Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Κώστας Μπακογιάννης: Η Ελλάδα χρειάζεται κυβερνήσεις-καμικάζι έτοιμες να αυτοκτονήσουν για να σωθεί η χώρα


«Ο Γιώργος Παπανδρέου μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. Νομίζω ότι προσπαθεί. Με έχει πείσει για την ανιδιοτέλεια των προσπαθειών του»
 
«Εδώ που φτάσαμε, με όλα τα εγκλήματα που διέπραξε το ελληνικό πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το μνημόνιο».   

Σχόλιο Antii: Ο νεος δήμαρχος Καρπενησίου έδωσε συνεντευξη στο ΒΗΜΑ και με μια πρώτη αναγνωση ένα έχουμε να πουμε ... τα τσεκουράτα λόγια και τον ευθύ τρόπο να εκφράζει αυτά που θέλει τα κληρονόμησε από τον παππού και τη μανα, πέρα από κάθε αμφιβολία! Δηλώνει παρόν για την προσπάθεια του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά παράλληλα λέει ότι θα βάλει και την επόμενη τετραετία υποψηφιότητα για δήμαρχος στο Καρπενήσι, μη αρκούμενος στη συνήθη δήλωση των δημαρχων για εξάντληση της τετραετίας.

του Νίκου Χασαπόπουλου
«Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται να έχει κυβερνήσεις-καμικάζι έτοιμες να αυτοκτονήσουν για να σωθεί η χώρα» δηλώνει ο ΚώσταςΜπακογιάννης, απόφοιτος του Χάρβαρντ, 32 ετών, νεοεκλεγείς, με ποσοστό 54,3%, Δήμαρχος
Καρπενησίου. Αυτοπροσδιορίζεται ως ακομμάτιστος και ανεξάρτητος δήμαρχος. Ως πολίτης, όμως, προτίθεται να ενταχθεί πάραυτα στο επερχόμενο κόμμα που θα ιδρύσει η μητέρα του, η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη: «Και βέβαια θα δηλώσω παρών σε μια τέτοια προσπάθεια. Θα κάνει κόμμα η μητέρα μου και εγώ θα μείνω απέξω;» λέει σε μια συνομιλία εφ΄ όλης της ύλης που είχε με  «Το Βήμα», στην οποία ετάχθη υπέρ του «Καλλικράτη» αλλά και υπέρ του μνημονίου λέγοντας: «Εδώ που φτάσαμε, με όλα τα εγκλήματα που διέπραξε το ελληνικό πολιτικό σύστημα τα τελευταία 30 χρόνια, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το μνημόνιο».

Επειτα από ένα ξέσπασμα για τις παλαιοκομματικές μεθόδους των «Μαυρογιαλούρων» (συνεχεια στο antiitroktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου