Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

Η συνάντηση του Παπανδρέου με την ΠάττυΌπως διαβάζουμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες ένας ψιλοχαμός έχει γίνει επειδή πρόκειται να έρθει η χαζο-Πάττυ στην Ελλάδα. Πόσο μαλάκας λαός είμαστε; Να τρελαινόμαστε επειδή θα έρθει ένα βλαμμένο! Το βλαμμένο δεν το λέω για την κοπέλα αλλά για το ρόλο που παίζει. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι άδικο να κατηγορείς και να βρίζεις κάποιον για το ρόλο που παίζει. Εγώ αντιλέγω και υποστηρίζω ότι αυτή στην Ελλάδα ήρθε με την ιδιότητα της Πάττυ.Άρα μπορώ να της συμπεριφέρομαι σαν να ήταν η ίδια η Πάττυ.

Παιδιά και γονείς να κάθονται να βλέπουν αυτό το υποπροϊόν. Και σε μερικές περιπτώσεις να το θεωρούν και κάτι καλό. Προσωπικά, κάποιες σκηνές που έχω δει από ζάπινγκ έχω να πω ότι είναι ότι πιο κίτσικο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Ακόμα και η Πάνια είναι καλύτερη. Τουλάχιστον η Αννίτα έχει την ταμπέλα της trash tv.

Ένας από τους λόγους που δεν πάμε μπροστά σαν λαός είναι και αυτό. Ό,τι μας πλασάρουν, το καταναλώνουμε. Σε όλα τα επίπεδα. Μας πουλάνε ψυχαγωγία που μας κοιμίζει, ειδήσεις που τους καλύπτουν, ιστορία που τους βολεύει...

Αλλά ας κάνουμε και λίγο χιούμορ(άλλωστε αυτό το blog αυτό το σκοπό έχει).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου