Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

CHEVROLET CRUZE PHOTO ALBUM: 147 νέες φωτογραφίες αφιερωμένες στην μικρομεσαία καλλονή των 14.890 €!

"Γιατί να διαθέσω 20.000 ευρώ για μικρομεσαίο; Διαθέτω 14.090 με την έκπτωση της Chevellas (800) και..."καθαρίζω" ή για την ακρίβεια οδηγώ ένα εντυπωσιακό 4-πορτo "Coupe-like" μικρομεσαίο sedan με εντυπωσιακή μπροστινή και πλαϊνή όψη που δύσκολα θα βρεις στην κατηγορία...Όσο για το πίσω μέρος χωρίς να είναι άσχημο...σύντομα θα αντικατασταθεί με το υπέροχο Cruze Hatch (5πορτη έκδοση) που θα φοράει μάλιστα και τον τουρμπάτο 1.400άρη κινητήρα με τα 140PS που φοράει και το Opel Astra. Τί είπατε; Μπορείτε να περιμένετε; Δεκτόν...Και εμείς το ίδιο!"ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (SEDAN ΕΚΔΟΣΗ):

Ο αντικαταστάτης του Lacetti το Chevrolet Cruze είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σεντάν για την GM. Εκφράζει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας και αποτελεί τον προάγγελο των μικρότερων αλλά και μεγαλύτερων μοντέλων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.

Η εξωτερική του εμφάνιση είναι ιδιαίτερα κομψή και σπορ και η φίρμα ποντάρει στην ιδιαίτερη αισθητική του νέου μοντέλου της. Όπως αναφέρει όλα τα καινούργια μοντέλα της θα έχουν την ίδια εταιρική ταυτότητα. Έχει επιβλητική μάσκα με το ευδιάκριτο λογότυπο να χωρίζει τη μεγάλη εισαγωγή του αέρα. Το πίσω μέρος θυμίζει....


Διάβασε την συνέχεια του άρθρου στο autocarnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου