Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μίλος Τεόντοσιτς: η βόμβα που κατέστρεψε την Ισπανία (video) Δείτε το video με την βόμβα του Μίλος

Δείτε το video με την βόμβα του Μίλος Τεόντοσιτς, που έστειλε τους Ισπανούς στις "αναχωρήσεις" του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, με τα εισιτήρια επιστροφής στο χέρι....
read more

Μπορεί ένα παιδί να κάνει δίαιτα;

"
  Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της παχυσαρκίας εμφανίζεται σε όλο και μικρότερες ηλικίες. Πλήθος ερευνών έχει συσχετίσει προβλήματα υγείας της ενήλικης ζωής με προϋπάρχουσα παχυσαρκία κατά την παιδική ηλικία. Το πρόβλημα μέρα με την μέρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητό και τείνει πλέον να λάβει διαστάσεις επιδημίας.
  Ποια είναι η σωστή λύση; Δίαιτα ή διατροφή;
  Πολύ συχνά οι γονείς έρχονται σε απόγνωση παρατηρώντας οι ίδιοι ή ακούγοντας τους γύρω να λένε ότι το παιδί τους έχει πρόβλημα με τα κιλά του και πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας κατά την ενήλικη του ζωή αν συνεχίσει έτσι. Συχνά οι γονείς μπαίνουν στο δίλημμα αν το παιδί τους πρέπει να χάσει γρήγορα κάποια κιλά ή αν υπάρχει κάποια άλλη λύση.
  'Τα περιττά κιλά προήλθαν με το πέρασμα του χρόνου, και με το πέρασμα του χρόνου θα πρέπει να χαθούν. Ειδικά στα παιδιά, τα οποία αποτελούν μία ειδικά ευαίσθητη ομάδα ανθρώπων -διότι ταυτόχρονα αναπτύσσονται- πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις διατροφικές τους απαιτήσεις', υπογραμμίζει ο Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Ιωάννης Σουπιός.
  Πως θα καταλάβω ότι υπάρχει πρόβλημα;
  Το πρώτο μήνυμα οι γονείς θα το πάρουν από τον παιδίατρο τους. Κατά την επίσκεψη στο παιδίατρο, ο παιδίατρος σύμφωνα με την μέτρηση του σωματικού βάρους του παιδιού, της ηλικίας του και την μέτρηση του ύψους, εκτιμά αν το παιδί είναι παχύσαρκο ή υπέρβαρο. Εκείνος θα συστήσει στους γονείς να απευθυνθούν σε έναΔιαιτολόγο-Διατροφολόγο, ο οποίος μετά με την σειρά του, θα εκτιμήσει τις διατροφικές ανάγκες του παιδιού, τις καθημερινές του διατροφικές συνήθειες τόσο του παιδιού όσο και της οικογένειας και θα χαράξει κατευθυντήριες γραμμές τόσο για το παιδί, όσο και την υπόλοιπη οικογένεια.
  Τι να προσέξετε;
  Σύμφωνα με τον Ιωάννη Σουπιό:
  - Στις περιπτώσεις παχύσαρκων παιδιών, που συστήνεται διατροφή, εκείνη θα πρέπει να είναι διατροφικά πλήρης, ενώ παράλληλα θα πρέπει να γίνεται προσπάθεια για αύξηση της φυσικής δραστηριότητας των παιδιών αυτών.
  - Είναι προτιμότερο να βρεθούν τρόποι αύξησης της φυσικής δραστηριότητος παρά να γίνει σημαντική μείωση στην ποσότητα του φαγητού. Σκοπός είναι η σωστή σωματική και πνευματική ανάπτυξη γι' αυτό και τα γεύματα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ποιοτικά. Αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι σωστός προγραμματισμός και σχεδιασμός των γευμάτωνπου θα περιλαμβάνουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την αρμονική ανάπτυξη του παιδιού.
  - Τα μη εξειδικευμένα διαιτολόγια και οι αυστηρά υποθερμιδικές δίαιτες συχνά προκαλούν προβλήματα, όπως μειωμένη ανάπτυξη πολλών παιδιών, έντονες μαθησιακές δυσκολίες, αδυναμία συγκέντρωσης, αναιμία, διακοπή της περιόδου πολλών εφήβων κοριτσιών και το χειρότερο όλων, εγκλωβίζουν το παιδί ή τον έφηβο σε έναν φαύλο κύκλο επαναλαμβανόμενης δίαιτας και βουλιμικών κρίσεων. Επιπλέον, προσέχουμε να μην επιφορτίσουμε το παιδί με το δικό μας άγχος.
  - Πολύ σημαντικό είναι να αποκτήσει όλη η οικογένεια σωστές διατροφικές συνήθειες. Οι κακές συνήθειες των γονέων αντιγράφονται από τα παιδιά. Έτσι πολύ συχνά αρκεί και μόνο να αλλάξουν οι κακές οικογενειακές συνήθειες διατροφής για να επανέλθει με τον καιρό ένα παιδί σε φυσιολογικό βάρος.
  - Η προσαρμογή της οικογενειακής διατροφής στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα αλλά χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερα λιπαρά ή τηγανιτά τρόφιμα και ο περιορισμός των έτοιμων τροφών και των γλυκών αποτελεί πολύ συχνά ένα σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της υγείας όλης της οικογένειας .
  - Στόχος δεν πρέπει να είναι η άμεση απώλεια του σωματικού βάρους, αλλά η υιοθέτηση μία σωστής, θρεπτικής και υγιεινής διατροφής. Δεν απαγορεύεται τίποτα, απλώς εκπαιδεύουμε τα παιδιά να κάνουν καλύτερες διατροφικές επιλογές. Τους μαθαίνουμε να υπάρχει ποικιλία στην διατροφή τους, όπως επίσης να έχουν εγκράτεια και μέτρο.

  tlife
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_7874.html
  read more

  5 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

  "
  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Κάθε Σεπτέμβριο εκατομμύρια γονείς πασχίζουν να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να ξαναβάλουν τα παιδιά σε πρόγραμμα και ρυθμούς σχολείου μετά την ανεμελιά των διακοπών. Οι συμβουλές είναι γνωστές:...
  Δημιουργήστε έναν ήσυχο χώρο όπου θα μπορούν να μελετούν. Βάλτε πρόγραμμα για το διάβασμα στο σπίτι. Βάλτε τους στόχους. Βάλτε τους όρια.


  Αλλά, αντίθετα από ό,τι πιστεύαμε ως σήμερα, για να εντυπωθεί καλύτερα η γνώση απαιτείται ένας βαθμός «επιθυμητής δυσκολίας» στη διάρκεια της μελέτης. Οπως λένε ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Λος Αντζελες (UCLΑ), «όσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση για να αποθηκευτεί μια πληροφορίατόσο πιο δύσκολα σβήνεται από τη μνήμη αυτή η πληροφορία αργότερα».


  Οι αμερικανοί ψυχολόγοι κατέληξαν σε ορισμένες «καλές συνήθειες» που αν καλλιεργήσουμε μικροί και μεγάλοι θα εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Με δυο λόγια, θα πετύχουμε την έξυπνη μελέτη. Η πρώτη είναι να εναλλάσσουμε συχνά τον χώρο στον οποίο διαβάζουμε. Η ιδέα μπορεί να ακούγεται ανορθόδοξη, έχει όμως αποδειχθεί ότι η αλλαγή του χώρου όχι μόνο δεν αποσυντονίζει τον εγκέφαλο αλλά αυξάνει τις πληροφορίες που συγκρατούμε μελετώντας.


  Φαίνεται λοιπόν ότι η συμβουλή που δίνουμε στους μαθητές να βρουν έναν συγκεκριμένο χώρο στο σπίτι ή μια ήσυχη γωνιά σε κάποια βιβλιοθήκη δεν βοηθάει το διάβασμά τους. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο εγκέφαλος συνδέει, συχνά υποσυνείδητα, αυτό που μελετάμε με τα ερεθίσματα που δεχόμαστε από το περιβάλλον και το αποθηκεύει καλύτερα στη μνήμη. «Πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο ποικίλλει το εξωτερικό περιβάλλοντόσο εμπλουτίζεται η πληροφορίααναγκάζοντας τον εγκέφαλο να κάνει περισσότερους συσχετισμούς... Ξεχνάμε πιο δύσκολα όσα έχουμε μάθει με αυτόν τον τρόπο» λέει ο Ρόμπερτ Μπιορκ, καθηγητής Ψυχολογίας στο UCLΑ. Κάτι ανάλογο ισχύει όταν εναλλάσσουμε τον τύπο του γνωστικού αντικειμένου που μελετάμε σε μια ημέρα. Αν, π.χ., ασχοληθεί κανείς με το λεξιλόγιο, την ανάγνωση κειμένου και ορισμένους γραμματικούς κανόνες μιας ξένης γλώσσας το ίδιο απόγευμα, οι γνώσεις αυτές θα εντυπωθούν καλύτερα στον εγκέφαλο από ό,τι αν μελετούσε μόνο λεξιλόγιο στη διάρκεια του απογεύματος.


  «Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου είναι εντυπωσιακά. O εγκέφαλος εκπαιδεύεται στο να αναγνωρίζει τη στρατηγική που απαιτείται κάθε φορά για την επίλυση ενός προβλήματος ή τη χρήση μιας πληροφορίας» λέει ο δρ Μπιορκ. Α ν και οι ερευνητές δεν αρνούνται ότι η εντατική και εξαντλητική μελέτη ενός και μόνο γνωστικού αντικειμένου σε μικρό χρονικό διάστημα μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερη βαθμολογία σε κάποιο διαγώνισμα, παρομοιάζουν τη διαδικασία της μάθησης με το πακετάρισμα μιας βαλίτσας.


  Οταν γίνεται χωρίς βιασύνη, τακτικά και σταδιακά, η βαλίτσα θα κρατήσει για περισσότερο καιρό το περιεχόμενό της χωρίς να διαλυθεί.


  Οταν ο εγκέφαλος επανέρχεται σε γνώσεις που απέκτησε στο παρελθόν, αναγκάζεται να μάθει από την αρχή κάποια από τα στοιχεία που είχε απορροφήσει προτού προσθέσει νέες πληροφορίες σε μια πρακτική που εμπεδώνει τη γνώση.


  Οσο για τα διαγωνίσματα, παρά τα αρνητικά συναισθήματα που συχνά τα συνοδεύουν, φαίνεται ότι κάνουν θαύματα: όταν αναγκάζεται κανείς να ανασύρει μια πληροφορία από τη μνήμη του, αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύεται και κάνει την πρόσβαση σε αυτήν πιο εύκολη στο μέλλον.
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://fimotro.blogspot.com/2010/09/5.html
  read more

  Η μεγαλύτερη στον κόσμο !!!!

  "
  Είναι η μεγαλύτερη πισίνα του κόσμου και βρίσκεται στη Χιλή. Είναι τόσο μεγάλη που απολαμβάνοντας το ποτό σας μπορείτε να πάτε μια βόλτα από τη μια άκρη στην άλλη με το σκάφος σας (Pics)

  Για στιγμές απόλυτες χαλάρωσης δεν έχετε παρά να πεταχτείτε μέχρι τη Χιλή. Στη μακρινή χώρα της Λατινικής Αμερικής βρίσκεται η μεγαλύτερη πισινά στον κόσμο.
  Πιο συγκεκριμένα η εκπληκτική πισίνα βρίσκεται στο Αλγκαρόμπο στο Σαν Αλφόνσι Ντέλ Μάρ.  Εκεί μπορείτε απολαμβάνοντας την τεκίλα σας και ξαπλώνοντας στις αναπαυτικές σέζ Λόνγκ να χαλαρώσετε πλήρως καθώς είσαστε σε ένα γήινο παράδεισο. Η πισίνα καλύπτει περισσότερα από είκοσι στρέμματα. Το βάθος της φτάνει τα 10 μέτρα και περιέχει 66 εκατομμύρια λίτρα νερό.  Η πισίνα είναι τόσο μεγάλη που οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μέχρι και καγιάκ. Επίσης μικρά σκάφη έχουν τι δυνατότητα να πηγαίνουν από η μια άκρη στην άλλη.  Το νερό της είναι θαλασσινό και καθημερινά φιλτράρεται με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου υπολογιστή.

  ΠΗΓΗ: http://news247.gr
  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  Η Lady Gaga με μπικίνι από ωμό… κρέας!

  "Και εκεί που νόμιζες πως η Lady Gaga τα έχει κάνει και τα έχει φορέσει όλα ή …. σχεδόν όλα, διαπιστώνεις πως η φαντασία σου θα είναι πάντα ένα βήμα πίσω από τη δική της. Η εκκεντρική τραγουδίστρια, αφού βαρέθηκε τα προκλητικά ντυσίματα τύπου «καλόγριας» αποφάσισε να κάνει κάτι πιο σοκαριστικό και απ΄ ότι φαίνεται τα κατάφερε! Εμφανίστηκε φορώντας ένα μπικίνι από ωμό κρέαςκαι πόζαρε για  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ


  Όπως δημοσιοποιήθηκε απόψε από το Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra 3, έγιναν και προφανώς γίνονται αθρόες προσλήψεις από το παράθυρο βάσει του άρθρου 7 του Νόμου 3839 / 2010 (ΦΕΚ 51/Α) σύμφωνα με το οποίο "ο Πρωθυπουργός, με απόφασή του, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, σε θέματα κατεπείγοντος και μείζονος για το εθνικό συμφέρον σημασίας, δύναται, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής ή ειδικής διάταξης και τηρουμένων των γενικών αρχών του κοινοτικού δικαίου:
  α) να αναθέσει απευθείας σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα την εκπόνηση μελετών ή την παροχή υπηρεσιών και να καθορίζει το αντικείμενο, το χρόνο παροχής της μελέτης ή της υπηρεσίας,
  β) να συνιστά επιτροπές και ομάδες εργασίας για τη μελέτη, αξιολόγηση και διατύπωση προτάσεων, να ορίζει τη διάρκεια λειτουργίας τους, το αντικείμενό τους και τα μέλη τους". 

   
  Αν και η σημασία του παραπάνω Νόμου είναι εμφανής, οφείλουμε να δηλώσουμε ότι ο εν λόγω Νόμος βρίσκεται σε ισχύ από τις 29 Μαρτίου 2010, όταν η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή. Αυτό φυσικά δεν αποτελεί το άλλοθι για προσλήψεις πάσης φύσεως που αντιβαίνουν τους κανόνες κάθε δεοντολογίας αλληλεγγύης ως προς τους λοιπούς άνεργους της χώρας που ενδεχομένως να κατέχουν περισσότερα προσόντα από αυτά των αντίστοιχων που διορίστηκαν από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.  

  http://e-newsandviews.blogspot.com/
  read more

  Οι sexy υποψήφιες των Miss Internet σε στιγμιότυπα-φωτιά!

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  Ο "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΤΟΥ 1922 - ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ


  "Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΝΑΝΕ ,ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ , Ο ΠΟΝΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ....Μ
  Δείτε το Βίντεο  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΠΟΚΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

  Τη σύσταση Εθνικού Κέντρου προειδοποίησης για παλιρροϊκά κύματα προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη Διά Βίου Μάθηση, το οποίο συζητείται στη Βουλή...

  Το Εθνικό Κέντρο Προειδοποίησης για Τσουνάμι, όπως θα ονομάζεται, θα λειτουργεί στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και αναλαμβάνει το ρόλο ενός «Περιφερειακού Κέντρου Προειδοποίησης για Τσουνάμι» για ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

  Όπως αναφέρει η σχετική έκθεση, η σύσταση και λειτουργία του Κέντρου είναι απαραίτητη για την προστασία, τόσο του ελλαδικού χώρου όσο και της ευρύτερης περιοχής, η οποία δεν καλύπτεται από κανένα από τα Παγκόσμια Κέντρα Προειδοποίησης.
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://fimotro.blogspot.com/2010/09/blog-post_4911.html
  read more

  Αρπαξαν χρυσές λίρες από σπίτι ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  "Στο στόχαστρο ληστών μπήκε ένα σπίτι στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Αθηνών. Οι άγνωστοι δράστες αφού εισέβαλλαν στο εσωτερικό του σπιτιού αφαίρεσαν 62 χρυσές λίρες και κοσμήματα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ. Στην Ηγουμενίτσα δράστες διέρρηξαν οικία και έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας 35.000 ευρώ, καθώς και χρηματικό ποσό 35.000 ευρώ.ΠΗΓΗ

  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  Καλός ο καιρός αύριο

  "
  Για αύριο Πέμπτη, αναμένονται τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά τις απογευματινές ώρες, ενώ θα σημειωθεί μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Στη Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι, μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τοπικά νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_9631.html
  read more

  Η γιαγιά και τα τεκνά

  "Πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας μια 65άχρονη κυρία με εγγόνια, γόνος μιας πολύ ευκατάστατης οικογένειας, που το αδύνατο σημείο της είναι τα ερωτικά της. «Από μικρή, άλλωστε, όταν την έβρισκαν τα βέλη του έρωτα, την αιχμαλώτιζαν για τα καλά και λες και κάτι συνέβαινε και δεν μπορούσε να σκεφτεί ώριμα», εξομολογείται πρόσωπο από το φιλικό της κύκλο. Οι περιπέτειές της πολλές. Μία από αυτές

  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  Πώς θα καταλάβετε ότι ο γιος έκανε πάρτι!

  Απλά δείτε τα στοιχεία

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
  read more

  Βουρτσίζεις τα δόντια και κρατάς ζωντανή την καρδιά σου

  " Αλλη μία έρευνα έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες οι οποίες δείχνουν ότι η κακή στοματική υγιεινή και το να μη βουρτσίζει κάποιος τα δόντια του εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία του ατόμου, ακόμη και για τη ζωή του. Υπήρχαν υπόνοιες ότι η κακή υγιεινή του στόματος αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων, ακόμη και καρδιακών προσβολών. Βρετανοί ερευνητές όχι μόνο επιβεβαιώνουν αυτή την εκτίμηση, αλλά υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν και τον ένοχο.

  Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ διαπίστωσαν ότι ένα κοινό βακτήριο που ευθύνεται για την καταστροφή των δοντιών και για ασθένειες των ούλων μπορεί επίσης να εισέρχεται στο κυκλοφορικό και να ευνοεί την ανάπτυξη θρόμβων. Πρόκειται για σημαντική ανακάλυψη, αφού οι θρόμβοι ευθύνονται για την πρόκληση καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικών επεισοδίων. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο στρεπτόκοκκος, που κατά βάση είναι περιορισμένος στη στοματική κοιλότητα, όταν προκληθεί αιμορραγία (π.χ. στα ούλα) μπορεί να «δραπετεύσει» και να εισχωρήσει στο κυκλοφορικό. Εκεί το βακτήριο χρησιμοποιεί την πρωτεΐνη ΡadΑ, η οποία υποχρεώνει τα αιμοπετάλια να ενωθούν μεταξύ τους για να προστατευτούν από την πρωτεΐνη δημιουργώντας έτσι θρόμβους.

  «Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται μηχανισμός ενεργοποίησης των αιμοπεταλίων υπεύθυνος για τον οποίο να είναι ένα και μόνο βακτήριο» δήλωσε στην εφημερίδα «Daily Τelegraph» o Χάουαρντ Τζένκινσον, καθηγητής Μικροβιολογίας και μέλος της ερευνητικής ομάδας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η ανακάλυψη τονίζει την ανάγκη όχι μόνο για συχνό βούρτσισμα των δοντιών, αλλά και για τη χρήση οδοντικών νημάτων και κάθε άλλου μέσου καθαρισμού τους.
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://www.i-reportergr.com/2010/09/blog-post_6698.html
  read more

  Άγριο ξύλο σε μπαρ της Μυκόνου

  "
  Ένας 43χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, πριν από λίγες μέρες, από παρκαδόρους γνωστού beach bar στη Μύκονο. Το περιστατικό εκτυλίχτηκε στο χώρο του πάρκινγκ μετά από λογομαχία που είχε το θύμα με το μοντέλο Ελίνα Καντζά και οι υπάλληλοι έστησαν καρτέρι κατά την έξοδό του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 43χρονος βρισκόταν με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι στο πάρκινγκ του μαγαζιού, όταν δίπλα τους πέρασε ένα smart με μεγάλη ταχύτητα, οδηγός του οποίου ήταν η Ελίνα Καντζά. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία του, κάτι όμως που έληξε αμέσως αφού το μοντέλο ζήτησε ευγενικά συγγνώμη. Οι παρκαδόροι του μαγαζιού, φαίνεται πως δεν είχαν την ίδια άποψη και θέλησαν να του ζητήσουν εξηγήσεις όταν ο 43χρονος και η παρέα του αποχώρησαν από τον χώρο του μαγαζιού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του μαγαζιού να τον ξυλοκοπήσουν άσχημα στο πρόσωπο και να τον στείλουν στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Το ξημέρωμα τους βρήκε στο Αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου με τον 43χρονο να καταθέτει μήνυση κατά τον δραστών. Όταν η αστυνομία βρέθηκε στο beach bar, οι δράστες είχαν κρυφτεί ενώ μετά από αρκετή ώρα ο ένας από αυτούς βγήκε έξω και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Όπως αναφέρει το ακριβές αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας, ο Αλβανός δράστης παραδέχθηκε τα όσα καταγγέλθηκαν και ζήτησε συγγνώμη. Πηγή: Ciao
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://neamadata.blogspot.com/2010/09/blog-post_4751.html
  read more

  Aτύχημα σήμερα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα

  "Αυτό που αντικρύσαμε ήταν αστυνομία,πυροσβεστική.Ένα όχημα χιλιοτρακαρισμένο και κόσμος παντού να παρακολουθεί.Το ένα όχημα έφερε τούμπες και ήταν σε άθλια κατάσταση.Ο οδηγός υποστηρίζει ότι κάποιος του έκλεισε το δρόμο όμως δεν είναι τίποτα σιγουρο γιατί κανείς δεν είδε κάτι τέτοιο.Δύσκολα τα πράγματα πολύ.Προσοχή παιδιά.....  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα στην ζωή μου

  Η τελευταία φωτογραφία που τράβηξα στην ζωή μου

   ΔΕΙΤΕ τα κύκνεια… κλικ

  Focus, κλικ και μετά το… άπειρο. Ηρεμήστε. Κανείς από τους φωτογράφους δεν σκοτώθηκε (μάλιστα αυτή στον ένα από τους δίδυμους πύργους με το αεροπλάνο να πλησιάζει είναι μοντάζ).

  Αλλά οι στιγμές είναι τέτοιες που όλη η ζωή περνά μπροστά από τα μάτια. Και όταν πια όλα έχουν πάει καλά, τις θυμάσαι και γελάς.
  http://ntaksi.blogspot.com
  read more

  Παράξενες οδηγίες χρήσεως…

  οδηγίες χρήσεωςΣε κουβέρτα από την Ταϊβάν: Να μη χρησιμοποιείται για προστασία σε τυφώνες

  Σε καθρέφτη σε δίκυκλο: Θυμήσου:Τα αντικείμενα στον καθρέφτη είναι στην…
  πραγματικότητα πίσω σου
  read more

  Σερβία-Ισπανία 92-89

  "Με ένα εκπληκτικό τρίποντο του Μίλος Τεόντοσιτς από τα 9 μέτρα 3 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, η Σερβία νίκησε 92-89 την παγκόσμια πρωταθλήτρια Ισπανία στην Αγκυρα και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Μουντομπάσκετ.Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα το μπάσκετ διαφημίστηκε δωρεάν στην Τουρκία. Λίγοι περίμεναν ότι οι Σέρβοι θα μπορούσαν να φανούν τόσο ανταγωνιστικοί, η ευστοχία τους όμως στο  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
  http://kampia.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

  "

  http://ktikio.blogspot.com
  read more

  *Το Απόλυτο Όπλο για τους Μιζαδόρους* :-P


  Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολλά προβλήματα;
  Θέλουμε να δώσουμε ένα δυνατό παρόν στις Εκλογές;
  Θέλουμε να συνθλίψουμε τους ανταγωνιστές μας;
  *ΤΟΤΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΖΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ*

  *FAT MAN*


  *Το όπλο που αφανίζει κάθε *Δεινόσαυρο-Μιζαδόρο*
  Εγγυηση - Αξιοπιστο - Ασυναγώνιστο
  :-P
  read more

  Kατάφερε να σώσει τους 81 επιβάτες του

  "Επιβατικό ρωσικό αεροπλάνο, που μετέφερε 81 επιβαίνοντες (72 επιβάτες, 9-μελές πλήρωμα) έκανε χθες Τρίτη μία σχεδόν 'εξωπραγματική' προσγείωση στον μικρού μήκους διάδρομο μιάς εγκαταλειμμένης στρατιωτικής βάσης μέσα στην 'Τάϊγκα' (σιβηρικό δάσος) του 'Μεγάλου ρωσικού βορρά', μετά από τρεισήμισι ώρες πτήσης, αναφέρεται σήμερα στα ρωσικά μμε.

  Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά...το επιβατικό αεροπλάνο, ένα 'Τουπόλεφ 154' απογειώθηκε από την ανατολική Σιβηρία, την Ιακουτία, με προορισμό την Μόσχα...Όταν το αεριωθούμενο, της 'Arosa Morny Air Enterpise' έφθασε στο 'ύψος κρουαζιέρας' ενώ πετούσε πάνω από τη Δημοκρατία του Κόμι, περίπου 1.500 χλμ. βορειο-ανατολικά της Μόσχας, κοντά στην 'πολική ζώνη', τότε, ακριβώς, 'παρέλυσαν' όλα ανεξαιρέτως τα ηλεκτρονικά συστήματα στο πιλοτήριο!

  Ο πιλότος κατέβασε το αεριωθούμενο στα τρεις χιλιάδες μέτρα. Στη συνέχεια, εντόπισε τον μόλις 1.200 μέτρων διάδρομο μιάς εγκαταλειμμένης στρατιωτικής βάσης--το 'Τουπόλεφ' χρειάζεται διπλάσιο μήκος διαδρόμου για την προσγείωσή του. Εκεί και προσγειώθηκε, πάντως, με απόλυτη επιτυχία, χωρίς την βοήθεια οδηγιών από πύργο ελέγχου, με 'πτήση εξ όψεως' χωρίς, βέβαια, 'αυτόματο πιλότο'.

  Επειδή και τα πτερύγια ανάσχεσης δεν λειτούργησαν, όπως είναι εύλογο, το αεροπλάνο βγήκε από τον μικρό διάδρομο και τελείωσε τη διαδρομή του 200 μέτρα μέσα στο σιβηρικό δάσος.

  Μερικά δέντρα μείωσαν τη μεγάλη ταχύτητα του 'Τουπόλεφ', που ακινητοποιήθηκε χωρίς να πάθει τίποτε κάποιος από τους 81 επιβαίνοντες.

  Όλοι οι επιβάτες χρησιμοποίησαν τις 'τσουλήθρες' για να κατέλθουν κι ανάμεσά τους τρία παιδιά. Ελικόπτερα τους μετέφεραν όλους στο πλησιέστερο μεγάλο αεροδρόμιο, με απ' ευθείας τηλεοπτική 'κάλυψη' από την 'Τάϊγκα'.

  Από εκεί, σχεδόν όλοι τους πέταξαν για τη Μόσχα με ένα 'Τουπόλεφ' που... δεν είχε τίποτε το επιλήψιμο. Όμως, ένα ζευγάρι διαχώρισε τη θέση του μετά την αναπάντεχη σωτηρία του και τελικά πήρε το τρένο για τη Μόσχα...
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://www.i-reportergr.com/2010/09/k-81.html
  read more

  ΚΡΕΒΑΤΙΑ γιά ΛΙΓΟΥΣ

  "
  ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  ΔΕΙΤΕ.........
  "

  http://ktikio.blogspot.comhttp://i-diadromi.blogspot.com/2010/09/blog-post_765.html
  read more