Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Μεθυσμένος σκνίπα ο Δημαράς στη συνέντευξη. Τόσο σίγουρος είναι οτι θα γίνει Περιφερειάρχης που δεν θέλει να μιλήσει καν για το προγραμμα του ... απλά ακούστε ξεφτίλα!


...έγραψε το antiitroktiko
Απλά ακούστε το ηχητικό με τη συνεντευξη που έδωσε στον Red 105,5! Ρεζίλι των σκυλιών! Μόνο αυτή η λέξη φαίνεται να ταιριάζει στον Δημαρά. Πραγματικά, ο αντιμνημονιακός χαρακτηρας της υποψηφιότητας του, του έχει δώσει τέτοια σιγουριά, που δεν αισθάνεται καν την υποχρέωση να βγαίνει νηφάλιος σε συνεντευξεις, αλλα ουτε την αναγκη να μιλάει επακριβώς για το τι θα κάνει όταν εκλεγεί Περιφερειάρχης...χεσμένο το έχει το πρόγραμμα του εκλογικού συνδυασμού του!  

Ο Δημαράς δεν καταλαβαίνει Χριστό από τις ερωτήσεις που του κάνουν, εσεις πολλές φορες δεν θα καταλάβετε τι λέει, είναι εριστικότατος αρνουμενος μέσω προσβολών να απαντήσει σε πολύ απλές ερωτήσεις, ενώ κατα το τελος της συνεντευξης φωνάζει συνέχεια στους δημοσιογράφους! Θα είναι πραγματικά ξεφτίλα να εκλεγεί αυτός ο ανθρωπος με μηδέν πολιτικές θέσεις απλά και μόνο επειδή έκανε γυριστή στο μνημόνιο! Δηλαδή ούτε καν το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου δεν μπορεί να απαρνηθεί, συνεπως όλοι καταλαβαίνουμε ότι εν καιρώ θα γυρίσει στα λημέρια του και το μόνο που θα μένει θα είναι η εκλογή του στη θέση Περιφερειάρχη λόγω της αντιμνημονιακής του γυριστής!

Πηγή ηχητικού από: hellenicrevenge , Πρώτη ενημέρωση για το θέμα από: eglimatikotita

1 σχόλιο:

  1. Έχουν σκυλιάσει όλοι οι κομματικοί που ένας πολιτικός που δεν υποστηρίζεται από κανενα κόμμα διεκδικεί με αξιώσεις τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.
    Εγώ θα τον ψηφίσω μόνο και μόνο γι αυτό.
    Κάτω η κομματοκρατία που διέλυσε τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή