Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Hackers χτύπησαν το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Εκτός λειτουργίας έμεινε για λίγες ώρες το site του ελληνικού υπουργείου Δικαιοσύνης λόγω επίθεσης χάκερ τη νύχτα της Δευτέρας (11/10).Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, στην ιστοσελίδα αναρτήθηκε σημαία της πΓΔΜ.Το γεγονός έγινε αντιληπτό από τους τεχνικούς του υπουργείου Δικαιοσύνης και μετά επανέφεραν την ιστοσελίδα στην κανονική της μορφή.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/hackers.html
read more

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Ένας παπάς οδηγεί προς την ενορία του, όταν βλέπει στο δρόμο μία καλόγρια γνωστή του.

Ο παπάς σταματάει και της λέει :

- Αδερφή, μπείτε μέσα να σας πάω στη μονή.

Η καλόγρια μπαίνει, κάθεται στη θέση του συνοδηγού, σταυρώνει τα πόδια και το ράσο ανοίγει, αφήνοντας σε κοινή θέα πόδια με υπέροχα γραμωμένους μύες.

Ο παπάς σχεδόν δεν κρατιέται αλλά συνεχίζει να οδηγεί.

Σε μία διασταύρωση, βάζει το χέρι πάνω στο πόδι της καλόγριας, και εκείνη του λέει:...

- Πάτερ, θυμηθείτε τον ψαλμό 129.

Ο παπάς ζητάει συγνώμη και...
 
 
Διάβασε την συνέχεια...
read more

Διόδια: η μεγάλη κλοπή!

Η χρήση των ελβετικών αυτοκινητόδρομων και οδών ταχείας κυκλοφορίας υπόκειται για όλα τα μηχανοκίνητα οχήματα σε υποχρέωση πληρωμής διοδίων. Για μηχανοκίνητα οχήματα με μέχρι 3,5 t (ΕΙΧ, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα) υπάρχει υποχρέωση ειδικού σήματος (βινιέτας). Πριν από τη χρήση αυτοκινητοδρόμων και οδών ταχείας κυκλοφορίας πρέπει να αγοραστεί μία βινιέτα, η οποία ισχύει για απεριόριστες διαδρομές σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και οδούς ταχείας κυκλοφορίας.
read more

Νέα από το Club Seat - Τ Ι Τ Α Ν Ο Μ Α Χ Ι Α - Διαγωνισμός με συλλεκτικά δώρα της ταινίας!


To Club SEAT σε συνεργασία με την Audio Visual κληρώνει για τα μέλη του συλλεκτικά δώρα της ταινίας.

Πάρε τώρα μέρος στην ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ του Club SEAT...
 
Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

Χυμός Λεμονιού - 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία;;;

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα. Οι ωφελιμότητες του λεμονιού. Το λεμόνι, είναι ένα θαυματουργό προϊόν στο να σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα.

Είναι 10.000 φορές ισχυρότερο από τη χημειοθεραπεία, γιατί δεν το αποδεχόμαστε αυτό; Διότι υπάρχουν οργανισμοί που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν μια συνθετική ουσία, που να τους επιτρέπει να αποκτήσουν κέρδη φανταστικά!
read more

Tv και Pc επηρεάζουν αρνητικά τα παιδιά

Tα παιδιά που παρακολουθούν τηλεόραση ή παίζουν βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή για περισσότερες από δύο ώρες τη μέρα, είναι πιο πιθανό να δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν τις υπόλοιπες ώρες στα άλλες δραστηριότητές τους, να έχουν γενικά άσχημη συμπεριφορά και να αναπτύσσουν προβληματικές σχέσεις με τους ανθρώπους, ακόμα και αν είναι σωματικά δραστήρια, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα.
read more

Στα ύψη η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης!

ΠΙΘΑΝΟ "ΛΟΚ ΑΟΥΤ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Δύσκολος προβλέπεται ο φετινός χειμώνας για εκατομμύρια εργαζομένους, συνταξιούχους και ανέργους. Το πετρέλαιο θέρμανσης προβλέπεται να γονατίσει κυριολεκτικά τους...
read more

Εργαζομενοι στους Δημους Πειραια στο έλεος της κυβερνητικής πολιτικής

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Ο Δήμος Πειραιά με δήμαρχο τον Π. Φασούλα «εκλεκτό» του ΠΑΣΟΚ έχει εγκαταλείψει τους εργαζόμενους του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 1» δύο μήνες απλήρωτους και την περασμένη βδομάδα απέλυσε 3 ηχολήπτες, παρά το γεγονός ότι οι απολύσεις απαγορεύονται κατά την προεκλογική περίοδο. Απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο είναι οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτικής Ανάπτυξης Πειραιά, ενώ οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές στους εργαζόμενους της...
read more

Η υποδούλωση στο χρέος...

Ενα κυρίαρχο...

... κράτος, αφού εξ ορισµού ελέγχει το ίδιο τις υποθέσεις του, δεν µπορεί µε κανέναν τρόπο να υποχρεωθεί να αποπληρώσει το εξωτερικό χρέος του. Μπορεί να του κόψουν την πίστωση οι διεθνείς δανειστές του. Μπορεί να κατασχεθούν τα περιουσιακά στοιχεία του που βρίσκονται στο εξωτερικό. Μπορεί να ασκηθούν εις βάρος του αφόρητες πολιτικές πιέσεις. Οµως, µόνο όταν ένα κράτος δεν είναι κυρίαρχο µπορεί να υποκύψει σε όλα αυτά, χωρίς ούτε µία προσπάθεια να αναδιαπραγµατευτεί το χρέος του.
read more

Εξωτερικοί "συνεργάτες" και μισθωτοί στα Ελληνικά Γράμματα:ένας κοινός αγώνας

Τις τελευταίες εβδομάδες, o Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ), αξιοποιώντας, όπως και άλλες επιχειρήσεις, τη συγκυρία της κρίσης και των μέτρων λιτότητας, κι επιστρατεύοντας την τρομοκρατία της χρεοκοπίας (είτε μιλάμε για το κράτος είτε για μεμονωμένες εταιρείες) και τη συστηματική προπαγάνδα περί «σωτηρίας της χώρας», έχει βάλει σε εφαρμογή ένα βίαιο πρόγραμμα «εξυγίανσης» το οποίο περιλαμβάνει απολύσεις, μειώσεις μισθών, αναδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, απειλές κατά των εργαζομένων που αγωνίζονται και κατασυκοφάντηση των απεργιών.
read more

Ζητούν παράταση για την ρύθμιση χρεών στα ασφαλισικά ταμεία

Να δoθεί μία παράταση της προθεσμίας ευνοϊκών ρυθμίσεων χρεών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ζητά με σχετική ανακοίνωση Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας.Επίσης, το ΒΕΑ βρίσκεται αντίθετο σε οποιαδήποτε απόφαση για λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης οφειλών ή βεβιασμένης διακοπής παροχών κλάδου υγείας σε περιόδους κορύφωσης του προβλήματος, όπως είναι το χρονικό διάστημα που διανύουμε.
read more

Καραμπινάτο καρτέλ έχουν στήσει τα σούπερ μάρκετ!

Καρτέλ ονομάζεται η ρητή σύμπραξη (συμφωνία) μεγάλων κυρίως επιχειρήσεων εταιρικής μορφής δραστηριοποιούμενων στον ίδιο κλάδο, δηλαδή ανταγωνιστικών, με σκοπό την αποφυγή του μεταξύ τους ανταγωνισμού δια κοινής διαμόρφωσης ενιαίας τιμής των προσφερομένων υπηρεσιών ή των προϊόντων τους, ή και με πολύ ελάχιστες μεταξύ τους διαφορές τιμών.
read more

28 και σήμερα...

Τόσες μέρες μείνανε μέχρι να απολυθώ...

...λάθος...μέχρι τη μέρα των εκλογών ήθελα να πω.

Βλέπετε η θητεία του Έλληνα στο στρατό είναι μία περίοδος της ζωής του που δεν ξεχνιέται εύκολα.

Ο επόμενος σταθμός -και μεγάλο σχολείο- στη ζωή ενός άντρα, μετά τη λήξη της σχολικής περιόδου, είναι ο στρατός. Και για να μην υπάρχει καμία σύγχυση, ομιλώ, γι'αυτούς που υπηρέτησαν μία "κανονική" θητεία, χωρίς ρουσφέτια και...
read more

Στο νοσοκομείο...

Δύο άντρες πολύ σοβαρά άρρωστοι, ήταν στο ίδιο δωμάτιο ενός νοσοκομείου.Στον έναν επιτρέπονταν να μένει καθιστός μία ώρα το απόγευμα γιατί τον βοηθούσε να φύγουν τα υγρά από τους πνεύμονες.Το κρεβάτι του βρισκόταν ακριβώς δίπλα στο παράθυρο του δωματίου.

Ο άλλος άντρας έπρεπε να βρίσκεται συνέχεια ξαπλωμένος...
read more

Η Μπακογιάννη με νέο κόμμα πριν τον Προϋπολογισμό

Πριν από την ημερομηνία που θα κατατεθεί ο προϋπολογισμός, θα ανακοινωθεί η ίδρυση του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη.

Αυτό δήλωσε η ίδια, δείχνοντας ταυτόχρονα προς την κατεύθυνση του Γιώργου Παπανδρέου ως τον πρωθυπουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
read more

Το πάτερ ημών του μηχανικού

Το παρακάτω κείμενο είναι απλώς χιουμοριστικό. Στόχο δεν έχει την ειρωνεία έναντι στην πίστη.


Κάρτερ ημών το εν της μηχανής,
αγιασθητω το βολάν σου,
ελθετω η μπαταρία σου,
γεμισθητω το ρεζερβουάρ σου,

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Ένταση στο πολιτικό σκηνικό από τις δηλώσεις Γιούνκερ

Ένταση προκλήθηκε στο εσωτερικό πολιτικό σκηνικό - έως ότου ήρθαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις - το τελευταίο 48ωρο με αφορμή δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, δηλώσεις που απ' ό,τι φαίνεται, εξ αρχής διαδόθηκαν παρερμηνευμένες και σύμφωνα μ΄ αυτές ο κ. Γιούνκερ φερόταν να δήλωνε ότι είχε θέσει το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας σε Έλληνα πρωθυπουργό,...
read more

ΠΟΕΣΕ: Ο αντικαπνιστικός νόμος έφερε μείωση του τζίρου στα καταστήματα

Μείωση του τζίρου των καταστημάτων τους διαπιστώνουν τα μέλη του Πανελληνίου Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων ένα μήνα μετά την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στα καταστήματα του κλάδου.

Σε ανακοίνωσή της η ομοσπονδία σημειώνει ότι έγινε αποδέκτης διαμαρτυριών από εκατοντάδες επαγγελματίες...
read more

Σκληρή απάντηση της ΝΔ στον Κ. Μητσοτάκη

Σκληρή ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας στους “κεραυνούς” που εξαπέλυσε κατά του Αντώνη Σαμαρά ο Κωσταντίνος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο δελτίο ειδήσεων του Μega.

Η Ρηγίλλης χαρακτηρίζει τον επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ «ναυαγοσώστη του Γιώργου Παπανδρέου» επιρρίπτοντάς του δόλο να πλήξει την παράταξη.
read more

Προς παράταση για την αποδοχή της περαίωσης

Το ενδεχόμενο παράτασης πέραν της 12ης Νοεμβρίου της καταληκτικής ημερομηνίας για την αποδοχή της περαίωσης προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Mιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA είπε ότι τα...
read more

Βρέθηκε η «Νέα Γη»

Αστρονόμοι εντόπισαν για πρώτη φορά έναν πλανήτη με συνθήκες που ευνοούν 100% την ύπαρξη ζωής. Για πρώτη φορά στα χρονικά της αστρονομίας εντοπίστηκε πλανήτης με περιβαλλοντικές συνθήκες που βρίσκονται στη «ζώνη Goldilocks» - δηλαδή ευνοούν την ύπαρξη ζωής, καθώς βρίσκονται σχετικά κοντά στις αντίστοιχες της Γης.

Ο πλανήτης, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από το άστρο Γκλιέζ 581, βρίσκεται σε απόσταση 195 τρισεκατομμυρίων χιλιομέτρων...
read more

Γέννησε αγοράκι μετά την εμφύτευση ενός εμβρύου που ήταν κατεψυγμένο επί 20 χρόνια!

Μία 42χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι από έμβρυο το οποίο βρισκόταν κατεψυγμένο επί 20 χρόνια, σύμφωνα με το επιστημονικό περιοδικό Fertility and Sterility (Γονιμότητα και Στειρότητα). Ποτέ άλλοτε δεν είχε εμφυτευθεί με επιτυχία σε μήτρα ένα έμβρυο που είχε καταψυχθεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
read more

Θρίλερ σε λαϊκή αγορά

Χθες το βράδυ ξεκίνησε το Ράδιο Αρβύλα. Έτσι σκέφτηκα να βάλω μια από τις κορυφαίες -κατ' εμέ- στιγμές της χθεσινής εκπομπής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVESTREAM

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVESTREAM
read more

Γιώργος Τούρλος: Με λένε Ελλάδα.

Γιώργος Τούρλος: Με λένε Ελλάδα.: "Με λένε Ελλάδα.Με λένε Ελλάδα. Σου μιλάω ψιθυριστά να μην μας ακούσουν. Θα σου πω και εγώ την ιστορία της καταστροφής μου. Με λίγα λόγια. ..."

http://ktikio.blogspot.com
read more

Γιώργος Τούρλος: ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Γιώργος Τούρλος: ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ: "Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρ..."
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Το μικρό κοριτσάκι ρωτάει τη μητέρα της:
- Πως εμφανίστηκε η ανθρώπινη φυλή;


Η μητέρα της απάντησε:
- Ο Θεός έφτιαξε τον Αδάμ και την Εύα, εκείνοι έκαναν παιδιά, τα
παιδιά τους έκαναν κι άλλα παιδιά,
και έτσι συνεχίστηκε η δημιουργία του ανθρώπινου γένους.

Δύο μέρες μετά το κοριτσάκι ρώτησε τον πατέρα της την ίδια ερώτηση....


Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet...


http://ktikio.blogspot.com
read more

Νέες τιμές από το Euro Bonus της Renault


Συνεχίζοντας την επιθετική εμπορική της πολιτική η Renault προσφέρει με μεγάλες εκπτώσεις όλα της τα μοντέλα. Επιπλέον σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα Euro Bonus, ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων σε απόθεμα, το όφελος για τους πελάτες της εταιρείας αυξάνεται σημαντικά.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

2012 Chevrolet Camaro Z28 on the NürburgringΔείτε το βίντεο που έχει ληφθεί στην πίστα του Nürburgring με το καμουφλαρισμένο αυτοκίνητο με τον υπερτροφοδοτούμενο 8κύλινδρο (V8) κινητήρα των 6.200 κ. εκ με τα 556HP και τα 747 νιουτόμετρα ροπής και ονειρευτείτε ότι...σύντομα θα μπορούσε να γίνει και δικό σας (μετά μνημονίου....):

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet

http://ktikio.blogspot.com
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ με...ξανθιά για πολλά γέλια!


- Πώς μπορείς να κάψεις το αυτί μιάς ξανθιάς;


Διάβασε την συνέχεια!


http://ktikio.blogspot.com
read more

VIDEO: BMW 1-Series M Coupe teaser video


Από το Παρίσι με πολλή αγάπη!...Δείτε το teaser video με το νέο μέλος της οικογένειας Μ της βαυαρικής φίρμας αυτή τη φορά από την μικρομεσαία σειρά 1:

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet

http://ktikio.blogspot.com
read more

Lancia Stratos...videoΑπό την δεκαετία του '70 και συγκεκριμένα το 1973 φθάνουμε στο 2010 και...το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω video!
Δείτε το video στο autocarnet

http://ktikio.blogspot.com
read more

Το "μισό του ουρανού" στην Στερεά Ελλάδα...


Εικόνες από την παρουσίαση του προγράμματος του «Αυτοδιοικητικού κινήματος περιφέρειας Στερεάς» παρουσίασε το Σάββατο (9/10/2010), στη γέφυρα του τρένου στον Ασωπό, περιοχή Οινοφύτων, σχετικές με την γυναικεία συμμετοχή και παρουσία στα ψηφοδέλτια για τις περιφερειακές εκλογές.

http://periferiastereas.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html
read more

Η πιο θεϊκή πινακίδαΕδώ είναι ο παράδεισος και η κόλαση μαζί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
read more

Deja vu..

2 συνεχόμενα 2 στα 3 εξ ου και ο τίτλος..Η λύση μία, έχω ξεχωρίσει 5 ματς, κάποιοι από εσάς σίγουρα θα είναι πιο τυχεροί από 'μένα στο πως θα τα ταιριάξουν..Πάμε στο κουπόνι, γελοίες αποδόσεις κάτω από 1,25 στα φαβορί στα μισά σχεδόν ματς!!Σε δύο ματς θα στηριχτώ σήμερα, στον άσο του Βελγίου, και το under στο Λευκορωσία-Αλβανία..Τα άλλα τρία ματς που έχω ξεχωρίσει είναι οι πιτσιρικάδες μας που παίζουν τον επαναληπτικό με την Τσεχία του 0-3, άσος και over εδώ..Το Λετονία-Γεωργία επίσης ένα πολύ καλό under..Τελευταίο σημείο ο άσος της Ιταλίας..Διαλέχτε και πάρτε, αποδόσεις και σημεία για όλα τα γούστα, απ' όλα έχει το πανέρι ένα πράμα..
Έτσι : 114-Under, 124-1 και
108-1/Over, 112-Under,126-1..
Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξετε..
http://stokourbet.blogspot.com/
read more

Η europol συνέλαβε 10 πειρατές ταινιών

H αστυνομία από πέντε ευρωπαϊκές χώρες μετά από επιδρομές συνέλαβε συνολικά 10 άτομα, σύμφωνα με το Associated Press. Σε...
Απο το: www.blogtv.gr
read more

Formula 1:Ο Κούμπιτσα είναι το μέλλον


Την άποψη του για το μέλλον του και τις ικανότητες του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της Renault, Τζέιμς Άλισον. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Πολωνός έχει τις δυνατότητες να γίνει Παγκόσμιος πρωταθλητής αν η ομάδα του παρέχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

H E. Leclerc και η Renault-Nissan Alliance για την προώθηση της χρήσης των ηλεκτρικών οχημάτων στη Γαλλία


Η E.Leclerc και η Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault υπέγραψαν σήμερα επιστολή προθέσεων με στόχο την ανάπτυξη ενός προγράμματος για τον εξοπλισμό των χώρων στάθμευσης των κέντρων με χρέωση χρήσης των υποδομών για τα ηλεκτρικά οχήματα.
Η Renault-Nissan Alliance θα συνοδεύσει την Ε. Leclerc στον εξοπλισμό τον χώρων στάθμευσης με σταθμούς φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.
Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Πούλησε τα παιχνίδια του για να φτιάξει τον τάφο του πατέρα του

Ένα μικρό αγόρι από το Κίγκνστον του Οντάριο, ο Μπλέικ Μαγκίνες, έβαλε τα παιχνίδια του για πούλημα, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να φτιάξει μια... περισσοτερα εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_4040.html
read more

Χιλή: Αισιοδοξία για τους εγκλωβισμένους

Μέσα στις επόμενες 24 ώρες αναμένεται να φτάσει το γεωτρύπανο στο σημείο όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι οι 33 άνδρες στο ορυχείο... δειτε περισσοτερα εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_4993.html
read more

Ξύπνιος ο παντρεμένος

Τέσσερις παντρεμένοι άντρες πήγαν για ψάρεμα. Μετά από λίγο άρχισαν να συζητούν μεταξύ τους...

-Δεν θα το πιστέψετε τι έπρεπε να κάνω για να μπορέσω να έρθω για ψάρεμα αυτό το σαββατοκύριακο.
-Υποσχέθηκα ότι θα βάψω όλο το σπίτι σε μια εβδομάδα!

-Αυτό δεν είναι τίποτα, λέει ο άλλος... Εγώ έπρεπε να της υποσχεθώ ότι θα χτίσω καινούργια πέργκολα για την πισίνα.

-Καλά με δουλεύετε; Εγώ της υποσχέθηκα ότι θα κάνω πλήρη ανακαίνιση ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

I like it on… ή μου αρέσει στο… (facebook status)..η αλήθεια...

Πολλοί θα έχετε δει φίλους σας στο Facebook να ποστάρουν μηνύματα του στυλ «μου αρέσει στον καναπέ…»,μου αρέσει στο σαλόνι,στη κουζίνα κτλ… Μερικοί ίσως το γνωρίζετε…άλλοι ίσως όχι....Η αλήθεια είναι ότι...........
read more

Ένα δισεκατομμύριο συνάνθρωποί μας πεινούν 'A billion people' go hungry in 2010

AFP - Poverty, conflict and political instability mean some one billion people went hungry this year, many of them children in Africa and Asia, according to the Global Hunger Index report released on Monday. more...
Ανησυχητικές διαστάσεις έχει προσλάβει η πείνα σε περίπου 30 χώρες πλήττοντας 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους στον κόσμο, εξαιτίας της φτώχειας, των συγκρούσεων και της πολιτικής αστάθειας, σύμφωνα με έκθεση που δόθηκε την Δευτέρα  στη δημοσιότητα.

Σε σύνολο 122 αναπτυσσόμενων χωρών που μελετήθηκαν, η πείνα αγγίζει επίπεδα «συναγερμού» σε 25 χώρες και άκρως ανησυχητικά επίπεδα σε τέσσερις χώρες της υποσαχάρειας Αφρικής, όπως η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, Μπουρούντι, Τσαντ και Ερυθραία, τονίζεται στην ετήσια έκθεση με τίτλο «Ο δείκτης της πείνας στον κόσμο για το 2010» του διεθνούς Ινστιτούτου έρευνας της διατροφικής πολιτικής.
read more

Μίλησε για τον "Εκλεκτό της Νέας Παγκόσμιας Τάξης" ο Αχµαντινετζάντ στον ΟΗΕ;

Είναι γνωστός ο σάλος που δημιουργήθηκε κατά την ομιλία του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, ο οποίος μιλώντας στις 23 Σεπτεμβρίου 2010, στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, στη Νέα Υόρκη, είπε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στο κόσμο, αλλά και Αμερικανοί πολιτικοί και αξιωματούχοι, πιστεύουν ότι πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 βρίσκεται η αμερικανική κυβέρνηση. 

Για συνέχεια εδώ 

read more

Παρκούρ για κλάματα! ΒΙΝΤΕΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΒΙΝΤΕΟ: Το μεγαλείο της... απροσεξίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_9783.html
read more

Ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Με οριακή πλειοψηφία (4-3 ) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Άμφισσας έκρινε ένοχο τον Επαμεινώνδα Κορκονέα για ανθρωποκτονία από πρόθεση με άμεσο δόλο. Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον ειδικό φρουρό... η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_3761.html
read more

Θέμα στην UEFA ο Φετφατζίδης

Δηλώσεις του παίχτη φιλοξενεί η ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας

Θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ έγινε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Η εξέλιξη του 19χρονου διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού προκάλεσε το ενδιαφέρον της επίσημης... δειτε περισσοτερα εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/uefa.html
read more

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια

Συμβουλές Σισέ προς Γκοβού και τούμπαλιν

Συνομιλία είχαν στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Σισέ και Γκοβού. Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» συμβούλεψε ... η συνεχεια εδω:
 
http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_2338.html
read more

Σπιναλόγκα! Το νησί των λεπρών!

Η Σπιναλόγκα παρά την μεγάλη και πολυτάραχη ιστορία της είναι κυρίως γνωστή σήμερα σαν το νησί των λεπρών.

Το 1903 στην Κρήτη ιδρύεται Λεπροκομείο στη Σπιναλόγκα για την απομόνωση όσων έπασχαν από τη νόσο του Χάνσεν από τον υγιή πληθυσμό.
Δεν είχε βρεθεί ακόμα... δειτε την ιστορια εδω!


http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_1429.html
read more

«Ντου» στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μετά τα όσα συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα τους.

Μετά από συνεννόηση που προηγήθηκε μεταξύ των οργανωμένων, αποφάσισαν... δειτε περισσοτερα εδω...

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_9603.html

read more

Απολύονται λόγω των εκλογών!

Θα απολυθούν λόγω των εκλογών δώδεκα μέρες νωρίτερα. Μην τρομάζετε πάντως, δεν είναι για κακό. Η... απόλυση αφορά τους χιλιάδες... περισσοτερα εδω...

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_12.html

read more

Τι πονηρό συμβαίνει στα ασανσέρ του Λας Βέγκας ? [Vid]

Ότι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας. Αλλά ότι γίνεται μέσα στα ασανσέρ κάνει το γύρο του κόσμου! Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πολύ πονηρά περιστατικά που συμβαίνουν όταν κλείνουν οι πόρτες του ασανσέρ! Ας προσέχουν αλλη φορά που κάνουν τα ερωτικά τους κόλπα....δείτε το συναρπαστικό video sto http://ntaksi.blogspot.com/2010/10/vid.html
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ για πολύ κέφι...

Μια μέρα η μαμά του Τοτού του είπε να φέρει 4 κουτιά γάλα ΝΟΥΝΟΥ. Πήγε ο Τοτός στο μαγαζί και σε λίγο γυρνάει στο σπίτι με ένα κουτί. Του λεει τότε η μαμά του:

Διάβασε την συνέχεια
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ με...ξανθιά!


Ρωτάει ο τροχονόμος μια ξανθιά που μονίμως προκαλούσε ατυχήματα:

- Ξέρετε, κυρία μου, ότι έχετε χτυπήσει μέσα σε μια βδομάδα, με το αυτοκίνητο σας, δέκα πεζούς;

Δεν νομίζετε ότι...Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ...με Γιωρίκα


Ο Γιωρίκας ταξιδεύει με το αεροπλάνο . Κάποια στιγμή ακούγεται από τα μεγάφωνα :

- Αγαπητοί επιβάτες , ο ένας κινητήρας χάλασε , αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το αεροπλάνο θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπου τρεις.

Γίνετε ένας μικροπανικός , ο Γιωρίκας ατάραχος ... Μετά από λίγο ακούγεται πάλι η φωνή του πιλότου.
- Αγαπητοί επιβάτες, χάλασε και ο δεύτερος κινητήρας, αλλά θα συνεχίσουμε κανονικά με τους άλλους δύο.

Ο πανικός μεγαλώνει, μωρά αρχίζουν να κλαίνε ....

Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet


http://ktikio.blogspot.com
read more

Ανάκληση 85.078 αυτοκινήτων Mercedes-Benz...

Ανάκληση 85.078 αυτοκινήτων Mercedes-Benz έχουμε στις ΗΠΑ. Τα αυτκίνητα αυτά μπορεί να αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σύστημα υδραυλικής υποβοήθησης τιμονιού, μετέδωσε η αμερικανική υπηρεσία οδικής ασφαλείας (ΝΗΤSΑ).

Η ανάκληση έχει προληπτικό χαρακτήρα και αφορά τελευταία μοντέλα των σειρών Class C και Class E, αναφέρει η NHTSA, σύμφωνα με την οποία το σύστημα υδραυλικής υποβοήθησης "μπορεί να μη λειτουργεί εξαιτίας διαρροής στο υδραυλικό του σύστημα".

"Οι κάτοχοι των παραπάνω αυτοκινήτων είναι πιθανό να μην έχουν επαρκή έλεγχο των αυτοκινήτων σε περιπτώσεις που...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet

http://ktikio.blogspot.com
read more