Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πρωταγωνίστρια σε τσόντα!!!Mια κοπέλα πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει καθώς είχαν σπάσει τα νερά της . - Όνομα πατρός ...
read more

Τα σλόγκαν του σεξ !!!!
Με ποιο σλόγκαν εταιρείας θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις το σεξ ανάλογα με την...
read more

53 δισ. δολάρια ο τζίρος του σεξ..


Στο ερώτημα αν η πορνογραφία σκοτώνει ή ανανεώνει τη σεξουαλικότητα ή τον έρωτα οι....
read more

Εφτασε το τρυπανι σωτηρίας στους χιλιανους εργάτες!

...έγραψε το antiitroktiko
Πολύ καλά τα νέα από τους δυστυχισμένους και άτυχους Χιλιανους εργατες. Τελικά έφτασε γρηγορότερα απ' ότι υπολογιζόταν το τρυπάνι των σωστικών αρχών στην στοά όπου βρίσκονται παγιδευμένοι από τον Αύγουστο. Οι εργάτες ξέσπασαν σε (έγραψε το antiitroktiko)
read more

Τηλεοπτική πολιτική διαπραγμάτευση: Αυτό το πραμα δεν συμβαινει σε καμία άλλη χώρα!

...έγραψε το antiitroktiko
Κάποιες φορές θέλω να σκίσω τα ρούχα μου από την απελπισία. Αυτό συμβαίνει  συχνότερα τις καθημερινές 20.00 με 20.40

Όταν μια κυβερνηση βασίζει τις διαπραγματεύσεις της -με μια αυθάδη καλοβολεμένη επαγγελματική κάστα- στις διαπραγματευτικές ικανότητες της Ολγας Τρέμη, του Καψή και του Τσίμα, ενώ ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος τύπου της κυβέρνησης -ο οποίος συμετέχει στη συζήτηση- στέκεται σιωπηλός και παρακολουθεί τον διάλογο χωρίς να παρεμβαίνει, τότε πόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε Ελληνας να είναι αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας?
read more

Ακόμα και τα...ρομπότ θα λένε ψέματα

"Λέτε να είναι πολιτικοί οι κατασκευαστές τους;"

Το ψέμα και η παραπλάνηση είναι σαφώς συνυφασμένα με την ανθρώπινη φύση, φαίνεται όμως ότι και στις δημιουργίες του ο άνθρωπος προσπαθεί να εμφυσήσει αυτή του την ιδιότητα. Μια ομάδα λοιπόν Αμερικανών ερευνητών του...
read more

Η βιομηχανική κατασκοπεία ζει

Μπορεί οι πολυεθνικές εταιρείες να αντιμετωπίζουν την ολοένα και μεγαλύτερη απειλή της κατασκοπείας στις αναδυόμενες χώρες, μήπως όμως και η ίδια η Δύση χρησιμοποιεί κατασκόπους, ώστε να εξασφαλίσει αθέμιτο ανταγωνιστικό προβάδισμα; Το ζήτημα για το πώς οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν τις υποκλοπές έχει επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς αρκετές κυβερνήσεις σε αναδυόμενες χώρες του Περσικού Κόλπου και της Ασίας απαιτούν πρόσβαση στα κωδικοποιημένα δεδομένα που μεταδίδονται μέσω των έξυπνων τηλεφώνων της BlackBerry.
read more

Tο ρομπότ που αντιλαμβάνεται τα ανθρώπινα συναισθήματα

Σε μία πολυπολιτισμική κοινωνία, οι συμπεριφορές, προεφηβική και εφηβική, δέχονται επιρροές όχι πλέον από την κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της οικογένειας, αλλά κυρίως από το μορφωτικό επίπεδο και τη διαφορετικότητα στην κουλτούρα της εθνικότητας.

Σε μία τέτοια σύγχρονη κοινωνία της συνύπαρξης, απαραίτητο είναι γονείς και εκπαιδευτικοί να γνωρίζουν τους...
read more

Ενωτική Δημοτική ΚίνησηΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να διεκδικήσω την εκλογή μου ως δημάρχου για το διευρυμένο Δήμο Στυλίδας.

Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύτηκε από 2 κυρίως λόγους:


Πρώτα απ’ την αγάπη μου και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο μου και δεύτερον από την πεποίθησή μου ότι έφτασε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, αφήνοντας πίσω κακοδαιμονίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος και αξιοποιώντας ευκαιρίες και δυνατότητες που ασφαλώς υπάρχουν.
Δεν αγνοούμε βέβαια τη σοβαρότητα και τις πολλαπλές ευθύνες του εγχειρήματος, αλλά προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη στο μέλλον γιατί η απόφασή μας στηρίζεται στην αισιοδοξία, την αγωνιστή μας διάθεση και στη βεβαιότητα ότι θα βρούμε πολλούς συντοπίτες μας έτοιμους να ανταποκριθούν με ζήλο και όρεξη στην πρόσκλησή μας και να κάνουν δικό τους το όραμά μας για ένα νέο, τολμηρό, δυναμικό παρόν στη μεγάλη πρόκληση των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ελπίζουμε ότι ο συνδυασμός μας θα κάνει τη διαφορά. Δεν θα είναι απλώς μια ακόμη υποψηφιότητα, ένα ακόμη ψηφοδέλτιο.
Χωρίς διάθεση να υποτιμήσουμε κανέναν θα προσπαθήσουμε να εμπνεύσουμε τους συνδημότες μας να συστρατευθούν μαζί μας πείθοντάς τους ότι ο νέος διευρυμένος Δήμος θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να βγει ο τόπος μας από το τέλμα της σημερινής υστέρησης και να διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα σ’ εκείνους τους Δήμους που τόλμησαν και κατάφεραν να πετύχουν ανάπτυξη και πρόοδο, με βάση σχεδιασμούς και εφαρμογές εμπνευσμένων και ρεαλιστικών προγραμμάτων.


ΚΑΛΟΥΜΕ, λοιπόν, όλους όσοι πιστεύουν ότι ο τόπος μας έχει μέλλον, να συμπράξουν μαζί μας για να γυρίσουμε σελίδα.


ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ


ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ :


* Όλοι οι δημότες του νέου διευρυμένου Δήμου Στυλίδας να αισθάνο νται ισότιμοι ανεξάρτητα απ’ το αν βρίσκονται στην περιφέρεια ή το κέντρο του Δήμου. Η περιφέρεια να απολαμβάνει και να δικαιούται ότι και το κέντρο του Δήμου.

* Να αισθανθούν οι δημότες ότι γίνονται έργα ουσίας, υποδομών και ανάπτυξης που καλυτερεύουν την ποιότητα της ζωής τους και όχι έργα βιτρίνας

* Να δημιουργήσουμε υποδομές που θα δώσουν την δυνατότητα στους δημότες μας να αναπτύξουν τις δουλειές τους αποφεύγοντας την παρακμή και το μαρασμό

* Να διασφαλίσουμε την διαφάνεια στην διαχείριση των οικονομικών πόρων έτσι ώστε ο κάθε δημότης να γνωρίζει πόσα χρήματα και ποιοι πόροι κατευθύνονται σε ποια έργα

* Να ανοίξουμε τις πόρτες των Δ. Συμβουλίων στους δημότες έτσι ώστε να γίνουν κοινωνοί και συνεργάτες σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που αρχίζει για τον νέο διευρυμένο Δήμο Στυλίδας. Να πλαισιώσουν έτσι την τοπική αυτοδιοίκηση δίνοντάς της το δημιουργικό ρόλο που της αξίζει.

* Να πετύχουμε την ανάπτυξη αξιοποιώντας το πλουτοπαραγωγικό δυναμικό του τόπου μας, τη θάλασσα, τον ελαιώνα, τα μνημεία και τον πολιτισμό μας και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους μας αλλά κυρίως στα παιδιά μας να ζήσουν, να δουλέψουν και να προκόψουν σ’ αυτόν το τόπο.


Επικεφαλής του συνδυασμού Ενωτική Δημοτική Κίνηση
και Υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Στυλίδας
Απόστολος Γκλέτσοςhttp://www.gkordis.com

http://ktikio.blogspot.com


read more

Γυμνή ταξιπειρατεία

Ζήτησε από τον ταξιτζή να την πάει σπίτι της. Τι πιο εύκολο. Όταν του είπε ότι είναι σε άλλη πόλη όμως και κείνος αρνήθηκε η 29χρονη έβγαλε τα ρούχα της και πήρε την κατάσταση στα χέρια της.

Μερικά επαγγέλματα έχουν και τα τυχερά τους.
read more

Πιο μινιμαλιστικός και γρήγορος ο νέος Internet Explorer

Απλούστερη εμφάνιση, βελτιωμένες επιδόσεις και καλύτερη συμμόρφωση με τα δικτυακά στάνταρτ υπόσχεται o Internet Explorer 9, ο οποίος παρουσιάστηκε σε δοκιμαστική έκδοση (beta) το βράδυ της Τετάρτης.

Στο Σαν Φρανσίσκο, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Microsoft, βρέθηκε η Ξένια Καλογεροπούλου του in.gr. Η νέα έκδοση, αναφέρει, έχει γραφτεί από την αρχή.
read more

Κηφηνείον «Η Ωραία Ελλάς» ,του Σαράντου Καργάκου

Ακούω ότι το μεγαλύτερο σήμερα πρόβλημα των νέων μας είναι η ανεργία. Διαφωνώ.

Εδώ και τριάντα χρόνια είναι η ...εργασία. Ο νέος δε φοβάται την αναδουλειά, φοβάται τη δουλειά.

Μια οικογενειακή αντίληψη, ότι δουλειά είναι ότι δεν λερώνει, επεκτάθηκε και στο νεοσουσουδιστικό σχολείο με ευθύνη των κομμάτων,...
read more

Πανικός σε χωριό της Κίνας από 160 κόμπρες

Τον πανικό έσπειραν σε χωριό της Κίνας περισσότερες από 160 κόμπρες που διέφυγαν από παράνομο εκτροφείο.Τα δηλητηριώδη φίδια ξεχυθήκαν στους δρόμους, στις δημόσιες τουαλέτες και στις κουζίνες του Σιτζιάο, στη νοτιοδυτική Κίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.

Ένας από τους κατοίκους του χωριού, ο Κάι Γιονγκ παραδέχτηκε ότι είχε στήσει παράνομο εκτροφείο φιδιών, με 1.900 κόμπρες, σε ένα από τα παλιά σχολεία της περιοχής.Σύμφωνα με την εφημερίδα τα περισσότερα ερπετά...
read more

O άνθρωπος με τη μεγαλύτερη μύτη στον κόσμο

Μπορεί η Τουρκία στο Μουντομπάσκετ να μην κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση αλλά δεν πέρασαν λίγες μέρες και κατάφερε μια παγκόσμια πρωτιά: ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη μύτη στον κόσμο είναι Τούρκος!

Ο Μεχμέτ Οζιουρέκ, περί ου ο λόγος, μπορεί να καυχιέται πλέον ότι η τεράστια μύτη του -η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ φθάνει τα 8,79 εκατοστά σε μήκος- του χάρισε μια θέση στο βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες!Ήδη η έκδοση του δημοφιλούς βιβλίου για το 2011...
read more

Η επιστροφή του Φινλανδού αυτοκράτορα

“Η Nokia επέστρεψε” (Nokia is back). Με τη φράση αυτή ξεκίνησαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις στο φετινό Nokia World που πραγματοποιήθηκε 14 και 15 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Οι Φινλανδοί γνωρίζουν ότι έχουν μείνει πολύ πίσω στα smartphones και το N8 δεν είναι αρκετό για να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό που εντείνεται διαρκώς όχι μόνο λόγω Apple όσο και των πολυάριθμων Android συσκευών που ανακοινώνονται διαρκώς.
read more

Ντελίριο για τον θησαυρό του Αλή Πασά στα Τρίκαλα

Ντελίριο με τους... τριάντα τόνους χρυσού του Αλή Πάσα έχουν πάθει οι κάτοικοι των Τρικάλων, αλλά και τα ελληνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, που έχουν κατακλύσει την περιοχή με την ελπίδα να εξασφαλίσουν πρώτοι πλάνα από τη μαγική λάμψη του αμύθητου θησαυρού.

Συνοδεία κάμερας του ΒΒC, κρατικού και ιδιωτικών καναλιών...
read more

Την ώρα που ο Σαμαράς ασχολείται με τις χαμένες υποθέσεις Κικιλια, Μιχαλολιάκου, Γκιουλέκα ... ο Γκρουεφσκι δήλωνει παρόν στο ΕΛΚ


γράφει το ant2troktiko

Λίγο οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, λίγο οι κακίστατες σχέσεις που ανέπτυξε με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά με αφορμή την καταψήφιση του μνημονίου, λίγο η βαρεμάρα και η πεποίθηση ότι δεν βγαίνει κάτι με αυτές τις συσκεψεις, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα ... ο Αντώνης Σαμαράς έγραψε στα παλιά των υποδημάτων του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Με λίγα λόγια τους έκανε μούτρα! Και βεβαίως όλοι στο ΕΛΚ ... χέστηκαν!

Φούριες πολλές έχει ο Σαμαράς, με τις αυτοδιοικητικές, όπου δεν του βγαίνει τίποτα ... απολύτως. Μόνο ο Ψωμιάδης και αυτός την επόμενη των εκλογών, θα τον χορέψει στο ταψί! Έτσι λοιπόν αυτές της μέρες έγινε η σύνοδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε απών λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων! Θαυμάσια, κ. Σαμαρά! Αν δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε μια τυπική αλλά απολύτως απαραίτητη υποχρεωση σας, στα πλαίσια διεθνών δημοσίων σχέσεων, φανταζόμαστε πόσο εύκολα και αποτελεσματικά θα εφαρμόσετε την φανταστική λύση του αντι-μνημονίου με την οποία μας παραμυθιάζετε! Καλά εκλογικά αποτελέσματα κ. Σαμαρά, στην κινουμενη άμμο μέσα στην οποία έχετε μπλέξει την ελληνική κεντροδεξιά!
read more

Άγιος Παντελεήμονας ώρα μηδέν -Γκέτο με φόνους και συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας

http://img.protothema.gr/B7A06CC236628C76083D4C01B7CC0093.jpgΣε εφιάλτη έχει μετατραπεί η ζωή των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα οι οποίοι έρχονται κάθε μέρα αντιμέτωποι με βίαια επεισόδια, συμπλοκές, μαχαιρώματα και καταδιώξεις.

Νέο θύμα των αιματηρών συμπλοκών είναι ένας αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, ο όποιος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Κυριακής ύστερα από επίθεση που δέχτηκε από ομάδα 20 αλλοδαπών.

Η συμμορία επιτέθηκε στον άτυχο άντρα με μαχαίρι και του άρπαξε 300 ευρώ.

Τα βίαια επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί.

Αργά την Κυριακή, δεκάδες άτομα αλβανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους.
Ένας απ’ αυτούς έσπευσε στο διαμέρισμα που διαμένει και από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου πέταξε μία ψησταριά στο κεφάλι ενός άλλου αλλοδαπού που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο.

Το αντικείμενο τον χτύπησε και ο τραυματίας χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, άγνωστοι πέταξαν τα ξημερώματα τρεις βόμβες μολότοφ σε καφενείο ιδιοκτησίας.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι πλέον αγανακτισμένοι με τις συνθήκες που
επικρατούν κάθε βράδυ στον άγιο Παντελεήμονα.
Τρομακτικές ήταν οι συνθήκες στην περιοχή και το βράδυ της Τετάρτης όπου σημειώθηκαν συμπλοκές με τρεις τραυματίες.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την αστυνομία, ξεκίνησε όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε 13χρονο αγόρι από την Αλβανία, το οποίο τραυμάτισε ελαφρά με σπασμένο μπουκάλι, στα δάκτυλα του δεξιού του χεριού.
Αντιλαμβανόμενοι το συμβάν δύο Έλληνες, 19 και 24 ετών, προσέτρεξαν για να βοηθήσουν το αγόρι, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν ελαφρά από αιχμηρό αντικείμενο ο ένας στην κοιλιακή χώρα και ο άλλος στον αριστερό μηρό.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν τρεις Αφγανούς, ηλικίας 18, 22 και 23 ετών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.


Μετά το αιματηρό συμβάν, ομάδα 50 περίπου κατοίκων της περιοχής πραγματοποίησαν πορεία στην οδό Αχαρνών διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στην περιοχή και για την παρουσία μεταναστών.
Π/Θ

Σχόλιο... Ευχαριστούμε την εφημερίδα Πρώτο Θέμα,που δανείστηκε τον τίτλο και το άρθρο μας,για το τι συμβαίνει στον Άγιο Παντελεήμονα.
Την ευχαριστούμε ακόμα και ας μην έγραψε το link.
Αρκεί που γίνεται συνοδοιπόρος μας,στη μάχη κατά της αναλγησίας και  της αντιμετώπισης του επίσημου κράτους προς τους νομοταγείς πολίτες αυτής της χώρας.
Που στην τελική αυτοί πληρώνουν για όλους και για όλα.
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/blog-post_404.html
read more

"Βίασε" καμαριέρα στο ξενοδοχείο των ματάκηδων!


Για απόπειρα βιασμού  μιας καμαριέρας γνωστού   ξενοδοχείου για...
read more

Ζουμε σε μια κοινωνία που....


ζουμε σε μια κοινωνία που η λέξη έρωτας εχει αντικατασταθεί απο τη λέξη πηδημα
σε μια κοινωνία που τα αισθηματα αντικαταστάθηκαν απο τα ευρω
σε μια κοινωνία που οι φίλοι αντικαταστάθηκαν από τους friends
σε μια κοινωνία που το παιχνίδι κι η παρέα αντικατασταθηκαν απο τα rpg
σε μια κοινωνία που η φραση "σ' αγαπω" αντικατασταθηκε απο τη λέξη "σε γουστάρω"


Ακούστε το παρακάτω κομμάτι και θα με νιώσετε....
read more

“Έπεσε” η τιμή του Renault Clio

Σε μείωση της τιμής του Clio προχώρησε η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault στην Ελλάδα. Έτσι, το αρχικό ποσό που θα πρέπει να διαθέσει κάποιος για να αποκτήσει το δημοφιλές γαλλικό μικρό είναι τα 11.200 € στην έκδοση Authentic με τον κινητήρα των 1.200 κ.εκ. και τους 75 ίππους. Η πιο πλούσια έκδοση Expression κοστίζει πλέον 12.400 € ενώ η TCE με τους 101 ίππους και το turbo στα 1.200 κ.εκ. πωλείται στην τιμή των 13.400 ευρώ. Στα 14.500 € έχει διαμορφωθεί η τιμή για την έκδοση TCE Dynamic και τέλος η τιμή για το 1.6 GT με τους 128 ίππους έχει διαμορφωθεί στα 16.450 €.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Η καυτή φωτογράφηση της Κουρνίκοβα!!! (ΒΙΝΤΕΟ)Κρατούσε μάλιστα και αμερικανικά σημαιάκια για να γιορτάσει το γεγονός ότι πήρε την...
read more

Η κρυστάλλινη Πυραμίδα του Ατλαντικού

Ο κόσμος μας είναι γεμάτος περίεργα κι ανεξερεύνητα φαινόμενα, αλλά και αντικείμενα που περιμένουν κάπου, κάποιον να τα ανακαλύψει και -το πιο δύσκολο- να τα ερμηνεύσει. Ένα από αυτά, είναι η περίπτωση της κρυσταλλικής πυραμίδας.


Το 1970, ο Δρ Ray Brown, ένας Αμερικανός θεραπευτής, έκανε κατάδυση με τους φίλους του κοντά στα νησιά του Μπάρι, στις Μπαχάμες, σε μια περιοχή 20 μίλια από την άκρη μιας υποβρύχιας καθόδου, αποκαλούμενης «γλώσσα του ωκεανού».

Κατά τη διάρκεια της κατάδυσης, ξέφυγε από συντρόφους του, και στην προσπάθεια να τους συναντήσει πάλι, είδε ξαφνικά μια παράξενη πυραμίδα να διακρίνεται στα γαλαζοπράσινα νερά. Η πυραμίδα ήταν τοποθετημένη 22 οργιές κάτω, 120 πόδια υψηλή, με μόνο 90 πόδια να προεξέχουν από τον αμμώδη πυθμένα της θάλασσας. Του φάνηκε σαν ένας μεγάλος καθρέφτης μέσα στα νερά, και στις πλευρές της πυραμίδας, δεν έδειχνε να υπάρχον αρμοί ή ενώσεις.

Παρομοίασε την πυραμίδα με κατασκευή από πέτρα λάπις λάζουλι και ανακάλυψε μία είσοδο. Αποφάσισε να εξερευνήσει περαιτέρω. Το άνοιγμα οδηγούσε σε ένα στενό διάδρομο και έφθασε σε ένα μικρό ορθογώνιο δωμάτιο με ένα ταβάνι σε σχήμα πυραμίδας. Το καταπληκτικό ήταν, ότι το δωμάτιο δεν περιείχε φύκια ή κοράλλια στους εσωτερικούς τοίχους. Ήταν απολύτως πεντακάθαροι.

Επιπλέον, αν και ο καθηγητής δεν είχε φέρει κανέναν φακό, μπορούσε να δει στο δωμάτιο τέλεια. Ήταν πολύ φωτεινό, αλλά καμία άμεση πηγή φωτός δεν ήταν ορατή. Πρόσεξε μια μπρούτζινη μεταλλική ράβδο 3 ίντσες στην ένωση διαμέτρων κάτω από την κορυφή του κέντρου της οροφής του χώρου, απ' όπου κρεμόταν ένας κόκκινος πολύτιμος λίθος, με μυτερό άκρο. Ακριβώς κάτω από τη ράβδο και τον πολύτιμο λίθο, διέκρινε ένα βάθρο από μία χαραγμένη πέτρα που είχε πάνω του ένα πιάτο πέτρινο με στριφτές άκρες. Το πιάτο στηριζόταν σε δύο χάλκινα χέρια σε φυσικό μέγεθος, που φαίνονταν καμένα και μαυρισμένα, σαν να είχαν εκτεθεί σε υπερβολική θερμότητα. Είδε ακόμη μία σφαίρα κρυστάλλου με 3 ½ ίντσες διάμετρο.

Ο Brown άδικα προσπάθησε να ξεκολλήσει την κόκκινη πέτρα και να ανοίξει την ράβδο. Τίποτα δεν μπορούσε να κάνει. Η κρυστάλλινη σφαίρα χωριζόταν εύκολα από τα μπρούτζινα χέρια κι έφυγε από την πυραμίδα, παίρνοντάς τη μαζί του. Είπε πως ένοιωσε φεύγοντας μία «παρουσία» και μία «φωνή» του είπε να μην επιστρέψει ποτέ εκεί. Επειδή φοβήθηκε να μην έχει κυρώσεις από την αμερικανική κυβέρνηση, για τον παράξενο θησαυρό, δεν αποκάλυψε την ύπαρξη του κρυστάλλου ή της εμπειρίας του έως το 1975, όταν εξέθεσε το κρύσταλλο για πρώτη φορά. Επέδειξε το κρύσταλλο μόνο έξι φορές, αλλά κάθε φορά που το είδαν οι μάρτυρες και κυρίως όσοι ήταν ευαίσθητοι στα παράξενα φαινόμενα, αισθάνθηκαν να συνδέονται μ' αυτό.

Το περίεργο με τον κρύσταλλο ήταν πως όποιος τον κοίταζε προσεκτικά, έβλεπε μέσα του τρεις πυραμίδες, η μία μικρότερη της άλλης. Όσοι ήταν συνηθισμένοι στον διαλογισμό, έβλεπαν και τέταρτη πυραμίδα.
Η ψυχικός Elizabeth Bacon ανέφερε πως πήρε το μήνυμα πως το αντικείμενο ανήκε στον Θωτ της Αιγύπτου (τον γνωστό μας ως Ερμή Τρισμέγιστο), που έθαψε το μυστικό της γνώσης, κατά την παράδοση, κοντά στις τρεις μεγάλες πυραμίδες της Γκίζα. Μήπως η τέταρτη πυραμίδα θέλει να δηλώσει αυτό το μυστικό; Είναι ίσως ένα κλειδί της χαμένης γνώσης. Ο Brown διαπίστωσε πως εσωτερικά οι εικόνες είχαν πολλές μικροσκοπικές γραμμές σπασμένες, σαν να είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρισμό, με κάποιο μικρο-κύκλωμα. Από άλλη γωνία, και κάτω από ειδικές συνθήκες, πολλοί μάρτυρες είδαν ένα μεγάλο ανθρώπινο μάτι να τους κοιτά ήρεμα. Πήραν και φωτογραφίες αυτού του ματιού.

Η σφαίρα κρυστάλλου του δρα Brown, θυμίζει το ανεξήγητο κατασκευαστικά κρυστάλλινο κρανίο της Κεντρικής Αμερικής. Τόσο το κρανίο, όσο και η σφαίρα, είναι πηγές διαφόρων παραφυσικών φαινομένων. Οι μάρτυρες είπαν πως ένοιωθαν άλλοτε κρύο κι άλλοτε θερμό κύμα αέρα δίπλα τους, φανταστικά φώτα, άκουγαν φωνές. Οι πυξίδες κοντά στον κρύσταλλο αυτό, αλλάζουν φορά και τα μέταλλα μαγνητίζονται προσωρινά. Λέγεται πως έχει γίνει και θεραπεία ασθενούν με το άγγιγμα του κρυστάλλου, αλλά το επόμενο που τον άγγιξε, πήρε τα συμπτώματα της ασθένειας του πρώτου!

Καθώς η σφαίρα παραμένει μυστήριο, υπάρχουν πολλές εικασίες. Είναι δυνατόν η ράβδος που βρισκόταν από πάνω της με τον κόκκινο πολύτιμο λίθο να συσσώρευε ενέργεια και να την πρόβαλε στη σφαίρα. Τα μαυρισμένα - καμένα μπρούτζινα χέρια, είναι δυνατόν να δείχνουν μία ενεργειακή μεταφορά.
Όπως και με το κρυστάλλινο κρανίο, η σφαίρα αυτή δεν μπορούσε τεχνικά να δημιουργηθεί πριν τον 20ο αιώνα, καθώς η τεχνολογία για την κοπή του χαλαζία αναπτύχθηκε μετά το 1900. Ποιος λαός και με ποια μέσα μπόρεσε να δημιουργήσει αυτό τον ιδιαίτερο κρύσταλλο;

Θα πρέπει να σημειώσω πως, όπως φαίνεται στον χάρτη, η περιοχή της κατάδυσης όπου και βρέθηκε η σφαίρα του δρα Ray Brown είναι η γνωστή περιοχή του «τριγώνου των Βερμούδων», με τα περίεργα φαινόμενα που παρουσιάζει. Ο Ένγκαρ Κέυσυ, ο κοιμισμένος προφήτης του 20ου αιώνα, είχε αναφερθεί στην περιοχή αυτή. Τοποθετούσε εκεί την Ατλαντίδα και είπε πως θα αρχίσουν να ανακαλύπτονται πυραμιδικά κτίρια, που είναι τα ερείπια της χαμένης ηπείρου. Ήδη δύτες άρχισαν να βλέπουν σε μεγάλα βάθη κατασκευές που θυμίζουν πυραμίδες. Είμαστε μπροστά σε νέες ανακαλύψεις; Ο καιρός θα δείξει...


http://ktikio.blogspot.com
read more

Ρωμαϊκό όργιο αντί πάρτι...

Παρασκευή πρωί, λα λα λα λα λα λά! Με τις χαρούμενες φωνές των...
read more

Παρουσιάστρια, τραγουδίστρια και μοντέλο συζητούν για hot dvd

Να 'μάστε πάλι εδώ... όχι Άνδρεα αλλά Δημήτρη! Η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως δεν λένε; Ας κάνουμε ένα....
read more

Ξανθιά στο νεκροταφείο

Μια ξανθιά πήγε στο νεκροταφείο και άρχισε να ανοίγει τους τάφους. Τότε περνούσε από....
read more

Η εκδίκηση της Katy Perry: «Ur So Gay».
Η Katy Perry εκδικήθηκε τον εφηβικό έρωτά της που την είχε απορρίψει στα χρόνια του σχολείου, όταν τον εντόπισε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της στο παλιό της λύκειο!

Η 25χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε για ...λογαριασμό παλαιότερων και τωρινών μαθητών του λυκείου Dos Pueblos στην Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όταν παρατήρησε μέσα στο κοινό τον τότε συμμαθητή της Shane Lopes.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ianjerry
read more

Το μπικίνι που εξαφανίζεται!
Μία γερμανική εταιρεία δημιούργησε ένα πολύ όμορφο μαύρο μπικίνι, το οποίο όμως εξαφανίζεται μόλις η γυναίκα, που θα....
read more

Υποψηφιότητες Car of the Year 2011 (update)

Ανακοινώθηκε η αναλυτική λίστα με τις υποψηφιότητες του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2011. Συνολικά 41 αυτοκίνητα θα διεκδικήσουν την πιο σημαντική διάκριση της χρονιάς.
Ο προκριματικός γύρος της ψηφοφορίας θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου, από όπου θα ξεχωρίσουν 7 μοντέλα, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του αυτοκινήτου της χρονιάς. Ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα αναδείξει το νικητή, έχει προγραμματιστεί για τις 29 Νοεμβρίου 2010.
Η επιτροπή για το 2011, αποτελείται από 59 δημοσιογράφους αυτοκινήτου, προερχόμενοι από 23 συνολικά ευρωπαϊκές χώρες.

Διαβάστε περισσότερα...Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Ψεκάζεις, γδύνεσαι και μετά… ντύνεσαι

Το μόνιμο άγχος να εφαρμόζουν «γάντι» τα ρούχα πάνω μας φαίνεται ότι....
read more

Εντυπωσίασε η "Ενωση Επτανησίων Ελλάδας" με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών στο Brindisi της Ιταλίας.

Η τιμητική πρόσκληση της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Μπρίντιζι μας έφερε στις 3/9/2010 να ταξιδεύουμε από Πάτρα, δεκαοκτώ άτομα,  για να παρευρεθούμε και να παρουσιάσουμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια  από τα Επτάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα  προς τιμή των πολιούχων της  πόλης , Αγίου Θεοδώρου και Αγίου Λαυρεντίου.
read more

Γυναικεία πατέντα!

Γυναικεία πατέντα!
 
 
 

read more

Λ. Σακκά: "Δεν πρέπει να είμαστε μονογαμικοί"

Μετά από μία αποχή περίπου δύο χρόνων από την τηλεόραση, η Λίνα Σακκά επιστρέφει φέτος στους....
read more

Το κορίτσι του Casillas, η δημοσιογράφος Sara Carbonero αναστάτωσε την Θεσσάλονικη! Δείτε βίντεο
....έγραψε το antiitroktiko
Σχόλιο Antii : Σάρα ελπίζουμε να μην πικράθηκες  πολύ με το αποτέλεσμα του αγώνα και το ένα και μακρύτερο που φάγατε. Ελπίζουμε φευγωντας να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά μας
Δειτε το βίντεο εδώ

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η πανεμορφη Σαρα Καρμπονερο, για όποιον την είδε στη Θεσσαλονίκη ... αλλά και όποιον δεν μπόρεσε να τη δει. Το κορίτσι του Iker Casillas -της οποίας η δημοσιότητα εκτοξεύτηκε όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας, γνωστοποίησε τη σχέση τους, φιλώντας της μπροστά στις κάμερες, έπειτα από το τέλος αγώνα- ήταν σε αποστολή αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει τον αγώνα του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δε Ελληνες συνάδελφοι της, μαθαίνουμε πως ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ιδιαιτέρως θερμοί απέναντι της, ενώ σε άλλους  (συνεχεια στο antiitroktiko)
read more

ΟΔΔΥ: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική δημοπρασία 15 αυτοκινήτων και 3 μοτοσυκλετών από τον ΟΔΔΥ. Δείτε τα αποτελέσματα της δημοπρασίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ Η ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ... - 17/9/2010:

 "18.600,00 τελική τιμή για την πετρελαιοκίνητη Mercedes CDi - E270 της φωτογραφίας...Απ' τα λίγα μοντέλα της δημοπρασίας που αξίζουν.....ειδικά αν σκεφτείτε ότι σε περίπτωση αποπληρωμής τοις μετρητοίς ο πλειδοτών θα χρειστεί να καταβάλει τελικά μόνο 13020 ευρώ τιμή ιδιαίτερα συμφέρουσα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!!!!"ΟΔΔΥ: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική δημοπρασία 15 αυτοκινήτων και 3 μοτοσυκλετών από τον ΟΔΔΥ. Προσφορές υπήρξαν μόνο για 6 εξ' αυτών με την MERCEDES CDI - E270 να δέχεται τις περισσότερες προσφορές για την απόκτήσή της (74 το σύνολό τους). Επίσης η Harley Davidson της δημοπρασίας "χτυπήθηκε" με 74 συνολικά προσφορές φτάνοντας την τελική τιμή των 14.200 ευρώ...Δείτε παρακάτω αναλυτικό πίνακα με τα οχήματα που δημοπρατήθηκαν ηλεκτρονικά και τις τελικές τους τιμές:

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet


 via
http://ktikio.blogspot.com
read more

ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!!!!TO BBC ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗ ΠΑΣΑ
....ΣΤΗΝ ΘΕΟΠΕΤΡΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ!!
Συνοδεία κάμερας του... BBC

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ianjerry
read more

Ανέκδοτο: Της πουτ@ν@ς!!!

Αργά το βράδυ, στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς, μπαίνει ένας πελάτης και λέει στο σουβλατζή:
- Φτιάξε ρε μεγάλε δυο σουβλάκια.
- Φίλε, να περιμένεις τη σειρά σου, του απαντάει.
Τότε ο τύπος κοιτάει γύρω του και διαπιστώνει ότι το μαγαζί είναι άδειο. Τότε ξαναλέει στον μαγαζάτορα:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ianjerry
read more

Επένδυση €300 εκ. στη Γεροσκήπου!

Επένδυση €300 εκ. στη Γεροσκήπου

Ανάπτυξη μαμούθ στην καρδιά της Γεροσκήπου το κόστος της οποίας θα ανέλθει στα €300 εκ. βρίσκεται πολύ κοντά στην έναρξη της. Ο λόγος για το project Elea Estate το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του προς το κοινό περί τα μέσα Οκτωβρίου του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ianjerry
read more

Η Φωτογραφία της ημέρας!!!!!!!

read more

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης: Αφήστε τα αυτοκίνητα!

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις σε όλη την Αθήνα, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη χρήση των δημόσιων μέσων μεταφοράς, του ποδηλάτου και της πεζής κίνησης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μετακίνησης.

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Με σύνθημα «Μετακινούμαστε έξυπνα ζούμε καλύτερα», φορείς και οργανώσεις επιχειρούν μια μόνιμη προσπάθεια βελτίωσης της ζωής των πολιτών, μέσω της προώθησης αειφόρων τρόπων μετακίνησης και της συνετής χρήσης του αυτοκινήτου κατά τρόπο οικονομικό, ασφαλή και περιβαλλοντικά φιλικό.

Στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης συμμετέχουν...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet

 via
http://ktikio.blogspot.com
read more

Μια ημέρα σαν κι αυτήν ...στην Ελλάδα και στον κόσμο.

17 Σεπτεμβρίου

1871:Λειτουργεί το τούνελ του Μον Σενί στις Άλπεις,το οποίο αποτελεί την πρώτη ορεινή σήραγγα στον κόσμο.

1922:Ολοκληρώνεται η καταστροφή της Σμύρνης που είχε αρχίσει τέσσερις ημέρες πιο πριν με την πυρπόλησή της .

1942:Το Στάλιγκραντ βρίσκεται παραδομένο στις φλόγες και δέχεται το σφυροκόπημα του Γερμανικού στρατού.

1982:Πεθαίνει σε νοσοκομείο της Μόσχας ο Έλληνας μουσικός,συνθέτης,στιχουργός και τραγουδιστής Μάνος Λουίζος.


http://anemo-milos.blogspot.com/2010/09/blog-post_6828.html#ixzz0zlpDu9Kq
read more

H Ελληνική αγορά οχημάτων (Αύγουστος 2010)

Επιβατικά αυτοκίνητα
Καινούργια: Τη χαμηλότερη επίδοση από το 1996 σημείωσαν οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων κατά το μήνα Αύγουστο. Η κάμψη των ταξινομήσεων έφθασε το -68,6%, ως προς την ανάλογη περίοδο του 2009 ή το -65,3%, ως προς το μέσο όρο των αντίστοιχων μηνών της περιόδου 2004-2009. Συγκεκριμένα, το μήνα Αύγουστο κατά το διάστημα που προηγήθηκε της κρίσης*  ταξινομούνταν, κατά μέσο όρο, 20.628 οχήματα ενώ τον περασμένο μήνα μόλις 7.167.  Σημειώνεται ότι από την αρχή του έτους έχουν ταξινομηθεί 41,3% λιγότερα επιβατικά αυτοκίνητα σε σύγκριση με την εξαετία 2004-2009.
Καθίσταται προφανές ότι η επανειλημμένη αύξηση της φορολογίας στην αγορά και στη χρήση του αυτοκινήτου βαθαίνει συνεχώς την κρίση στον κλάδο. Αντίθετα από τη στόχευση, η εκτεταμένη αύξηση της φορολογίας στα αυτοκίνητα οδηγεί πλέον οριστικά σε σημαντικότατη...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet 
via
http://ktikio.blogspot.com
read more

Η καλόγρια, το παιδί και το…παγωτό του Διαβόλου!


Παγωτοβιομηχανία επιμένει να γεμίσει με προκλητικές αφίσες τη διαδρομή του Βενέδικτου ΙΣτ Δ στη Βρετανία. Τι δείχνει;

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με διαφημιστική αφίσα που δείχνει μια έγκυο καθολική καλόγρια να...
read more

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ! ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ

read more

Mark David Chapman:"Μπορεί να σκότωνα-εκτός του Lennon-τον Τζόνι Κάρσον και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ"!-Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ο άνθρωπος που πυροβόλησε θανάσιμα τον Τζον Λένον έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη  λέει ότι του πέρασε από το μυαλό να...
δολοφονήσει επίσης τον...
read more

Το κορίτσι του Casillas, η δημοσιογράφος Sara Carbonero αναστάτωσε την Θεσσάλονικη! Δείτε βίντεο


...έγραψε το antiitroktiko
Σχόλιο Antii : Σάρα ελπίζουμε να μην πικράθηκες  πολύ με το αποτέλεσμα του αγώνα και το ένα και μακρύτερο που φάγατε. Ελπίζουμε φευγωντας να έχεις τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά μας

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε η πανεμορφη Σαρα Καρμπονερο, για όποιον την είδε στη Θεσσαλονίκη ... αλλά και όποιον δεν μπόρεσε να τη δει. Το κορίτσι του Iker Casillas -της οποίας η δημοσιότητα εκτοξεύτηκε όταν ο Ισπανός τερματοφύλακας, γνωστοποίησε τη σχέση τους, φιλώντας της μπροστά στις κάμερες, έπειτα από το τέλος αγώνα- ήταν σε αποστολή αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει τον αγώνα του Αρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι δε Ελληνες συνάδελφοι της, μαθαίνουμε πως ήταν πολύ εξυπηρετικοί και ιδιαιτέρως θερμοί απέναντι της, ενώ σε άλλους επέσαν (συνεχεια στο antiitroktiko)
read more

Συντηρητικές στο σεξ οι ΡωσίδεςΔύο δεκαετίες μετά το τέλος της σεμνοτυφίας που είχε  επιβάλει το Σοβιετικό καθεστώς  οι Ρώσοι πολίτες ακόμα δεν μπορούν να  εξοικειωθούν με τα....
read more

Πολύ "ξανθία"...


Μια ξανθιά ήθελε να πουλήσει το αυτοκίνητο της, αλλά δεν έβρισκε αγοραστή.

Αποφασίζει να ρωτήσει ένα φίλο της τι φταίει. Αυτός την ρωτάει πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει και....
read more

Οι γυναίκες ομορφαίνουν στα…31!


Στο ζενίθ της ομορφιάς και της γοητείας της βρίσκεται μια γυναίκα στα 31 της χρόνια σύμφωνα με....
read more

Σεξουαλική αγωγή

Ξεκινά το μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στην...
read more