Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

Φορτσάρει ο Αβραμόπουλος για τη μετά-Σαμαρά εποχή στη Νέα Δημοκρατία!


...έγραψε το antiitroktiko
Η Μπακογιάννη εξοστρακίστηκε, ο Σαμαράς τα κανε μπουρδέλο ... Τελικά ίσως ο κερδισμένος στη διαδικασία των περασμένων εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, να ήταν ο φαινομενικά χαμένος... Δημητρης Αβραμόπουλος.

Ισως θα αναρωτηθήκατε κάποιοι από σας εχθες για το θεμα που "έσκασε" με την επιστολή βόμβα που διέρευσε, του Αβραμόπουλου προς τον Καραμανλή, όταν ακόμα είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Με τη συγκεκριμένη επιστολή ο Δημητρης Αβραμόπουλος προειδοποιούσε τον Κώστα Καραμανλή για την επιβράδυνση της ανάπτυξης, για τον εκτροχιασμό του ελλειματος, για την ανάγκη λήψης νέων μέτρων, αλλά και την υποχρέωση να βγουν και πουν την αλήθεια στο ελληνικό λαό. Γιατί λοιπόν αυτή η επιστολή είδε το φως χθες?

Ολοι στην ΝΔ περιμένουν με αυθεντικά χιτσκοκικό τρόμο τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μιας και υπάρχει μεγάλη αγωνία αλλά και ομίχλη παντού ...  Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και οι προβλέψεις του επιτελείου στη Ρηγίλης είναι ακρως δυσοιωνες. Ο Σαμαράς σε λίγο καιρό κλείνει ένα χρόνο στην ηγεσία της ΝΔ και (συνεχεια στο antiitroktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου