Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Google: "Έως και 60 φορές ταχύτερος ο νέος Chrome"

Eίναι σύνηθες κάθε εταιρεία να υπερθεματίζει όταν αναφέρεται στα πλεονεκτήματα των προϊόντων της, στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η Google ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο μηχανικός της Google James Robinson υποστήριξε ότι ο Chrome 7 θα είναι έως και 60 φορές ταχύτερος (!) από τον Chrome 6. Προσέξτε, όχι 60% ταχύτερος, 60 φορές πιο γρήγορος από τον Chrome που κυκλοφορεί τώρα.

Φυσικά, ουδείς μπορεί να πιστέψει εύκολα ότι μια τέτοια βελτίωση είναι εφικτή από τη μία έκδοση στην άλλη. Η Google, πάντως, υποστηρίζει ότι έτσι έχουν τα πράγματα, καθώς η απόδοση των γραφικών είναι πολύ καλύτερη μέσω του hardware acceleration. Επιπλέον, οι τεχνικοί της εταιρείας εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να βελτιώσουν την τρισδιάστατη απεικόνιση των γραφικών.

Με βάση το πάγιο χρονοδιάγραμμα ανανέωσης του Chrome, θα πρέπει να περιμένουμε τη νέα έκδοση πολύ σύντομα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με τους νέους Internet Explorer 9 και Firefox 4, η μάχη των browsers αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρουσα στο προσεχές μέλλον.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/google-60-chrome.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου