Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Λύσσαξε το Υπουργείο Παιδείας με τις καταλήψεις:στην Αστυνομία διευθυντές σχολείων για τις καταλήψεις των μαθητών

Στοιχεία και... ονόματα μαθητών καλούνται να καταθέσουν στην Αστυνομία οι διευθυντές σχολείων που τελούν υπό κατάληψη. Ο προϊστάμενος του 5ου Γραφείου Εκπαίδευσης της Δυτικής Αττικής απέστειλε χθες έγγραφο προς τους διευθυντές των σχολείων της περιοχής του, με το οποίο τους ζητεί να ενημερώνουν αυτόματα το αστυνομικό τμήμα σε κάθε περίπτωση κατάληψης. Η πρόβλεψη αυτή είχε περιληφθεί σε νόμο του υπουργείου Παιδείας του 2000, αλλά ως σήμερα δεν εφαρμοζόταν παρά μόνο σε ακραίες περιπτώσεις (κίνδυνος ή φθορές).
read more

Υποδήματα για διαβητικούς:τέλος καλό αλλά όχι καλά...

Σχετικά με την υπαναχώρηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης και της Διοίκησης του Ι.Κ.Α. αναφορικά με την κάλυψη ειδικών υποδημάτων στα πλαίσια πρόληψης ακρωτηριασμού στους πάσχοντες από σακχαροδιαβήτη, η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
read more

Στα 23 δισ. ευρώ διευρύνθηκε η «μαύρη τρύπα» του προϋπολογισμού στο εννεάμηνο

Στα 23,019 δισ. ευρώ ανήλθε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο εννεάμηνο Ιανουάριος - Σεπτέμβριος 2009, έναντι στόχου 12,691 δισ. ευρώ που προβλέπει το Αναθεωρημένο Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού, που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.
read more

Δείτε τις Ιστοσελίδες των εταιρειών αυτοκινήτων

read more

Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού κόβει το δώρο Χριστουγέννων από τους συνταξιούχους του!!!!!

ΝΕΑ ΑΓΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !
ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΝΕΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις με βάση το μνημόνιο και τις πολιτικές Κυβέρνησης και τρόικας δεν έχουν τελειωμό!
read more

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΕΤΕ:τι κρύβεται πίσω από τα πανηγύρια;

Η ολοκλήρωση, χθες, της διαδικασίας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ) της ΕΤΕ βρήκε τα διοικητικά στελέχη της αλλά και σύσσωμο τον αστικό και οικονομικό τύπο να πανηγυρίζουν για την υπερκάλυψη κατά 1,8 φορές από την άσκηση των δικαιωμάτων των παλιών μετόχων. Το ερώτημα, όμως, είναι, τι κρύβεται από πίσω;
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Ένα ζευγάρι παντρεμένο είκοσι ολόκληρα χρόνια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους κουβεντιάζουν.

- “Άντρα μου λέει η γυναίκα αν πεθάνω θα ξαναπαντρευτείς;”

- “Δε νομίζω!” απαντάει εκείνος.

- “Δηλαδή είσαι εναντίον του γάμου;”, λέει η γυναίκα.

- “Όχι!”, αποκρίνεται εκείνος.

- “Άρα του λέει θα…ξαναπαντρευτείς ε;”

- “Ε μάλλον”, λέει και εκείνος!

- “Και τι, ” του λέει, “θα κοιμάσαι με αυτήν στο ίδιο κρεβάτι που κοιμάσαι...

Διάβασε την συνέχεια εδώ


http://ktikio.blogspot.com
read more

F1 News: Έτοιμη να φιλοξενήσει την F1 η Κορέα


Παρά την γενική ανησυχία που υπήρχε σε σχέση με την πραγματοποίηση του πρώτου κορεάτικου Grand Prix, λόγω της καθυστερημένης προόδου των εργασιών της πίστας, εντούτοις, ύστερα από την τελευταία παράταση και την επιθεώρηση του χώρου από τους υπεύθυνους της FIA, ο αγώνας θα διεξαχθεί, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί το διήμερο...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

TUNING: JE Design Seat Leon photo's

read more

Το Λαθρεμπόριο και το «Άδειασμα» των Εταιρειών στους Βενζινοπώλες


Τα χέρια ψηλά έχει σηκώσει η διοίκηση των Ελληνικών Πετρελαίων για το φαινόμενο της λεθρεμπορίας, για το οποίο η ίδια η Πολιτεία εμφανίζεται να μην πράττει ουσιαστικά τίποτε. Τα στελέχη των Ελλ.Πε. εκτίμησαν ότι το πετρέλαιο θέρμανσης θα βγει στην αγορά κοντά στα 70 λεπτά ανά λίτρο και οι εταιρείες εμπορίας συμφώνησαν με το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης για τιμή στα 67 λεπτά, όταν μόλις την Παρασκευή οι βενζινοπώλες μιλούσαν για 75 λεπτά ανά λίτρο... “Ακούμε για φορτηγά που εξάγουν παρανόμως καύσιμα στη Βουλγαρία εδώ και μήνες, αλλά δεν βλέπουμε την Πολιτεία να κάνει κάτι...”.

Η εύλογη επισήμανση ανήκει στον διευθύνοντα σύμβουλο των Ελληνικών Πετρελαίων κ. Γιάννη Κωστόπουλο, ενώ το energiagr. είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τόσο στη διοίκηση των ομίλου όσο και σε κυβερνητικό επίπεδο έχουν παρουσιαστεί προτάσεις που αναφέρονται σε μηχανισμούς μαρκαρίσματος κάθε είδους...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

1,94 στους 2 κερδίζει! Αυτό είναι λαχείο

Καθότι μισθωτός δεν είχα ποτέ κίνητρο να μάθω τι παίζει με τη φορολογία. Έμαθα όμως τελευταία από τον υπουργό οικονομικών ότι αν κάνεις φοροδιαφυγή έχεις 3% πιθανότητα να σε τσακώσουν. Καλή φάση! Καλύτερη και από το να μπεις χωρίς εισιτήριο στο μετρό. Πρέπει να είσαι τρελά άτυχος. Αλλά απ’ ότι και πάλι έμαθα τελευταία, η φοροδιαφυγή δεν είναι ένα μόνο ατομικό άθλημα, αλλά μπορεί να γίνει και ομαδικό με την “περαίωση” και την ευγενική χορηγία της κυβέρνησης. Πάντα φυσικά για τη δικαιοσύνη και το καλό του τόπου. Και μετά σου λέει δεν έχουμε επενδύσεις από το εξωτερικό… Δώσε σήμα ότι η φορολογία έχει καταργηθεί στην πράξη, να δεις τότε επενδύσεις.
read more

Οι «δημοκρατικές μας κυβερνήσεις»


Στην Ελλάδα σήμερα πρέπει να μιλάμε δυστυχώς και για τα αυτονόητα.
Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία ισχύει ότι το 50% + 1 μπορεί να κυβερνήσει και να επιβάλλει την γνώμη του στο 50% - 1, αυτό σημαίνει ότι στον κατ’ ουσία διχασμό το ένα μισό επιβάλλεται στο άλλο μισό. Το κατά πόσο είναι δημοκρατικό, δίκαιο και ηθικό είναι άλλης τάξεως ζήτημα.
Αν όμως θελήσουμε να δούμε πως λειτουργεί η αντιπροσωπευτική δημοκρατία στην Ελλάδα σήμερα θα τρομάξουμε.
Με τους εκλογικούς (καλπονοθευτικούς) νόμους και ειδικότερα με τον τελευταίο που δίνει και μπόνους («δημοκρατικό δωράκι») στο πρώτο κόμμα 40 έδρες (που θα γίνουν 50) στη βουλή έχουμε το παράδοξο (και αντιδημοκρατικό) με περίπου 42% των εγκύρων ένα κόμμα σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση και επιβάλλει την θέλησή του στο 58%.
Ωραία δημοκρατία!!!!!!!!
Αν υπολογίσουμε τα ποσοστά των κομμάτων που δεν μπαίνουν στη βουλή, τα λευκά, τα άκυρα και την αποχή τότε φανταστείτε με πόσο μικρότερο ποσοστό σχηματίζεται αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Ας παρακάμψουμε την διαστρέβλωση της αντιπροσωπευτικότητας και να δούμε την αδυναμία ελέγχου, της κατ’ ουσία κυβέρνησης μειοψηφίας.
Πριν τις εκλογές το κόμμα καταρτίζει ένα κυβερνητικό πρόγραμμα και με βάση αυτό ψηφίζεται. Τι γίνεται αν το κόμμα δεν ακολουθεί το προεκλογικό του πρόγραμμα; Τίποτε και αυτό γιατί δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλείδα ή κάποιος θεσμός ή όργανο, που να επιβάλλει στο κυβερνητικό κόμμα, την τήρηση του προεκλογικού του προγράμματος.
Εκτός όλων αυτών στην Ελλάδα έχουμε και το λεγόμενο δικομματισμό (άλλη πληγή), που λειτούργησε και λειτουργεί στην λογική των κούφιων αλληλοκατηγοριών, των συμψηφισμών και συγκάλυψης («κουκούλωμα») των όποιων σκανδάλων εκατέρωθεν.
Μερικά ιστολόγια μιλούν για αλλαγή του πολιτεύματος (πχ προεδρική δημοκρατία) όπου εγγυητής της πιστής τήρησης των προεκλογικών δεσμεύσεων των κομμάτων που θα κυβερνούν, μπορεί να είναι ο απ’ το λαό εκλεγμένος πρόεδρος της δημοκρατίας. Φυσικά με εκλογικό σύστημα του 50% + 1 για την εκλογή του προέδρου, υπάρχουν  τα ίδια μειονεκτήματα με αυτά που προανέφερα.
Η λύση πιστεύω πως είναι στην ακριβοδίκαιη κατανομή των εδρών σύμφωνα με το ποσοστό που παίρνει κάθε κόμμα, κατάργηση του ορίου 3% και δυνατότητα με 0,33 % να εκλέγεται ένας βουλευτής.
Για τον σχηματισμό κυβέρνησης να ισχύσει ο νόμος των δύο τρίτων ή ο νόμος της χρυσής τομής (61,8 % τουλάχιστον για σχηματισμό κυβέρνησης και 38,2 % το μέγιστο για αντιπολίτευση).
Φυσικά αν ισχύσουν όλα αυτά, θα έχουμε πολυκομματική κυβέρνηση και πολλές συζητήσεις, μεταξύ των κυβερνητικών κομμάτων, για να παρθεί μία απόφαση, σαφώς καλύτερο απ’ ότι συμβαίνει σήμερα, που η μειοψηφική κυβέρνηση αποφασίζει και διατάζει χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση.
Οι εποχές που υπήρχαν ισχυρές προσωπικότητες, με πατριωτικό φρόνημα και κύρος, με οράματα και διορατικότητα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η παγκοσμιοποίηση έχει διαβρώσει τα πάντα. Η δημοκρατική έκφραση όσο το δυνατό περισσότερων πολιτών αποτελεί αναγκαιότητα. Το άνοιγμα της βουλής σε περισσότερες φωνές θα λύσει το πρόβλημα. Ας ελπίσουμε.read more

Κατάσταση πολιορκίας από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Πολιορκημένοι πολίτες αισθάνονται οι καταναλωτές από τις εξαγγελίες αυξήσεων των τιμολογίων της Δ.Ε.Η. Είναι πασιφανές ότι οι επιλογές της Δ.Ε.Η δεν είναι ιδεολογικού τύπου επειδή δεν έχει ιδέες. Γνωρίζει μόνο από τιμές, όχι από αξίες.Η αναζήτηση του κέρδους με κάθε τρόπο από τη Δ.Ε.Η διαμορφώνει και τους όρους της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε.
read more

Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών για τη χορήγηση εκλογικών αδειών σε δημοσίους υπαλλήλους

Εγκύκλιο για τη χορήγηση αδειών στους τακτικούς υπαλλήλους του δημοσίου, των ΟΤΑ και των ΝΠΔΔ, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών. Όπως σημειώνεται στην εγκύκλιο, ο χρόνος της άδειας αυτής δεν συνυπολογίζεται στο χρόνο της κανονικής άδειας που δικαιούνται οι υπάλληλοι αυτοί, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Ειδικότερα, για τη μετάβαση στον τόπο άσκησης του εκλογικού δικαιώματος και...
read more

Το πραγματικό τρέιλερ του Big Brother

Νομίζω το trailer που παρουσίασε χθες ο Λάκης για το Big Brother είναι το καταλληλότερο απ' όλα αυτά που παρουσίασε μέχρι σήμερα ο Alpha.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

Κάλεσμα για πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μετώπου για τη σωτηρία του λαού και την αναγέννηση της χώρας

Πρόσκληση

Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στον Κινηματογράφο Ααβόρα, Ιπποκράτους 180.

Εμείς που υπογράφουμε το κάλεσμα «Για τη συγκρότηση μετώπου για τη σωτηρία του λαού και την αναγέννηση της χώρας» καλούμε σε σύσκεψη για τη συγκρότηση πρωτοβουλίας πολιτών με στόχο τον συντονισμό της πάλης και των δραστηριοτήτων κατά τόπους και χώρους.
read more

Απέδρασε σαν κύριος

Ένας 17χρονος τσιγγάνος απέδρασε από περιπολικό του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας, και ενώ το υπηρεσιακό αυτοκίνητο ήταν σταματημένο σε φανάρι ο κρατούμενος άνοιξε τη πόρτα και τράπηκε σε φυγή.

Ο νεαρός είχε είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 7 μήνες φυλάκιση για κλοπή και είχε μεταχθεί στην εισαγγελία από...
read more

Δίκτυο πρόσβασης οπτικών ινών νέας γενιάς από τον ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι κάνει πραγματικότητα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα νέο Δίκτυο Πρόσβασης Νέας Γενιάς (New Generation Access - NGA), το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλών ταχυτήτων με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το νέο δίκτυο πρόσβασης οπτικών ινών αναπτύσσεται αρχικά σε έναν περιορισμένο αριθμό αστικών κέντρων,...
read more

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σήμερα το πρωί στις 10.00 σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16, εισήλθε στο FIR ΑΘΗΝΩΝ Νοτίως Χίου και πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν Αγαθονησίου σε ύψος από 7.500 έως 30.000 πόδια και εξήλθαν του FIR ΑΘΗΝΩΝ, στις 10:20. Τα τουρκικά αεροσκάφη αναχαιτίσθηκαν και αναγνωρίσθηκαν, σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες και κατά πάγια τακτική.
read more

Απεργιακό τσουνάμι ξεκινά: ΟΣΕ, ΟΤΕ, ΟΤΑ, ΕΛΤΑ, ΑΕΙ και αεροδρόμια στη δίνη

Χορός απεργιακών κινητοποιήσεων εν όψει. Την αρχή κάνουν οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ με στάση εργασίας την ερχόμενη Πέμπτη από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Ακολουθούν οι σιδηροδρομικοί , οι εργαζόμενοι στην αυτοδιοίκηση, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και σειρά παίρνουν οι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ και οι εκπαιδευτικοί ανώτατης εκπαίδευσης.
read more

Επισημάνσεις για τη διαμόρφωση μιας ορθής πολιτικής για τη Θράκη

Hellenic Electronic Center (HEC)
(www.greece.org)
P.O.Box 409, Milton, MA 02186 –USA
Τ.Θ. 33, T.K. 20003, Ελλάς
τηλ. +306939250584 begin_of_the_skype_highlighting +306939250584 end_of_the_skype_highlighting

Αθήνα, 29η Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΘΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
read more

Ο υπ. Πολιτισμού γιά ''τουρισμό'' σε Νέα Υόρκη και Σικάγο

Από τον Μάρτιο έχει νάρθει στις ΗΠΑ ο Mr. Paul Geroulanos και... ανησυχούσαμε. Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010 ''απηύθυνε χαιρετισμό'' στα εγκαίνια της έκθεσης «'Ηρωες: Θνητοί και Μύθοι στην Αρχαία Ελλάδα» (όπως και τον Δεκέμβριο σε άλλη) στο ''Ωνάσσειο'', στη Νέα Υόρκη. Παρέα του ''καλεσμένοι'' ντουζίνες δημοσιογράφοι κ.ά. από Ελλάδα με το... ''Aristos Travel'' του Ιδρύματος, γνωστού ως το ''μεγάλο φαγοπότι''...

Καλές οι εκθέσεις του ''Ωνάσσειου'' στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχουν μεγάλη απήχηση στους Αμερικανούς. Τώρα αν τις ''βαφτίζουμε'' πολύ ''σημαντικές'', μην ξεχνάμε ότι ως 'Ελληνες είμαστε εθισμένοι στην ψευδολογία.
read more

1η Γενική Συνέλευση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μέλη , φίλοι κα συνεργάτες της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας


Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην 1η μας Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΠΕΨΑΣΕ), 3η Σεπτεμβρίου 11, 6ος όροφος, Πλατεία Λαυρίου στο κέντρο της Αθήνας και ώρα 17:30 με θέματα:


1)Επικύρωση του καταστατικού και τυχόν διορθώσεις (παρουσία της Δικηγόρου Μαρίας Λάττα)
2)Προγραμματισμός εκδηλώσεων
3)Λοιπά Θέματα


Στην Γ.Σ. θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν και μέλη που αδυνατούν να παρευρεθούν εντός ή εκτός Ελλάδας, καθώς θα λειτουργήσει μέσω δικτυακού χώρου , ανοιχτή ακρόαση με skype και msn για απευθείας ακρόαση και αποστολή e-mail τα οποία θα γνωστοποιηθούν στους παρευρισκόμενους.


Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν μέσω ζωντανής ακρόασης να το δηλώσουν στον κ.Σπυρίδων Κούρτη (Ιδρυτικό μέλος, υπεύθυνος διαχειριστής του ιστολογίου της ΕΝΩΣΗΣ και της διαδικασίας ζωντανής ακρόασης) με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση

enosi7nisionelladas@gmail.com
ή  στα τηλέφωνα που αναγράφονται στο ιστολόγιο μας  http://enosiee.blogspot.com


Ενημερώνουμε ότι η Γ.Σ. θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι στην διάθεση της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Προς διευκόλυνσή σας, αναρτούμε την αντιστοίχιση ώρας Ελλάδας με τις υπόλοιπες Χώρες, από τις οποίες επιθυμούν να παρευρεθούν μέσω ζωντανής ακρόασης.


ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ: 17:30
ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΩΝ:


1) ΓΑΛΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΟΝΑΚΟ: 16:30
2)ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ(ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ-ΣΙΔΝΕΥ) :01:00π.μ(25/10)
3)ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΚΑΝΑΔΑΣ: 10:30 π.μ.
4)ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ : 15:30μ.μ.
5)ΗΠΑ (Νέα Υόρκη) : 10:30πμ , ΗΠΑ(Λος Άντζελες) : 07:30π.μ.


Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη για την λήψη αποφάσεων και την μετέπεια πορεία της αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με νομική μορφή με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Ευχόμαστε αυτή η συγκέντρωση να είναι η αρχή σημαντικής εξέλιξης των Πολιτιστικών, Ιστορικών και Καλλιτεχνικών θεμάτων του συνόλου των νησιών του Ιονίου Πελάγους.
Με εκτίμηση
Ένωση Επτανησίων Ελλάδας

http://enosiee.blogspot.com 
read more

Σφίγγεται ο Τράγκας για να ... πέσει η κυβέρνηση Παπανδρέου!

... έγραψε το antiitroktiko
Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης ο Τράγκας -του οποίου οι "επιχειρησάρες" και τα "media" έχουν σταματήσει να χρηματοδοτούνται εδώ και ένα χρόνο από το δημόσιο- που βλέπει την ΝΔ να μην σώνει την παρτίδα με τίποτα. Τον έχει τρελάνει τον (συνεχεια antiitroktiko)
read more

Καραγκούνης: Ηταν μια νίκη που ήρθε από όλα τα παιδιά. Είχαμε καρδιά και ψυχή

Στο πάθος και στη μεγάλη προσπάθεια όλων των παικτών της Εθνικής ομάδας που οδήγησαν στη νίκη επί του Ισραήλ, στάθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας, τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο, αναφορικά... περισσοτερα εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_807.html
read more

Αφήστε ήσυχο τον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι παικταράς ολκής, το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού και το σπουδαιότερο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ωστόσο οι συγκρίσεις πρέπει να μείνουν στην άκρη. Ευτυχώς που ο 20άχρονος μεσοεπιθετικός είναι άνθρωπος... δειτε περισσοτερα εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_923.html
read more

Sexy Βουλγάρες αναστατώνουν συνοικία της Πάτρας Κυκλοφορώντας ολόγυμνες !!!!

Δύο βουλγάρες έχουν αναστατώσει την περιοχή των Ταμπαχάνων. Κατοικούν σε ένα δυάρι του δευτέρου ορόφου (σε πολυκατοικία δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Παρασκευής) και δεν υπάρχει μέρα που να μην σκανδαλίζουν τους γείτονές τους. Ειδικά τα...

read more

Έζησε μετά από απίστευτο τροχαίο. Δείτε το απίστευτο video!


Όχι απλά είχε άγιο αλλά μάλλον όλους τους αγίους μαζί της αφού έζησε μετά από αυτό το τροχαίο...
 
Δείτε το video!
read more

Για τους λάτρεις των υπολογιστών

Με την πάροδο των χρόνων έχουν εισβάλλει για τα καλά οι Η/Υ στη ζωή μας. Ποιος κάθεται να γράψει ένα κείμενο με μολύβι. Αλλά και όταν καθίσει να κάνει κάτι εκτός υπολογιστή μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα. Για αυτό βρήκαμε την λύση στο πρόβλημα τους για να ξέρει τι κάνει το κάθε τι...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
read more

Exotic car: Ferrari Enzo στους δρόμους του Nürburgring!

read more

Κι άλλα νέα πρόσωπα στο The Raven

Ο Luke Evans και η Alice Eve προστέθηκαν στο cast της ταινίας The Raven η οποία και είναι βασισμένη σε μια από τις αγαπημένες ιστορίες του Edgar Allan Poe. Οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στο πλευρό του John Cusack, που υποδύεται τον Poe, ο οποίος ψάχνει με τη βοήθεια δυο ντετέκτιβ έναν κατά συρροήν
Η Συνέχεια εδώ
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Δύο φίλοι που έχουν δοκιμάσει τα πάντα στη ζωή τους αποφασίζουν να δοκιμάσουν και μεταξύ τους το σεξ. Την άλλη μέρα που ξυπνάνε...
Διάβασε περισσότερα


http://ktikio.blogspot.com
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Πάει μια ξανθιά ένα πρωί σε ένα μαγαζί με είδη για ψάρια.

- Καλημέρα (λέει η ξανθιά)

- Καλημέρα (απαντά ο μαγαζάτορας)

- Θα ήθελα μια πετονιά λέει η ξανθιά…
.

- Πετονιά; Τι να την κάνετε εάν επιτρέπεται;

- Λοιπόν λέει η ξανθιά έχω κλειστεί έξω από το αυτοκίνητο και την θέλω για να φτιάξω με αυτήν μια θηλιά και επειδή έχω αφήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγο ανοιχτό θα ρίξω την θηλιά μέσα για να πιάσω την ασφάλεια και να ανοίξω το αμάξι.

Τρελαμένος ο μαγαζάτορας με όλα αυτά που άκουσε της λέει εάν μπορεί να έρθει μαζί της..

- Ναι απαντάει η ξανθιά.

Πράγματι πάνε στο σημείο...


Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet!


http://ktikio.blogspot.com
read more

Διαγωνισμοί από το Club Seat!Δείτε και το παρακάτω Info διαγωνισμών. Το μόνο που απαιτείται είναι να είστε ή να γίνετε μέλος τους Club Seat:


Ψήφισε το νικητή και δες τον αγώνα από πρώτη θέση!

Στις 21 Οκτωβρίου η ομάδα του ΑΡΗ υποδέχεται στο Κλεάνθης Βικελίδης τη LEVERKUSEN!

21.10.10 | ΑΡΗΣ - LEVERKUSEN | 22:05 | Κλεάνθης Βικελίδης

Τι πρέπει να κάνεις;
Μη χάνεις χρόνο, κάνε click...

Στο autocarnet για να μάθεις τα υπόλοιπα!

read more

Πρόκειται να δώσετε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης; ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ που σας βοηθάει στην εκμάθηση του Κ.Ο.Κ.!Πρόκειται να δώσετε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης; Μια πολύ χρήσιμη διαδικτυακή εφαρμογή με πολλά παραδείγματα ερωτήσεων και τις απαντήσεις για όσους δίνουν εξετάσεις για τα δίπλωμα οδήγησης βρίσκεται στο...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet.blogspot.com


http://ktikio.blogspot.com
read more

Ιντιάνα Τζόουνς εναντίον Λάρας Κροφτ

Η απόλυτη κόντρα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

Δικαίωση για την Οικογένεια Renault


Το Κέντρο της Oradour-sur-Glane, καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Λιμόζ γιατί άδικα συνδέεται ο κατασκευαστής Louis Renault με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους Ναζί. Οι κληρονόμοι του Louis υπερασπίστηκαν από τον κ. Thierry Levy.Ο Κατασκευαστής οραματιστής ιδρυτής της αυτοκρατορίας της βιομηχανίας αυτοκινήτων ήρωας του Α 'Παγκοσμίου Πολέμου, η εικόνα του Louis RENAULT είναι ακόμη μολυσμένη από την υποτιθέμενη συμμετοχή του στη συνεργασία κατά τη διάρκεια της Κατοχής.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Big Brother Hot Edition(fotoooos)

big brother
Σας παρουσιάζουμε το Big Brother Hot Edition. Το έχετε ακουστά; Πρόκειται για τον μεγάλο αδελφό, που συνεργάζεται με το στούντιο παράγωγης SIRINA ( βλέπε DVD Τζούλιας- Ντούβλη). Το γνωστό συνεργείο , ορμώμενο από την Τζούλια που βιντεοσκοπήθηκε εντελώς "εν αγνοία" της, σκέφτηκε να παρουσιάσει μια «home made τσόντα» από πολλούς "εν αγνοία" πρωταγωνιστές. Παρακολουθήστε, τις σκηνές που κόβουν την ανάσα, και βάζουν φωτιά στα μηχανάκια της AGB.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ PHOTO ΣΤΟ ntaksi

read more

Ο μεθυσμένος κι ο παπάς

Βγαίνει ξημερώματα Κυριακής ένας μεθυσμένος από το μπαρ και ξεκινάει για το σπίτι του.

Στο δρόμο συναντάει... έναν παπά.
Αφού τον αγριοκοιτάει θολά από το μεθύσι, αρχίζει να...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
read more

Σκληρό σεξ σε φέρετρο, ήθελε η κυρία!!!!

Κακήν κακώς έφυγε από το σπίτι της ο ερωτύλος 40χρονος που όταν είδε τα βίτσια της, του κόπηκε κάθε επιθυμία
Η περιγραφή αποδίδεται όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, ενώ απαλείφονται στοιχεία που θα οδηγούσαν στην ταυτοποίηση των προσώπων ηθελημένα, αν και τα γεγονότα από μόνα τους προκαλούν ενδιαφέρον.


read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ με...ψείρες!


Υπήρχε κάποτε κάποιος ο οποίος είχε ψείρες. Ρώτησε λοιπόν ένα γνωστό του πως θα απαλλαγή από αυτές.
Θα πας στο σπίτι σου και θα ανοίξεις τον φούρνο, θα βάλεις το κεφάλι σου μέσα και θα τον ανάψεις στους 250 βαθμούς, με τόση ζέστη οι ψείρες θα αναγκαστούνε να φύγουνε. Πήγε λοιπόν ο τύπος και έκανε ότι ακριβώς του είπε ο φίλος του. Καθώς ψηνότανε το κεφάλι του, κατεβαίνει στη μύτη του η αρχηγός ψείρα και του λέει.
-Αστα μεγάλε, εδώ περνάμε φίνα. Κάνουμε μπάνιο, σάουνα, χαμάμ. Και γαμώ τις διακοπές...
Την επομένη λέει στο φίλο του τι έγινε.
-Η συνταγή που θα σου δώσω τώρα είναι αλάνθαστη. Θα πας σπίτι και θα ανοίξεις τον καταψύκτη, και θα βάλεις το κεφάλι σου μέσα. Ε...με τόσο κρύο σίγουρα θα φύγουν.
Πήγε λοιπόν σπίτι και έκανε πάλι...

Διάβασε την συναρπαστική συνέχεια στο autocarnet

read more

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΝ.ΚΑ. (ν. ΙΝ.ΚΑ.) : Με βάση τα στοιχεία το πετρέλαιο θέρμανσης πρέπει να κυκλοφορήσει με τιμή 57 λεπτά το λίτρο!!!


Σύντομα το πετρέλαιο θέρμανσης θα πωλείται όσο και το πετρέλαιο κίνησης δηλαδή στην διπλάσια τιμή. με άλλα λόγια θα χρειαστούμε έναν μισθό ακόμα για να γεμίζουμε!!! Εκτός και αν αλλάξει κάτι. Ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» και Αντιπρόεδρος Ν. ΙΝ.ΚΑ αναλύει:"Κυκλοφόρησε χθες το απόγευμα το δελτίο τύπου του ΙΝ.ΚΑ. (Ν. ΙΝ.ΚΑ.) για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.

Από την συγκριτική μελέτη των τιμών προκύπτει ότι:....


Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet
read more

Μεγάλος διαγωνισμός Mini Countryman...

Απαντώντας στο σχετικό quiz που είναι διαθέσιμο στο site της εταιρείας μπαίνεις αυτομάτως στην κλήρωση για 100 πλούσια δώρα. Δείτε τα δώρα και κερδίστε τα συμμετέχοντας στην επίλυση του quiz πατώντας...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet!


http://ktikio.blogspot.com
read more

Ξύλο στο Next Top Model! (video)

NextTopModel_480

Μας είπαν ότι τα κορμιά των μοντέλων είναι καλύτερα από τα περυσινά. Μας είπαν ότι τα κορίτσια είναι πιο ψηλά από τα περυσινά. Και τι δεν μας έχουν πει δηλαδή… Τίποτα. «Βάλανε» και το Next top model απέναντι από «το Νησί» και του έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα.

Όπως το τελειωτικό χτύπημα ελπίζει να έδωσε η Βίκυ Καγιά σε μία από τις διαγωνιζόμενες, σε περιστατικό που πρόκειται να προβληθεί την ερχόμενη
εβδομάδα.... η συνέχεια και το video στο http://ntaksi.blogspot.com/2010/10/next-top-model-video.html
read more

Ανέκδοτο: Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΓΡΙΑ ....

Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στο δρόμο μία καλόγρια γνωστή του.

Ο παπάς σταματάει και της λέει :

- Αδερφή, μπείτε μέσα να σας πάω στη μονή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ianjerry
read more

ONLINE ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟ FM 11..

Ξεκινάμε για τους φίλους του Football Manager, online τουρνουά στο νέο FM το οποίο θα κυκλοφορήσει 5 Νοεμβρίου 2010..Για λεπτομέρειες-εγγραφές στο mail μας stokourbet@gmail.com .. Χωρίς "νταβατζήδες" κι "αφεντικά" με μοναδικό σκοπό τη διασκέδαση και τη χαρά του παιχνιδιού για καμμένους μανατζαρέους..
read more

Segments Επιβατικών Οχημάτων μηνός Σεπτεμβρίου


Το περασμένο Σεπτέμβριο η αγορά αυτοκινήτου περιορίστηκε στις 5.944 ταξινομήσεις, κινήθηκε δηλαδή, λαμβάνοντας υπόψη τη βαρύτητα του μηνός, με ετήσιο ρυθμό της τάξης των 85-90.000 πωλήσεων (!), από 260-290.000 που κινούνταν τη περασμένη δεκαετία.

Σε απόλυτους αριθμούς, η κάμψη των πωλήσεων έφθασε το -66,6%, ως προς το μέσο όρο των αντίστοιχων μηνών της περιόδου 2004-2009 (17.951 ταξινομήσεις) ή το -49,9%, ως προς το Σεπτέμβριο του 2009 (11.956 ταξινομήσεις), περίοδο κατά την οποία η αγορά είχε «παγώσει», εν αναμονή της εφαρμογής της απόσυρσης του Οκτωβρίου του 2009, που διήρκεσε ενάμιση μήνα.

Ακόμη και συνυπολογίζοντας τους πρώτους μήνες του 2010, κατά τους οποίους η κάμψη ήταν σχετικά περιορισμένη με «εκ μεταφοράς» πωλήσεις από το 2009, η αγορά αυτοκινήτου το πρώτο εννεάμηνο του 2010 γνωρίζει πτώση -43,4%, ως προς το μέσο όρο των εννεάμηνων της περιόδου των ετών 2004-2009 ή -31,9%, ως προς το εννεάμηνο του 2009.
Δείτε αναλυτικά τις πωλήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών οχημάτων κατά τον μήνα Σεπτέμβριο πατώντας...


Διάβασε περισσότερα στο autocarnet!


http://ktikio.blogspot.com
read more

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Διαβάστε εκατοντάδες αστεία ανέκδοτα για....πολλά γέλια:


Ο σύζυγος κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι κάνοντας συνεχώς ζάπινγκ ανάμεσα σε δυο κανάλια όταν από το βάθος ακούγεται η φωνή της συζύγου.


- Τι κάνεις εκεί ρε Δημήτρη, θα την κάψεις την τηλεόραση!

- Τι να κάνω ρε γυναίκα; Αφού βάλανε το μπάσκετ μαζί με την τσόντα και δεν ξέρω ποιο από τα δυο να δω…

και η γυναίκα:...Διάβασε την συνέχεια!!!
read more

Νόμπελ Οικονομίας στον Κύπριο Χρ. Πισσαρίδη!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

Στον κυπριακής καταγωγής καθηγητή του London School of Economics Χριστόφορο Πισσαρίδη απονεμήθηκε το φετινό βραβείο Νόμπελ στις οικονομικές επιστήμες από την Βασιλική Ακαδημία Επιστημών στην Στοκχόλμη. Ο καθηγητής-οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης είναι ο πρώτος Κύπριος που παίρνει ποτέ βραβείο Νόμπελ,

read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ με...πεθερά και παραλίγο ατύχημα!


- Γιατί σε βλέπω στενοχωρημένο;

- Aσε, παραλίγο να πατήσω την πεθερά μου...

- Τι έγινε, δεν...

Διάβασε την συνέχεια...

http://ktikio.blogspot.com
read more

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.)

 Αγαπητοί συνεργάτες,

Με την εμπειρία των 42 ετών και των αμέτρητων διοργανώσεων σε όλα τα είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε πόλεις και νησιά, που για πρώτη φορά γνώριζαν την ύπαρξη αγωνιστικού αυτοκινήτου, θεωρούμε χρέος μας να σας κάνουμε γνωστή την αλήθεια σχετικά με το 22ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ και το        38ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ.

    22ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ  
 Δεν έγινε δυνατή η τέλεση του Ράλλυ λόγω κωλύματος Κρατικών Υπηρεσιών στην παροχή απολύτου ασφαλείας κατά την διεξαγωγή του.

Σχετικά έγγραφα με τις  ημερομηνίες τους (τα οποία έχουν αποσταλεί στην ΕΘ.Ε.Α. μόλις τα λάβαμε και αφού επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με τους αρμοδίους)  υπάρχουν...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet!

http://ktikio.blogspot.com
read more