Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Ανταγωνισμός χωρίς όρια στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου!


Μια καθημερινή ιστορία για το πως εξελίσσεται ο ανταγωνισμός στο κλάδο των ασφαλίσεων των αυτοκινήτων παρουσιάζει σε αποκαλυπτικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα Αγγελιοφόρος, όπου ένας πελάτης «πέτυχε» μέσα σε τρεις μέρες έκπτωση 20% από τα αρχικά ασφάλιστρα που του είχαν προταθεί και αφού είχε μεσολαβήσει και ανταγωνιστική προσφορά! 
 
Κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου δέχτηκε προ ημερών τηλεφώνημα από το ασφαλιστικό πρακτορείο με το οποίο συνεργάζεται ο ασφαλιστής του και μία γραμματέας τον ενημέρωσε ότι, για να ανανεώσει το συμβόλαιο ασφάλισης του αυτοκινήτου του για τους επόμενους έξι μήνες, πρέπει να καταβάλει 214 ευρώ.

Εκείνος, περισσότερο λόγω του ύφους του τηλεφωνήματος, αλλά και της απουσίας επαφής με τον ασφαλιστή και παλαιό γνωστό του, αντέδρασε ενστικτωδώς και απάντησε στην κυρία ότι θα την ειδοποιούσε την επομένη αν το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν. Θυμήθηκε ότι μια ασφαλιστική εταιρία είχε κάνει προσφορά στους εργαζόμενους της επιχείρησης στην οποία εργάζεται έκπτωση 30% και σκέφτηκε να δει αν θα μπορούσε να ενεργοποιήσει αυτό το πακέτο επ’ ωφελεία του.

Καλύτερη προσφορά

Πράγματι, βρήκε τη σχετική επιστολή, πήρε τηλέφωνο κι έμαθε ότι...

Διάβασε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου