Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

Αλαφουζος σφυρίζει ... Ακριβοπούλου τραγουδά!


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

...γραφει το antiitroktiko
Θα συνιστούσαμε οι προσπαθειες παρεμβάσης του Αλαφουζου στην πολιτική ζωή μεσω του δελτίου του ΣΚΑΙ να γίνονται με πιό κόσμιο και έξυπνο τρόπο και όχι τόσο εξόφθαλμα γιατί αν μη τι αλλο ... δεν πετυχαίνεις και το στόχο σου κύριε Αλφ! Πάντως εκεί στον SKAI τους αρέσει ο μετριοπαθής Σαμαράς (των δύο τελευταίων ημερών γιατί "μετριοπαθής Σαμαράς" δεν υπάρχει για περισσότερο, μόνο για τόσο μπορεί να κρατηθεί σε καταστολή)

Πλάκα-πλάκα έχει μείνει ο Αλαφούζος χωρίς κόμμα να στηρίξει (και να τον στηρίζει). Δεξιός-φιλελευθερος είναι αλλά με Σαμαρά τσανακι δεν κάνει και με Μπακογιάννη θα κάνει μόνο αν η Ντόρα απαρνηθεί  δεκαοχτώ φορές τον Μητσοτάκη! Δεν προβλέπετε να μείνει όμως καιρό χωρίς πολιτική εκφραση. Βλέπετε τα οικονομικά συμφέροντα δεν γνωρίζουν από τέτοια εμπόδια.

Κατερίνα: Κατέβηκαν οι τόνοι λεει (...ναι...μια βδομάδα πριν τις εκλογές)

Κατερίνα: Δεν φταίει ο Σαμαρας για το θεμα των προωρων (...ναι...γι'αυτό έχει ανακυρήξει σε θέμα εθνικης προδοσίας το θέμα του μνημονίου)

Κατερίνα: Ο Σαμαράς λέει μίλησε με τον Junger και του είπε ότι είναι υπέρ  των ενέσεων ρευστότητας  στις τράπεζες αλλά και των μέτρων και της δημοσιονομικής εξυγίανσης (εδώ μέσα κύριε Junger μου μας τα έχει ζαλίσει και έχει κυρήξει επανάσταση εναντίον του ΔΝΤ...στα λόγια)

Κατερίνα: Ειδαμε Σαμαρα με θεσεις και προτασεις (ναι ακριβώς ... τις θέσεις και προτάσεις του ΔΝΤ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου