Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Η Fiat Professional στην 63η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ανοβέρου

Η Fiat Professional στην 63η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Ανοβέρου


Η 63η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου και Βαρέων Οχημάτων του Ανοβέρου, η πιο σημαντική έκθεση του είδους σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα πραγματοποιηθεί φέτος στη γερμανική πόλη από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Το “παρών” θα δώσει και η Fiat Group Automobiles με τη Fiat Professional η οποία θα συμμετέχει με έντεκα μοντέλα.

Ο αριθμός αυτός αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων (LCV) στην αγορά (συμπεριλαμβανόμενων και van προερχόμενων από επιβατικά αυτοκίνητα, το Strada, το Fiorino, το νέο Doblo Cargo, το Scudo και το Ducato Maxi), ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν την πιο φιλική προς το περιβάλλον γκάμα (6 μοντέλα διατίθενται από το εργοστάσιο με σύστημα καύσης βενζίνης/μεθανίου).

Το μοντέλα της Fiat Professional επιβεβαιώνουν την προσήλωση της μάρκας στην βιώσιμη κινητικότητα, μια προσήλωση θεμελιώδη που οδηγεί στη δημιουργία και τη βελτίωση σημαντικών μοντέλων.

Έτσι η γκάμα της Fiat Professional στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου του Ανοβέρου συμπεριλαμβάνει τα τρία πιο σημαντικά οχήματα της οικογένειας Natural Power -το... Ducato, το Fiorino και το νέο Doblo Cargo βενζίνης/μεθανίου, μοντέλα που έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα σε επίπεδο πωλήσεων (περίπου 14.700 ταξινομήσεις αυτοκινήτων CNG για το πρώτο μισό του 2010).

Η προσήλωση της Fiat Professional στις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών έχει συνδυαστεί πλέον και με μείωση στις εκπομπές ρύπων με το νέο σύστημα eco:Drive για επαγγελματικά οχήματα. Το σύστημα, μοναδικό στο είδος του, επιτρέπει την καταγραφή δεδομένων σχετικών με την κίνηση του αυτοκινήτου, συνεχίζει με την ανάλυση αυτών των δεδομένων και αντιπροτείνει τρόπους οδήγησης και κίνησης που ως στόχο έχουν τη βελτίωση της οδηγικής συμπεριφοράς, την εξοικονόμηση καυσίμου και τη μείωση εκπομπής ρύπων. Οι επισκέπτες στην Έκθεση του Ανοβέρου θα έχουν την τύχη να δουν σε παγκόσμια πρεμιέρα μια ειδική έκδοση του δημοφιλούς eco:Drive ειδικά εξελιγμένου για επαγγελματικά οχήματα, το eco:Drive Professional. To σύστημα που θα είναι εμπορικά διαθέσιμο από τον Οκτώβριο στο Ducato και το νέο Doblo Cargo ξεχωρίζει λόγω των παραμέτρων που λαμβάνει υπόψη του, βασικών για ένα επαγγελματικό όχημα όπως το φορτίο και την πιθανή μετασκευή. Το καινοτόμο eco:Drive Professional θα παρουσιαστεί στην έκθεση μέσω ενός εξομοιωτή τοποθετημένου σε ένα Doblo Cargo.

Το αστέρι της έκθεσης πάντως πρόκειται να είναι το νέο Doblo Cargo, το αυτοκίνητο που πέτυχε τον πολύ υψηλό στόχο των 1.000.000 μονάδων συμπεριλαμβανόμενων τόσο των επαγγελματικών όσο και των επιβατικών εκδόσεων.

To νέο Doblo Cargo σφύζει από καινοτομία. Ξεκινώντας από το σασί του που με τη σχεδίασή του κατέστησε εφικτή τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου της κατηγορίας του, προικισμένου με ωφέλιμο όγκο και φορτίο που συνήθως συναντά κανείς σε μεγαλύτερες κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων. Και όλα αυτά με συμπαγείς διαστάσεις. Είναι επίσης πολύ οικονομικό στην κατανάλωση καυσίμου αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον. Το νέο Doblo Cargo σχεδιάστηκε να είναι όχι απλά ένα van αλλά ένα πλήρες επαγγελματικό αυτοκίνητο που να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις επαγγελματικές ανάγκες. Οι επισκέπτες στην Έκθεση του Ανοβέρου θα δουν σε παγκόσμια πρεμιέρα το νέο Fiat Doblo Cargo μετασκευασμένο σε ψυγείο, πάνω στην έκδοση σασί με μακρύ μεταξόνιο και κινητήρα 1.6 Multijet Euro5.

Ένα ακόμη μοντέλο που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι το...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου