Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Φωτογραφίες - σοκ του καρκινοπαθή Michael Douglas

Με τα νοσοκομεία και τις χημειοθεραπείες να έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητάς του, ο Michael Douglas προσπαθεί να φανεί δυνατός και να συνεχίσει να ζει μια φυσιολογική ζωή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον σταρ την ώρα που πήγαινε την κόρη του στο σχολείο και ο Michael δείχνει πιο κουρασμένος και καταβεβλημένος από ποτέ...

Ο 66χρονος σταρ σε συνένεντευξή του στην εφημερίδα Guardian, δήλωσε πως πλέον θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και τους κοντινούς του ανθρώπους, κάτι που όταν ήταν νεότερος συχνά παραμελούσε. "Από εδώ και πέρα θα αφιερώσω όλες μου τις προσπάθειες στους κοντινούς μου ανθρώπους. Όταν είσαι νέος, είσαι περισότερος εγωκεντρικός. Καθώς μεγαλώνεις αρχίζεις να εκτιμάς τις σχέσεις περισσότερο, κατανοείς τις αδυναμίες σου, συγχωρείς πιο εύκολα και έχεις περισσότερο χρόνο για τα παιδιά σου. Κάνει πιο ευτυχισμένο τον γάμο σου και το οικιακό σου περιβάλλον", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Ο ίδιος μίλησε και για τα σχέδια που κάνουν με τη σύζυγό του Catherine Zeta-Jones, αμέσως μόλις τελειώσει ο 'εφιάλτης' τον οποίο ζουν. Όπως λέει χαρακτηριστικά, θέλει να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο: "Μόλις το ξεπεράσουμε, η Catherine και εγώ σκεφτόμαστε να πάρουμε τα παιδιά από το σχολείο για ένα χρόνο και να γυρίσουμε τον κλοσμο -Πουκέτ, Βιετνάμ, Νέα Ζηλανδία, Νότιο Αφρική. Ακόμα προσπαθούμε να βρούμε μέχρι ποια ηλικία μπορείς να πάρεις τα παιδιά σου μακριά από τους φίλους τους και το περιβάλλον τους και να μην σε μισήοσουν γι'αυτό", σημείωσε ο ηθοποιός.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/michael-douglas.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου