Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

ΣΕΑΑ: Segments Επιβατικών Οχημάτων μηνός Οκτωβρίου

"Το Opel Insignia για έναν ακόμη μήνα "βάζει τα γυαλιά" (2206 πωλήσεις) στους άμεσους ανταγωνιστές της μεσαίας - οικογενειακής - κατηγορίας. Χωρίς απαραίτητα να είναι ανώτερο αυτοκίνητο από ένα Avensis ή το Passat εν' τούτοις έχει το κάτι άλλο σαν αυτοκίνητο...Συνδυάζει την πολυτέλεια με τον δυναμισμό στο σχήμα ενώ και οι χώροι του είναι πολύ καλοί...Μια τέλεια επιλογή για τον οικογενειάρχη που θα ήθελε να έχει στο γκαράζ του μαζί με το οικογενειακό και ένα ιδιαίτερο σπορ αυτοκίνητο με επιδόσεις αλλα δεν μπορεί.... Προτιμούμε τον 1.600άρη turbo κινητήρα  με τα 180PS και απορρίπτουμε τους ασθενέστερους ατμοσφαιρικούς 1.600 και 1.800κ. εκ. γιατί το βαρύ αμάξωμα του 1,5 τόνου χρειάζεται την κατάλληλη ώθηση..."


" Το Skoda Yeti προπορεύεται έναντι των ανταγωνιστών του (1244 πωλήσεις) στους σχετικούς συγκριτικούς πίνακες πωλήσεων που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων στην κατηγορία 4Χ4 - SUV. Δείτε τους πρωταθλητές των πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες στην συνέχεια του post.."
Ο ΣΕΑΑ ανακοίνωσε τους αριθμούς πωλήσεων της κάθε μάρκας αυτοκινήτων και την στατιστική πληροφορίας σε σύγκριση και με τους προηγούμενους μήνες του τρέχοντος έτους μπορείτε να τους δείτε παρακάτω:
Διάβασε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου