Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Σπηλιωτόπουλος προετοιμάζει την επάνοδο Καραμανλή!

Τη δήλωση του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού, πριν από έναν χρόνο, ότι «είναι μόλις 53 ετών για να συνταξιοδοτηθεί», υπενθυμίζει με έναν διαφορετικό τρόπο ο πρώην υπουργός, Αρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος παρεμβαίνει με μια δήλωση-μήνυμα προς τη Ρηγίλλης στη συζήτηση που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες με επίκεντρο τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, με την αποκλειστική δήλωσή του στο «Εθνος», επισημαίνει μεν ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «θα έχει πολλές ευκαιρίες να προσφέρει στο κόμμα», αλλά διευκρινίζει ότι ο «κύκλος» του κ. Καραμανλή στη ΝΔ «εμφανίζεται» να έχει κλείσει. Σπεύδει δε να προσθέσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός «είναι ακόμη νέος και πολύτιμα έμπειρος» και κάθε άλλο παρά αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής του σε κεντρικό πολιτικό ρόλο.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας «κρατά ανοιχτό» το θέμα που επεδίωξαν να «κλείσουν» τα στελέχη της Ρηγίλλης και προχωρεί ένα βήμα περισσότερο απ’ ό,τι οι συνάδελφοι στη ΝΔ, που μίλησαν πρόσφατα για το ίδιο θέμα, προβλέποντας ουσιαστικά ότι «θα ανοίξει ένας νέος κύκλος» για τον κ. Καραμανλή.

Η δήλωση

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου στο «Εθνος» έχει ως εξής: «Η ΝΔ έχει αρχηγό. Εξελέγη πρόσφατα και από μεγάλη πλειοψηφία. Ουδείς τον αμφισβητεί και συνεπώς θα έχει πολλές ευκαιρίες να προσφέρει στο κόμμα.

Επίσης για τη ΝΔ ο κύκλος του Κ. Καραμανλή εμφανίζεται να έχει κλείσει.

Ομως, ενδεχομένως, αυτό να μην ισχύει για τον τόπο και στο μέλλον. Και αυτό γιατί είναι ακόμα νέος και πολύτιμα έμπειρος, ώστε, εάν χρειαστεί, οι πολίτες ή η κοινωνία ή η ίδια ζωή να ζητήσουν να ανοίξει ένας νέος, διαφορετικός κύκλος προσφοράς από τον ίδιο για τη χώρα».

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/10/blog-post_7967.html

1 σχόλιο: