Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

Η γιορτή είναι εδώ..

Και φυσικά μιλάω για το Champions League που προσωπικά με καθηλώνει στον καναπέ με το 'να χέρι στον καπνό και τ' άλλο στο ποτήρι(μπίρας βεβαίως βεβαίως)..Για τ ο Σ/Κ θα τα είδατε, νομίζω αγγίξαμε την τελειότητα με 5 στα 6 και πολύ καλές αποδόσεις!!Στο σύστημα μας τα χαλάσαμε λίγο αλλά εκεί έχει αποδόσεις πάνω από 2 που σημαίνει και μπόλικο ρίσκο..Πάμε όμως τώρα στο σημερινό κουπόνι..
Στο Emirates η Άρσεναλ υποδέχεται τη Σαχτάρ, δύο ομάδες που παίζουν πρώτα για το θέαμα με το over πρώτη μας επιλογή για τον συγκεκριμένο αγώνα..111-Over..
Στην Ιταλία η Ρόμα φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα της και με αντίπαλο τη Βασιλεία μπορεί τη νίκη, η οποία όμως είναι αλήθεια πως προσφέρεται σε πολύ χαμηλό ποσοστό..116-1..
Μένουμε Ιταλία και στην πρωταθλήτρια(παντού) Ίντερ η οποία υποδέχεται την Τότεναμ, over ως πρώτη επιλογή, αλλά και άσος μιας και η Ίντερ με τον Ετόο να σκοράρει ακατάπαυστα είναι στα καλά της φεγγάρια, κάτι βεβαίως που ισχύει και για την Τότεναμ, ίσως όμως της λείψει ο βασικός της αμυντικός Κινγκ..136-Over/1..
Μάλλον ήρθε η ώρα για νίκη της Γιουνάιτεντ ίσως και μεγάλο σκορ, απλώς άσος(μόνο για συμπλήρωμα όμως μιας και τόσο χαμηλές αποδόσεις είναι για γέλια)..138-1..
"Ψήνεται" και το σύστημα μας και περιμένω και τους υπόλοιπους kourbetistes..Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να παίξετε..
http://stokourbet.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου