Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Η Chevrolet στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού

Με την παγκόσμια πρεμιέρα των τεσσάρων νέων μοντέλων, την επαναστατική ηλεκτρική τεχνολογία και την περήφανη επίδειξη των αγωνιστικών διαπιστευτηρίων της, η παρουσία της Chevrolet αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο προσεχές Mondial de L'Automobile στο Παρίσι στις 30 Σεπτεμβρίου.


Στο Παρίσι, η Chevrolet έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο για κάθε κατηγορία της αγοράς, με το παγκόσμιο ντεμπούτο του νέου μικρού Aveo hatchback, των εντυπωσιακών Orlando crossover και Captiva SUV και την πρώτη εμφάνιση του 5-θυρου Cruze hatchback σε μορφή πρωτοτύπου.

Σημαντική δε, θα είναι και η παρουσία του επαναστατικού ηλεκτρικού Volt της Chevrolet λίγες μόλις εβδομάδες πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του σε επίλεκτες Αμερικανικές αγορές. Την ίδια στιγμή τα μοντέλα παραγωγής και οι αγωνιστικές εκδόσεις των Cruze και Corvette θα παρουσιαστούν δίπλα-δίπλα, επιδεικνύοντας την άρρηκτη σχέση μεταξύ των αγωνιστικών επιτυχιών και της εξέλιξης των οχημάτων παραγωγής.

«Το Paris 2010 είναι ένα μοναδικό σόου για τη Chevrolet με τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες», σχολίασε ο Wayne Brannon, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Chevrolet Europe. «Το περίπτερο της Chevrolet προσφέρει μία πρώτη γεύση από τα νέα μας μοντέλα, που οι πελάτες θα δουν στις εκθέσεις την επετειακή χρονιά μας, το 2011».

Νέο Orlando

Το Orlando είναι το πρώτο μοντέλο της Chevrolet στην...

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου