επιλογές..Ας δούμε όμως τις σημερινές μας προβλέψεις τις οποίες πάλι χωρίσαμε σε "δυνατά" και "δεύτερα" σημεία..
Νομίζω πως στην πρώτη κατηγορία μπορούμε να βάλουμε όλα τα φαβορί με μικρό συντελεστή με πιο πιθανά τα ματς Βιγιαρεάλ-Παοκ και Λιλ-Λέφσκι, με δύο άσους..
Στην δεύτερη κατηγορία έχω ξεχωρίσει τα Over στα ματς Άντερλεχτ-Αεκ, Ζενίτ-Χάιντουκ..
Και ως ενδιαφέροντα σημεία βρίσκω τον άσο της Στουτγάρδης και το διπλό της Γιουβέντους..Έτσι : 163-1, 164-1, 148-Over, 150-Over, 158-1, 168-2..
Νομίζω πως και σήμερα θα δούμε γκολ και θέαμα στην πλειοψηφία των αγώνων της τρίτης ημέρας του Europa League..Καλή τηλεθέαση να έχουμε και καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξετε..
http://www.stokourbet.blogspot.com/
read more

Μικρασιατική Kαταστροφή : 88 χρόνια μετά, αθωώθηκαν οι 6 εκτελεσθέντες στο Γουδί, της ξακουστής "Δίκης των Εξι" ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

...έγραψε το antiitroktiko
Λένε ότι καμιά φορά η δικαιοσύνη αργεί να αποδωθεί. Σε αυτή την περιπτωση ήρθε με έναν αιώνα σχεδόν καθυστερηση. Με ψήφους 3 προς 2 και  88 χρόνια μετά τη καταδίκη και εκτελεση τους με την βαριά και ασήκωτη κατηγορία της εθνικής προδοσίας, οι διάσημοι "έξι"  αλλά και οι 2 που απλά καταδικάσθηκαν σε ισόβια, καθάρισαν τελικά το όνομα τους. Η υπόθεση αυτή θα πρέπει να μας θυμίζει ότι η τακτική του να ψάχνει κανείς παντα κάποιον για να τον σταυρώσει πάση θυσία, μπορεί να είναι απανθρωπο και άδικο, αν δεν γίνεται βάση στοιχείων και συγκεκριμένου σκεπτικού.

Ήταν οι: 
Γεώργιος Χατζανέστης, διοικητής της στρατιάς της Μικράς Ασίας, 
Δημήτριος Γούναρης, πρώην πρωθυπουργός, 
Μιχαήλ Γούδας, υποναύαρχος και πρώην υπουργός, 
Ξενοφών Στρατηγός, υποστράτηγος και πρώην υπουργός, 
Νικόλαος Στράτος, πρώην πρωθυπουργός, 
Πέτρος Πρωτοπαπαδάκης, πρώην πρωθυπουργός, 
Νικόλαος Θεοτόκης (ισόβια)
Γεώργιος Μπαλτατζής (ισόβια)

Η επανεξέταση της υποθεσης έγινε λόγω των προσπαθειών για εστω μεταθανάτια δικαίωση των νεκρών από τον εγγονό του πρωην πρωθυπουργού και εκτελεσθέντα Πέτρο Πρωτοπαπαδάκη. Οι δύο ψήφοι ενάντια στην αθωωτική απόφαση προήλθαν από την πεποίθηση πως δεν ήταν εφικτή η αναψιλάφηση, γιατί δεν υπήρχε στην διάθεση τους όλη η δικογραφία. Βασικά στοιχεία για την αναστροφή της απόφασης υπήρξαν δύο λόγοι που έβγαλε ο Βενιζέλος στην Ελληνική Βουλή. να θυμίσουμε επίσης ότι το κατηγορητήριο που ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και βαρύ, το είχε γράψει κατα πάσα πιθανότητα ο Γεωργιος Παπανδρέου ... και οι μεγαλοι ανδρες κάνουν μεγάλα λαθη όπως φαίνεται.

Να σημειωθεί επίσης ότι η δικαστική αυτή απόφαση, δεν σημαίνει και ότι οι 8 αυτοί άνθρωποι δεν έφταιξαν για την Μικρασιατική Καταστροφή ... απλά δεν ήταν προδότες.
read more

To θαύμα!

 Ο Εβραίος μπαμπάς καθόταν σε μια ξαπλώστρα στην παραλία και χάζευε το μικρό του γιό που έπαιζε ανέμελα στο κύμα με το κουβαδάκι του. Ξαφνικά σηκώνεται ένα τεράστιο κύμα που παρασύρει το παιδί στα βάθη της θάλασσας και το εξαφανίζει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του πατέρα του. Απελπισμένος ο πατέρας σηκώνει τα μάτια και τα χέρια του στον ουρανό, γονατίζει στην άμμο και αρχίζει να ουρλιάζει σα δαιμονισμένος:
- Θεέ μου! Θεέ μου! Θεέ μου, γύρνα πίσω το παιδί μου! Θεέ μου...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
read more

ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΛΕΤΣΟΣΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Στυλίδας κ. Απόστολος Γκλέτσος, θα επισκεφτεί σήμερα Πέμπτη 21 Οκτωβρίου τις τοπικές κοινότητες:
ώρα 19:00 την κοινότητα Νεράϊδας, στην ταβέρνα του κ. Τσάκαλου, και στις 20:00 την κοινότητα Ανύδρου, στο καφενείο του κ. Κούτρα.


Από το Γραφείο Τύπου
 http://www.gkordis.com

http://ktikio.blogspot.com
read more

Πρόβλημα με bluestar Paros kai Highspeed 5 στην Νάξο

Προβλήματα προέκυψαν τις τελευταίες 12 ώρες με δυο επιβατικά πλοία της γραμμής Παροναξίας. Συγκεκριμένα σήμερα νωρίς το πρωί το πλοίο
read more

To FILMBOY τώρα και σε τηλεοπτική εκπομπή! Το πρώτο blog που πάιζει και TV! Καθε Σαββατο 18.30 στο Κανάλι 10 με την Αθηνα Γκαντήραγα


...έγραψε το antiitroktiko
Με την σταθερη ανοδική πορεία που είχε το kostasblog, ήρθε η ώρα να γίνει site χωρίς όμως να χάσει το blogarιστικο του ύφος. Το νέο filmboy.gr έχει επίσης μια σταθερά ανοδική πορεία και είναι το πρώτο blog που αποκτά και εκπομπή στην τηλεόραση! Kάθε Σάββατο στις 18.30 στο Κανάλι 10, η  γλυκιά Αθηνά Γκαντήραγα θα παρουσιάζει την εκπομπή "Παμε Σινεμα", με trailers, ύλη και επιμέλεια θεμάτων από το Filmboy.
Το Filmboy.gr είναι το  στέκι μας για να βλέπουμε τα νέα trailers του  Hollywood (και όχι μόνο) πιό γρήγορα από όλους ή να διαβαζουμε καμια κριτική καινουργιων ταινιών αν δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε σε πιό έργάκι να κλείσουμε θέση.

Του Filmboy του αρέσουν οι υπερπαραγωγες επιστημονικής φαντασίας, τα ατμοσφαιρικά μυστηριώδη θρίλερ, τα λουσμένα στο αίμα horrors, οι κωμωδίες -ρομαντικες, πνευματώδεις ή χοντροκομένες- αλλα ρίχνει και κλεφτές ματιές στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο ... καμιά φορά αν το πιάσει το διαβαστερό του, διαβάζει και γράφει και για την ιστορία του κινηματογράφου!

"Παμε Σινεμα" με την γλυκιά Αθηνά Γκαντήραγα, κάθε Σάββατο στις 18.30 στο Κανάλι 10. 

Filmboy, kαλοτάξιδο και στην TV ρε boy!
read more

Καταγγελία "βόμβα"! Δεν περνάει ΚΤΕΟ κανένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.


Καταγγελία "βόμβα"! Τα περιπολικά της ελληνικής αστυνομίας -συνεργεία της οποίας ελέγχουν αν τα οχήματα των πολιτών έχουν περάσει από ΚΤΕΟ- δεν περνούν από τεχνικό έλεγχο, όπως όλα τα υπόλοιπα οχήματα. Αυτό δήλωσε χθες στη Βουλή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα δημόσια ΚΤΕΟ Β. Χρονόπουλος, στο πλαίσιο της ακρόασης φορέων στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τη "Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας".

Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι το 40% των οχημάτων που κυκλοφορούν στη χώρα μας...

Διάβασε περισσότερα
read more

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - Η ξαφνική αγάπη Αλαβάνου για τον Στέφανο Μάνο! ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

...έγραψε το antiitroktiko
Μωρέ μήπως να φτιάξουν κανένα καινούργιο κόμμα? Την Φιλελεύθερη Αριστερή Πρόοδο ... 

Αν δεν το δεις δεν μπορείς να το πιστέψεις. Ο Αλαβάνος εμφανίστηκε πολύ διαφορετικός προχθές στην Ανατροπή. Μάλιστα έκανε "μέλια" με τον Στέφανο Μάνο. Σε ορισμένες στιγμές θα μπορούσες να τον πεις και γλυκομίλητο! Είναι που κατεβαίνει υποψήφιος στην περιφέρεια ή μήπως οι εξελίξεις της ζωής και του κομματος του τον έκαναν να κατεβάσει στροφές και να ωριμάσει? 

Ο πρωην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και νυν υποψήφιος στη νομαρχία Αττικής, είχε μια ανεξήγητη συμπεριφορά καθ' όλη τη διάρκεια της συζητησης στην εκπομπή του Πρετεντέρη. Καταφερόταν ενάντια στο Πρωτόπαπα του ΠΑΣΟΚ και στον Παυλόπουλο της ΝΔ, ενώ χωρίς καν να τον διακόψει ή να διαπληκτιστεί μαζι του ο πρώην σύντροφος του Θόδωρος Μαργαριτης -στέλεχος  πλέον της Δημοκρατικής Αριστεράς- έγινε δέκτης απαξιωτικής συμπεριφοράς. 

Παράλληλα -και αυτό είναι το καλύτερο- ήταν γλυκομίλητος με τον Στέφανο Μάνο που καθόταν δίπλα του, επικαλούμενος πολλές φορές την αυθεντία του σε θέματα οικονομίας, αλλά και υποστηρίζοντας τον πολλές φορές. Αν κανείς δεν είδε την εκπομπή ή δεν δει το παραπάνω βιντεάκι είναι λίγο δύσκολο να φανταστεί την όλη φάση.
read more

1618 μέλη έχει η ομάδα του Facebook: "Oloi oi antres protimame ena poluteles autokinito apo mia wraia gomena!!!!"

1618 μέλη έχει μέχρι σήμερα η ομάδα του Facebook: "Oloi oi antres protimame ena poluteles autokinito apo mia wraia gomena!!!!"

"Nai re protimame na odigame ena gamato autokinito para na sunodeuoume mia omorfi gomena. etsi eimaste kai goustaroume."...είναι η περιγραφή της Ομάδας και απ' ότι φαίνεται δεν αφήνει ασυγκίνητους πολλούς άντρες. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε θέλει να γίνει μέλος της και το link στο facebook μπορείτε να το βρείτε...


Διάβασε περισσότερα
read more

Ariana Savalas: Η κόρη του Tέλι Σαβάλας στο Χ-Factor...

Mια πραγματική έκπληξη περίμενε τους κριτές, αλλά και όλους τους τηλεθεατές όταν είδαν στην οντισιόν του X-Factor που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη την κόρη του παγκοσμίως αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού Τέλι Σαβάλας.

read more

Νέα ανακοίνωση επερχόμενης δημοπρασίας οχημάτων από τον ΟΔΔΥ

Νέα ανακοίνωση επερχόμενης δημοπρασίας οχημάτων από τον ΟΔΔΥ στις 26 Οκτωβρίου. Δείτε την ανακοίνωση όπως ακριβώς αναρτήθηκε στο oddy.gr:

" ΑΘΗΝΑ 13/10/2010
Ο.Δ.Δ.Υ. Α.Ε.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ


Σας γνωστοποιούμε ότι στις 26-10-2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 π.μ., στα γραφεία της Υ.Δ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ( τηλ.: 28210-88656) θα πραγματοποιηθεί προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την πώληση οχημάτων Ο.Τ.Κ.Ζ. με δέσμευση Ε.Δ.Ο.Ε., καθώς και Δίκυκλα...
Διάβασε περισσότερα
read more

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Μια ξανθιά κοπέλα μπαίνει μέσα σε ένα κατάστημα που πουλάει κουρτίνες.
Λέει στον πωλητή:


"Θα ήθελα να αγοράσω μια ροζ κουρτίνα στο μέγεθος της οθόνης του υπολογιστή μου".

Ο πωλητής έκπληκτος της απαντά: ...Διάβασε την συνέχεια
read more

Η Mercedes- Benz Ελλάς Α.Ε.Ε διαψεύδει δημοσιεύματα περί αποχώρησής της

Στην διάψευση δημοσιευμάτων περί διακοπής της λειτουργίας της στην Ελλάδα, προχώρησε σήμερα, Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010 η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Διαβάστε το σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία σχετικά με το θέμα:

"Η Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1982, είναι 100% θυγατρική του Ομίλου Daimler AG και αποτελεί έκτοτε το Γενικό Διανομέα των επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz στη χώρα μας (εξαιρουμένων των προϊόντων Unimog και οχημάτων στρατιωτικής χρήσης παντός τύπου), καθώς και των αυτοκινήτων smart από το 2000.


Aπό τότε μέχρι σήμερα, η Mercedes-Benz Ελλάς, σε συνεργασία με το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών της, προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερους από 150.000 πελάτες με σεβασμό, εκτίμηση, αξιοπρέπεια και αφοσίωση, ευχαριστώντας τους για την προτίμησή τους.


Παράλληλα, τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα ...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet
read more

SKODA - 180 άλογα στην διάθεσή σας: Η κορυφαία έκδοση Skoda Fabia RS κοστίζει 17.990 ευρώ!  • η κορυφαία σπορ έκδοση της Fabia
  • δυνατός κινητήρας 1.4TSi με 180hp
  • αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DSG 7-σχέσεων
  • με 17.990€ η απόκτησή του


H SkodaAuto συνεχίζει την παράδοση της στα σπορ αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και επεκτείνει την γκάμα των αυτοκινήτων της που φέρουν το βαρύ λογότυπο RS πέρα από την Octavia 5.

Μετά τα Seat Ibiza Cupra, VW Polo GTI και Audi Α1 είναι η σειρά της Skoda με το Fabia στα...Διάβασε περισσότερα στο autocarnet
read more

Έλληνας φωτογράφος στην ...πρώτη θέση διεθνούς διαγωνισμού φωτογραφίας για την κλιματική αλλαγή....


Photo "No Pollution Please" (Χ. Λαμπριανίδης), 1η θέση


Η φωτογραφία του Χρήστου Λαμπριανίδη με τίτλο «No Pollution Please» κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό "The Cool Climate Art".
 Στον διαγωνισμό με αντικείμενο εικόνες που αποτυπώνουν την επίδραση της κλιματικής αλλαγής δήλωσαν συμμετοχή περισσότεροι από 1.000 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

read more

Ψηφίστε Σγουρό ... θα κάνει τα βοθρολύμματα πόσιμο νερό!...έγραψε το antiitroktiko
Κάνοντας τα βοθρολύμματα νερό, τα .... (συνεχεια στο antiitroktiko)
read more

Ένα e-mail που κυκλοφορεί ευρέως για τον… ΕΛΛΗΝΑ γενικώς…

"Έλληνα! Ε, ‘Ελληνα! Του κάμω, τι ζητάς εδώ;
είμαι νεκρός, μου κάμει."
(Ν. Εγγονόπουλος)
Ποιος σκότωσε τον τελευταίο Έλληνα;
Εσύ τον σκότωσες, που δημιούργησες μια πολιτεία που σκοτώνει τους πολίτες της, με όπλο τους άχρηστους ασύδοτους ανίκανους κυβερνήτες της και άρχοντές της.
«Που κατά βάθος έγιναν
σαν ένα είδος υπηρέται των Ρωμαίων.»
(Κ. Καβάφης).
«Μέτριοι άψυχοι μεγαλοκατεργάρηδες με το δέος της οικονομίας»
(Γ. Σεφέρης) και την αδιαφορία για τις ανθρώπινες αξίες.
«Μιλούν για τη μεγάλη κρίση με το στόμα. Στην ψυχή τους καμία αλλοίωση. Μένουν όπως πάντα οι άνθρωποι της πλατείας Συντάγματος, οι άνθρωποι του Κολωνακίου»
(Γ. Σεφέρης).
Χωρίς στρατηγικό σκοπό έγινε στάχτη ο τόπος ανεύθυνα και ασύδοτα.
Από τα παπατζίδικα κόλπα των Ευρωπαίων δημοσίων υπαλλήλων — που «ξυπνούν, ξυρίζουνται κι αρχίζουν μεροκάματο τον σκοτωμό» (Γ. Σεφέρης) των ανθρώπων, των αξιών, των συνειδήσεων — και των ντόπιων σφουγγοκωλαρίων τους, εξαρτάται αν θα καταστραφεί η χώρα. Η «Ελλάδα το εξανδραποδισμένο έθνος».
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, Κυβερνήτη ολίγιστε με τ’ όνομα. Αδιάφορε, κουρασμένε κατά δήλωσίν σου, που άφησες τους παρατρεχάμενούς της αυλής σου να καθορίζουν την κυβερνητική πολιτική. Βατοπέδι και Siemens και ομόλογα και υποκλοπές και DVD κομιστών. Και όταν η δυσωδια ξέφυγε από το υπόγειο της αυλής σου, καμώνεσαι πως δεν ήξερες. Και στο τέλος εξαφανίζεσαι, αφού παρέγραψες των δικών σου και άλλων τα σκάνδαλα. Μια υπόθεση, λες, χωρίς ιδιαίτερη σημασία, περίπου.
Στουρθοκαμήλα της εξουσίας.
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, Κυβερνήτη του εκσυγχρονισμούτης χρηματιστηριακής φούσκας και του στρατηγού, κουβαλητή της ζημενσοβαλίτσας στα κομματικά, κατά πως αυτός λέει, στα ταμεία. Και του Μαντέλη, που αμάρτησε για την εκλογική του περιφέρεια με τη χορηγία της Ζήμενς και για την κόρη του. Και του χλιδάτου Υπουργού του σοσιαλισμού, του ωραίου Μπρούμελ. Και διαμηνύεις πως οργίζεσαι, και αγανακτείς, διότι, λέει δεν ήξερες. Γίνεται να είναι τόσο τυφλός και κωφός ο Κυβερνήτης;
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, άρχοντα της οικονομίας πολυώνυμε, με τα πολλά ταλέντα στη δημιουργική λογιστική και την αλχημεία, που αυξομειώνεις το έλλειμμα, κατά πως βολεύει, και τώρα, που οι ομοϊδεάτες σου, της Εσπερίας, ξερνούν την αλήθεια, καμώνεσαι πως αυτοί μόνο φταίνε και συ δεν ήξερες. Ήξερες, μα έλεγες ψέματα.
Εσύ, ο άρχων των οικονομικών, με φόρο αίματος και εν ονόματι της σωτηρίας της Πατρίδας, προσπαθώντας να γεμίσεις τον λάκκο των άδειων κρατικών ταμείων. Τον λάκκο, που εσύ τον έσκαψες, μαζί με τους δόλιους και ανίκανους διοικητές των ΔΕΚΟ, που τις λεηλάτησαν και που εσύ διόρισες.
Και κουτσουρεύεις, τώρα, τον μισθό του βιοπαλαιστή, τη σύνταξη του φουκαρά συνταξιούχου. Περικόπτεις τη δεκάρα για το δώρο στα εγγόνια. Το ευρώ για τη βοήθεια στον άνεργο. Και ας σκάνε οι σαπιοκοιλιές από τα άνομα κέρδη τους.
Και κόπτεσαι, δήθεν, για την Πατρίδα, που εσύ και οι όμοιοί σου περιφέρετε κουρελοντυμένη στα σαλόνια της Εσπερίας.
«Γίνεται να συχωρεθείς απολαμβάνοντας το άδικο;»
(Ο. Ελύτης).
Εσύ, πολιτικάντη, εσύ τον σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Αδίστακτε, που με τον τζόγο, κρατικό και ιδιωτικό, πας να γεμίσεις τα άδεια σου ταμεία, αδειάζοντας τις τσέπες του κοσμάκη, που έχει πια εναποθέσει τις ελπίδες του στη θεά τύχη.
«Κι ο άνθρωπος κατάντησε πραμάτεια»
(Γ. Σεφέρης).
Εσύ, τον σκότωσες, πολιτικατζή με το γυάλινο πρόσωπο το μαρμαρομένο πονηρό χαμόγελο. Ψηφοσυλλέκτη της ψήφου των εξωνημενων ανθρώπων. Τον μαζοχυλό των ψηφοφόρων, όπως τους κατάντησες, σαν τα μούτρα σου — «το της όλης πόλεως ήθος ομοιούται τοις άρχουσι» (Ισοκράτης).
Εσύ, πολιτικατζή, που μπήκες ξεβράκωτος στην πολιτική και διά της πολιτικής απόκτησες βίλες και κότερα και επιδεικνύεις ασύστολα τη χλιδή σου, μπερδεύοντας το νόμιμο με το ηθικό. Ξεδιάντροπε των πολλών διαμερισμάτων και των κτημάτων και των μετοχών.
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, δικαστή που μοίρασες Δικαιοσύνη, κλείνοντας το μάτι στον ισχυρό, σανιδώνοντας το δίκαιο και τον νόμο για να περάσουν αβρόχοις ποσί οι καπάτσοι διαπλεκόμενοι με τους εωσφοράκους, χαντακώνοντας τον ανήμπορο.
Εσύ, τον σκότωσες, διανοούμενε, ο ανίκανος να μιλήσεις τη γλώσσα του Ελληνισμού, που είναι η ιδέα της αξιοσύνης και της ελευθερίας του ανθρώπου. Που ζεις σαν πτώμα τυμπανιαίο, σκαρφαλωμένος πάνω στο άδειο σου κεφάλι, που έτσι κι αλλιώς δεν σου χρειάζεται, γιατί το έχει αντικαταστήσει η εύκαμπτη σπονδυλική σου στήλη. Και μόνη σου έγνοια να καθίσεις τα οπισθια σου πάνω στην έδρα της Ακαδημίας.
Εσύ, διεφθαρμένε πλουτοκράτη, βουλιμικέ κοιλιόδουλε. Αναίσχυντε μεταπράτη κάθε αξίας. Εσύ, χρυσοκωλόπαιδο της αμεριμνησίας και της διαφθοράς. Άχθος αρούρης που βρομίζεις τα πάντα, κι αυτήν τη γη που πατάς και την καταπατάς παράνομα.
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, Ελληναρά, οπαδέ της αρπαχτής και του σταρχιδισμού,και της ευκολης ζωης.Νεανια που χανεις νιατα και ζωη μρσα από την αδρανεια και την απραξια, με το «κούφιο νταηλίκι» (Κ. Παλαμάς). Οπαδέ του «ό,τι φάμε, ότι πιούμε, και ό,τι αρπάξει ο κώλος μας» και του «Πούστευε και μην ερεύνα» (Τζίμης Πανούσης).
Εσύ, ο πουλημένος στη γκλαμουράτη Εσπερία των Νεοευρωπαίων, που λησμόνησαν τις πανανθρώπινες αξίες του ελληνοευρωπαϊκού πολιτισμού — και αλέθουν τις σάρκες και τις ψυχές των λαών στη μηχανή του νεοφιλελεύθερου δόγματος της Νέας Οικονομικής Ιδεολογίας των ασύδοτων αγορών της κερδοσκοπίας.
Εσύ, Νεοελληναρά, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ που έγινες για τους ξένους, που τόσο θαυμάζεις και ευλαβικά προσκυνάς, «The Greek malaka». Πονούν, ωρέ, τα παλικάρια. Πονούν και σκούζουν όταν κωλοπροβάλλουν και εισπράττουν το παλούκι ΔΝΤ και της τρόικας του μηχανισμού στήριξης.
«Μας μεταχειρίστηκαν σαν ανθρώπους άλλης φυλής που τους κάνουν ελεημοσύνη... Ευρωπαϊκός πολιτισμός μπιχλιμπίδι. Να χέσω τον ευρωπαϊκό πολιτισμό je m'en fous de la civilisation europeenne»
(Γ. Σεφέρης)
Εσύ, σκότωσες τον τελευταίο Έλληνα. Εσύ, που παριστάνεις τον πατριώτη, ο πατριδέμπορος. Και πουλάς «κούφιο νταηλίκι» (Κ. Παλαμάς) .
Αρχαιοκάπηλε του κλέους εκείνων των Ελλήνων. Ψευτοέλληνα.
«Κοράκοι, όλοι κοράκοι αληθινοί, χειρότεροι από τον κόρακα όπου βγήκε από την Κιβωτό και εθρέφοταν από τα λείψανα, όπου είχε αφήσει ο κατακλυσμός του κόσμου» (Σολωμός).
«Μας σκοτώνουν με μικρές δόσεις πολύ ταχτικά πολύ σιωπηλά, πολύ σοφά ... Δεν έχουμε να σώσουμε τίποτα σ αυτόν τον πολιτισμό»
(Γ. Σεφέρης).
Φαρμακωμένο να είναι το πλούσιο τραπέζι των ασυνείδητων, που κλέβουν τον ιδρώτα του καθενος που παλευει για φως και ζωη.
Βούλα πυρακτωμένη στην άδεια καρδιά τους το κλεμμένο νόμισμα του μεροκαματιάρη λαού.
Οι Ερινύες πλησιάζουν με γοργό βήμα. Το νιώθετε;
«Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες»
(Γ. Σεφέρης)
πατριδέμποροι, χριστέμποροι, σκλάβοι του χρήματος και της αδικίας, δεν μπορείτε να κρυφτείτε από το σκοτεινό μάτι των Ερινύων.
Αυτές δεν μπερδεύουν το ηθικό με το νόμιμο. Και θα ζητήσουν και θα πάρουν εκδίκηση.
Όταν έλθει ο καιρός της Δημοκρατίας του Δίκαιου Λόγου.

read more