Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Μπηχτές Θέμου σε Μπακογιάννη...."Προς αναζήτηση μαύρος ναυαγοσώστης για την σωτηρία του μαμούχαλου"...

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του δημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας "Πρώτο θέμα" Θέμου Αναστασιάδη και του υποψηφίου δημάρχου Καρπενησίου Κώστα Μπακογιάννη.Μετά τις καταγγελίες του Θέμου για εμπλοκή του Μπακογιάννη στην υπόθεση Τρομπούκη, και την επιστολή-απάντηση του υποψηφίου δημάρχου,ήρθαν σήμερα τα ξημερώματα και οι μπηχτές.

Τον έσφαξε με το βαμβάκι στην χθεσινοβραδυνή εκπομπή του "Όλα 11" στον ΑΝΤ1.Συνομιλώντας με αιθέρια γυναικεία ύπαρξη επαγγέλματος ναυαγοσώστρια,της τόνισε επανειλημμένως την ανάγκη να βρεθεί ένας μαύρος ναυαγοσώστης για τον "μαμούχαλο" ,"παιδάκι" και "μαμμόθρεφτο",όπως είπε,Κώστα Μπακογιάννη,γιο της Ντόρας,επειδή στις εκλογές θα τον χρειαστεί λόγω που πάει να ναυαγήσει η υποψηφιότητα του για τον δήμο Καρπενησίου.

Επίσης στάθηκε με ειρωνεία στην οικογενειοκρατία της Μπακογιάννη.Οι σκληρές αυτές φράσεις έρχονται πιθανόν σε απάντηση της επιστολής Μπακογιάννη όταν ανέφερε σε δήθεν σενάρια εμπλοκής του ,'όπως.. «Παράτησε την γυναίκα του και τα παιδιά του για μαύρο ναυαγοσώστη της Μυκόνου ο Κ. Μπακογιάννης».Πράγματι αιχμηρές κουβέντες και μάλιστα σε χιουμοριστική και σατιρική εκπομπή με προεκλογικό φόντο .Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών στο Καρπενήσι αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για υποψήφιο δήμαρχο στην προεκλογική περίοδο....

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/blog-post_784.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου