Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010

Μπακογιαννη για Θεμο Αναστασιάδη: Μιλάτε για φοροδιαφυγή και αφήνετε υπόθεσεις 5,5 εκ σαν της τηλεπερσόνας-μεγαλοεκδότη [ΒΙΝΤΕΟ]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

...έγραψε το antiitroktiko 
"Αυτό που λέω τώρα πάω στοίχημα ότι δεν θα το μεταδώσει κανένας δημοσιογράφος, ούτε κανάλι..." δηλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην χθεσινή αιχμηρή ομιλία της στη Βουλή. Έκανε ευθεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και το κατηγόρησε έμμεσα ότι συνεχίζει να τροφοδοτεί διαφορα ΜΜΕ με "τα τελευταία πακέτα ευκολου και βρώμικου χρήματος"  ... "... Μιλάτε για φοροδιαφυγή αλλά για δυο συνεχόμενες κυβερνήσεις και δεν έχει εξιχνιαστεί ακόμα από που βρέθηκαν 5,5 εκατομμύρια στο λογαριασμό του γνωστού εκδότη τηλεπερσόνας... ".
Απλά έξω από τα δόντια τα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη για ένα θέμα που κανένας μέσα στη Βουλή δεν ξανασυζήτησε από την εποχή του "σκανδάλου" Ζαχόπουλου και των DVD επί Καραμανλή...και ενοείται ότι και οι συνάδελφοι δημοσιογράφοι και μεγαλοεπιχειρηματίες και εκδότες έχουν πιεί το νερό της λησμονιάς! Αφήνουν υπόθεση 5,5 εκατομύρριων στο σκοτάδι και τρέχουν μετά να τα μαζέψουν από μικρομεσαίες επιχειρήσεις και μισθωτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου