Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Χάρη στον Πεταλωτή πληρώνουμε 200 ευρώ για κάθε δήλωση Παπανδρέου

Μετά την απευθείας ανάθεση και την υπογραφή σύμβασης για τη δημοσιογραφική προβολή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ύψους 18.000 ευρώ για 1 χρόνο, τώρα ο Γιώργος Πεταλωτής ανέθεσε σε ιδιωτική εταιρεία με απευθείας ανάθεση και πάλι την απομαγνητοφώνηση των πρωθυπουργικών ομιλιών έναντι 45.000 ευρώ ετησίως! Το φόρτε του επροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, απ’ ότι φαίνεται αποτελούν τελικά οι απευθείας αναθέσεις και η υπογραφή συμβάσεων για δουλειές τις οποίες θα μπορούσαν να κάνουν κάλλιστα χιλιάδες άνεργοι νέοι, μέσω κάποιας πρόσληψης ύστερα από διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ή στην χειρότερη περίπτωση υπάρχοντες δημόσιοι υπάλληλοι. Την ίδια ώρα λοιπόν, που ο ίδιος εξακολουθεί να νομίζει ότι απευθύνεται σε «ιθαγενείς» και να κάνει λόγο για «διαφάνεια» και για «τέλος στο πελατειακό κράτος» ακόμα μία αποκάλυψη για προκλητική σύμβαση, αυτή τη φορά από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έρχεται να εκθέσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Ύστερα από την αποκάλυψη της «Φωνής» για την προκλητική σύμβαση που υπεγράφη με απευθείας ανάθεση στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τη «δημοσιογραφική προβολή του έργου της» ύψους 18.000 ευρώ ετησίως, την Κυριακή (10/10) το «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε σύμβαση που υπέγραψε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (ΓΓΕ) με ιδιωτική εταιρεία, και με απευθείας ανάθεση ύστερα από εντολή του κ. Πεταλωτή, για την απομαγνητοφώνηση των πρωθυπουργικών ομιλιών και δηλώσεων, ύψους 45.000 ευρώ ετησίως.
Εμείς δεν έχουμε τίποτα άλλο να προσθέσουμε. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης, όπου ο ελληνικός λαός καλείται να σηκώσει το βάρος των αντιλαϊκών μέτρων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πεταλωτής όχι μόνο λειτουργεί θαρρείς και διοικεί το «τσιφλίκι» του αλλά ταυτοχρόνως προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις του να μας πείσει για το αντίθετο. Ωραία διαφάνεια κ. Πεταλωτή, να τη χαίρεστε!http://argyroula.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου