Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Βουλευτής και η Προσφορά του Καταστήματος

Μια μέρα ένας ανθοπώλης πήγε να κουρευτεί στον κουρέα της γειτονιάς του. Μετά το κούρεμα ρώτησε πόσο οφείλει, και ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα από εσένα σήμερα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο ανθοπώλης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα το πρωι να ανοίξει το μαγαζί του, βρήκε στην πόρτα του ένα σωρό τριαντάφυλλα και μια ευχαριστήρια κάρτα. Αργότερα, έρχεται ένας μανάβης για κούρεμα, κι όταν ρώτησε πόσο κάνει, ο κουρέας του είπε :
- Δεν θέλω χρήματα, είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο μανάβης έφυγε ευχαριστημένος. Όταν ο κουρέας πήγε να ανοίξει το μαγαζί του την άλλη μέρα το πρωί, βρήκε στην πόρτα του ένα τελάρο μ’ ένα σωρό φρούτα να τον περιμένει. Κάποια μέρα ήρθε κι ένας βουλευτής για κούρεμα. Ρώτησε τι οφείλει, ο κουρέας του είπε :
- Τίποτα, δεν θέλω χρήματα είναι προσφορά του καταστήματος.
Ο βουλευτής έφυγε και αυτός ευχαριστημένος. 'Οταν ο κουρέας πήγε την άλλη μέρα ν’ ανοίξει το μαγαζί του βρήκε στην πόρτα του....ένα σωρό βουλευτές να περιμένουν για κούρεμα!!!


http://www.ramnousia.com/

Υ.Γ.1 τα επαγγέλματα ανθοπώλης και μανάβης μπορούν να αντικατασταθούν στην αφήγηση του ανεκδότου με οποιαδήποτε άλλα επαγγέλματα επιθυμείτε . Αυτό του βουλευτή όμως μόνο με του δημοσιογράφου ...

Υ.Γ.2 όσον αφορά το video με τις δηλώσεις του ... American Beauty : γιατί ρε παλιομακάκα τα έκανες όλα ανάποδα , αφού το ξέρεις ότι τα μέτρα είναι καταστροφικά γιατί τα παίρνεις , ε Αρτέμη ; Γιατί ; Εσύ ο ίδιος λίγους μήνες νωρίτερα τα θεωρούσες καταστροφικά , τώρα γιατί γίνανε απαραίτητα; ε; Αρτέμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου