Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Οι Οικολόγοι Πράσινοι καταδικάζουν την χρήση βίας στην Ακρόπολη

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι οι δημοσιευμένες εικόνες που δείχνουν τις δυνάμεις των ΜΑΤ να συμπεριφέρονται βίαια σε συμπολίτες μας και να ρίχνουν χημικά στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης, δηλ. του πιο... προβεβλημένου μνημείου μας και παγκόσμιου πολιτιστικού συμβόλου, αποτελούν εικόνες ντροπής για την χώρα μας.

Η πάγια τακτική της χρησιμοποίησης συμβασιούχων στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού δημιουργεί μόνιμα προβλήματα στην λειτουργία των υπηρεσιών του υπουργείου και στον τουρισμό, είναι συχνά ταπεινωτική για τους ίδιους τους εργαζομένους και ενέχει σοβαρούς κινδύνους για την αποτελεσματική προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν ότι ο Πολιτισμός είναι ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο της πατρίδας μας. Η πολιτεία οφείλει να επιδείξει την πρέπουσα προσοχή και σοβαρότητα στελεχώνοντας επαρκώς τις υπηρεσίες του συγκεκριμένου υπουργείου με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι οι εργαζόμενοι σε καμία περίπτωση δεν ευθύνονται για την κρατική διαχειριστική ανικανότητα.

Θεματική Ομάδα Πολιτισμού των Οικολόγων Πρασίνων

Πληροφορίες : Μανώλης Γιοματάρης 6977511744 begin_of_the_skype_highlighting 6977511744 end_of_the_skype_highlighting

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/blog-post_703.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου