Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Παρ' ολίγον απάτη στη Νάξο ...

Απίστευτη κομπίνα πήγε να στήσει ένα ζευγάρι νεαρών χθες στην Νάξο. Αφού επισκέφθηκαν τα γραφεία γνωστήςασφαλιστικής εταιρίας, συστήθηκαν ως πρώην χρήστες ναρκωτικών, παρακαλώντας τους υπαλλήλους να αγοράσουν κεριά ως δήθεν οικονομική ενίσχυση.
read more

Είναι αξιολύπητοι.

 Γράφει η Ιδεοπηγή.

Παρακολουθώντας κάποιος τους εκπροσώπους των κυβερνήσεων και των κομμάτων χωρίς να έχει σπουδάσει ψυχολογία αντιλαμβάνεται αμέσως ότι αυτά που λένε ή αυτά που τους έγραψαν για να  πουν δεν τα πιστεύουν.
Κοιτώντας τους στα μάτια και παρακολουθώντας τις εκφράσεις στα πρόσωπά τους
διαπιστώνεται ότι απλώς παπαγαλίζουν φράσεις και προτάσεις πάντοτε στερεότυπες χωρίς το πάθος και την ένταση του ομιλητή ο οποίος κατέχει ένα θέμα και το πιστεύει.
Το ίδιο συμβαίνει και με τους πολιτικούς όταν προσπαθούν να πείσουν τα ακροατήριά τους για τα μεγαλόπνοα σχέδια και όνειρα των αρχηγών τους.
Πρέπει το «πόπολο» να πεισθεί για την ικανότητα και την αναγκαιότητα ύπαρξης των κομμάτων τους και ιδιαίτερα του εκάστοτε αρχηγού.
Αξιολύπητα ανθρωπάκια δουλικά των αρχηγών τους αγκιστρωμένα στις «καρέκλες» τους διακατέχονται απ’ αυτό που ονομάζουν κομματικό πατριωτισμό μια ανύπαρκτη έννοια υποκατάστατο της δουλοπρέπειας.
Δυστυχώς πολλοί απ’ αυτούς διαθέτουν βαρύγδουπους πανεπιστημιακούς και επιστημονικούς τίτλους.
Δέχονται τον εξευτελισμό και τα σαρκαστικά σχόλια των πολιτών για την κατάντια τους αρκεί να διατηρηθούν σε κάποια θέση στο εξουσιαστικό στερέωμα.
Οι άνθρωποι είναι άρρωστοι μόνο έτσι εξηγείται αυτή τους η συμπεριφορά.
Για την αρρώστια που λέγεται «πάθος για εξουσία» δεν υπάρχει γιατρειά.
Η από πολλούς πιθανολογούμενη χρήση της εξουσίας τους για αποκόμιση πλούτου ίσως αποτελεί μια δεύτερη εξήγηση για την καραγκιοζίστικη και καταδικαστέα συμπεριφορά τους. Ούτε αυτό διορθώνεται.
Η αξιοπρέπεια δυστυχώς σήμερα κρατιέται μόνο από φτωχούς και ταπεινούς πολίτες και λίγους πολύ λίγους διανοούμενους.
Την εμμονή των απλών πολιτών στη διατήρηση της αξιοπρέπειάς τους την πληρώνουν με αποκλεισμό απ’ τα κόμματα, με το να τους ονομάζουν γραφικούς και κορόιδα, με το να μένουν άνεργοι, με το να είναι σ’ όλη τους τη ζωή άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου.
Αυτοί οι αξιοπρεπείς πολίτες κρατούν την Ελλάδα και τις ανθρώπινες αξίες ψηλά και απ’ αυτούς τους αξιοπρεπείς πολίτες περιμένουμε να κινηθούν για να δώσουν ένα τέλος στην κομματοκρατία, την οικογενειοκρατία, τη φαυλότητα, τη σημερινή σαπίλα ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.
Η ηγεσία των μορφωμένων και σπουδασμένων δυστυχώς μας πρόδωσε, το χρήμα και η εξουσία έχει διαφθείρει τους πάντες. Οι λίγοι αγνοί και καθαροί δεν θ’ αργήσουν να βγουν στην πολιτική σκηνή και με την συμπαράσταση του λαού θα καθαρίσουν την «κόπρο του Αυγεία». «Ο καιρός γαρ εγγύς»   

read more

Μετά το ελληνικό και το Καϊμακτσαλάν σε ιδιώτες

Έκλεισε, βάσει δημοσιευμάτων του ημερήσιου Τύπου, η συμφωνία για την παραχώρηση του χιονοδρομικού κέντρου του Καϊμακτσαλάν αλλά και παραλίμνιων περιοχών της λίμνης Βεγορίτιδας. Η συμφωνία «έκλεισε» στο Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παρουσία της υφυπουργού Θεοδώρας Τζάκρη, του νομάρχη Πέλλας Μιχάλη Καραμάνη,...
read more

Πώς λέγεται...

Θυμήθηκα ένα παιχνίδι πού έπαιζε ο Κ.Βουτσάς με κάποιους καλεσμένουςστην ταινία:Ο δασκαλάκος ήταν λεβεντιά. Το θυμάσθε;Τι θα λέγατε να το παίξουμε;

-Πώς λέγεται αυτός που όταν αναλαμβάνει το ύπατο αξίωμα και ακούει ότι η χώρα του κατά την διάρκεια της θητείας του θα απωλέσει κυριαρχικά της δικαιώματα;
read more

Έτοιμη να εκραγεί η Ρουμανία

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Όχι ένας και δύο, αλλά έξι (!) υπουργοί της ρουμανικής κυβέρνησης καρατομήθηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου -και μάλιστα όλοι οι οικονομικοί υπουργοί, αρχής γενομένης από εκείνους των Οικονομικών και της Οικονομίας- με στόχο να κατευναστεί προσωρινά η οργή των Ρουμάνων πολιτών, οι οποίοι διαδηλώνουν ασταμάτητα κατά της κυβερνητικής πολιτικής λιτότητας.

Μάταιος κόπος. Η απόφαση του προέδρου Τραϊάν Μπασέσκου να συμφωνήσει τον Μάιο με το ΔΝΤ να περικόψει κατά 25% τους...
read more

Τοξική λάσπη σκοτώνει τα πάντα στην Ουγγαρία

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι- ανάμεσά τους ένα μωρό τριών μηνών...- έχουν χάσει τη ζωή τους στη δυτική Ουγγαρία λόγω διαρροής τοξικών λυμάτων από δεξαμενή εργοστασίου αλουμινίου. Η κόκκινη λάσπη κάλυψε τα πάντα όταν το φράγμα του εργοστασίου παρουσίασε διαρροή σε τουλάχιστον δύο σημεία, ενώ ένα χωριό εκκενώθηκε και παιδιά απομακρύνθηκαν από σχολείο.
read more

Η Ευρώπη στο ΔΝΤ

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν παύουν να θυμίζουν στους λαούς τους ότι οι μεγάλες αναδυόμενες οικονομίες ανατρέπουν την υπάρχουσα παγκόσμια οικονομική τάξη. Αλλά όταν έρχεται η ώρα να αναγνωρίσουν αυτή την πραγματικότητα στους διεθνείς χρηματοπιστωτικούς θεσμούς, υιοθετούν διαφορετική προσέγγιση. Και αυτό ισχύει πρωτίστως για την Ευρωζώνη.
read more

Προφητείες για το μέλλον της Ελλάδας από έναν Γέροντα! (Μέρος 2ο)


Συνέχεια από Μέρος 1ο
11) Επειδή έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την ανθρωπότητα, ο Θεός πήρε ορισμένους ανθρώπους και τους έκανε αξιωματικούς. (σελ. 210)
12) Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα. Ο διάβολος θα κυριαρχήσει. Όσοι τον πλησιάσουν, θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει. (σελ. 210)
13) Να προσέχετε, γιατί ο κακός στήνει παγίδες. Μη γελάτε! Είναι δίπλα μας κι εσείς δεν μπορείτε να τον δείτε. Ακουστέ τι σας λέω. Μη σταματάτε να προσεύχεσθε!
Βάζει ο διάβολος τον κόσμο να αμαρτήσει, και μετά την αμαρτία τους φοβίζει και τους κάνει να ντρέπονται να εξομολογηθούν.
Πήγα ένα τέταρτο στην κόλαση και νόμιζα ότι ήμουν τρεις ώρες. (σελ. 210)
read more

Μαζί τους φάγαμε!

read more

Εμβόλιο-ελπίδα για τους εγκεφαλικούς όγκους

Ελπίδες γεννιούνται για τους ασθενείς, που πάσχουν από την πιο θανατηφόρα μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, το γλοιοβλάστωμα, καθώς ένα νέο πειραματικό εμβόλιο αυξάνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής τους.
Το εμβόλιο, αναπτύχθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά την παραδοσιακή αντικαρκινική θεραπεία, αντίθετα τη συνοδεύει και έχει ως στόχο του, ένα επιθετικό καρκινικό γονίδιο, το EGFRvIII, το οποίο ενισχύει την ανάπτυξη του γλοιοβλαστώματος.

Η έρευνα, υπό τον Ντάρελ Μπίγκνερ, διευθυντή του Κέντρου Εγκεφαλικών Όγκων του Πανεπιστημίου Ντιουκ της Β.Καρολίνα, κατέδειξε ότι το νέο εμβόλιο μπορεί να επεκτείνει τον αναμενόμενο χρόνο επιβίωσης των ασθενών από 15 σε 26 μήνες.
Επιπλέον, η έρευνα ανακάλυψε ότι αυξήθηκε από 6,3 μήνες σε 14,2 μήνες η προσδοκόμενη διάρκεια ζωής, για τους εμβολιασμένους ασθενείς, χωρίς να υπάρξει επιδείνωση της νόσου.
Εφόσον το εμβόλιο θα λειτουργήσει σαν συνοδευτική θεραπεία, όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα για το νέο εμβόλιο, είχαν προηγουμένως λάβει την παραδοσιακή αντικαρκινική θεραπεία με χειρουργική αφαίρεση του όγκου, ακτινοβολίες και χημειοθεραπεία.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το εμβόλιο μπορεί να καταστρέφει τα πιο επιθετικά καρκινικά κύτταρα, ενεργοποιώντας την αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος του ασθενούς.
Το γλοιοβλάστωμα είναι η πιο συνήθης μορφή καρκίνου του εγκεφάλου και η πιο θανατηφόρα, ιδίως αν συνοδεύεται από την παρουσία του γονιδίου EGFRvIII, το οποίο ωθεί στην ανεξέλεγκτη επέκταση των καρκινικών κυττάρων και στην εξάπλωση νέων όγκων στον εγκέφαλο.
Η πρόγνωση είναι δυσοίωνη για τον πάσχοντα, ο οποίος κατά μέσο όρο έχει περιθώριο επιβίωσης λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μετά την αρχική διάγνωση.
Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων στο πείραμα ήταν μικρός, θα πρέπει να γίνουν νέες μεγαλύτερου εύρους μελέτες για να επιβεβαιωθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου, το οποίο έχει την ονομασία CDX-110 (από τη Celldex Therapeutics) ή Rindopepimut (από την Pfizer).
Άλλες επιστημονικές ομάδες, εργάζονται ήδη για την ανάπτυξη ανάλογων εμβολίων για το γλοιοβλάστωμα.

 http://xsefoto.blogspot.com/
read more

Καμμένος: Χρήματα από την Siemens πήραν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, μίλησε στις 5/10 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84», στους Γιάννη Κουρτάκη και Χρήστο Ράπτη.Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η Νέα Δημοκρατία είχε την εξουσία πριν από ένα χρόνο. Το αν κυβερνούσε, δεν το ξέρω. Διότι, φοβάμαι πολύ ότι αυτοί που κυβερνούσαν, είναι αυτοί που συνεχίζουν να κυβερνούν.
read more

Θαύμα, θαύμα!

Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπά Φώτης με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που ερχόταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφoνται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.
Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά Φώτη.

Ατάραχος ο παπάς Φώτης απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:
-Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα! Τα αυτοκίνητά μας καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;

Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
-Εεε... παπά μου,ναι... ίσως έχεις κάποιο δίκιο, συγγνώμη...

-Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Εμπλέκουν σε καταγγελίες για παιδεραστία Ορθόδοξο Μητροπολίτη στον Καναδά !

Ο αρχιεπίσκοπος της Ορθόδοξης Εκλησίας παραιτήθηκε εν μέσω ισχυρισμών σεξουαλικής κακοποίησης προ-εφήβων αγοριών.Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αμερική (OCA), λέει σε ένα δελτίο τύπου οτι ο Αρχιεπίσκοπος Σεραφείμ της Οττάβα, ο επικεφαλής της καναδικής αρχιεπισκοπής της εκκλησίας, ζήτησε και έγινε δεκτή τρίμηνη άδεια από την περασμένη Παρασκευή.
read more

Ρέππας: H ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ περνάει στο κράτος

Την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την ανοιχτή πληγή που ακούει στο όνομα ΟΣΕ επανέλαβε ο υπουργός Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ένα 24ωρο μετά την έγκριση του σχετικού νομοσχεδίου από το υπουργικό συμβούλιο.

Αναφερόμενος στο προσωπικό του ΟΣΕ,...
read more

ΕΣΡ καλεί ΝΕΤ, ΣΚΑΪ και STAR για μη τήρηση της πολυφωνίας

Εξηγήσεις στο ΕΣΡ θα πρέπει να δώσουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΝΕΤ, ΣΚΑΪ και STAR αναφορικά με τη χαμηλή παρουσίαση κομμάτων στο πρόγραμμά τους.Συγκεκριμένα, το ΕΣΡ αποφάσισε να καλέσει τη ΝΕΤ για τη χαμηλή παρουσίαση της ΝΔ, το ΣΚΑΪ για τη χαμηλή παρουσίαση ΝΔ και ΚΚΕ και το STAR για τη χαμηλή παρουσίαση επίσης της ΝΔ, προκειμένου να αιτιολογήσουν τις αναλογίες αυτές.
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ για πολλά γέλια!


Μια ξανθιά αποφασίζει να δοκιμάσει ιππασία χωρίς όμως να έχει προγενέστερη εμπειρία ή να έχει κάνει κάποια μαθήματα.

Ανεβαίνει στο άλογο χωρίς βοήθεια και το άλογο αμέσως αρχίζει και κινείται.

Καλπάζει με σταθερό και ρυθμικό βηματισμό αλλά η ξανθιά αρχίζει να γλιστράει από την σέλα.

Με τρόμο προσπαθεί να γραπωθεί... απάνω ...του, σφίγγει τα πόδια της... .

Διάβασε την συναρπαστική συνέχεια στο autocarnet!
read more

Φωτογραφίες - σοκ του καρκινοπαθή Michael Douglas

Με τα νοσοκομεία και τις χημειοθεραπείες να έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς του, ο Michael Douglas προσπαθεί να φανεί δυνατός και να συνεχίσει να ζει μια φυσιολογική ζωή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σταρ την ώρα που πήγαινε την κόρη του στο σχολείο και ο Michael δείχνει πιο κουρασμένος και καταβεβλημένος από ποτέ...
read more

Aνέκδοτο

Κάποτε δύο φίλοι ξαναβρίσκονται μετά από πολλά χρόνια. Έχουν ήδη γίνει πατεράδες κι έχουν κόρες της παντρειάς. Μετά λοιπόν από τα πρώτα τι κάνεις, παντρεύτηκες, κλπ. αρχίζει ο διάλογος:
- Τι γίνεται έχεις παιδιά;
- Αμέ έχω μία κόρη 23 ετών λέει αυτός.
- Παντρεμένη; Ρωτάει ο άλλος.
- Α! Που να στα λέω. Έγινε ένας γάμος κάτσε καλά. Τρεις μέρες γλεντούσαμε και χορεύαμε. Έπρεπε να ήσουν εκεί.
- Μπράβο, μπράβο, λέει ο άλλος.
- Αλλά δυστυχώς χώρισε μέσα σ ένα χρόνο λέει ο πατέρας.
- Τι κρίμα! λέει ο άλλος.
- Α! σε έξι μήνες ξαναπαντρεύτηκε. Λέει ο πατέρας. Έγινε ένας γάμος ιστορικός. Κράτησε μία βδομάδα. Καιρό είχε να δει ο κόσμος τέτοιο γλέντι.
- Σώπα λέει ο άλλος. Τουλάχιστον πρόκοψε; Ρωτάει.
- Μπα σε έξι μήνες ξανά χώρισε.
- Κρίμα ρε παιδί μου.
- Α! Κανένα πρόβλημα. Ξαναπαντρεύτηκε. Κι έγινε ένας γάμος που κράτησε δέκα μέρες. Εκεί να ήσουν να έβλεπες γλέντια. Ο κόσμος ακόμα μιλάει. Και συνεχίζει: Αλήθεια εσύ έχεις παιδιά;
- Ναι έχω μία κόρη. Λέει ο δεύτερος.
- Και τι δουλειά κάνει; Ρωτάει ο άλλος.
- Ε! και η δικιά μου που***α έγινε αλλά δεν το γλεντήσαμε τόσο!

 http://xsefoto.blogspot.com/
read more

Τα οκτώ μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο

Κτίρια, σχολεία, φαγητά και... αστακοί. Mια "ανορθόδοξη" λίστα που περιλαμβάνει τα πιο μεγάλα πράγματα του πλανήτη.
Ο όγκος και το μέγεθος κάποιες φορές έχει όντως σημασία. Μην πάει το μυαλό σας στο σεξ, αφού μιλάμε για τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο.

Η... περίεργη λίστα περιλαμβάνει από το μεγαλύτερο μπέργκερ μέχρι το μεγαλύτερο εστιατόριο για να ξέρετε που αλλά και τι θα φάτε.

Μην ξεχνάτε: κάποια από τα παρακάτω έχουν συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Guiness λόγω του ασυνήθιστου μεγέθους τους.

1. Η μεγαλύτερη μπύρα του κόσμου
Αμερική
Μπορεί να μην μπορείτε ουσιαστικά να την πιείτε, αλλά αν ο δρόμος σας φέρει προς το La Crosse του Γουισκόνσιν (λέμε τώρα, αν) θα δείτε με τα ίδια σας τα ματάκια τα πιο μεγάλα κουτάκια μπύρας του πλανήτη.

Η συγκεκριμένη πολιτεία της Αμερικής κατέχει κι άλλες πρωτιές όπως τη μεγαλύτερη αγελάδα και το μεγαλύτερο γράμμα «Μ». Ναι, ναι, κι όμως.

2. Ο μεγαλύτερος αστακός του κόσμου
Καναδάς


Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να τον απολαύσετε μαζί με κόκκινη σάλτσα και μακαρόνια αλλά ως… άγαλμα.

Η πόλη New Brunswick του Καναδά είναι γνωστή και ως η «Πρωτεύουσα του Αστακού» κι αυτό λόγω του τεράστιου αστακού που δεσπόζει σε πλατεία της, ύψους 11 μέτρων.

Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι ο μεγαλύτερος (πραγματικός) αστακός που πιάστηκε ποτέ ζύγιζε 20 κιλά.

3. Το μεγαλύτερο σπίτι του κόσμου
Νότια Καρολίνα


Η «τερατωδών» διαστάσεων έπαυλη στο Άσβιλ χτίστηκε το 1890 και διατηρεί ακόμα και σήμερα το αρχιτεκτονικό του ύφος. Δεν έχει σημασία σε ποιόν ανήκει (ήταν το.. παλάτι του George W. Vanderbilt) αλλά το γεγονός ότι προσφέρει τουρ και special events στους χώρους του! Μπορείς να τρέξεις στους τεράστιους ανθισμένους κήπους του, να κυλιστείς στο απέραντο γκαζόν και να ζήσεις κι εσύ μια μέρα σαν βασιλιάς.

4. Το μεγαλύτερο μπέργκερ του κόσμου
Πενσιλβάνια, Η.Π.Α.


Αν σας έχει πιάσει η πείνα και θέλετε στην κυριολεξία να καταβροχθίσετε ένα ωραιότατο και ζουμερό μπέργκερ, κλείστε μια πτήση για τις Η.Π.Α. και κάντε μια στάση στο μπαράκι του Denny’s στην Πενσιλβάνια.

Εκεί θα βρείτε το διάσημο μπέργκερ των 45 κιλών (!) αλλά σε περίπτωση που έχετε πρόβλημα με το στομάχι σας μπορείτε να απολαύσετε εκείνο των τριών ή του ενάμιση κιλού.5. Το μεγαλύτερο σχολείο του κόσμου
Φιλιππίνες


Στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα, δεσπόζει ένα θεόρατο κτίριο όπου εκεί μαθαίνουν γράμματα τα παιδάκια.

Και πόσα από αυτά χωράνε στο Λύκειο Ρίζαλ; Περίπου 25 χιλιάδες.

Σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα να βρεις κοπέλα εκεί, αλλά ο επιστάτης και οι καθαρίστριες θα βλαστημάνε την ώρα και τη στιγμή που δέχθηκαν τη δουλειά…6. Το ψηλότερο τρενάκι roller coaster του κόσμου
Νιου Τζέρσι


Ονομάζεται Kingda Ka και πρέπει να έχεις γερό στομάχι για να περιμένεις στην ουρά για να ανέβεις. Φτάνει τα 141 μέτρα και δε συνιστάται για εκείνους που έχουν υψοφοβία.

Ο τίτλος του ψηλότερου roller coaster του αποδόθηκε το 2005, οπότε και εγκαινιάστηκε, ενώ πριν τον ανάλογο «αξίωμα» είχε ένα τρενάκι στο Οχάιο.

Πάλι καλά εδώ στην Ευρώπη, κρατάμε χαμηλό το επίπεδο.

7. Το μεγαλύτερο καζίνο του κόσμου
Κονέκτικατ


Μόλις θα διαπιστώσατε ότι το μεγαλύτερο καζίνο δεν βρίσκεται ούτε στο Λας Βέγκας ούτε στο Μακάου, αλλά στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, κοντά στη Νέα Υόρκη.

Το Foxwoods Resort Casino «φιλοξενεί» πάνω από 7 χιλιάδες κουλοχέρηδες και είναι σχεδόν σίγουρο, (χωρίς να θέλουμε να το γκαντεμιάσουμε) ότι θα φύγετε με άδειο το πορτοφόλι σας.

8 Το μεγαλύτερο εστιατόριο του κόσμου
Συρία

Στην όμορφη Δαμασκό στεγάζεται ένα restaurant που λύνει το πρόβλημα σας αν θέλετε να πάτε να φάτε και να πιείτε ένα ποτάκι με μεγάλη παρέα.

Με χωρητικότητα περισσότερα από 6 χιλιάδες άτομα είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αναμένετε πολύ για να σας οδηγήσουν στο τραπέζι σας.

Α, έχετε και επιλογή: μπορείτε να γευτείτε γαστρονομικές απολαύσεις της ινδικής αλλά και της κινέζικης κουζίνας. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…

 http://xsefoto.blogspot.com/
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ για...βραβείο εξυπνάδας!


Είναι μια ξανθιά και μια μελαχρινή και βλέπουν ειδήσεις. Το δελτίο είναι σχετικά με ένα τύπο που απειλεί να αυτοκτονήσει πηδώντας από ένα ουρανοξύστη. Μετά από λίγο μπαίνουν σπόντα διαφημίσεις: λεει η ξανθιά:
-Βάζω στοίχημα 20 χιλιάρικα ότι δεν θα πηδήξει.
-Πάει!
Γυρνάμε στο δελτίο όπου μετά από λίγη ώρα ο τύπος πηδάει....


Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet.
http://ktikio.blogspot.com
read more

Πλήγμα για τις ταυρομαχίες στην Ισπανία


Νέο πλήγμα δέχθηκαν οι ταυρομαχίες στην Ισπανία καθώς η Γερουσία απέρριψε μια πρόταση να κηρυχθούν τμήμα της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας.
Η Γερουσία απέρριψε με 129 ψήφους έναντι 117 και μιας αποχής την πρόταση που κατατέθηκε από το αντιπολιτευόμενο συντηρητικό Λαϊκό Κόμμα (PP).
Οι ταυρομαχίες ενέπνευσαν αναρίθμητους ισπανούς καλλιτέχνες, υποστήριξε ο
read more

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ με...ψείρες!


Υπήρχε κάποτε κάποιος ο οποίος είχε ψείρες. Ρώτησε λοιπόν ένα γνωστό του πως θα απαλλαγή από αυτές.
Θα πας στο σπίτι σου και θα ανοίξεις τον φούρνο, θα βάλεις το κεφάλι σου μέσα και θα τον ανάψεις στους 250 βαθμούς, με τόση ζέστη οι ψείρες θα αναγκαστούνε να φύγουνε. Πήγε λοιπόν ο τύπος και έκανε ότι ακριβώς του είπε ο φίλος του. Καθώς ψηνότανε το κεφάλι του, κατεβαίνει στη μύτη του η αρχηγός ψείρα και του λέει:


Διάβασε την συναρπαστική συνέχεια στο autocarnet!

http://ktikio.blogspot.com
read more

Fiat Bravo Tuning...


Είστε κάτοχοι του Fiat Bravo με τον τούρμπο κινητήρα 1.4lt T-Jet και θέλετε να το βελτιώσετε; Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω προγράμματα Tuning:


Διάβασε περισσότερα στο autocarnet
read more

ΑΝΕΚΔΟΤΟ!


Οδηγείς ένα αυτοκίνητο με σταθερή ταχύτητα.

Στα αριστερά σου έχεις μια κοιλάδα και στα δεξιά ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο έχει την ίδια ταχύτητα με σένα.

Μπροστά σου έχεις ένα καλπάζων γουρούνι που έχει το ίδιο μέγεθος με το αυτοκίνητό σου και δε μπορείς να το προσπεράσεις.

Πίσω σου έχεις ένα...


Διάβασε την συνέχεια...
http://ktikio.blogspot.com
read more

BBC SCIENCE GAME: Μέσος χρόνος αντίδρασης σε απρόβλεπτες καταστάσεις!!!

Άρεσε πολύ σαν θέμα και το ξαναδημοσιεύουμε για μερικούς καινούριους φίλους:


Ο δικός μας μέσος όρος αντίδρασης αποτυπώνεται στο screenshot του BBC SCIENCE GAME:


Επιστήμονες αναφέρουν ότι ο μέσος χρόνος αντίδρασης των οδηγών σε περίπτωση απρόβλεπτης κατάστασης κατά την στιγμή της οδήγησης είναι 0.75 δευτερόλεπτα.... ή αλλιώς, το μήκος ενός αυτοκινήτου για κάθε 15 χλμ την ώρα...


Διάβασε περισσότερα


http://ktikio.blogspot.com
read more

Έζησε μετά από απίστευτο τροχαίο. Δείτε το απίστευτο video!


Όχι απλά είχε άγιο αλλά μάλλον όλους τους αγίους μαζί της αφού έζησε μετά από αυτό το τροχαίο...

Η γυναίκα περπατούσε στην άκρη του δρόμου όταν ξαφνικά...


Διάβασε περισσότερα
read more

Hangover 2 : Επιστρεεεεεεεεεεέφει !!!

Hangover 2 : Επιστρεεεεεεεεεεέφει !!!
Έρχεταιιιιιι το sequel ....Η ταινία, που προσωπικά έχω δει 4 φορές, και μας έχει κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων με την γνωστή "καφρόανδροπαρέα" επιστρέφει .... περισσότερα στο http://ntaksi.blogspot.com/2010/10/hangover-2.html
read more

Αν είσαι πατέρας...

Προς τους πατεράδες: Δεν ξέρω αν έχετε τις ανησυχίες που είχαν η Α.Μ.Α.Ν. όταν δημιουργησαν αυτό το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
read more

Ο Μπέκαμ κι αν εγέρασε… Δειτε το βιντεο με τις καταπληκτικες εκτελεσεις!

Μπορεί να διανύει αισίως το 35ο έτος της ηλικίας του και να παίζει από το 2007 (με ένα μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα στη Μίλαν ως δανεικός) στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αλλά ο Άγγλος σούπερ σταρ δεν έχει ξεχάσει την τέχνη του.


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφησε ιστορία στα ευρωπαϊκά γήπεδα για τις σέντρες-φαρμάκι και τις άπιαστες εκτελέσεις φάουλ. Και αυτές ακριβώς τις αρετές του «βγάζει» και στα αμερικανικά γήπεδα! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!
http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_1661.htmlread more

Seat IBE: Τώρα και ηλεκτρικό!

Η ισπανική εταιρεία παρουσίασε στο Παρίσι την ηλεκτρική, αυτή τη φορά, παραλλαγή του πρωτοτύπου IBE, που είδε το φως της δημοσιότητας την άνοιξη που μας πέρασε στην πόλη της Γενεύης.
Σε σχέση με το τελευταίο, η ειδοποιός διαφορά δε βρίσκεται μόνο στις αλλαγές στην εξωτερική και εσωτερική περιβολή (βλ. νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και ακόμα πιο… προχωρημένη διαμόρφωση καμπίνας), αλλά στη φιλοσοφία που διέπει τη μονάδα που παρέχει την κίνηση. Πιο συγκεκριμένα, το IBE των μόλις 3,83 μ. (μικρότερο σε μήκος σε σχέση με το Ibiza κατά 20 εκ.!), φιλοξενεί στο εμπρός μέρος έναν εξελιγμένο σε συνεργασία με την Siemens και συμπαγή σε ότι αφορά τις διαστάσεις του ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος μπορεί να μην εντυπωσιάζει με τη μέγιστη ισχύ των 102 ίππων, ωστόσο είναι σε θέση, σε συνδυασμό με τη ροπή των 200 Nm, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Seat να εξασφαλίσει μια επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο 9,7 δλ. και τελική της τάξης των 160 χλμ./ώρα, χάρη και στο ιδιαίτερα περιορισμένο, στα 1.100 μόλις κιλά, συνολικό βάρος του κουπέ αμαξώματος. Ενός αμαξώματος, με εντυπωσιακό ομολογουμένως πλάτος (1,77 μ.) και περιορισμένο για τα δεδομένα του είδους ύψος (1,23 μ.), που σε μορφή αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά εκείνη του επερχόμενου και εντελώς νέου Seat Leon. Όσον αφορά την αυτονομία κίνησης, η Seat ανακοινώνει πως οι συσσωρευτές ενέργειας είναι σε θέση να εξασφαλίσουν στο IBΕ πάνω από 130 πραγματικά χιλιόμετρο σε αστικό ή μη περιβάλλον.
http://xsefoto.blogspot.com/
read more

Ο Ζακ Σνάιντερ σκηνοθέτης του Σούπερμαν

And the winner is ... Ζακ Σνάιντερ! Εντάξει, δεν πήρε και το Όσκαρ, αλλά τον τελευταίο καιρό οι σκηνοθέτες που παίρνουν το χρίσμα για τις μεγάλες κόμικ μεταφορές στη μεγάλη οθόνη αντιμετωπίζονται λίγο ως νικητές. Η Warner τελικά φαίνεται να προτίμησε το δικό της άνθρωπο,
H Συνέχεια εδώ
read more

Ξεκίνησε η δίκη για τους στημένους αγώνες! Στην Ελλάδα να δούμε πότε θα αρχίσουν!

Η μεγαλύτερη δίκη για στημένους αγώνες ξεκίνησε στη Γερμανία.

Οι κατηγορούμενοι είναι προς το παρόν τέσσερις, όμως θεωρείται σίγουρο ότι θα πολλαπλασιαστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας όταν θα κατονομαστούν ως κατηγορούμενοι.. η συνεχεια εδω!
http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_2227.html
read more

Θα κληθεί ο «Τορό» από τον αθλητικό δικαστή;

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε πολύς λόγος για την κακή διαιτησία του Αρετόπουλου και ιδιαίτερα για την φάση όπου ο Τοροσίδης έπιασε από τον λαιμό τον Μόνχιε και δεν αποβλήθηκε. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε.. η συνεχεια εδω: 

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_7908.html
read more

Αθώοι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια

Δειτε εδω τι είπαν και τι εγινε με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ!
Ενημέρωση για όλους!
http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_835.html
read more

Ο πύργος του Άιφελ πρώτος στόχος των τρομοκρατών

Μια μέρα μετά την έκδοση ταξιδιωτικής οδηγίας από τις ΗΠΑ, που προειδοποιεί τους υπηκόους - ταξιδιώτες στην Ευρώπη να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα δημόσια σημεία λόγω πιθανότητας τρομοκρατικής επίθεσης, ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε και η Ιαπωνία, ενώ συστάσεις στους πολίτες της να είναι προσεκτικοί έκανε και η κυβέρνηση.. η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_583.html
read more

Λουκέτα σε πολλά ΑΕΙ και ΤΕΙ

Λουκέτο βάζουν πολλά ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, λόγω έλλειψης διδακτικού και διοικητικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, το... η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_416.html
read more

Ξεκινά η αναζήτηση του θησαυρού του Αλί Πασά

Δεν έχει σταματήσει να χτυπά εδώ και δυο μήνες το κινητό τηλέφωνο του Βάιου Ζιάκα, δημάρχου Βασιλικής Τρικάλων . Αιτία; Αυτές τις ημέρες είναι να ξεκινήσει  το… κυνήγι του θησαυρού του Αλή Πασά και όλοι ζητάνε να μάθουν πότε ακριβώς... η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_2432.html
read more

Την πείραζαν οι συμμαθητές της και πέθανε!

H Holly Stuckey ήταν ένα 12χρονο ντροπαλό, ήσυχο και αθώο κοριτσάκι από το Maesteg της Ουαλίας. Πριν λίγες μέρες η μικρή Holly άφησε ξαφνικά την τελευταία της πνοή στην αγκαλιά του πατέρα της, χωρίς κανείς να γνωρίζει το γιατί.

Όταν λοιπόν έγινε γνωστό ότι.. η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_6217.html
read more

Μίσκα,ο σκύλος που μιλάει!

ΒΙΝΤΕΟ: θαυμάστε τον φοβερό Μίσκα

Το χάσκι του βίντεο είναι ίσως το πιο ευγενικό σκυλί του κόσμου αφού έχει μάθει να λέει… «γειά»!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_8114.html
read more

Γιατί μερικοί άντρες έχουν σκύλο και όχι σύζυγο:

Οι μεγάλες διαφορές


1. Όσο πιο πολύ αργήσεις να γυρίσεις σπίτι, τόσο πιο ενθουσιασμένος είναι ο σκύλος όταν σε βλέπει.
2. Τα σκυλιά δεν παρεξηγιούνται αν τα φωνάξεις... η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/blog-post_2010.html

read more

Οργασμός – Άντρα vs Γυναίκα!

O οργασµός είναι η διαδικασία που οδηγεί στην εκτόνωση της έντασης που συσσωρεύεται στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Έπεται χαλάρωση. Μια διαδικασία «κοινή» και για τα δύο φύλα, που όµως ακολουθεί διαφορετικούς ρυθµούς ως προς την κορύφωση και ξεκινά... η συνεχεια εδω:

http://taendiaferonta.blogspot.com/2010/10/vs.html
read more

Πάρτε ευχάριστα νέα για να τους ψηφίσετε.

Γράφει η Ιδεοπηγή.

Αυτοί που διαφεντεύουν τον τόπο για μερικές δεκαετίες δεν είναι πρωτάρηδες σε συνεργασία με τα ξένα αφεντικά τους φροντίζουν να δημιουργούν κατάλληλο κλίμα ώστε να ξαναψηφιστούν.
Ας κάνουμε μια ανασκόπηση των τελευταίων καλών νέων που μεταδίδουν τα ΜΜΕ.

«Ο Γιωργάκης βραβεύεται».
Αυτό αποτελεί διεθνή αναγνώριση της αξίας του πρωθυπουργού μας θα βροντοφωνάξουν τα ΜΜΕ.
Αυτό είναι βοήθεια απ’ τους διεθνείς τοκογλύφους για τις επικείμενες εκλογές λέει ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.

«Η μούντις θα αναβαθμίσει την Ελληνική οικονομία»
Μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού θα γράψουν στα πρωτοσέλιδα οι φυλλάδες.
Δεκανίκι στο σάπιο κατεστημένο θα πει ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.

«Η Κίνα θα αγοράσει Ελληνικά ομόλογα»
Επικερδείς συμφωνίες της κυβέρνησης με τους Κινέζους θα προπαγανδίζουν τα γνωστά παπαγαλάκια.
Αποκτήσαμε κι’ άλλον νταβατζή θα πει ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.

«Τα σπρεντς πέφτουν, η Ελλάδα θα αποκτήσει πρόσβαση και εύκολο χαμηλότοκο δανεισμό»
Δικαιώνεται η επιλογή του Γιώργου για το μνημόνιο και την τρόικα θα μεταδώσουν τα ΜΜΕ.
Από δάνεια σε δάνεια τελικά θα καταστραφούμε θα πει ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.

«Μειώθηκε το έλλειμμα δηλώνει ο Παπακωνσταντίνου»  
 Οι θυσίες του λαού πιάνουν τόπο θ’ ακούσουμε απ΄ τους τηλεαστέρες.
Η ανεργία και η φτώχια μας χτυπούν την πόρτα θα πει ο σκεπτόμενος Έλληνας πολίτης.
Κτλ, κτλ, κτλ.

Η συνήθης και επιτυχημένη τακτική των πολιτικάντηδων.
Μένει μόνο να πάρουν την λαϊκή απάντηση στις ερχόμενες εκλογές. Ας γίνει δεν θα είναι για κακό.
read more

Πρόστυχος συνειρμός

Σταμάτησε ο νταλικέρης για να πάρει ένα ωραίο κορίτσι που έκανε ωτοστόπ
και φορούσε ένα πολύ καυτό σορτς.
-Πως λέγεστε κύριε ;


-Λέγομαι Σνόου, Ρόι Σνόου (=χιόνι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
read more

Νέο Renault Latitude στο Παρίσι


Το Latitude το είδαμε αρχικά στο σαλόνι της Μόσχας όμως δεν θα μπορούσε να λείπει από το σαλόνι του Παρισιού.Το νέο μοντέλο της Renault είναι ο αντικαταστάτης του Vel Satis, της μέχρι πρότινος ναυαρχίδας της γαλλικής εταιρείας, η οποία σταμάτησε να παράγεται το 2009.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Από 11.090€ τα Dacia Επαγγελματικά


Ο μήνας Οκτώβριος επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για τους υποψηφίους αγοραστές ενός επαγγελματικού οχήματος Dacia, καθώς οι δημοφιλείς εκπρόσωποι της εταιρείας, Logan Van και Logan Pick-Up, είναι πλέον διαθέσιμοι με τιμές, οι οποίες ξεκινούν από τα 11.090 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more