Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010

Προς παράταση για την αποδοχή της περαίωσης

Το ενδεχόμενο παράτασης πέραν της 12ης Νοεμβρίου της καταληκτικής ημερομηνίας για την αποδοχή της περαίωσης προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας φορολογικών και τελωνειακών θεμάτων Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Mιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA είπε ότι τα... σημειώματα θα είναι έτοιμα προς αποστολή στο τέλος του μήνα και στη συνέχεια, στην αρχή του Νοεμβρίου θα ταχυδρομηθούν για να φτάσουν στους δικαιούχους.

Ως εκ τούτου ενώ προ ημερών κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών είχε διευκρινήσει ότι η καταληκτική ημερομηνία για την αποδοχή ή όχι της περαίωσης θα είναι στις 12 Νοεμβρίου – ώστε να υπάρχει εικόνα των προσδοκόμενων εσόδων έως την άφιξη της τρόικας στις 15 Νοεμβρίου με στόχο την οριστική σύνταξη του προϋπολογισμού του 2011 στις 18 Νοεμβρίου, πλέον η .. αγωνία παρατείνεται.

Ο κ. Γεωργακόπουλος είπε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πάνε στην Τράπεζα με το εκκαθαριστικό ανα χείρας για να πληρώσουν την προκαταβολή έως τις 12 με 17 Νοεμβρίου.

Επίσης ανέφερε ότι από την 1η Ιανουαρίου του 2011 θα πρέπει οι επιχειρηματίες να συναλλάσσονται για ποσά άνω των 1.500 ευρώ μέσω επαγγελματικού λογαριασμού.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/blog-post_7515.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου