Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010

Λειτουργία Γραφείου Τύπου 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

Το Γραφείο Τύπου, του 43ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. λειτουργεί καθημερινά από την Δευτέρα 16 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 09.00 π.μ. ως τις 14.00 μ.μ., παρέχοντας σε δημοσιογράφους, αγωνιζόμενους και θεατές όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα.

Τα Μ.Μ.Ε. μπορούν να διαπιστευτούν μέχρι και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, δημιουργώντας έναν λογαριασμό όπου ορίζουν τα ίδια το όνομα χρήστη και κωδικό, έτσι ώστε να έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένη πληροφόρηση καθώς και σε φωτογραφικό υλικό υψηλής ανάλυσης.

Ο όμιλος αναγνωρίζοντας την πολύτιμη βοήθεια των Μ.Μ.Ε. όλα αυτά τα χρόνια σκοπεύει φέτος να τηρήσει τον κανονισμό που διέπει τις διαπιστεύσεις και να δώσει στους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε. τη δυνατότητα να λειτουργήσουν απροβλημάτιστα με διακεκριμένες θέσεις σε εκκίνηση και τερματισμό, στο Shakedown αλλά και στις ειδικές διαδρομές.

Τέλος η έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση καθ ‘ όλη την διάρκεια του αγώνα θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Α.Ο.Θ.

Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γραφείο Τύπου
43ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.


http://www.autocarnet.gr
via
http://ktikio.blogspot.com
read more

*Τι Ισθμός Κορίνθου και Παραμύθια;;;*Αυτό θα πει, να έχεις Δυνατή καρδιά, καλή υγεία, και πάνω από όλα θάρρος. Εδώ Αποδυκνείεται ο πιο Δυνατός και ο πιο Μάχιμος... περίπου 3 φορές ο Ισθμός Κορίνθου...
:-P
read more

H ταλαιπωρία και το χαράτσωμα δεν έχει τέλος.

Μαρτύριο έχει καταντήσει η διαδρομή στον εθνικό, ο Θεός να τον κάνει, δρόμο Κορίνθου-Πατρών. Στο μεγαλύτερο μέρος του χρησιμοποιείται μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, περιζωμένη από υψηλές κορίνες ή πλαστικά κολωνάκια που κουράζουν αφάνταστα τους οδηγούς, ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες υποχρεώνοντάς τους σε μείωση ταχύτητας.Και σαν να μην
read more

Δήλωση του υποψήφιου δημάρχου του δήμου Στυλίδας Δημ. Κατσικονούρη στον ΛΑΜΙΑ FM1

Δήλωση του υποψήφιου Δημάρχου του Δήμου Στυλίδας Δημ. Κατσικονούρη στον ΛΑΜΙΑ FM1:"Τα κόμματα και οι βουλευτές θα πρέπει σε αυτές τις εκλογές να μείνουν αμέτοχοι από τις διαδικασίες και να μην γίνονται παρεμβάσεις για την χειραγώγηση του εκλογικού σώματος." 
Ο κ. Κατσικονούρης διεκδικούσε το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία  αλλά  όπως φαίνεται  δεν το πήρε.
http://www.gkordis.com
read more

Αντρικό παραμύθι ...

Μια φορά κ έναν καιρό, ένας υπέροχος πρίγκιπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκίπισσα:  -Θέλεις να με παντρευτείς;
Κι αυτή απάντησε...:    -ΟΧΙ!!!


http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/2010/08/blog-post_3669.html
read more

Λογισμικό θα αποκαλύπτει την ηλικία τού «συνομιλητή» στα chats


Ένα πολύτιμο εργαλείο, για να προστατεύονται από εκείνους που προσπαθούν ύπουλα να τους παρασύρουν, θα έχουν στα χέρια τους οι νεαροί χρήστες του Διαδικτύου χάρη σε μια εφαρμογή λογισμικού που ανέπτυξαν επιστήμονες, μέσω της οποίας μπορούν να καταλάβουν αν οι συνομιλητές τους στις ομάδες συζήτησης είναι ενήλικοι που προσποιούνται τα παιδιά.
Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε από το Πανεπιστήμιο του Λάνκαστερ και εφαρμόστηκε σε μαθητές Γυμνασίου, δείχνοντας ότι οι μικροί χρήστες μπορούσαν εύκολα να εξακριβώσουν την πραγματική ηλικία του συνομιλητή τους στα chats. Αρχικά από τους 350 εφήβους που πήραν μέρος στο πείραμα από σχολείο της Κούμπρια, μόνο το 18 τοις εκατό κατάφερε να μαντέψει σωστά αν ο συνομιλητής του ήταν ενήλικος ή παιδί. Τα κορίτσια τα κατάφερναν καλύτερα με ποσοστό 22% έναντι 16% των αγοριών. Όταν όμως το συγκεκριμένο λογισμικό εφαρμόστηκε στους υπολογιστές τους, η αντίστοιχη εκτίμηση ήταν σωστή στις 47 από τις 50 περιπτώσεις συνομιλίας στο Δίκτυο, ακόμη και σε περιπτώσεις που κάποιος ενήλικος προσποιούνταν ότι ήταν παιδί. «Παιδεραστές εμφανίζονται συχνά ως παιδιά στο Ίντερνετ και η έρευνά μας είχε δείξει πως τα παιδιά που συνομιλούν μαζί τους δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τέτοιες περιπτώσεις», δήλωσε καθηγητής του Πανεπιστημίου Λάνκαστερ. Οι επιστήμονες λοιπόν ανέπτυξαν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που μπορεί να εστιάσει σε χαρακτηριστικά της γλώσσας που χρησιμοποιούν και να τους κατατάξει σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα. Η εφαρμογή αναπτύσσεται και μπορεί να είναι διαθέσιμη το επόμενο καλοκαίρι. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η εξέλιξη της μεθόδου αυτής θα δώσει ένα πολύτιμο εργαλείο για τον εντοπισμό περιπτώσεων ύποπτης συμπεριφοράς και την ασφαλέστερη πλοήγηση στα διαδικτυακά μονοπάτια.
 

http://ktikio.blogspot.com
read more

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Μια γριά κυρία, άνω των 90, αλλά καλοστεκούμενη, μπαίνει σ’ ένα φαρμακείο.

- Καλημέρα σας κύριε, έχετε ασπιρίνες;
- Ναι, χωρίς αμφιβολία.
- Έχετε παυσίπονα ;
- Βεβαίως. Κανένα πρόβλημα.
- Έχετε αντιρευματικά;
- Είναι βέβαιο ότι έχουμε…
- Έχετε Viagra;
- Βεβαιώτατα.
- Έχετε χάπια για τις ρυτίδες ;
-Έχουμε και τέτοια.
- Έχετε αλοιφή για τις αιμορροΐδες;
- Προφανώς.
- Έχετε σόδα για το στομάχι;
- Βεβαίως έχουμε.
- Έχετε φάρμακα για το συκώτι;
- Μάλιστα.
- Έχετε αγχολυτικά;
- Μάλιστα χωρίς αμφιβολία.
- Έχετε υπνωτικά;
- Ναι, Ναι, έχουμε.
- Έχετε φάρμακα για την μνήμη;
- Ναι…Μερικά !
- Έχετε μπαστούνια;
- Προφανώς.
- Έχετε στρώματα για τους ηλικιωμένους;
-Μα , φυσικά.
- Έχετε …
- Επιτέλους Κυρία μου… είμαστε ένα επαγγελματικό φαρμακείο!
Έχουμε όλα τα απαραίτητα προϊόντα! Ποιο είναι το πρόβλημά σας;...

- Στο τέλος του μήνα, παντρεύομαι τον Δαμιανό, που είναι 95 ετών.
Θα θέλαμε να ξέρουμε αν μπορούμε να δηλώσουμε λίστα γάμου σε σας.

autocarnet.blogspot.com
read more

Καρέ καρέ η ελεύθερη και ωραία Άρτεμις Αλεξανδράτου!

Καρέ καρέ η ελεύθερη και ωραία Άρτεμις Αλεξανδράτου!
“Περνώ και μόνη μου καλά! Τα καταφέρνω μια χαρά” τραγουδά αυτή την περίοδο η Άρτεμις Αλεξανδράτου. Η τραγουδίστρια είναι πλέον ελεύθερη και ωραία και απολαμβάνει τις διακοπές της στο Νησί των Ιπποτών. Τι και αν είναι μόνη της, η Άρτεμις πιο χαμογελαστή από ποτέ και ευδιάθετη περνά ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές στο Rodos Palace


"

http://ktikio.blogspot.com
read more

Το tattoo της Χρύσας Πουρσανίδου

Φορώντας μόνο ένα μικροσκοπικό μαγιό, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε στα χέρια του επαγγελματία που στόλισε με μια χένα το αριστερό πόδι της sexy Χρύσας.


Η 24χρονη έβγαλε μια φωτογραφία την ώρα της διαδικασίας, την οποία ανέβασε και στο Facebook για τα μάτια των θαυμαστών της και μόνο…


 

http://ktikio.blogspot.com
read more

Renault De Zir - VIDEO


Δείτε δυο βίντεο με το νέο DeZir.


ΠΗΓΗ:Greek Renault News
http://ktikio.blogspot.com
read more

Βλέπετε κάτι περίεργο στην εικόνα από την υπόγεια κρύπτη του Νεκρομαντείου του Αχέρωντα; (photo)

Ας στέλνω μια φωτογραφία από μια υπόγεια κρύπτη του νεκρομαντείου του αχερωντα το οποίο επισκέφτηκα πρόσφατα. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό κ ελάχιστα διέκρινες. Έτσι αποφάσισα να βγάλω 2 φωτογραφίες με τη μηχανή μου.

Όταν πέρασα τις φωτογραφίες στον η/υ αφού γύρισα στο σπίτι, παρατήρησα στη μια απ τις 2 μια παράξενη φιγούρα χαμηλά στη δεξιά μεριά της φωτογραφίας. Μοιάζει με έναν μαυροφορεμένο ενώ στη μεγέθυνση φαίνεται ένα άσχημο πρόσωπο...

Μπορεί να είναι παιχνίδισμα του φακού και των σκιών του χώρου ίσως... Ίσως και όχι όμως... Η τοποθεσία μόνο τυχαία δεν είναι καθώς όλοι γνωρίζουμε για τον ποταμό αχερωντα την αχερουσια λιμνη πως αποτελούσαν την είσοδο στο κάτω κοσμο.

Η φωτογραφία δεν έχει πειραχθεί καθόλου είναι έτσι όπως ακριβώς την έβγαλα.http://ktikio.blogspot.com
read more

Μπετόβεν για καλύτερο γάλα


Στρώματα νερού και κλασική μουσική. Όχι, δεν βρισκόμαστε στα ενδότερα κάποιου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου αλλά σε μια ομολογουμένως ασυνήθιστη φάρμα (ονόματι «Brue Valley Farms») με βοοειδή στο Γκλάστονμπερι της νοτιοδυτικής Αγγλίας και όχι, αυτοί που ξαπλώνουν στα στρώματα έως και 18 ώρες ημερησίως απολαμβάνοντας τη μουσική, δεν είναι άνθρωποι αλλά... αγελάδες.

Οι παραπάνω ανέσεις, σύμφωνα πάντα με τους ιδιοκτήτες του ιδιότυπου κτηνοτροφείου, αποτελούν το «κλειδί» που επιτρέπει στα βοοειδή να παράγουν ποιοτικότερο γάλα. «Τα κοπάδια μας ζουν μέσα στην πολυτέλεια και σε αντάλλαγμα, μας δίνουν νοστιμότατο, κρεμώδες γάλα το οποίο εν συνεχεία, εμείς κάνουμε υψηλής ποιότητας τσένταρ», δηλώνει ο 35χρονος κτηνοτρόφος Ρόμπερτ Κλαπ σύμφωνα με τον οποίο, το «μυστικό της επιτυχίας» έγκειται στο να σκέφτεται κανείς «αγελαδοκεντρικά».


«Συμπεριφερόμαστε στις αγελάδες μας σαν αυτές να είναι μεμονωμένα άτομα και φροντίζουμε κάθε πτυχή της ζωής τους, από την κοινωνικοποίησή τους έως την κάλυψη βασικών αναγκών όπως η διατροφή και η περίθαλψη», εξηγεί ο Κλαπ.
"

http://ktikio.blogspot.com
read more

Xρήσιμα στοιχεία για τον ιό του Νείλου από το ΚΕΕΛΠΝΟ

Παραθέτουμε μερικούς χρήσιμους πίνακες από το ΚΕΕΛΠΝΟ σχετικά με τον ιό του Νείλου:...

"

http://ktikio.blogspot.com
read more

Έργα καθαρισμού και φωτεινής σηματοδότησης δρόμων


Την εκτέλεση έργων τακτικού καθαρισμού, δημιουργίας υποδομής φωτεινής σηματοδότησης, καθώς και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα σε ... δρόμους του λεκανοπεδίου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Συγκεκριμένα, από τις 29 Αυγούστου έως τις 10 Οκτωβρίου 2010, θα εκτελούνται εργασίες για τη δημιουργία υποδομής φωτεινής σηματοδότησης στους παρακάτω κόμβους:

- στην οδό Παλαιοπαναγιάς, στο ύψος της εισόδου/εξόδου του δημοτικού σχολείου κολεγίου Ψυχικού-Λάτσειο Διδακτήριο, στην Κάντζα Παλλήνης.


- λεωφόρο Ποσειδώνος-είσοδος/έξοδος Μαρίνας Αλίμου, στο δήμο Αλίμου.


- λεωφόρο Ποσειδώνος-Γρηγορίου Λαμπράκη, στο δήμο Γλυφάδας.


- Ολυμπιονικών-Παναγίτσας-Αμπελώνων, στο δήμο Γλυκών Νερών.


- Αν. Ρωμυλίας-Αγ. Ρωμυλίας-Αγίας Λαύρας, στο δήμο Πετρουπόλεως.


- Αν. Ρωμυλίας-Μ. Μπότσαρη, στο δήμο Πετρουπόλεως.


- 25ης Μαρτίου-Λεωνίδους, στο δήμο Πετρουπόλεως.


- Ν. Μπελογιάννη-Εθν. Αντιστάσεως, στο δήμο Νίκαιας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου 'Συντήρηση οδοστρωμάτων και εργασίες υποδομής φωτεινής σηματοδότησης στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Αττικής'. Για το σκοπό των εργασιών, θα γίνεται κατάληψη μικρών τμημάτων των λωρίδων κυκλοφορίας, χωρίς να απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων.

Το Σάββατο 28 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τακτικού καθαρισμού και καθαρισμού των φρεατίων τους στις υπόγειες διαβάσεις αυτοκινήτων:


- Μεσογείων-Κατεχάκη.


- Κηφισίας-Φάρος Ψυχικού.


- Κηφισίας-Σίδερα Χαλανδρίου.


- Κηφισίας-Παράδεισος Αμαρουσίου.


- Κηφισίας-ΟΤΕ Αττική οδός.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, από τις 06:00 έως τις 19:00, και θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα ανά διεύθυνση, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Τέλος, το υπουργείο ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2010, κατά τις νυκτερινές ώρες από 21.30 έως τις 06.00, θα εκτελούνται εργασίες αποξήλωσης ασφαλτικού τάπητα (φρεζάρισμα) και κατασκευή νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα στα παρακάτω τμήματα της λεωφόρου Κηφισίας:

- στη λεωφορειολωρίδα της καθόδου της Λ. Κηφισίας, από το ύψος της οδού Μπιζανίου έως το ύψος της οδού Φθιώτιδος του δήμου Αθηναίων, ενώ στις υπόλοιπες λωρίδες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

- στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας, στο υπόγειο τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Κατεχάκη του δήμου Αθηναίων και σε όλο το πλάτος του. Οι εργασίες αποξήλωσης και κατασκευής νέου αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα θα περιορίζονται κάθε φορά σε μία λωρίδα κυκλοφορίας και στις υπόλοιπες η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.
"

http://ktikio.blogspot.com
read more

Καθολική απαγόρευση καπνίσματος απο 1/9...

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2010, απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Αυτό το μέτρο φέρει και πλήθος αλλαγών και απαγορεύσεων που σας παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως...


http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/2010/08/19.html
read more

Δεν είναι περίεργο;

Ένας φίλος μου προώθησε το παρακάτω μήνυμα.

Πρόσφατα έλαβα ένα προωθημένο mail στα Αγγλικά. Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, ώστε να το μεταφράσω και να σας το στείλω.
________________________________________________________________
1. Δεν είναι περίεργο πώς ένα ποσό των 20 Ευρώ σας φαίνεται πολύ μεγάλο όταν το δίνετε στην εκκλησία, αλλά είναι μικρό όταν πηγαίνετε για ψώνια;
_______________________
2. Δεν είναι περίεργο που 2 ώρες σας φαίνονται πολλές όταν είστε στην εκκλησία, ενώ σας φαίνονται λίγες όταν παρακολουθείτε μια καλή ταινία;
read more

Jimena Navarrete..δεν πήρε άδικα τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου..


Η νέα Miss Univerce, Jimena Navarrete, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Late show

και μίλησε για την εμπειρία που έζησε στα καλλιστεία, το πως ένιωσε όταν άκουσε το όνομά της αλλά και το πως νιώθει τώρα πλέον εστεμμένη, ως η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου.. Δείτε τις φωτογραφίες...


"

http://ktikio.blogspot.com
read more

33,7 δισ. δολάρια η αξία του Facebook!!!Το απίστευτο ποσό των 33,7 δισ. δολαρίων αγγίζει η αξία της δημοφιλούς ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» καθώς επενδυτές πλήρωσαν 76 δολάρια για κάθε μετοχή της εταιρείας ! Σύμφωνα με τους Financial Times... το «φαινόμενο» Facebook έχει πλέον μεγαλύτερη αξία από τους κολοσσούς eBay και Yahoo!, οι οποίοι αξίζουν «μόλις» 30,1 δισ. και 18,3 δισ. δολάρια αντίστοιχα.  «Οι μετοχές της εταιρείας συναλλάσσονται στα 76 δολάρια η κάθε μία και οι περισσότεροι επενδυτές πασχίζουν να πάρουν όσες περισσότερες γίνεται προτού οι μετοχές τεθούν σε δημόσια προσφορά» σημείωσε ο Ντέιβιντ Γκελς, δημοσιογράφος των Financial Times.
Το Facebook, το οποίο τον προηγούμενο μήνα έφθασε τα 500 εκ. χρήστες, χρηματοδοτείται από μια μείξη επενδυτικών εταιρειών και είναι πνευματικό παιδί του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ο οποίος το δημιούργησε ενόσω ήταν φοιτητής στο Χάρβαρντ.

ianjerry
Photo Jerry
http://ktikio.blogspot.com
read more

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη είχε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργο Νικητιάδη είχαν ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ, Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου, Θόδωρος Μπολάτογλου.

Ο δράκος μαζί με τον κ. Μπολάτογλου έθεσαν επί τάπητος σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ΣΕΠΚ και κυρίως την επανίδρυση των Σχολών Προπονητών. Φυσικά συζητήθηκαν και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μπάσκετ, όπως αυτό της βίας."
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=72401
http://ktikio.blogspot.com
read more

ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ... ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ...

Βάλε φαντασία!

Ρουτίνα! Είναι αυτή η λέξη η οποία καθορίζει τη σεξουαλική σας ζωή; Τότε βάλτε ένα «Π» κάτω από τα σεντόνια σας. Και μην πηγαίνει το μυαλό σας στο ότι πρέπει να αγοράσετε ένα δονούμενο Πέος. Το «Π» που σας προτείνουμε δεν κοστίζει τίποτε. Μιλάμε για την Ποικιλία.http://tyxaiodenomizo.blogspot.com/2010/08/blog-post_9663.html
read more

Ενδιαφέρον ζευγάρια έβγαλε η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Ενδιαφέρον ζευγάρια προέκυψαν από την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας με αυτά των ΑΕΚ-Περιστέρι και Ηρακλή-Ικαρου Καλλιθέας να ξεχωρίζουν.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
1η φάση
1η αγωνιστική (Τετάρτη  15/09/2010)
1. Αίολος Τρικάλων - Απόλλων Πατρών
2. Παγκράτι - Μέγας Αλέξανδρος
3. Ρέθυμνο - ΟΦΗ
4. Γ.Σ. Ολύμπια - Ολυμπιάδα
5. Αναγέννηση/Φλόγα - ΚΑΟΔ
6. ΑΕΚ Άργους - 'Ικαροι Σερρών
7. ΜΕΝΤ - Αμύντας
8. Λαύριο - Απόλλων Καλαμαριάς
9. Δόξα Λευκάδας - Διαγόρας - Ρόδου
10. Ερμής/Πέραμα - Πιερικός/Αρχέλαος
11. Πανερυθραϊκός - Νήαρ Ηστ
12. Δούκας - Κηφισιά
13. Ερμής Λαγκαδά - Τρίκαλα
14. Στρατώνι - Κόροιβος Αμαλιάδα
15. Αρκαδικός - Αιγάλεω
16. Πανελευσινιακός - Αίας Ευόσμου


2η αγωνιστική (Κυριακή  19/09/2010)
17. Νικητής 12 - Νικητής 8
18. Νικητής 15 - Νικητής 4
19. Νικητής 16 - Νικητής 5
20. Νικητής 10 - Νικητής 1
21. Νικητής 14 - Νικητής 13
22. Νικητής 3 - Νικητής 2
23. Νικητής 11 - Νικητής 7
24. Νικητής 6 - Νικητής 9


2η Φάση
1η αγωνιστική (Τετάρτη  22/09/2010)
25 Νικητής αγώνα 20 - Νικητής αγώνα 17
26 Νικητής αγώνα 24 - Άρης
27 Νικητής αγώνα 18 - Ηλυσιακός
28 Νικητής αγώνα 19 - Πανιώνιος
29 Νικητής αγώνα 21 - Νικητής αγώνα 22
30 Ηρακλής - Ίκαρος Καλλιθέας
31 Καβάλα - Νικητής αγώνα 23
32 ΑΕΚ- Περιστέρι


2η αγωνιστική (Σαββάτο  25/09/2010)
33 Νικητής αγώνα 26 - Νικητής αγώνα 32
34 Νικητής αγώνα 28 - Νικητής αγώνα 25
35 Νικητής αγώνα 29 - Νικητής αγώνα 27
36 Νικητής αγώνα 30 - Νικητής αγώνα 31


3η αγωνιστική (Κυριακή  03/10/2010)
37 Νικητής αγώνα 34 - Νικητής αγώνα 36
38 Νικητής αγώνα 35 - Νικητής αγώνα 33

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=72402

http://ktikio.blogspot.com
read more